Vantage VT-HD 7100 PVR ready

παιδια το orf HD που πηγε ;;το εχασα εχθες μηπως ξερει κανεις καινουρια συχνοτητα;;

Εχω ένα πρόβλημα και χρειάζομαι τα φώτα σας. Δεν μπορώ να δώ τανίες στο TCM γιατί μου το βγάζει "scrambled program". Ολα τα άλλα κανάλια της Nova λειτουργούν χωρίς πρόβλημα. Τι μπορώ να κάνω;

το TCM λειτουργεί μετά τις 10 εως το πρωί , φαντάζομαι το ξέρεις ...
Εγώ όταν αλλάζω κανάλι ή το δείχνει αμέσως ή θα δείξει τα γνωστά νούμερα και θα ανοίξει λίγο πιο μετά ... δεν έχω αυτόν τον δέκτη ...

Το TCM της νοβα πριν τις 10.00 το βράδυ δείχνει το παιδικό κανάλι cartoon network.Μήπως έχεις αποθηκεύσει από άλλο πάροχο το tcm και όχι από τη νόβα?γιατί το κανάλι αυτό υπάρχει και σε άλλα ευρωπαικά μπουκέτα:

Intelsat 904 (Katelco Plus)
Bonum 1 (NTV Plus Vostok)
Eutelsat W4 (Poverkhnost)
Eurobird 2 (Orbit Network)
Astra 1H (Canal Digitaal Satelliet)
Hot Bird 8 (Nova)
Sirius 4 (Viasat)
Sirius 4 (Viasat Ukraina)
Thor 5 (Canal Digital)
Amos 1 (Yes)
Nilesat 102 (Showtime)
Atlantic Bird 2 (Orbit Network)
Hispasat 1C (Meo)
Hispasat 1D (TV Cabo)
© LSC, last updated 2008-06-22

Ισως να είναι όπως τα λέτε παληκάρια. Το έχω κατεβάσει πακέτο με τα υπόλοιπα της Nova. Προς το παρόν βλέπω Cartoon Network. Θα δοκιμάσω μετά τις 10 και βλέπουμε..

Ισως να είναι όπως τα λέτε παληκάρια. Το έχω κατεβάσει πακέτο με τα υπόλοιπα της Nova. Προς το παρόν βλέπω Cartoon Network. Θα δοκιμάσω μετά τις 10 και βλέπουμε..
Αν βλεπεις το Cartoon, ετσι ακριβως ειναι. Μετα τις 10 θα βλεπεις το TCM και οταν συντονιζεσαι στο TCM KAI οταν συντονιζεσαι στο Cartoon.

Menu-
installation-
motor setting-
Reset Positioner ????
Καλησπερα παιδια ...Μια ερωτηση ..Αν πατησω το τελευταιο (reset Positioner) , τοτε επανερχεται στη κανονικη θεση μηδεν 0 to πιατο η χανω ολες τις αποθηκευμενες ρυθμισεις των δορυφορων ????
Ευχαριστω

Παιδια διαβαζα σημερα στο περιοδικο TV Sat Ιουλιου (εχει ερευνα αγορας για HD δεκτες που πατσαρονται) οτι για τον 7100 εκτος απο το κλασσικο ανεπισημο λογισμικο emu υπαρχει και λυση card share για την οποια χρειαζονται "συστασεις" για να αποκτησεις προσβαση.
Γνωριζει καποιος κατι περισσοτερο η ειναι τα κλασσικα ψευδη για να πουλανε οι δεκτες.

ΥΓ Το περιοδικο γραφει και πολλες ανακριβειες, οπως οτι "ο IPbox 9000HD στηριζεται στο enigma και το κανει συμβατο με δεκαδες εφαρμογες που κυκλοφορουν για enigma distribution"

Δεν γνωρίζω εγώ κάτι γι αυτό που λέει το tv sat ωστόσο θα είχε ενδιαφέρον αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω περί "συστάσεων" να μας ενημερώσει κι εμάς έστω και με pm.

Απάντηση: Re: Vantage VT-HD 7100 PVR ready

Παιδια διαβαζα σημερα στο περιοδικο TV Sat Ιουλιου (εχει ερευνα αγορας για HD δεκτες που πατσαρονται) οτι για τον 7100 εκτος απο το κλασσικο ανεπισημο λογισμικο emu υπαρχει και λυση card share για την οποια χρειαζονται "συστασεις" για να αποκτησεις προσβαση.
Γνωριζει καποιος κατι περισσοτερο η ειναι τα κλασσικα ψευδη για να πουλανε οι δεκτες.
Εχω δει στο παρελθόν SD δέκτες οι οποίοι με τη χρήση ειδικού πρόσθετου στην θύρα RS232 δικτυώνονται και γίνονται πελάτες. Σε αυτούς με θύρα ethernet φαντάζομαι είναι πιο εύκολο να γίνει.

ΥΓ Το περιοδικο γραφει και πολλες ανακριβειες, οπως οτι "ο IPbox 9000HD στηριζεται στο enigma και το κανει συμβατο με δεκαδες εφαρμογες που κυκλοφορουν για enigma distribution"
Αυτό πρέπει να το δει ο mpokeRas για να ..φτιάξει το κέφι του!

Θα παραθέσω παλιές πιπεράτες παροιμίες αντί για απάντηση:

* Εδώ *αμούν αρσενικούς και συ γυρεύεις νύφη
* Καράβι που αργεί, **ατά είναι φορτωμένο
* Ο καθένας την πορδή του μοσχολίβανο την έχει
* Ο κουφός και ο κλανιάρης πάνε δίπλα στα νταούλια
* Οι γύφτοι τα μαλώματα τα 'χουν για πανηγύρια
* Πέρσι έχεσε, φέτος βρώμισε
* Πολύ κο-κο και κανένα αβγό
* Το *ουνί και το πριόνι, όποιος δεν τα ξέρει ιδρώνει
* Το ράσο θέλει καλοπέραση κι η πουτανιά φτιασίδι
* Τον *ώλο βάζει o μάγειρας, **ατά θα μαγειρέψει

άμα δείτε enigma2 με ccam και *b*x στείλτε μου PM να τα φορτώσω κι εγώ!

Re: Απάντηση: Vantage VT-HD 7100 PVR ready

[quoteΤον *ώλο βάζει o μάγειρας, **ατά θα μαγειρέψει /quote] Μιας και ειμαι μαγειρας.. τι να σου απαντησω? Νομιζω ομως οτι ο 9000 παραμενει καλος δεκτης εστω χωρις ccam

Headmaster lesarros θα σε παρακαλούσα γονιπετής (ελπίζω έτσι να γράφεται) αν μπορούσες να φτιάξεις έναν οδηγό for dummies...δηλαδή τι χρειάζεται να κάνουμε από την στιγμή που αγοράζουμε τον δέκτη ...ρυθμίσεις...σεταρίσματα..αναβαθμίσεις...κλειδιά...και όλα αυτα τα σατανικά πράγματα...όπως κατάλαβες εγκό ντουβάρ...μεγάλο ντουβάρ στο θέμα.

Υ.Γ. Μετά από αρκετή μελέτη ο Vantage είναι ο βασικός μου υποψήφιος για αγορά (ακολουθούν Homecast HS5201, Kathreine UFS910).

Μετά από αρκετή μελέτη ο Vantage είναι ο βασικός μου υποψήφιος για αγορά.
Και καλα θα κανεις, δε νομιζω οτι θα ζητουσα τιποτα παραπανω απ' οτι ηδη δινει αυτος ο δεκτης, ακομα και DivX διαβαζει.

Απορία: Στην "αυτοματη αναζητηση" υπαρχουν οι επιλογες All, Free, NIT & Detail. Αυτο το τελευταιο τι διαφορα εχει απο τα αλλα?

Mpori kapios na voithisi,eho kai ego ton Vantage 7100s lamvanw apo astra,hotbird,hellasat ola ta HD kanalia dvbs opws orf hd ,tvp hd ,HD suisse klp.Ala kanena me dvbs2 , mou dihnei oti den ehei sima stis sihnotites me dvbs 2.Ola ta lnb mou ine kenourgia, 0,2 db gia hotbird, hellasat kai 0,1 gia astra kai ta piata 1,40 astra-hotbird kai 1,20 gia hellasat to sima sta ala kanalia ine poli dinato.Pou mpori na einai to provlima stis rythmiseis,sto disc,sto kalodio,kapou alou...please help me

Last edited:
Mpori kapios na voithisi,eho kai ego ton Vantage 7100s lamvanw apo astra,hotbird,hellasat ola ta HD kanalia dvbs opws orf hd ,tvp hd ,HD suisse klp.Ala kanena me dvbs2 , mou dihnei oti den ehei sima stis sihnotites me dvbs 2.Ola ta lnb mou ine kenourgia, 0,2 db gia hotbird, hellasat kai 0,1 gia astra kai ta piata 1,40 astra-hotbird kai 1,20 gia hellasat to sima sta ala kanalia ine poli dinato.Pou mpori na einai to provlima stis rythmiseis,sto disc,sto kalodio,kapou alou...please help me

Κανεις αναζητηση αφου πρωτα αλλαξεις manually το DVBS σε DVBS2 και παλι δε σου βρισκει ???