VDSL από τον ΟΤΕ

Haris1977

AVClub Enthusiast
9 May 2011
912
Αθήνα
Μια γρήγορη ερώτηση σχετικά με ρύθμιση mail απ τον οτε. Δεν μπορώ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ να κανω το μαιλ μου να δουλέψει στo ενσωματομένο mail app των win10 (στον windowslivemail app πχ μου δουλευει κανονικα). Oι ρυθμισεις μου ειναι αυτες:

POP/IMAP

incoming server: imap.otenet.gr:993:1

outgoing server: mailgate.otenet.gr:587:1

username: [email protected]
pass: XXXXX

Εχω τα τελευταια updates (βασικά απ την αρχη δεν μου δούλεψε). Καμμια ιδέα?

Haris1977

AVClub Enthusiast
9 May 2011
912
Αθήνα
PS. Το φτιαξα. Με παίδεψε πολύ - έκανα ένα γενικό ρεσετ στο app + ενεργοποίησα καποια tabs που ήταν grey out και δουλεψε.

Hellraiser

Senior Member
22 January 2007
470
Planet Earth
Καλησπερα παιδες...με αυτα τα στατιστικα μεχρι ποσα mbps μπορω θεωρητικα να πιασω για vdsl;

9419ff79-d805-44aa-ba7a-35930de184dd.png

avpap

Μέλος Σωματείου
30 September 2011
9,968
Αθηνα
Re: Απάντηση: VDSL από τον ΟΤΕ

Καλησπερα παιδες...με αυτα τα στατιστικα μεχρι ποσα mbps μπορω θεωρητικα να πιασω για vdsl;

9419ff79-d805-44aa-ba7a-35930de184dd.png

αν βλεπεις vdsl καμπινες κοντα σου (εως 500μ) προχωρα αφοβα σε αναβαθμιση γραμμης, θα εισαι μια χαρα. Αν δεν υπαρχουν καμπινες και σε συνδεσουν πανω σε αστικο κεντρο, τοτε τα πραγματα ειναι πιο περιπλοκα.

avpap

Μέλος Σωματείου
30 September 2011
9,968
Αθηνα
Γιατί υπάρχει περισσότερο crosstalk και ακόμα και δίπλα να είσαι δεν θα έχεις τόσο καλή ταχύτητα συγχρονισμού όση από καμπίνα

speedman_27

Supreme Member
17 August 2010
5,156
Mitilini
Σε εμάς στην πετρα της Μυτιλήνης ξεκίνησαν έργα και περνάνε καμπίνες σε όλο το χωριό μόλις λήξει συμβόλαιο με nova πάω ΟΤΕ

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιώργος.Χ

Moderator
Staff member
23 June 2006
5,880
Αττική
Ε μέχρι τέλος του 2019 θα εχουμε νέες καμπίνες σχεδόν παντου. Η ηλεκτροδότησή τους είναι το μεγάλο αγκάθι (καθυστερήσεις..)

Πέτρα ε ; Με πήγες πολλά χρόνια πίσω. Φαντάρος στο 263ΤΣ (έχει κλείσει νομίζω), βουτιές στην όμορφη (αλλά παγωμένη) παραλία το καλοκαίρι, βόλτες στο Μόλυβο ..

speedman_27

Supreme Member
17 August 2010
5,156
Mitilini
Ε μέχρι τέλος του 2019 θα εχουμε νέες καμπίνες σχεδόν παντου. Η ηλεκτροδότησή τους είναι το μεγάλο αγκάθι (καθυστερήσεις..)

Πέτρα ε ; Με πήγες πολλά χρόνια πίσω. Φαντάρος στο 263ΤΣ (έχει κλείσει νομίζω), βουτιές στην όμορφη (αλλά παγωμένη) παραλία το καλοκαίρι, βόλτες στο Μόλυβο ..
Ελπίζω γίνει σύντομα. Λογο έργων δεν έχουμε και ίντερνετ από το μεσημέρι περίπου

Μολύβος πέτρα είναι το πιο τουριστικό κομμάτι του νησιού. Έχει κλείσει στρατόπεδο χρόνια

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ducksong

Supreme Member
11 July 2013
5,007
The Dutch Mountains

263ΤΕ. Έχει κλείσει αρκετά χρόνια.. 1 ολόκληρο χρόνο πέρασα εκει!
Πότε είσουν εσυ?

Ducksong

Supreme Member
11 July 2013
5,007
The Dutch Mountains
Καλά λοιπόν, δεν του λέω ότι ήμουν η απαλλαγή του :ROFLMAO:

Αμα έρθεις στα γενέθλια φίλε, θα χαρώ να τα πούμε

Αλέξανδρος

manosvitacar

Senior Member
3 July 2012
605
Καλησπέρα ξέρει κανείς πως κάνομε σε voip COSMOTE σταθερού απενεργοποίηση την αναμονή κλήσης βάζω το #43# αλλά δεν γίνεται τίποτα .

Sent from my iPhone using Tapatalk

mdvq

Μέλος Σωματείου
20 June 2006
10,047
Πειραιας
Έχετε υπόψη σας μια νέα υπηρεσία με όνομα Υπερίων που μετράει την ταχύτητα του ίντερνετ?
https://hyperiontest.gr/?action=dashboard&v=tools

Σαν να μου φάνηκε επίσημη και την χρησιμοποίησα.......μιλάμε για τεράστιες διαφορές από την επίσημη εφαρμογή που δίνει η cosmote (speed test)

Την ίδια στιγμή 30 Υπερίων 47 speedtest.
Τι γίνεται ωρε παληκάρια με αυτά τα κόλπα???????
Ξερεις κανείς κάτι παραπάνω επ αυτού???

manosvitacar

Senior Member
3 July 2012
605
Τελικά έβγαλα άκρη μετά από τηλέφωνο στο 13888 το δήλωσαν σαν βλάβη και έφτιαξε μετά από κάποιες δικές τους ρυθμίσεις και με #44# .

Sent from my iPad using Tapatalk

avpap

Μέλος Σωματείου
30 September 2011
9,968
Αθηνα
Έχετε υπόψη σας μια νέα υπηρεσία με όνομα Υπερίων που μετράει την ταχύτητα του ίντερνετ?

Σαν να μου φάνηκε επίσημη και την χρησιμοποίησα.......μιλάμε για τεράστιες διαφορές από την επίσημη εφαρμογή που δίνει η cosmote (speed test)

το speedtest ριχνει ping, βρισκει τον πιο κοντινο σερβερ και με αυτον μετραει την συνδεση. Αν θες ομως μπορεις να διαλεξεις οποιον σερβερ εσυ θελεις και εκει θα δεις ταχυτητες μικροτερες απο αυτον που σου δινει ο σερβερ της cosmote. Το hyperion δεν εχω ιδεα με ποιον σερβερ μετραει. Γενικα μην σε απασχολει, δεν εχει σημασια, αφου ετσι και αλλιως δεν μπορεις να κανεις κατι για να βελτιωσεις την κατασταση :)

slalom

AVClub Enthusiast
18 August 2010
1,100
Απάντηση: Re: VDSL από τον ΟΤΕ

Κατ'αρχην ειναι παλια
Δευτερον, εγω δεν ειδα κατι διαφορετικο

Screenshot 2018-12-27 21.16.24.png