Καλημέρα. Ξέρεις κανείς αν είναι συμβατό το Asus dsl-ac68u με τα καινούργια προγράμματα 100 & 200 Μbps?
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι συμβατό με τα 100Mbps, δεν είναι με τα 200+ μιας και δεν υποστηρίζει 35b προφίλ.
Καλημέρα. Ξέρεις κανείς αν είναι συμβατό το Asus dsl-ac68u με τα καινούργια προγράμματα 100 & 200 Μbps?
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ρωτάω γιατί δεν μπορώ να συνδεθώ σε 100 γραμμή. Μου είπαν από ΟΤΕ ότι δεν ειναι συμβατό... Όταν κουμπωνω το speedport συνδέομαι κανονικά.. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;;Είναι συμβατό με τα 100Mbps, δεν είναι με τα 200+ μιας και δεν υποστηρίζει 35b προφίλ.
Στις 24/11 μου ήρθε απο ΟΤΕ sms επιβεβαίωσης του νέου συμβολαίου που φυσικά περιλαμβάνει την vdsl.
Έκτοτε δεν είχα καμία ενόχληση ούτε φυσικά είχα κάποια αλλαγή στο ίντερνετ.
Την παρασκευή αποφάσισα να καλέσω στο 13888 αλλά δεν έπιανα γραμμή με την καμία.
Ως δια μαγείας, το σάββατο , διαπιστώνω οτι αντι για 9-10 που συγχρονίζα, πλέον ήμουν στα 15.
Δοκίμασα να αλλάξω τις ρυθμίσεις του μόντεμ(έχω δικό μου) αλλά η vdsl δεν δούλευε. Συνέχιζε να συγχρονίζει η adsl στα 15.
Σήμερα λοιπόν, μου ήρθε sms απο ΟΤΕ το οποίο με καλοσορίζει στις ταχύτητες vdsl.
Άρα θεωρητικά, το απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι θα πρέπει να δουλεύει η γραμμή ως vdsl.
Το ερώτημα είναι άλλο, πως γίνεται ενώ συγχρόνιζα στα 10 σε adsl, ξαφνικά να συγχρονίζω στα 15 χωρίς φυσικά να δουλεύει ακόμα η vdsl?
Την είχαν "κομμένη" και τώρα που πήγα σε vdsl την άφησαν να τρέχει εκεί που μπορεί?
Η ερώτηση έχει να κάνει με το γεγονός οτι αν είχα ταχύτητα 15 δεν θα πήγαινα σε vdsl.
Στις 24/11 μου ήρθε απο ΟΤΕ sms επιβεβαίωσης του νέου συμβολαίου που φυσικά περιλαμβάνει την vdsl.
Έκτοτε δεν είχα καμία ενόχληση ούτε φυσικά είχα κάποια αλλαγή στο ίντερνετ.
Την παρασκευή αποφάσισα να καλέσω στο 13888 αλλά δεν έπιανα γραμμή με την καμία.
Ως δια μαγείας, το σάββατο , διαπιστώνω οτι αντι για 9-10 που συγχρονίζα, πλέον ήμουν στα 15.
Δοκίμασα να αλλάξω τις ρυθμίσεις του μόντεμ(έχω δικό μου) αλλά η vdsl δεν δούλευε. Συνέχιζε να συγχρονίζει η adsl στα 15.
Σήμερα λοιπόν, μου ήρθε sms απο ΟΤΕ το οποίο με καλοσορίζει στις ταχύτητες vdsl.
Άρα θεωρητικά, το απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι θα πρέπει να δουλεύει η γραμμή ως vdsl.
Το ερώτημα είναι άλλο, πως γίνεται ενώ συγχρόνιζα στα 10 σε adsl, ξαφνικά να συγχρονίζω στα 15 χωρίς φυσικά να δουλεύει ακόμα η vdsl?
Την είχαν "κομμένη" και τώρα που πήγα σε vdsl την άφησαν να τρέχει εκεί που μπορεί?
Η ερώτηση έχει να κάνει με το γεγονός οτι αν είχα ταχύτητα 15 δεν θα πήγαινα σε vdsl.
Κατά πάσα πιθανότητα ο ΟΤΕ βάζει κόφτη στις γραμμές, το ίδιο κάνει βέβαια και η vodafone, για λόγους σταθερότητας, bandwidth κλπ.
@anderm Είχες δίκιο. Απο χθες το βράδυ που μπόρεσα να το ελέγξω συγχρονίζω στα 29999.
Πολύ ωραίος! Δεν ξέρω αν το απάντησες, αλλά με το VoIP τι έγινε;29998/2999 για την ακρίβεια Ανδρέα.
1. ναι θελει ups. Αν δεν εχεις ζητα απο οτε. Αν η διακοπη ειναι σπιτι σου. Αν ειναι γενικη τοτε παπαλα γενικως.VOIP σημαινει ευρυζωνικη?
Γιατι εμενα με καινουργιο συμβολαιο μου το κανανε αναγκαστικα.
Και φυσικα απο την πρωτη μερα αρχισαν τα προβληματα.
Μπορουσα να παρω αλλα οχι να με παρουν.
Τελικα μετα απο τρεις μερες αποκατασταθηκε η βλαβη.
Να σας ρωτησω δυο πραγματα βρε φιλαρακια.
1)Αν κοπει το ρευμα παπαλα το τηλεφωνο?
2)Οταν τηλεφωνω κοβει τα χυτητα απο το 30αρι vdsl που εχω??
1. ναι θελει ups. Αν δεν εχεις ζητα απο οτε.
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
2)Οταν τηλεφωνω κοβει τα χυτητα απο το 30αρι vdsl που εχω??
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.