Ναι το βαζεις στο router.
O οτε λογικα στο δινει με χρησηδανειο οπως το router, αλλα παρε να ρωτησεις.
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειναι σαν αυτα που βαζουμε στα κομπιουτερ???
Απο τον Οτε εχει μηνιαια χρεωση το ups ή το πληρωνεις και ειναι δικο σου??
Θα τους παρω τηλ να το ζητησω.
Αλλη ερωτηση τωρα.
Αν μου το δωσουν, πως ψηνω την γυναικα μου να το βαλω στο σπιτι???
Εδω το ρουτερ το εχω βαλει πανω στο ψυγειο για να πιανει σε ολο το σπιτι και εχει βαλει μπροστα ενα καρω μπιχλιμπιδια για να μην το βλεπουμε.
Αγκομαχαει το φουκαριαρικο να στειλει σημα στα πεντε μετρα![]()
Εχεις ψαξει για καπελο wifi extender;Εξαρτάται πόσο χρησιμοποιεί το τηλέφωνο Μιχάλη.
Αν μπορέσεις και πουλήσεις "παπά" οτι χωρίς αυτό τηλέφωνο τέλος τότε κάτι μπορεί να γίνει.
Εμένα για παράδειγμα πάει η κόρη μου και βάζει πάνω στις κεραίες του ρουτερ ένα κόκκινο καπέλο. Ε με το 6χρονο δεν βγαίνει συνεννόηση τώρα πως να το κάνουμε.
Go figure...
Εξαρτάται πόσο χρησιμοποιεί το τηλέφωνο Μιχάλη.
Αν μπορέσεις και πουλήσεις "παπά" οτι χωρίς αυτό τηλέφωνο τέλος τότε κάτι μπορεί να γίνει.
Εμένα για παράδειγμα πάει η κόρη μου και βάζει πάνω στις κεραίες του ρουτερ ένα κόκκινο καπέλο. Ε με το 6χρονο δεν βγαίνει συνεννόηση τώρα πως να το κάνουμε.
Go figure...
Και εσυ τωρα νομιζεις οτι μπορεις να βγαλεις ακρη με την 56χρονηΕ με το 6χρονο δεν βγαίνει συνεννόηση τώρα πως να το κάνουμε.
Go figure...
Εξαρτάται πόσο χρησιμοποιεί το τηλέφωνο Μιχάλη.
Go figure...
Θα τους παρω τηλ να το ζητησω.
Αλλη ερωτηση τωρα.
Αν μου το δωσουν, πως ψηνω την γυναικα μου να το βαλω στο σπιτι???
Εδω το ρουτερ το εχω βαλει πανω στο ψυγειο για να πιανει σε ολο το σπιτι και εχει βαλει μπροστα ενα καρω μπιχλιμπιδια για να μην το βλεπουμε.
Αγκομαχαει το φουκαριαρικο να στειλει σημα στα πεντε μετρα![]()
Παιδιά, υπάρχουν λύσεις χωρίς κεραίες και με συμπαθητικά design..
https://www.skroutz.gr/s/9509076/D-Link-DSL-3782.html
https://www.skroutz.gr/s/3949913/LinkSys-X1000-E1.html
κάποια σε τιμές χώμα:
http://www.plaisio.gr/anavathmisi-d...2-kai-Router-Gigabit-Cloud-N300-DSL-2770L.htm
Μιχάλη, για εσάς με μια μικρή αλλαγή (με αυτοκόλλητο?) μάρκας https://www.skroutz.gr/s/7170706/Asus-DSL-N17U.html θα έχετε ένα μπιμπελό για το τραπεζάκι σας![]()
Πολύ μεγάλη προσοχή, επειδή ενεργοποιείται το vectoring -το ξέρω πως έχω γίνει κουραστικός, αλλά καλύτερα από το να μείνεις με το ρουτερ στο χέρι- εάν το modem δεν το υποστηρίζει (που κανένα από τα παραπάνω δεν υποστηρίζει), ανεξαρτήτως πακέτου που πληρώνεις θα συγχρονίσει κάτω από 15Mbps. Συνεπώς, G.993.5 υποχρεωτικά και για να είστε λίγο futureproof, να υποστηρίζει και προφίλ 35b.
Και εσυ τωρα νομιζεις οτι μπορεις να βγαλεις ακρη με την 56χρονη![]()
Ρε Αντρικο ασε τα Αγγλικανικα και πες το με απλα λογια!Πολύ μεγάλη προσοχή, επειδή ενεργοποιείται το vectoring -το ξέρω πως έχω γίνει κουραστικός, αλλά καλύτερα από το να μείνεις με το ρουτερ στο χέρι- εάν το modem δεν το υποστηρίζει (που κανένα από τα παραπάνω δεν υποστηρίζει), ανεξαρτήτως πακέτου που πληρώνεις θα συγχρονίσει κάτω από 15Mbps. Συνεπώς, G.993.5 υποχρεωτικά και για να είστε λίγο futureproof, να υποστηρίζει και προφίλ 35b.
Ρε Αντρικο ασε τα Αγγλικανικα και πες το με απλα λογια!
Τα 2α ηντα κλεινω....λυπησου με![]()
Ευχουμε ευκαιρο παραδειγμα ?
Ρε Αντρικο ασε τα Αγγλικανικα και πες το με απλα λογια!
Τα 2α ηντα κλεινω....λυπησου με![]()
Πολύ σοβαρά το πήρες το post μου ΑνδρέαΔεν ξέρω αν τα παιδιά έχουν vdsl ή adsl αλλά σε κάθε περίπτωση, δεν έκανα προτάσεις με γνώμονα το future proofing αλλά το waf και το χαμηλό budget. 3/4 που έβαλα είναι adsl νομίζω..
Δεν νομίζω ότι είναι εποχή για να αγοράσει κάποιος modem/router καθώς δεν υπάρχουν καθόλου vfm λύσεις και προφανώς δεν μπορώ να συζητήσω για ξεχωριστό router!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.