Αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχουν δικαιωμα ( οπως εγραφες πιο πανω ) να φτιαξουν και την δικια τους τουρτα και να μην εχουν αναγκη τον ΟΤΕ .
Γιατι δεν ριχνουν δικες τους Ινες , οπως εριξαν για ζευξη των κεντρων τους και να στησουν τα δικα τους KV VDSL με τον δικο τους εξοπλισμο και να εχουν "αναγκη " τον ΟΤΕ μονο στο κομματι KV - σπιτι ?
Αυτο δεν τους το απαγορευει κανενας . Χερι βαθεια στην τσεπη πρεπει να βαλουν και μπορουν να το κανουν.
Πάντως βρε παιδιά στην έξοδο του μετρό Συγγρού-Φιξ το κινητό μου πιάνει ένα ασύρματο δίκτυο που είναι κλειδωμένο και ονομάζεται VDSL, λέτε να ήρθε και προς τα εκεί?
Τα KV του VDSL που εχει στησει ο ΟΤΕ χωρανε τοσο τους δικους του συνδρομητες οσο και των εναλλακτικων. Καποιες καμπινες ειναι τριπλες γι' αυτο το λογο. Επισης, εκει που περνανε οι γραμμες, υπαρχουνε στοες απο κατω σε κομβικα σημεια του δικτυου, φαινονται απο τα καπακια. Τα σκαψιματα εχουν να κανουν με το δημο, αν δεχτει, δεχτηκε. Γι' αυτο εδωσαν μονο σε αυτες τις περιοχες επειδη καποιοι δημαρχοι ηθελαν μια μιζα παραπανω!
Στην περιοχή μας, σε έναν κεντρικό δρόμο, ένα μηχάνημα "έκοψε" 10εκ δρόμου σχεδόν παράλληλα με το πεζοδρόμια. Αν δεν κάνω λάθος, HOL ήταν.
Δεν έχει σκάψιμο όπως το νομίζουμε. Τροχός είναι και μετά βγάζουν και λίγα "μπάζα".
Λίγο χώμα μετά και λίγη άσφατο... και πάπαλα. Ά... βάζουν και κανένα σιδερένιο καπάκι στον δρόμο με την επωνυμία τους.
Mικροχανδακας λεγεται αυτη η τομη και ειναι ο καινουργιος τροπος που περνανε ΟΙ . Δεν χρησιμοποιητε για καλωδια χαλκου.Στην περιοχή μας, σε έναν κεντρικό δρόμο, ένα μηχάνημα "έκοψε" 10εκ δρόμου σχεδόν παράλληλα με το πεζοδρόμια.
Οι εργολάβοι είναι αστέρια αφού σκάβουν όπου τους βολεύει και θεωρούν πολυτέλεια να πάρουν υπόγεια σχέδια από τον δήμο .
αφου ο καθενας σκαβει οπου θελει δεν εχει νοημα να παρουν υπογεια σχεδια.
Δεν θα ισχυουν.
Σχεδια υπαρχουν και ισχυουν και πιστεψε με οταν ξερουν οτι περναει καλωδιο της ΔΕΗ ειναι παναγιτσες .... πανε ποντο ποντο . Τυχαιο......? Δεν νομιζω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.