Vantage VT-HD 7100 PVR ready

Απάντηση: Re: Vantage VT-HD 7100 PVR ready

κυκλοφορησε σημερα νεο firmware 21400 καθως και νεο emu 21401..
Δεν βρηκα καποια αναφορα τι διορθωνει ....
Γνωριζει καποιος ??

Release note for software 02.14

English

- Timer and record bugfix on new H/W

Ερώτηση παληκάρια. Υπάρχει διαφορά αν μπεί η κάρτα της Nova απευθείας σε slotA/B από το να χρησιμοποιείται με μοντούλα Irdeto; Ποιό σχήμα είναι καλύτερο;

Re: Απάντηση: Vantage VT-HD 7100 PVR ready

Και με εκδοση 5 το κανει. Εγω υποθετω οτι αυτο θα διορθωθει με νεο emu, αν τυχει και βελτιωσουν τπτ στο UCAS τους.. (Sto Κομματι αναγνωσης του Irdeto)
Το θέμα είναι το ξέρουν το πρόβλημα; Πως μπορεί να το κοινοποιήσει αυτό κάποιος αφού στο forum τους δεν ανοίγονται θέματα;

Ρωτάω γιατί στον Panasat έμπαινε απευθείας στο slot..

Παντως παιδια εγω με emu firmware εχω την καρτα nova sto Slot A.
Το αποτελεσμα ειναι οταν καπου - καπου παγωνει η εικονα στα καναλια της Nova ( και μονο σ αυτα) επανερχεται μετα 3-4 δευτερολεπτα μονη της...
Το παγωμα γινεται περιπου καθε 3-4 ωρες μια φορα ...
Αντιθετα αν την εχω στο irdeto τις περισσοτερες φορες αν παγωσει και δεν προλαβω να αλλαξω καναλι στο καπακι , τοτε χρειαζεται reboot ο δεκτης για να ξεμπλοκαρει ...
Οποτε αποφασισα να την εχω στο slot Α...

Παντως παιδια εγω με emu firmware εχω την καρτα nova sto Slot A.
Το αποτελεσμα ειναι οταν καπου - καπου παγωνει η εικονα στα καναλια της Nova ( και μονο σ αυτα) επανερχεται μετα 3-4 δευτερολεπτα μονη της...
Το παγωμα γινεται περιπου καθε 3-4 ωρες μια φορα ...
Αντιθετα αν την εχω στο irdeto τις περισσοτερες φορες αν παγωσει και δεν προλαβω να αλλαξω καναλι στο καπακι , τοτε χρειαζεται reboot ο δεκτης για να ξεμπλοκαρει ...
Οποτε αποφασισα να την εχω στο slot Α...
Ετσι μπράβο.. Τα ίδια ακριβώς είχα κι εγώ. Τώρα την έχω βάλει στην μοντούλα και μέχρι στιγμής δεν μου έχει παρουσίασει πρόβλημα. Επικοινώνησα με την κατασκευάστρια εταιρία και μου είπαν ότι δεν είναι πρόβλημα του δέκτη κι ότι θα πρέπει ν' αναβαθμίσω το softcam, πράγμα που έκανα!
Ιδωμεν...

Last edited:
εμφανιστηκε σημερα νεο firmware 21800...(IΤV HD channel correct & new codecs for mp3-ac3 -aac )

Το κακο ειναι οτι δεν εχω δει να κυκλοφορει αντιστοιχο emu...
Κανενα νεο κανεις ???

Last edited:
κάτι άκουσα ότι αλλάζει κωδικοποιηση το premiere. (ίσως έχει γίνει ήδη).

για ψάξτε το.

συννεφιές βλέπω έρχονται.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Vantage VT-HD 7100 PVR ready

Ποια 2? Μιλαμε για καμια δεκαρια καναλια αθλητικα, με ταινιες και ερωτικο περιεχομενο.

Προφανώς μιλάς για τα Premiere Direkt, Sport Portal & Erotik-AB 18! που είναι multefeed.
Αφού συντονιστείς σε καθένα από αυτά τα τρία πατάς το πλήκτρο Option στο τηλεκοντρόλ και σου ανοίγει το μενού με τα κανάλια για το κάθε μπουκέτο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Vantage VT-HD 7100 PVR ready

Προφανώς μιλάς για τα Premiere Direkt, Sport Portal & Erotik-AB 18! που είναι multefeed.
Αφού συντονιστείς σε καθένα από αυτά τα τρία πατάς το πλήκτρο Option στο τηλεκοντρόλ και σου ανοίγει το μενού με τα κανάλια για το κάθε μπουκέτο.
Δεν εχω λογια, εισαι πρωτος!! Ευχαριστω

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Vantage VT-HD 7100 PVR ready

Α γι αυτό τα τσοντάδικα έχουν ονομασίες Service665, 666 κτλπ στην hauppauge μου; :P

Παιδια Usals Υποστηριζει ο δεκτης ...
Προσπαθησα να κανω μια ανιχνευση αλλα δεν καταφερα ...
Οχι οτι γνωριζω και πολλα -πολλα για το θεμα ..;-)