Vantage VT-HD 7100 PVR ready

το εγκατεστησα φιλε μου
τη ρυθμισεις θα πρεπει να κανω για να δουλεψει

Πήγαινε στο μενού του vantage εκει που λέει Ethernet και δες την ip του δέκτη.Θα πρέπει ναναι κάτι σαν 192.168.1.5 ή κάπως έτσι.Μετά στις επιλογές του ftp client πήγαινε εκεί που λέει connect to και βάλε την ip του vantage.Username & password άστο κενό,μη βάλεις τίποτα.Κλικ connect και θα συνδεθεις με το σκληρό του vantage.Θα μπορείς να μεταφέρεις αρχεία από και προς τον vantage με τον υπολογιστή σου.

μου εβγαλε αυτο το μυν

Σφάλμα: Αδύνατη η σύνδεση στον εξυπηρετητή

θα ξανα ελενξω παλι της ΙΠ
σας ευχαριστω πολλη
θα σας ενημερωσω αν πηγαν ολα καλα
και παλι ευχαριστω

σαν manual εχω αυτη την ip 192,168,1,111
ενω στο auto μου βγαζει την 192,168,1,100
σαν κομβο ποια βαζω

ολα καλα με της μεταφορες αρχειων και ταινιων

προσπαθησα να αναπαραγω μια ταινια με εξωτερικους υποτιτλους
πατησα πανω στην ταινια ανοιγμα και επεξεργασια μετα απο ενα 5 λεπτο ξεκινησε να παιζει αλλα χωρις υποτιτλους
κανω κατι λαθος εγω η δεν γινετε

οκ φιλε μου να σε καλα
μην τα θελουμε κιολα δικα μας ε

και παλι σ ευχαριστω

Λοιπόν περιέγραψα το πρόβλημα στους Γερμανούς (την επίσημη κατασκευάστρια εταιρεία των Vantage) και έλαβα την εξής εκπληκτική απάντηση:

Hello
there is no way to solve this "problem"
this is related to the power consumption.
------------------------------------------------------------
Mit freundlichen Grüßen / Best Regards

VANTAGE Digital GmbH

Im Hinteracker 11
76307 Karlsbad-Ittersbach
Germany

Office: +49 7248 92681-0
Fax:+49 7248 92681-69
Web: http://www.vantage-digital.com

Έχετε να κάνετε κάποιο σχόλιο;
Είναι δυνατόν; Τότε ποια η χρησιμότητα του Loop out άμα για οικονομία ρεύματος την αχρηστεύσανε;!!!

Παραθέτω και τη δεύτερη απάντηση των Γερμανών σε σχετική μου ερώτηση γιατί συμβαίνει αυτό:

Hello
since the EUR law for power consumption is out
the loop connection cannot be used any more.
You need to buy a splitter for it
------------------------------------------------------------
Mit freundlichen Grüßen / Best Regards

VANTAGE Digital GmbH
Im Hinteracker 11
76307 Karlsbad-Ittersbach
Germany

Με άλλα λόγια για όλα μας τα προβλήματα φταίει η Ε.Ε. (άντε και το ΔΝΤ τελευταία)!
Δηλαδή όλοι οι άλλοι δεκτες στους οποίους λειτουργεί το loopthrough είναι παραβάτες της κοινοτικής νομοθεσίας οι κατασκευαστές τους;!!!

Θα κάνεις κάτι απλό και θα σου δουλέψουν και οι δύο δέκτες με το ίδιο καλώδιο.
Παίρνεις ένα F Splitter 1/2, το βάζεις στο καλώδιο που έρχεται από το πιάτο σου και στις δύο εξόδους βάζεις τους δύο δέκτες. Να είναι power pass.
Έτσι το loop θα σου είναι άχρηστο.

2WAY%20SPLITTER.bmp

:fahne90:Geia sas paidia epeidi kai ego exo ena Vantage 7100s eipa na mpo sto clubs sas.....
....skeftomai na kano mia sindromi sti Nova alla apo oti akousa i sindromi einai me diko tous receiver(panasat)...kserei kaneis ean douleiei me to Vantage mou?????

Re: Απάντηση: Vantage VT-HD 7100 PVR ready

Θα κάνεις κάτι απλό και θα σου δουλέψουν και οι δύο δέκτες με το ίδιο καλώδιο.
Παίρνεις ένα F Splitter 1/2, το βάζεις στο καλώδιο που έρχεται από το πιάτο σου και στις δύο εξόδους βάζεις τους δύο δέκτες. Να είναι power pass.
Έτσι το loop θα σου είναι άχρηστο.

2WAY%20SPLITTER.bmp

Ναι αλλά σε αυτή την περίπτωση λέγεται ότι κινδυνεύουν να καούν τα LNB αν από αμέλεια ανοίξουν και παίξουν και οι δύο δέκτες.
Σημειωτέον ότι και οι δύο δέκτες που έχω είναι combo και το λάθος μπορεί να γίνει ακόμη πιο εύκολα αφού είναι πιθανό και οι δύο δέκτες να είναι ανοικτοί για την παρακολούθηση επίγειων καναλιών μέχρι που κατά λάθος κάποιος θα αλλάξει σε δορυφορικό κανάλι...

Κάτι άλλο που σκέφτηκα σήμερα είναι το εξής:
Αν συνδέσω με loop through το δεύτερο δέκτη και αφήσω ανοιχτό τον Vantage έχοντας όμως κλείσει το ρεύμα για το LNB μέσω της επιλογής LNB power off του μενού Antenna settings, τότε θα μπορώ να ελέγχω όλο το σύστημα χωρίς κίνδυνο από το δεύτερο δέκτη σωστά ;

Last edited: