Video cameras batteries

Καλημέρα στην ομάδα. Έχω 3 μπαταριες np-f 960 powerextra (https://www.powerextra.com/product/...sony-np-f960-np-f975-np-f970-np-f950-battery/) και τις φορτίζω με αυτό τον φορτιστή (https://www.powerextra.com/product/...-sony-ccd-sc55-tr516-tr716-tr818-tr910-tr917/)
Όλα καλά σχετικά με την φόρτιση το θέμα είναι πως θέλει πολλές ώρες πάνω από 15 με 16 ώρες, θα ήθελα έναν πιο γρήγορο φορτιστη ο οποίος να κάνει τουλάχιστον την πλήρη φορτιση σε 8 αντε το πολύ 9 ώρες. Εχει κανεις κάτι να προτείνει?

θα ήθελα έναν πιο γρήγορο φορτιστη ο οποίος να κάνει τουλάχιστον την πλήρη φορτιση σε 8 αντε το πολύ 9 ώρες. Εχει κανεις κάτι να προτείνει?

Ριξε μια ματια σε αυτον

Μην πας σε κατι πολυ γρηγορο παντως για να σου κρατησουν οι μπαταριες σου παραπανω, οκ το διαστημα που αναφερεις ειναι οντως βασανιστικο.

Πεσμου τι μπατζετ ( διιπλο τουλαχιστον φορτιστη ) διαθετεις να σου προτεινω τον καταλληλοτερο υπαρχουν παρα πολλοι.

• Like
Reactions: tromster
Ριξε μια ματια σε αυτον

Μην πας σε κατι πολυ γρηγορο παντως για να σου κρατησουν οι μπαταριες σου παραπανω, οκ το διαστημα που αναφερεις ειναι οντως βασανιστικο.

Πεσμου τι μπατζετ ( διιπλο τουλαχιστον φορτιστη ) διαθετεις να σου προτεινω τον καταλληλοτερο υπαρχουν παρα πολλοι.

Ριξε μια ματια σε αυτον

Ωραίος αλλά ξεφεύγει σε τιμή, μέχρι 60-70 ευρώ θα έδινα. Θα τον χρειαστώ μόνο όταν τυχαίνει 2ημερο φεστιβάλ που δεν προλαβαίνω να τις φορτίζω, αλλιώς δεν έχω πρόβλημα κάνω την δουλειά και κάνει τόση ώρα.

Ριξε μια ματια εδω

εγω εχω διαφορους αλλα οι πιο αξιοπιστοι ειναι ο Swit S-3602F Dual Charger και τον IDX LC-2A. Εχω και τον Nitecore αλλα ειναι λιγο τα ζωα μου αργα....

Ριξε μια ματια εδω

εγω εχω διαφορους αλλα οι πιο αξιοπιστοι ειναι ο Swit S-3602F Dual Charger και τον IDX LC-2A. Εχω και τον Nitecore αλλα ειναι λιγο τα ζωα μου αργα....
Οκ σε ευχαριστώ πολύ θα τα τσεκαρω, αυτοί οι 2 ειναι γρήγοροι? Ο small rig με τα 4 ειναι γρήγορος?

Ο Smallrig ειναι fast ναι .

Oι δυο που εχω εγω ( ο idx φορτιζει κι αλλες μπαταριες αν σε ενδιαφερει απλα αλλαζοντας την πλακα φορτισης του) ειναι νορμαλ ουτε γρηγοροι αλλα σιγουρα ουτε αργοι.

• Like
Reactions: tromster
Ο Smallrig ειναι fast ναι .

Oι δυο που εχω εγω ( ο idx φορτιζει κι αλλες μπαταριες αν σε ενδιαφερει απλα αλλαζοντας την πλακα φορτισης του) ειναι νορμαλ ουτε γρηγοροι αλλα σιγουρα ουτε αργοι.
Αυτός είναι γρήγορος? Εδω

1744889349441.png

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

3η γενια μπαταριων vmount απο την smallrig και κανει οτι μπορει για να ξεχωρισει απο τον ανταγωνισμο.

weatherproof ( φοβερη προσθηκη) και locationtracking :oops:

1744978445697.png

1751191565675.png

Key features​

• Mounts Directly on Camera
  • 20,000mAh Capacity
  • D-Tap, USB-C, and DC Barrel Ports
  • 1/4″-20 Camera Screws, OLED Screen
  • 65W Fast-Charging Interface
  • 2-Hour Full Recharge

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.