drspiros
AVClub Addicted Member
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Vantage VT-HD 7100 PVR ready
Τι δεκτη εχεις, combo ή δορυφορικό μονο? Μηπως το loop προερχεται απο το δορυφορικο tuner? Γιατι τοτε δε γινεται να το συνδεσεις στο DVD-R, δεν εχει νοημα.Τώρα πλέον την έχω στο card reader του δέκτη (το Slot A).
Δεν ξέρω αν είναι η κάρτα μου είναι zeta version. Γεγονός είναι ότι την έχω κάμποσα χρόνια. Πως θα την ξεχωρίσω;
Εχω παρατηρήσει ότι τα παγώματα αυτά τα κάνει μόνο τις απογευματινές/βραδυνές ώρες. Την υπόλοιπη μέρα παίζει μια χαρά.
Τώρα, αντιμετωπίζω ένα άλλο πρόβλημα σχετικό με τις συνδέσεις μου. Από την ώρα που έβγαλα τον Panasat και ξανασύνδεσα τα καλώδια μου παρουσιάζεται το πρόβλημα ότι το DVD-R (Pioneer LX-60D) δεν συντονίζει στα κανάλια και συνεπώς δεν μπορώ να γράψω από κεραία. Εχω μόνο σύνδεση σταθερού πιάτου (δεν υπάρχει άλλη κεραία) και οι συνδέσεις είναι ως εξής: Πρίζα>Vantage in.Vantage out (από loop) > DVD-R in. Είναι επίσης μεταξύ τους συνδεδεμένα με scart. H σύνδεση από loop > DVD-R in έχει γίνει με καλώδιο που έφτιαξα σε μαγαζί με ηλεκτρονικά (βιδώνει στην έξοδο loop και αρσενικό κεραίας στη είσοδο RF in), γιατί φαντάζομαι πως τέτοιου τύπου καλώδια δεν υπάρχουν (?) .Τι πάει στραβά; Απόψεις παρακαλώ...