VIRTUAL DYNAMICS CABLES

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΜΕΣΩ E-BAY!!!!
ΕΙΠΑ ΠΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ...ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝ ΚΑΤΙ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ
ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΤ ΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ VD

Re: Απάντηση: VIRTUAL DYNAMICS CABLES

Γιατι εντος ???
Πες μας τι γνωριζεις?

Απ οτι ειδα στο ebay δεν στέλνει Ελλάδα!

αν υποψιαστω οτι μαλλον το site είναι του.....κ...που μάλλον είναι θα αυτοκτονήσω συμπεθέρα....
γιατί δεν διόρθωσες την .... που ειπες σαν συντονιστης???για το e-bay
σου είπα εγώ κάτι τέτοιο????
γιατί δεν αφήνεις τα καινουργια μυνήματα να φανούν αλλά τα προσθέτεις σε προηγούμενη ερώτηση???
και όχι σαν καινούργια????
το πές μας τι γνωρίζεις σε αυτό το υφος τι λέει???
γιατί ρε φίλε θα σε πάρω για μπάτσο??? να σου πω τι γνωρίζω???
Αν θέλεις να σου πω τι γνωρίζω για το club:violent-smiley-030:
κατευθυνόμενο απο κάποιους κυρίους σαν εσένα για κάποιους λόγους.....
ΓΙΆ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΎ ΞΈΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΏ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΏ
GREETINGS TO OUR PEOPLE
και στα θύματα....

Last edited by a moderator:

αν υποψιαστω οτι μαλλον το site είναι του.....κ...που μάλλον είναι θα αυτοκτονήσω συμπεθέρα....
γιατί δεν διόρθωσες την ..... που ειπες σαν συντονιστης???για το e-bay
σου είπα εγώ κάτι τέτοιο????
γιατί δεν αφήνεις τα καινουργια μυνήματα να φανούν αλλά τα προσθέτεις σε προηγούμενη ερώτηση???
GREETINGS TO OUR PEOPLE
και στα θύματα....

Συγγνώμη ρε συ Φίλε ,λύσε μου μιά απορία αν δέν σε πειράζει : Αυτά που έγραψες τα κατάλαβες ? ή γράφτηκαν κατα λάθος ?

Last edited by a moderator:
Aγαπητε Σταύρο
Για ebay εσυ εγραψες στα ποστ 56 και 57 οπου μπηκα και εδω δεν πληφορει κοστος για Ελλαδα, γιαυτο εστειλα email αλλα απαντηση δεν εστειλαν!!!Τι συμπέρασμα να βγάλω?
Και ναι ενδιαφερθηκα να αγορασω μιας και εγραψες οτι εχει προσφορες στη μιση τιμη! Αλλα στο ebay δεν ελεγε κατι τετοιο οπως θα δειτε απο το λινκ παραπανω!
Οποτε σαφως με προβληματισε, το πληροφοριες εντος ώς προς το εντος, δηλαδη τι ειναι αυτο το εντος? και σου ζητησα να μας πεις τι γνωριζεις, ωστε να το γραψεις δημόσια και να καταλαβουμε τι συμβαινει μιας και πιθανον θα ενδιαφερονται και αλλοι οπως και εγω! Εχεις να κρυψεις κατι?
Ουτε κατευθύνουμε ουτε χειραγωγουμε κανεναν εδω, ουτε εχουμε να κρυψουμε τιποτα, αλλα το μονο που θελουμε ειναι σωστη πληροφόρηση, την οποια αν θελεις μπορεις τη δωσεις, αλλα απ οτι βλεπω δεν απαντησες επι της ουσιας αλλα μου επιτιθεσαι προσωπικα! χωρις να καταλαβαινω και τον λόγο?
Οσο για υφος και ηθος μας τα εδειξες στην απαντηση σου.
Αν δεν εχεις κατι να κρυψεις, περιμενουμε δημόσια και επι της ουσιας.

Last edited:

αν υποψιαστω οτι μαλλον το site είναι του.....κ...που μάλλον είναι θα αυτοκτονήσω συμπεθέρα.....

Δεν ξέρω ποιός είναι ο ....κ... αλλά αφού αναφέρεσαι σε ένα άτομο την αυτοκτονία τη γλύτωσες. Δυστυχώς όχι και την πνευματική σύγχιση

γιατί δεν διόρθωσες την .... που ειπες σαν συντονιστης???για το e-bay
σου είπα εγώ κάτι τέτοιο???
γιατί δεν αφήνεις τα καινουργια μυνήματα να φανούν αλλά τα προσθέτεις σε προηγούμενη ερώτηση???´

Όλα τα μηνύματα με ίδιο αντικείμενο συγχωνεύονται στο ίδιο θέμα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση την συγχώνευση (για τρίτη φορά στο ίδιο θέμα) την έκανα εγώ. Και φυσικά τα θέματα δεν θάβονται αλλά φαίνονται κανονικότατα αφού παίρνουν με βάση το τελευταίο post. Φανταζομαι δεν χρειάζεται να είσαι μεγάλος χακεράς για να το διαπιστώσεις... Δεν λέει να έχουμε 25 θέματα του ενός post ούτε για τα VD ούτε για οτιδήποτε άλλο αντικείμενο

GREETINGS TO OUR PEOPLE
και στα θύματα....

Ασχολίαστο

Απάντηση: Re: VIRTUAL DYNAMICS CABLES

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΜΕΣΩ E-BAY!!!!
ΕΙΠΑ ΠΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ...ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝ ΚΑΤΙ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ
ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΤ ΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ VD

Αυτό το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο. Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε παρεξήγηση .

οχι εγώ είμαι βλάκας...και προτιμώ τα απλά πράγματα
λοιπον πολυ ωραια ολα αυτα αλλα εγω οταν εκανα νεο post οπως λες το εκανα για έναν και μόνο λόγο για να οφελειθουν ολοι απο την προσφορά της VD καί πιστεύω οτι αυτό θα μπορούσε να γίνει βλέποντας καινούργιο μύνημα και οχι την συνέχεια απο ένα παλιό που σίγουρα πολλές φορές δεν ανοίγουμε
για τον λόγο αυτό πήρα ανάποδες και συγνώμην για αυτό..... σε τελευταία ανάλυση δεν έχω να κερδίσω τίποτα ως μέτοχος της εταιρείας γιατί απλά δεν έχω μετοχές τώρα για το τι γνωρίζω είναι πολύ σχετικό... ας πούμε οτι γνωρίζω κάποιους εκεί.
Τώρα άν κάποιος εδιαφέρεται να αγοράσει καλώδια απο την VD
ευχαρίστως να βοηθήσω οποιον ενδιαφέρεται μετά απο προσωπική επικοινωνία

και για τον φίλο Δημοσθένη που χθές στεναχώρησα
Στο e-bay η VD δεν έχει αυτή την προσφορά.....του 50%
φιλικά

οχι εγώ είμαι βλάκας...και προτιμώ τα απλά πράγματα
λοιπον πολυ ωραια ολα αυτα αλλα εγω οταν εκανα νεο post οπως λες το εκανα για έναν και μόνο λόγο για να οφελειθουν ολοι απο την προσφορά της VD καί πιστεύω οτι αυτό θα μπορούσε να γίνει βλέποντας καινούργιο μύνημα και οχι την συνέχεια απο ένα παλιό που σίγουρα πολλές φορές δεν ανοίγουμε
για τον λόγο αυτό πήρα ανάποδες και συγνώμην για αυτό..... σε τελευταία ανάλυση δεν έχω να κερδίσω τίποτα ως μέτοχος της εταιρείας γιατί απλά δεν έχω μετοχές τώρα για το τι γνωρίζω είναι πολύ σχετικό... ας πούμε οτι γνωρίζω κάποιους εκεί.
Τώρα άν κάποιος εδιαφέρεται να αγοράσει καλώδια απο την VD
ευχαρίστως να βοηθήσω οποιον ενδιαφέρεται μετά απο προσωπική επικοινωνία

και για τον φίλο Δημοσθένη που χθές στεναχώρησα
Στο e-bay η VD δεν έχει αυτή την προσφορά.....του 50%
φιλικά

Aγαπητε Σταύρο
Για ebay εσυ εγραψες στα ποστ 56 και 57 οπου μπηκα και εδω δεν πληφορει κοστος για Ελλαδα, γιαυτο εστειλα email αλλα απαντηση δεν εστειλαν!!!Τι συμπέρασμα να βγάλω?
Και ναι ενδιαφερθηκα να αγορασω μιας και εγραψες οτι εχει προσφορες στη μιση τιμη! Αλλα στο ebay δεν ελεγε κατι τετοιο οπως θα δειτε απο το λινκ παραπανω!
Οποτε σαφως με προβληματισε, το πληροφοριες εντος ώς προς το εντος, δηλαδη τι ειναι αυτο το εντος? και σου ζητησα να μας πεις τι γνωριζεις, ωστε να το γραψεις δημόσια και να καταλαβουμε τι συμβαινει μιας και πιθανον θα ενδιαφερονται και αλλοι οπως και εγω! Εχεις να κρυψεις κατι?
Ουτε κατευθύνουμε ουτε χειραγωγουμε κανεναν εδω, ουτε εχουμε να κρυψουμε τιποτα, αλλα το μονο που θελουμε ειναι σωστη πληροφόρηση, την οποια αν θελεις μπορεις τη δωσεις, αλλα απ οτι βλεπω δεν απαντησες επι της ουσιας αλλα μου επιτιθεσαι προσωπικα! χωρις να καταλαβαινω και τον λόγο?
Οσο για υφος και ηθος μας τα εδειξες στην απαντηση σου.
Αν δεν εχεις κατι να κρυψεις, περιμενουμε δημόσια και επι της ουσιας.

επειδή χθές σε στεναχώρησα
για να επανορθώσω σε πληροφορώ -μόνον εσένα αν σε ενδιαφέρουν τα VD οτι υπάρχει 1 Master 3 power 1,5 m at the price of 735 euro και 1 Master 3 IC at the price of 782 euro το poWER λίγο μεταχειρισμένο το ιντερκονεκτ καινούργιο.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: VIRTUAL DYNAMICS CABLES

επειδή χθές σε στεναχώρησα
για να επανορθώσω σε πληροφορώ -μόνον εσένα αν σε ενδιαφέρουν τα VD οτι υπάρχει 1 Master 3 power 1,5 m at the price of 735 euro και 1 Master 3 IC at the price of 782 euro το poWER λίγο μεταχειρισμένο το ιντερκονεκτ καινούργιο.....

ΩΧ!! ΣΟΒΑΡΑ! ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ?

ΤΡΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

:BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Re: VIRTUAL DYNAMICS CABLES

ε, αφού είναι τσάμπα ρε!

ΜΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ? :ears:

οχι βεβαια....
να αγοράσεις αυτά που πουλάν οι φιλοι σου σε διπλάσια τιμή και βάλε!!!! εκτός αν τα πείρνεις τσαμπα για να θαβεις τα άλλα.....

Re: Απάντηση: Re: VIRTUAL DYNAMICS CABLES

οχι βεβαια....
να αγοράσεις αυτά που πουλάν οι φιλοι σου σε διπλάσια τιμή και βάλε!!!! εκτός αν τα πείρνεις τσαμπα για να θαβεις τα άλλα.....

εκτός αν πουλάς εσύ ο ιδιος ....
γιατί απο οτι βλέπω στο profiles σου έχεις το θάρος της ανωνυμίας....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: VIRTUAL DYNAMICS CABLES

οχι βεβαια....

Ρε τι γατόνι είσ'εσύ ρε παιδάκι μου! :grinning-smiley-043