Vantage VT-HD 7100 PVR ready

Πρέπει να πας από το μενού στην χειροκίνητη αναζήτηση. Επιλέγεις τις παραμέτρους (συχνότητες , transponders κλπ) αλλά πριν πατήσεις οκ για να αρχίσει το search , στο κάτω μέρος της οθόνης υπάρχει μια επιλογή tp edit ή κάπως έτσι, η οποία ενεργοποιείται με το μπλε πληκτρο. Αν την επιλέξεις θα εμφανιστεί άλλο μενού μέσα από το οποίο θα επιλέξεις dvbs2 πριν αρχίσει η αναζήτηση.

Re: Απάντηση: Vantage VT-HD 7100 PVR ready

Πρέπει να πας από το μενού στην χειροκίνητη αναζήτηση. Επιλέγεις τις παραμέτρους (συχνότητες , transponders κλπ) αλλά πριν πατήσεις οκ για να αρχίσει το search , στο κάτω μέρος της οθόνης υπάρχει μια επιλογή tp edit ή κάπως έτσι, η οποία ενεργοποιείται με το μπλε πληκτρο. Αν την επιλέξεις θα εμφανιστεί άλλο μενού μέσα από το οποίο θα επιλέξεις dvbs2 πριν αρχίσει η αναζήτηση.
to epilego ala den vriski sima den vriski tipota mipws thelw kenourgia lnb.

Το κοκκινο πληκτρο ειναι πανω αριστερα σε μια ομαδα πληκτρων που ειναι σαν σταυρος. Το πληκτρο δεν ειναι κοκκινο, κοκκινο ειναι το περιγραμμα στη βαση του πληκτρου.

Kizi, θες... κλειδια για να στα κανει αυτα. Και αυτα τα βρισκεις σαν key αρχεια στο ιντερνετ και τα φορτωνεις οπως κανεις update, απο usb
Σωστός!
Μήπως μπορεί να μου πεί κάποιος αν μπορούμε να αλλάξουμε την σειρά ταξινόμησης των αποθηκευμένων καναλιών, ώστε να μην έχουμε πχ. novacinema1 στο 12 και novacinema2 στο 35;

εμενα οταν βαλω το καινουργιο firm δεν μου κατεβαζει εικονα στο premiere hd και στο discovery hd , απο οτι καταλαβα μονο στους κομπο δεκτες δουλευει το καινουργιο firm .ελπιζω να το διορθωσουν σε επομενη αναβαθμηση γιατι εχουν βαλει ωραια πραγματακια και ειναι κριμα να μην μπορουμε ολοι να τα εχουμε.

Παιδες για να κατεβαινουν τα premiere κλπ HD channels βαλτε την προτελευταια emu Vantage_021201

Ερωτηση : Παιδια υπαρχει καποιο ετοιμο αρχειο με την λιστα ολων των δορυφορων το οποιο κανοντας το upload ενημερωνει την λιστα του vantage ??
(καθ οτι η λιστα με τους δορυφορους εχει ελλειψεις)

ευχαριστω

Ναι με το 021202 υπάρχει πρόβλημα με το Premiere hd & discovery hd.Εγώ έχω μόνο ήχο σε αυτά και όχι εικόνα.Τα υπόλοιπα κανάλια του premiere τα βλέπω κανονικά.Μέχρι αύριο πιστεύω να έχει βγει update.Το forum δεν ξέρω γιατί το κρατάνε κλειστό.Για γερμανομαθής υπάρχει και το γερμανικό φόρουμ για τους vantage δέκτες.

Για αλλαγή στη σειρά πας menu/Ρυθμίσεις καναλιών/αγαπημένα κανάλια πατάς το κουμπί fav(με την καρδούλα) ok μετά για να μαρκάρεις το κανάλι που θα του αλλάξεις θέση και τα πλήκτρα pr+ pr- για πάνω κάτω.Το κόκκινο πλήκτρο μετά για αποθήκευση.Στη συνέχια back για έξοδο και στο μήνυμα που θα σου βγάλει ο δέκτης για αποθήκευση των αλλαγών ναι.

Για αλλαγή στη σειρά πας menu/Ρυθμίσεις καναλιών/αγαπημένα κανάλια πατάς το κουμπί fav(με την καρδούλα) ok μετά για να μαρκάρεις το κανάλι που θα του αλλάξεις θέση και τα πλήκτρα pr+ pr- για πάνω κάτω.Το κόκκινο πλήκτρο μετά για αποθήκευση.Στη συνέχια back για έξοδο και στο μήνυμα που θα σου βγάλει ο δέκτης για αποθήκευση των αλλαγών ναι.
Πολύ καλά! Εχθές πέρασα το τελευταίο λογισμικό και πλέον η κάρτα της Nova φιλοξενείται στο Slot A. Την ώρα όμως που παρακολουθούσα το μπάσκετ είχα πολλά παγώματα οθόνης (μου έβγαζε scrambled program κι επανερχόταν μόνο μετά πολλαπλά πατήματα του πλήκτρου ΟΚ).

An mpori kapios na voithisi giati ehw sovaro provlima,ehw kai egw to vantage hd 7100 ton aplo,to provlima ine oti den mporw na katevasw ta hd kanalia me dvbs 2 ala mono auta pou ine dvbs opws hd swiss,orf hd,kai kapoia dokimastika ston hellasat.ehw 4 statherous doriforous( disq 4 diladi )gia astra 1,hotbird,sirius & hellas sat.2 lnb ine edision 0,3 me 4 exodous pane kai se ala spitia,ta ala 2 ine samsung 0,6 kai pane mono se emena,ta lnb ine panw apo 2 me 3 hronia.to piato gia hotbird-astra ine 1,40 gia hellasat 1,20 kai gia sirius 1,00.pantws sta sd kai hd(dvbs) kanalia ehw dinato sima.as voithisi opios mpori...
kanis kapios mia apantisi se auto,an kai alazw to dvbs se dvbs 2 hirokinita den eho sima stis sigegrimenes sihnotites.mhpws prepi na alaxw ta lnb.

Εχει προσέξει κάποιος άλλος οτι μετά την τελευταία αναβάθμιση , αν αφήσεις τον δέκτη για λίγο διάστημα χωρίς να αλλάξεις κανάλι ή volume ή κάτι άλλο , το remote κολλάει και χρειάζεται καμιά δεκαριά προσπάθειες μέχρι να ξεκολλήσει;

Εχει προσέξει κάποιος άλλος οτι μετά την τελευταία αναβάθμιση , αν αφήσεις τον δέκτη για λίγο διάστημα χωρίς να αλλάξεις κανάλι ή volume ή κάτι άλλο , το remote κολλάει και χρειάζεται καμιά δεκαριά προσπάθειες μέχρι να ξεκολλήσει;
Ειχα παρομοιο προβλημα, μεχρι που προσεξα οτι υπαρχει προβλημα με τις επαφες της μπαταριας. Βγαλε το καλυμμα και παιξε λιγο με τις μπαταριες για να σιγουρευτεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Vantage VT-HD 7100 PVR ready

Πολύ καλά! Εχθές πέρασα το τελευταίο λογισμικό και πλέον η κάρτα της Nova φιλοξενείται στο Slot A. Την ώρα όμως που παρακολουθούσα το μπάσκετ είχα πολλά παγώματα οθόνης (μου έβγαζε scrambled program κι επανερχόταν μόνο μετά πολλαπλά πατήματα του πλήκτρου ΟΚ).

Την είχες στον card reader του δέκτη ή στο ci με irdeto module?Ποια κάρτα της νοβα έχεις, τη zeta version?Αν στο κάνει αυτό ενώ σου έχει ανοίξει τη νοβα δε θα πατάς το πλήκτρο OK αλλά το πλήκτρο Back.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Vantage VT-HD 7100 PVR ready

Ειχα παρομοιο προβλημα, μεχρι που προσεξα οτι υπαρχει προβλημα με τις επαφες της μπαταριας. Βγαλε το καλυμμα και παιξε λιγο με τις μπαταριες για να σιγουρευτεις.
Δυστυχώς δεν είναι οι μπαταρίες γιατί το λαμπάκι του remote ανάβει κανονικά. Και είμαι σίγουρος οτι το κάνει μετά την τελευταία αναβάθμιση.

Εχει βγει νέο emu το 021301 διορθώνει τα προβλήματα με τα Premiere & Discovery HD .hlar δες το μήπως διορθώσει και το πρόβλημα με το τηλεκοντρόλ αν και δεν νομίζω να είναι θέμα firmware μάλλον έπεσες σε προβληματικό remote.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Vantage VT-HD 7100 PVR ready

Δυστυχώς δεν είναι οι μπαταρίες γιατί το λαμπάκι του remote ανάβει κανονικά. Και είμαι σίγουρος οτι το κάνει μετά την τελευταία αναβάθμιση.

Και ομως ... εχω την εντυπωση οτι ισως και να ειναι οι μπαταριες ...
Εμενα στην βδομαδα επανω ειχα αντιστοιχα προβληματα με τα δικα σου και απο τον Beska μου ειπαν οτι ειναι θεμα μπαταριων ...Με το που τις αλλαξα σταματησαν και τα προβληματα...!

Κι ομως, ειχα το ιδιο προβλημα, αναβε το λαμπακι αλλα δεν εδινε εντολες. Οταν εβγαλα το καπακι και πιεζα τις μπαταριες, λειτουργουσε κανονικα. Αλλα για το θεμα του λογισμικου που αναφερεις δεν ξερω.

Ας υποθεσουμε οτι γυριζετε σπιτι, ανοιγετε την τηλεοραση και στο καναλι που εχετε αφησει στο δεκτη να παιζει, βλεπετε την αγαπημενη σας ταινια να εχει φτασει καπου στα μισα. Πώς μπορειτε να τη δειτε ολοκληρη? (με κανα δυο τετοια ερωτηματα θα προσπαθησω να σας μυησω στα κολπακια του PVR, εαν βεβαια δεν τα εχετε ανακαλυψει ακομα)

Την είχες στον card reader του δέκτη ή στο ci με irdeto module?Ποια κάρτα της νοβα έχεις, τη zeta version?Αν στο κάνει αυτό ενώ σου έχει ανοίξει τη νοβα δε θα πατάς το πλήκτρο OK αλλά το πλήκτρο Back.
Τώρα πλέον την έχω στο card reader του δέκτη (το Slot A).
Δεν ξέρω αν είναι η κάρτα μου είναι zeta version. Γεγονός είναι ότι την έχω κάμποσα χρόνια. Πως θα την ξεχωρίσω;
Εχω παρατηρήσει ότι τα παγώματα αυτά τα κάνει μόνο τις απογευματινές/βραδυνές ώρες. Την υπόλοιπη μέρα παίζει μια χαρά.

Τώρα, αντιμετωπίζω ένα άλλο πρόβλημα σχετικό με τις συνδέσεις μου. Από την ώρα που έβγαλα τον Panasat και ξανασύνδεσα τα καλώδια μου παρουσιάζεται το πρόβλημα ότι το DVD-R (Pioneer LX-60D) δεν συντονίζει στα κανάλια και συνεπώς δεν μπορώ να γράψω από κεραία. Εχω μόνο σύνδεση σταθερού πιάτου (δεν υπάρχει άλλη κεραία) και οι συνδέσεις είναι ως εξής: Πρίζα>Vantage in.Vantage out (από loop) > DVD-R in. Είναι επίσης μεταξύ τους συνδεδεμένα με scart. H σύνδεση από loop > DVD-R in έχει γίνει με καλώδιο που έφτιαξα σε μαγαζί με ηλεκτρονικά (βιδώνει στην έξοδο loop και αρσενικό κεραίας στη είσοδο RF in), γιατί φαντάζομαι πως τέτοιου τύπου καλώδια δεν υπάρχουν (?) .Τι πάει στραβά; Απόψεις παρακαλώ...

Last edited: