VDSL από τον ΟΤΕ

https://www.cosmote.gr/fixed/en/tes...826AEDEE77F65613198BB5E4A6CA7F3.node3_1_OTEGR

προσπαθω να σεταρω το τηλέφωνο που ειναι πλεον VOIP... αλλα ηδη περιμενω 25 λεπτά στην αναμονή του ΟΤΕ και ακομα τπτ...

ξέρει κανεις τι ειναι το token που θέλει στο password του voip, οπως λενε οι οδηγιες??

Ωχ.

328-225 328 ΠΑΛΛΗΝΗΣ 225 VDSL-VECTORING Q1/2019

Το deadline σας είναι Q1/19

Το θετικό της υπόθεσης βέβαια είναι ότι είσαι μέσα στον σχεδιασμό :D

Απάντηση: Re: VDSL από τον ΟΤΕ

Ωχ.

328-225 328 ΠΑΛΛΗΝΗΣ 225 VDSL-VECTORING Q1/2019

Το deadline σας είναι Q1/19

Το θετικό της υπόθεσης βέβαια είναι ότι είσαι μέσα στον σχεδιασμό :D

:flipout: Καλα κρασιά!

Thanks for the info!

https://www.cosmote.gr/fixed/en/tes...826AEDEE77F65613198BB5E4A6CA7F3.node3_1_OTEGR

προσπαθω να σεταρω το τηλέφωνο που ειναι πλεον VOIP... αλλα ηδη περιμενω 25 λεπτά στην αναμονή του ΟΤΕ και ακομα τπτ...

ξέρει κανεις τι ειναι το token που θέλει στο password του voip, οπως λενε οι οδηγιες??

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, έχεις θέμα φαντάζομαι μόνο με τις εισερχόμενες, σωστά; Θα πάρει λίγο χρόνο να κάνουν register οι IMS και θα δουλέψει. Εξερχόμενες πρέπει να έχεις κανονικά.

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, έχεις θέμα φαντάζομαι μόνο με τις εισερχόμενες, σωστά; Θα πάρει λίγο χρόνο να κάνουν register οι IMS και θα δουλέψει. Εξερχόμενες πρέπει να έχεις κανονικά.

οχι Αντρεα...o router μου δεν εχει σεταρισμένη τηλεφωνια!

KK0BbMU.png

Περίεργο. Δοκίμασες να κάνεις ένα reset το router;

Εάν χρειαστεί να τα περάσεις με το χέρι, το username είναι το τηλέφωνο σου με +30 μπροστά, το ίδιο και το auth name και το password θα στο δώσουν.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: VDSL από τον ΟΤΕ

Να υποθέσω πως ο αριθμός καμπίνας μπορεί να βρεθεί μονο από την καμπίνα και όχι από καπου αλλου, σωστά;
Σε εμενα το γραφει μεσα στο διανομεα στην εισοδο της πολυκατοιλιας

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Περίεργο. Δοκίμασες να κάνεις ένα reset το router;

Εάν χρειαστεί να τα περάσεις με το χέρι, το username είναι το τηλέφωνο σου με +30 μπροστά, το ίδιο και το auth name και το password θα στο δώσουν.

θα κανω ενα reset...η απο reset τα εχασε?? χμμμ... we'll see!

Σιγουρα σου την γυρισαν ? Στο διπλανο μου του το ειχαν πει αλλα δεν εγινε ποτε

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ξέρει κανείς αν ο ΟΤΕ μετά από διαπραγμάτευση, κάνει καλύτερη τιμή από αυτη που γράφει σαν προσφορά στο σάιτ του;

μιλάμε για υφιστάμενο συνδρομητή

όπου η συμφερότερη για μένα προσφορά στο σάιτ είναι VDSL 50 στα 37.28 , με απεριόριστα σταθερά και 30 λεπτά κινητά

ξέρει κανείς αν ο ΟΤΕ μετά από διαπραγμάτευση, κάνει καλύτερη τιμή από αυτη που γράφει σαν προσφορά στο σάιτ του;

μιλάμε για υφιστάμενο συνδρομητή

όπου η συμφερότερη για μένα προσφορά στο σάιτ είναι VDSL 50 στα 37.28 , με απεριόριστα σταθερά και 30 λεπτά κινητά

τελικα φιλε πετυχες κατι καλυτερο απο τα 37.28 ?

τελικα φιλε πετυχες κατι καλυτερο απο τα 37.28 ?

χα χα, ούτε από τον ΟΤΕ να ήσουνα :flipout:
το λέω επειδή μόλις
σήμερα πήρα τηλέφωνο,
μήπως μου κόψουνε 2-3 ευρώ, έτσι για το γ@μWτο,

αλλά μου λέει 41 ευρώ ακατέβατα, δεν ξέρει λέει πόσο λέει το σάιτ, αυτοί στο τηλέφωνο έχουν άλλο τιμοκατάλογο,
δηλαδή όπου σε πιάσουν,
απλά νοιώθω λίγο λαλάκας, εγώ σταθερός πελάτης να δίνω τόσα και άλλοι που πηγαινοέρχονται πολύ παρακάτω

Ψάχνω να δω που θα πάω, κριτήριο η αξιοπιστία,

τι λέτε για vodafone;

θέλω επίσης το modem router που δίνουν να μπορεί να δουλέψει ως modem μόνο, γιατί χρησιμοποιώ δικό μου ρούτερ
θα μείνω καμμία μέρα χωρίς ίντερνετ ή τηλέφωνο; θα γίνει η τηλεφωνία voip;

Στη vodafone ανανεώνοντας το συμβόλαιο του σταθερού για 2 χρόνια και ταυτόχρονα αναβαθμίζοντας τη γραμμή σε vdsl, με 360 λεπτά προς κινητά, τελική τιμή με φπα μέσα, 26 .

ευχαριστώ,

λογικά θα μπορεί να δουλέψει ως μόντεμ μόνο,

επίσης η τηλεφωνία γίνεται υποχρωτικά voip ;

Εμένα δεν είναι voip αλλά εκανα ανανέωση.

Το H267a δεν μπαίνει σε bridge mode αλλά μπορεί πολύ εύκολα να δουλέψει μονο ως modem.