Vantage VT-HD 7100 PVR ready

Αξίζει τον κόπο; Υπάρχει σημαντική διαφορά στην τιμή μεταξύ Ελλάδας - εξωτερικού;

Αυτο θα το διαπιστωσεις εσυ αφου κανεις την αναζητηση σου στο ιντερνετ και συγκρινεις τις τιμες που θα βρεις εδω και στο εξωτερικο.Το θεμα για μενα ειναι η εγγυηση, που ισχυει απο οπου κι αν αγορασεις, με το μπλεξιμο, στειλε ξαναπαρελαβε κτλ. αν αγορασεις απο το εξωτερικο και αν συβει κατι,βεβαια.

Re: Απάντηση: Vantage VT-HD 7100 PVR ready

Όντως οφθαλμοφανής η διαφορά. Υπάρχει κάποιο θετικά δοκιμασμένο site (ή κάποιο που ξεχωρίζει) από αυτά που αναφέρονται στη λίστα για μια τέτοια παραγγελία;

Re: Απάντηση: Vantage VT-HD 7100 PVR ready

Όντως οφθαλμοφανής η διαφορά. Υπάρχει κάποιο θετικά δοκιμασμένο site (ή κάποιο που ξεχωρίζει) από αυτά που αναφέρονται στη λίστα για μια τέτοια παραγγελία;
φιλε μου εγω πριν 2 μηνες πηρα απο εδω http://www.hm-sat-shop.de/hdd-receiver-hdtv-vantage/ των vantage ts.Σε 3 ημερες των ειχα το σπιτι μου και με 15 ευρω μεταφορικα

Η εξής ερώτηση λεβέντες:
Κυκλοφορούν δύο τελευταίες αναβαθμίσεις, η 025301 και η 025302. Τις βάζουμε και τις δύο ή επιλεκτικά μία από αυτές; και ποιά από τις δύο;

οχι δεν υποστηριζει

Εχω την εντυπωση οτι υποστηριζει Mpeg4 και στο επιγειο tuner. Αλλωστε την αποκωδικοποιηση την κανει ο επεξεργαστης, το tuner απλα λαμβανει το σημα.

Ολοι οι δεκτες ΗD combo τα υποστηριζουν αυτα. Απλα ειναι μερικοι που ο επιγειος δεκτης μπορει να λαβει και ΗD DVB-T2 σημα

Μόλις βγήκε η επίσημη 0254 γιατί η προηγούμενη παρουσίαζε κάποια προβλήματα.Αναμένεται και η ανεπίσημη αν όχι σήμερα,αύριο μεθαύριο.Αν δεν έχετε σοβαρά προβλήματα με τον δέκτη μην βάλετε 025301 ή 02,περιμένετε την 025401-02.

Μόλις βγήκε η επίσημη 0254 γιατί η προηγούμενη παρουσίαζε κάποια προβλήματα.Αναμένεται και η ανεπίσημη αν όχι σήμερα,αύριο μεθαύριο.Αν δεν έχετε σοβαρά προβλήματα με τον δέκτη μην βάλετε 025301 ή 02,περιμένετε την 025401-02.
Από που θα την κατεβάσουμε αδελφέ;

Βγήκε και το ανεπίσημο firmware στο satdudez.org:

19/10/2009 Multicas/emu Version of firmware 02.55T-O
Improvements:
- Fixed a stutter Timeshift
- Problem with two connected CI modules Fixed
- VANTAGE player times are displayed in the VFD
- Fixed crash at Pro7
- Stability improved
- Error implemented with defective sectors on the disk
- Fix CI module "M World"

File 01 = emu + cardreader multicas