VDSL από τον ΟΤΕ

Re: VDSL απο τον ΟΤΕ

μα ήταν αυτονόητο οτι θα έδινε bitstream

1. γιατι ΕΕΤΤ τζίζ
2. γιατί λεφτά βγάζει και από το bitstream

Απάντηση: Re: VDSL απο τον ΟΤΕ

Όπως είναι γνωστό ο ΟΤΕ έχει ξεκινήσει να κατασκευάζει δίκτυο πρόσβασης μέσω VDSL2 (FTTC) στην Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή, την Ξάνθη, τις Σέρρες και του Ζωγράφου ενώ πριν λίγους μήνες ξεκίνησαν οι εργασίες στους δήμους Βούλας και Βουλιαγμένης.

Η διαθεσιμότητα των υπηρεσιών VDSL2 αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες, πάντα σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, από την Κομοτηνή, ενώ οι υπόλοιπες πόλεις θα προστεθούν το αμέσως χρονικό διάστημα. Για τον δήμο Ζωγράφου η πρόβλεψη έναρξης των υπηρεσιών τοποθετείται περί το τέλος Μαρτίου ενώ για τους δήμους Βούλας και Βουλιαγμένης περί τον Ιούνιο.

Πηγή: adslgr.com http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=477565

Καλά εντάξει, καλό 2020 αν πάμε έτσι......

Απάντηση: VDSL απο τον ΟΤΕ

Η Θράκη είναι ήδη έτοιμη . Η υπόλοιπη Ελλάδα ανάλογα τα κέφια των δήμων. Αν όλα πάνε καλά το πολύ σε 1.5 χρόνο .

Τα πιλοτικά είναι στα 50 η συγκεκριμένη στα 100mbps :BDGBGDB55:

Ποτέ περίπου να Περιμένουμε vdsl στα αστικά κέντρα θεσσαλονίκη, Αθήνα;
Και σε ποια περίπου τιμη;

Στην κατασκευή είναι ακόμη.Εάν δεν ολοκληρωθεί αυτό το στάδιο μην περιμένεις να δημοσιευθεί κάποια τιμή.Υπόψην ότι για να ξεκινήσει πρέπει να μπορεί να εξυπηρετήσει ένα σεβαστό ποσοστό πληθησμού...

Απάντηση: VDSL απο τον ΟΤΕ

Πείραξα λίγο το ΑΝΝΕΧ και ω του θαύματος!!!

attachment.php

:eviltongue::eviltongue::flipout::flipout:

Attachments

• 1164849086.jpg
    1164849086.jpg
    37.8 KB · Views: 190

Ναι...μονάχα ότι εγώ στον υπολογιστή που είμαι τώρα δεν έχω πρόσβαση στο router καν...θα έχετε και μετά από το σπίτι.Για να καταλάβετε που είμαι...το dslm είναι έναν όροφο πιο κάτω από εκεί που βρίσκομαι...με οπτικές παντού μέσα στο κτίριο...και τα πάντα cisco...που είμαι;;

Ναι...μονάχα ότι εγώ στον υπολογιστή που είμαι τώρα δεν έχω πρόσβαση στο router καν...θα έχετε και μετά από το σπίτι.Για να καταλάβετε που είμαι...το dslm είναι έναν όροφο πιο κάτω από εκεί που βρίσκομαι...με οπτικές παντού μέσα στο κτίριο...και τα πάντα cisco...που είμαι;;

:rifle:

Στην κατασκευή είναι ακόμη.Εάν δεν ολοκληρωθεί αυτό το στάδιο μην περιμένεις να δημοσιευθεί κάποια τιμή.Υπόψην ότι για να ξεκινήσει πρέπει να μπορεί να εξυπηρετήσει ένα σεβαστό ποσοστό πληθησμού...

....για να μπορεί επίσης να πωλείται σχετικά προσιτά.

Παντως για τέλος του 2011 πρός γιορτές (ή κάποια εμπορική περίοδο) έχει γραφτεί προσφατα, ότι θα γίνει εμπορικό λανσαρισμα
για 2-3 μεγάλες πόλεις.

Στα 30mbps θα είναι κοντά στην 24άρα η τιμή σίγουρα.Στα 50 mbps θα είναι λίγα περισσότερα.

Εσείς Έχετε καποιο πιλοτικό ή για εταιρίες είναι διαθέσιμο;
Απο ότι κατάλαβα θα υπάρχουν 30 50 κ 100mbit, αυτο είναι και το όριο της τεχνολογίας αυτής; Ποια είναι η μέγιστη τιμη για το upload;

Εσείς Έχετε καποιο πιλοτικό ή για εταιρίες είναι διαθέσιμο;
Απο ότι κατάλαβα θα υπάρχουν 30 50 κ 100mbit, αυτο είναι και το όριο της τεχνολογίας αυτής; Ποια είναι η μέγιστη τιμη για το upload;

http://www.otewholesale.gr/WholesaleNGAServices/tabid/216/language/el-GR/Default.aspx

down|up
30|2.5
50|5

Η 100αρα αργει πολυ...

Μην το λες...το δίκτυο VDSL2 υποστηρίζει μέχρι και 250 mbps σε μικρές αποστάσεις.Εγώ σας έδειξα από σύνδεση απευθείας στο dslam χωρίς κάποιο περιορισμό σε upload/download.