Vinyl is back

Σιγα μην παρει ο Μιχαλης πικαπ !

Να σου παντως την αληθεια παλι καλα που ειχα μπει γερα στα αυλα και εχω μαζι μου στη Ulan Bator ενα δισκο με 2,000 albums (1 tera) και ακουω μουσικουλα . Μην ρωτησεις σε τι hi fi συστημα, η απλοτητα ξαναγυρισε στη ζωη μου και το χαιρομαι πολυ !!!
Αντρέα, μ' ένα καλό DAC/ενισχυτή ακουστικών και μ' ένα ζευγάρι καλά ακουστικά μπορούμε να είμαστε Hi-End παντού, ακόμα και Ultra Hi-End.
Και στην άκρη του κόσμου! :music-smiley-005:

Last edited:
Να οργανωθούμε λοιπόν.

Χρήστο, Sonus, Nick και οποίος άλλος, τι θα λέγατε για Σάββατο πρωί? μπορεί να ακολουθήσει και κανά μεζεδάκι στο γκάζι..

μέσα...
Παίδες τι γίνεται, ισχύει το ραντεβού μας;
Να ορίσουμε ώρα και σημείο συνάντησης; :music-smiley-005:

Το ότι έχει δίσκους είναι γνωστό. Το ότι έχει και πικάπ είναι επίσης γνωστό. Άγνωστο παραμένει γιατί δεν ακούει αναλογικά (ακόμα). Αλλά που θα πάει, θα τον καταφέρουμε...

η στιγμη πλησιαζει. σημερα μετα απο καταιγισμο πληροφοριων αρχησε να κανει ερωτησεις για βραχιωνες...

που θα πάει θα ερθει κ αυτό... λες να το πάω αναποδα; να αφησω να ντακ και να το ριξω στους δισκους;; χε χε!!!

Είναι τα γνωστά σε όλους δισκάδικα της Αθήνας που πουλάνε μεταχειρισμένους δίσκους και κάνα δύο ιδιώτες... αν κάποιος ενδιαφέρεται για το βινύλιο θα πρέπει να κάνει μια βόλτα... εγώ βρήκα καμιά 20ριά δίσκους, σε καλή κατάσταση και πολύ καλές τιμές... (ένα σκάρτο 50ρι)... 4-5 από αυτούς είναι εξαιρετικοί...

Ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο το ψάξιμο να γίνετε με παρέα... (αυτό το ξέρεις? αυτό το έχεις? αξίζει... όχι πάρε αυτό...κλπ...)

Περάσαμε πολύ ωραία και το καφεδάκι μετά ήταν πολύ χαλαρωτικό... ιδιαίτερα που ο Μιχάλης έδειξε ενδιαφέρον για βραχίονες και πικάπ...:flipout:

Πάντως εντύπωση μου έκανε η έλλειψη κόσμου... και η έλλειψη συμμετοχής από το φόρουμ... :chinscratch:

φωτο οχι, αλλα κατι πηραμε

ειναι παρωντες ολοι οι γνωστοι μαγαζατορες της αθηνας (mr vinylios, ζαχαριας κτλ) καθως και καποιοι αλλοι. τιμες απο 3 ευρω. αρκετες ελληνικες κοπιες καθως και καποιες επανεκδοσεις. ρεπερτοριο κυριως jazz-rock-ελληνικα, απο κλασσικη ελαχιστα.

δεδομενης της ελευθερης εισοδου δεν χανεις τπτ να περασεις. εγω πηρα δισκους που δεν ειναι στα τυπικα καθημερινα μου ακουσματα οποτε θεωρω την επισκεψη επιτυχημενη

Re: Απάντηση: Vinyl is back

δυστυχώς δεν μπόρεσα να συμμετάσχω και να επισκευθώ το χώρο. Θα μας δοθούν πιστεύω και άλλες ευκαιρίες. Ωστόσο πιο πολύ φαντάζομαι ότι θα περάσατε καλά λόγω παρέας, αφού τα ίδια δισκάδικα βρίσκονται λίγο πιο πάνω και εύκολα μπορεί κάποιος να τα επισκευθεί.