king2009
Supreme Member
- 5 December 2008
- 4,190
Με 5.2 που παει είναι 18720. Δύσκολα να πιασει 5.3 και συγχρονίζει στα 50000.20gb/ώρα θες να πεις
Με 5.2 που παει είναι 18720. Δύσκολα να πιασει 5.3 και συγχρονίζει στα 50000.20gb/ώρα θες να πεις
Εχω σταθερα 5,5Με 5.2 που παει είναι 18720. Δύσκολα να πιασει 5.3 και συγχρονίζει στα 50000.
Από torrent έτσι? Εγω μέχρι 5.4 έχω δει με συγχρονισμό στα 50000. Και είμαι δίπλα στο dslam στα 150 μέτρα.Εχω σταθερα 5,5
Επιτέλους συνδέθηκα και εγώ με 50ρα vdsl μέσω HOL.
Όσοι το κατέχετε πείτε μου αν βλέπετε ΟΚ τα στατιστικά της γραμμής:
![]()
Γίνεται να σου παρέχει ένας πάροχος VDSL όταν ο μόνος που έχει γραμμές στην περιοχή είναι ο ΟΤΕ;
Μπήκα απο περιέργεια σήμερα στο site της WIND και μου έδειξε οτι υπάρxει διαθεσιμότητα VDSL για το σπίτι μου. Το καφάο είναι ακριβώς έξω απο το σπίτι αλλά είναι το παλιο του ΟΤΕ και στην ευρύτερη περιοχή δεν έχω δει να έχουν αντικαταταστήσει κανένα με τα καινουργία. Επίσης γνωρίζω πως δεν εχει σκάψει κανεις για να περάσει οπτικές καθώς πάνε χρόνια απο τότε που εχουν κάνει κάποια εργασία στους γύρω δρόμους.
Για να μην τα πολυλογώ έκανα τηλέφωνο στην wind και μου είπαν πως ναι μπορουν να μου δώσουν VDSL αλλά είναι απο γραμμή του ΟΤΕ και όχι ιδιόκτητή τους. Παίρνω στα καπάκια τον ΟΤΕ και μου λένε πως στην περιοχή μας δεν υπάρχει VDSL και γενικά θα αργήσει να έρθει γιατί έχουν προβλήματα με τον χαλκό... Τι μπορεί να παίζει; Να το προχωρήσω με τη wind ή θα φάει καμιά φόλα γιατί δεν ξέρουν τι τους γίνεται;
Για να μην δίνει ο ΟΤΕ VDSL μέσω ΑΚ στο νούμερό σου, κάτι ξέρει.
Η Wind από την άλλη κοιτάει την κομπινούλα της.
Σε δεσμεύει με συμβόλαιο όσο σου τάζει κουραφέξαλα ( VDSL ) και αφού υπογράψεις και έρθει το modem και δεν πιάνει καν ή είναι full ασταθές και χαμηλή η ταχύτητα σε VDSL σου λέει δεν παίζει, γυρνάμε σε ADSL, welcome to Wind and enjoy your stay!
( δεν θα πάρω, ευχαριστώ πες τους )
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.