manosvitacar
Senior Member
- 3 July 2012
- 606
Όχι, δεν μου ανέφερε κανείς ότι θα μπορούσα να πάρω κάτι τέτοιο. Έχει πάρει κάποιος άλλος συνδρομητής , να πάρω πίσω και να το ζητήσω έστω και καθυστερημένα? Ακούγεται καλή λύση ανάγκης για να έχουμε τηλέφωνο στο ενδεχόμενο διακοπής ρεύματος.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
1.ναι αυτή είναι η συνδεσμολογια για το voip. Προσωπικά δεν έχω καταλάβει διαφορά σε σχέση με pstn.
2. Λίγο μου ακούγεται το 55 ευρώ. Σίγουρα τα υπολογισες σωστά? Εμένα Αντίστοιχα βγαίνει 130+ ευρώ το όφελος.
Εμενα η διαφορά από 30αρα σε 50αρα είναι μόνο δύο ευρώ. Εσύ υπολογίζεις 5 ευρώ παραπάνω το μήνα, μαζί με τον ΟΤΕ τιβι. Γιατί έτσι?Τώρα δίνω 61.80 το μήνα
Έπειτα θα δώσω 21.90 για 3 μήνες το ote tv δηλαδή και έπειτα 66.80
61.80x18=1112.4
21.90x3=65.70+66.80x15=1002+65.70=1067.70
1112.4-1067.70=44.7 κέρδος σε 18 μήνες αλλα θα έχω 50αρα έναντι της 30αρας.
Η κοπέλα που μίλησα με είπε ότι θα δίνω 5 ευρώ πάνω σε σχέση με τώρα οπότε 66.80 όχι 63.80. Λες να έκανε λάθος?Εμενα η διαφορά από 30αρα σε 50αρα είναι μόνο δύο ευρώ. Εσύ υπολογίζεις 5 ευρώ παραπάνω το μήνα, μαζί με τον ΟΤΕ τιβι. Γιατί έτσι?
Υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθει κάποιος το πλάνο εγκαταστάσεων καφαο ανά περιοχή στην Αττική και το προγραμματισμένο χρονοδιάγραμμα κάθε περιοχής;
Να ρωτήσω εσείς που βάλατε voip σας έδωσαν και ups?
Η κοπέλα που μίλησα με είπε ότι θα δίνω 5 ευρώ πάνω σε σχέση με τώρα
Τιμή τιμοκαταλογου είχα με τα 61.80. Και η 50αρα πάει συν 5 ευρώ.Υπήρχε μια προσφορά που τους πρώτους 6 μήνες το vdsl είχε μια έκπτωση και μετά ανέβαινε η τιμή. Πιθανόν να ήσουν στους πρώτους 6 μήνες και να πληρώνες μειωμένη τιμή γι αυτό να σου βγαίνει η διαφορά στα 5 /μηνα.
Εμένα με ρώτησαν αν έχω συναγερμό. Επηρεάζει ο συναγερμός το voip?προσοχή όσοι έχετε συναγερμό, θα πρέπει να το πείτε ώστε να ΜΗΝ σας δώσουν voIP, γιατί απο τον ΟΤΕ ΔΕΝ θα σας το πει κανεις![]()
Εμένα με ρώτησαν αν έχω συναγερμό. Επηρεάζει ο συναγερμός το voip?
Συναγερμό δεν έχω οπότε δεν υπάρχει θέμα.Το αντίστροφο !
Αν είσαι συνδεδεμένος με κέντρο λήψης σημάτων, τότε θα πρέπει να μιλήσεις με τον τεχνικό να σου πει AN δουλεύει και αν ναι, τι αλλαγές θα χρειαστεί στην καλωδίωση.
Σε bridge mode ΔΕΝ δουλεύει το VoIP.
PPPoE pass-through θα κάνεις.
Μπορείς είτε να αφήσεις το modem του ΟΤΕ ως modem και το routing να το κάνεις με το router σου αν αυτό υποστηρίζει Ethernet WAN, ή και το αντίθετο. Να βάλεις το router σου στην γραμμή και από το router σου να δώσεις PPPoE Pass-Through στο modem του ΟΤΕ για να έχεις το VoIP.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.