SmallRig 4-Channel Charger + L-Series/NP-F970 4-Battery Kit - Newsshooter
The SmallRig 4-Channel Charger + L-Series/NP-F970 4-Battery Kit includes a 4-channel L-series fast charger, a USB-C cable, and four L-series/NP-F970

θα ήθελα έναν πιο γρήγορο φορτιστη ο οποίος να κάνει τουλάχιστον την πλήρη φορτιση σε 8 αντε το πολύ 9 ώρες. Εχει κανεις κάτι να προτείνει?
Ριξε μια ματια σε αυτον
Μην πας σε κατι πολυ γρηγορο παντως για να σου κρατησουν οι μπαταριες σου παραπανω, οκ το διαστημα που αναφερεις ειναι οντως βασανιστικο.
Πεσμου τι μπατζετ ( διιπλο τουλαχιστον φορτιστη ) διαθετεις να σου προτεινω τον καταλληλοτερο υπαρχουν παρα πολλοι.
Ωραίος αλλά ξεφεύγει σε τιμή, μέχρι 60-70 ευρώ θα έδινα. Θα τον χρειαστώ μόνο όταν τυχαίνει 2ημερο φεστιβάλ που δεν προλαβαίνω να τις φορτίζω, αλλιώς δεν έχω πρόβλημα κάνω την δουλειά και κάνει τόση ώρα.Ριξε μια ματια σε αυτον
Μην πας σε κατι πολυ γρηγορο παντως για να σου κρατησουν οι μπαταριες σου παραπανω, οκ το διαστημα που αναφερεις ειναι οντως βασανιστικο.
Πεσμου τι μπατζετ ( διιπλο τουλαχιστον φορτιστη ) διαθετεις να σου προτεινω τον καταλληλοτερο υπαρχουν παρα πολλοι.
Αυτός είναι γρήγορος? ΕδωΟ Smallrig ειναι fast ναι .
Oι δυο που εχω εγω ( ο idx φορτιζει κι αλλες μπαταριες αν σε ενδιαφερει απλα αλλαζοντας την πλακα φορτισης του) ειναι νορμαλ ουτε γρηγοροι αλλα σιγουρα ουτε αργοι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.