Όπως είναι γνωστό ο ΟΤΕ έχει ξεκινήσει να κατασκευάζει δίκτυο πρόσβασης μέσω VDSL2 (FTTC) στην Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή, την Ξάνθη, τις Σέρρες και του Ζωγράφου ενώ πριν λίγους μήνες ξεκίνησαν οι εργασίες στους δήμους Βούλας και Βουλιαγμένης.
Η διαθεσιμότητα των υπηρεσιών VDSL2 αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες, πάντα σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, από την Κομοτηνή, ενώ οι υπόλοιπες πόλεις θα προστεθούν το αμέσως χρονικό διάστημα. Για τον δήμο Ζωγράφου η πρόβλεψη έναρξης των υπηρεσιών τοποθετείται περί το τέλος Μαρτίου ενώ για τους δήμους Βούλας και Βουλιαγμένης περί τον Ιούνιο.
Πηγή: adslgr.com http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=477565
Ναι...μονάχα ότι εγώ στον υπολογιστή που είμαι τώρα δεν έχω πρόσβαση στο router καν...θα έχετε και μετά από το σπίτι.Για να καταλάβετε που είμαι...το dslm είναι έναν όροφο πιο κάτω από εκεί που βρίσκομαι...με οπτικές παντού μέσα στο κτίριο...και τα πάντα cisco...που είμαι;;
Στην κατασκευή είναι ακόμη.Εάν δεν ολοκληρωθεί αυτό το στάδιο μην περιμένεις να δημοσιευθεί κάποια τιμή.Υπόψην ότι για να ξεκινήσει πρέπει να μπορεί να εξυπηρετήσει ένα σεβαστό ποσοστό πληθησμού...
Εσείς Έχετε καποιο πιλοτικό ή για εταιρίες είναι διαθέσιμο;
Απο ότι κατάλαβα θα υπάρχουν 30 50 κ 100mbit, αυτο είναι και το όριο της τεχνολογίας αυτής; Ποια είναι η μέγιστη τιμη για το upload;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.