VIRTUAL DYNAMICS CABLES

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: VIRTUAL DYNAMICS CABLES

εκτός αν πουλάς εσύ ο ιδιος ....
γιατί απο οτι βλέπω στο profiles σου έχεις το θάρος της ανωνυμίας....

χαχα.

Εσύ γράφεις ως Saitisgr, εγώ με το ονοματεπώνυμό μου και έχω το θάρρος της ανωνυμίας?

ΑΧΑΧΑΧΑ!

Πάντως άμα θες κανα χαρτοκιβώτιο, καμιά σακούλλα, τίποτα bubblewrap, ελαστικά φύλλα, ταινίες kraft και τέτοια να σου πουλήσω.

Από καλώδια...ντεν

Και ντεν ασχολούμαι πλέον.

Βρήκα τα belden και είναι τζαμάτα.

Πω, πω, τεχνολογία...

Περίεργο. Στον Καναδά έχουν μπόλικο νερό και κάτι σανίδες να.

θα ηθελα να σε ρωτησω φιλικα.....κάτι???η αποψη σου για την VD και τον καναδά είναι προσωπική ή έχει καμμιά σχέση με άλους παράγοντες

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: VIRTUAL DYNAMICS CABLES

χαχα.

Εσύ γράφεις ως Saitisgr, εγώ με το ονοματεπώνυμό μου και έχω το θάρρος της ανωνυμίας?

ΑΧΑΧΑΧΑ!

Πάντως άμα θες κανα χαρτοκιβώτιο, καμιά σακούλλα, τίποτα bubblewrap, ελαστικά φύλλα, ταινίες kraft και τέτοια να σου πουλήσω.

Από καλώδια...ντεν

Βρήκα τα belden και είναι τζαμάτα.[/QUO

περισσότερα στοιχεία γιά σένα στο profile .... γιοκ...
σιγά μην σε θεωρήσω αξιόπιστο με ενα όνομα μόνο ...και μάλιστα συντονιστή...
εγώ στο prifile είχα όλα τα στοιχεια μου τα οποία μπορούσες να δείς πραγμα που δεν είδα εγώ σε σένα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: VIRTUAL DYNAMICS CABLES

χαχα.

ΑΧΑΧΑΧΑ!

Από καλώδια...ντεν

Βρήκα τα belden και είναι τζαμάτα.[/QUO

περισσότερα στοιχεία γιά σένα στο profile .... γιοκ...
εγώ στο prifile είχα όλα τα στοιχεια μου τα οποία μπορούσες να δείς πραγμα που δεν είδα εγώ σε σένα

????????????????

:flipout:

"περισσότερα στοιχεία γιά σένα στο profile .... γιοκ...
εγώ στο prifile είχα όλα τα στοιχεια μου τα οποία μπορούσες να δείς πραγμα που δεν είδα εγώ σε σένα"

σε ρωτησε και τζωρτζακης αλλα δεν απαντησες.

καταλαβαινης τη γραφης η τα γραφης κατα λαθος;

"περισσότερα στοιχεία γιά σένα στο profile .... γιοκ...
εγώ στο prifile είχα όλα τα στοιχεια μου τα οποία μπορούσες να δείς πραγμα που δεν είδα εγώ σε σένα"

σε ρωτησε και τζωρτζακης αλλα δεν απαντησες.

καταλαβαινης τη γραφης η τα γραφης κατα λαθος;

Γιατί σε έβαλε για δικηγόρο

Kε Σταύρο (saitisgr) , δυστυχώς η εικόνα που "δείχνετε" γράφοντας , είναι τουλάχιστον εριστική/αγενής για να μήν πώ ύποπτη. Μέχρι στιγμής σε καμμιά ερώτηση/σχολιασμό δέν είχατε ούτε ένα λογικό ή ορθό επιχείρημα , αντιθέτως δείχνετε εκνευρισμένος ή εμπαθής και το χειρότερο με ανθρώπους που δέν γνωρίζετε.
Κοιτάξτε : Ολοι μπορούμε και να βρίσουμε και να "τσαμπουκαλευτούμε" και να ειρωνευτούμε , αλλά αυτό δέν είναι ουτε χομπιστική επικοινωνία ούτε ανταλλαγή απόψεων.
Σας προτείνω φιλικά να ηρεμήσετε και να μοιραστείτε τα κοινά μαζί μας.
Οπως θα διαπιστώσατε προσπάθησα να είμαι "ευγενικός".

Απάντηση: Re: VIRTUAL DYNAMICS CABLES

Kε Σταύρο (saitisgr) , δυστυχώς η εικόνα που "δείχνετε" γράφοντας , είναι τουλάχιστον εριστική/αγενής για να μήν πώ ύποπτη. Μέχρι στιγμής σε καμμιά ερώτηση/σχολιασμό δέν είχατε ούτε ένα λογικό ή ορθό επιχείρημα , αντιθέτως δείχνετε εκνευρισμένος ή εμπαθής και το χειρότερο με ανθρώπους που δέν γνωρίζετε.
Κοιτάξτε : Ολοι μπορούμε και να βρίσουμε και να "τσαμπουκαλευτούμε" και να ειρωνευτούμε , αλλά αυτό δέν είναι ουτε χομπιστική επικοινωνία ούτε ανταλλαγή απόψεων.
Σας προτείνω φιλικά να ηρεμήσετε και να μοιραστείτε τα κοινά μαζί μας.
Οπως θα διαπιστώσατε προσπάθησα να είμαι "ευγενικός".

Ο saitιgr προφανώς έχει κάποιες άκρες και θέλησε να μας ενημερώσει. Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείτε ότι οι ενέργειές του είναι ύποπτες.

Re: Απάντηση: Re: VIRTUAL DYNAMICS CABLES

Ο saitιgr προφανώς έχει κάποιες άκρες και θέλησε να μας ενημερώσει. Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείτε ότι οι ενέργειές του είναι ύποπτες.

ευχαριστω
η αντιμετώπιση όμως απο τον κάθε μαλάκα και μένα συμπεριλαμβανομένου είναι λάθος μπορεί να βοηθά μερικούς οχι όμως το hi fi ... the end....
φιλικά

Μάλλον δέν καταλάβατε τήν ουσία (που φυσικά δέν είναι τα καλώδια )
Ξαναπροσπαθήστε.

Μην του χαλατε τις πωλησεις του ανθρωπου........γιατι θα μας "πει" κι αλλα.
Θλιβομαι οταν διαβαζω κειμενα σαν του "κυριου" saitιgr αλλα οπως ξαναειπωθηκε, καλη καρδια.

Πιστεύω οτι πρέπει πάντα να ξεκινάμε θεωρώντας οτι καμμιά προσπάθεια ενημέρωσης δεν έχει ύποπτα κίνητρα. Γι αυτό θεωρώ οτι η διαβεβαίωση γι αυτό του μέλους saitisgr ήταν περιττή.

Πριν απο ημέρες έκανε παραπομπή σε πωλήσεις της εταιρείας μέσω ebay.

Πολύ ωραία ως εδώ.

Τις τελευταίες ημέρες αναφέρεται σε προσφορές 50% προφανώς μέσω κάποιου άλλου καναλιού και λέει "πληροφορίες εντός"...

Δηλαδή θα μας πεί με pm αν το ζητήσουμε;

Και γιατί ξαφνικά αυτή η μυστικότητα;

Αν βέβαια είναι προσφορά καταστήματος (που μάλλον είναι γιατί αφορά δύο μόνο καλώδια όπως αναφέρεται στο post 71 αν και κακώς το αναφέρω εδώ αφού αφορά μόνο τον Δημοσθένη:flipout: ) θα έπρεπε να μπεί στις προσφορές καταστημάτων της κατηγορίας buy & sell

Οπότε η έννοια της ενημέρωσης νομίζω οτι λαμβάνει μία νέα και εντελώς ιδιαίτερη σημασία

Και φυσικά οι εκφράσεις, ο τρόπος γραφής που είναι αχαρακτήριστος και τα υπονοούμενα που προκαλούν αντίστοιχες αντιδράσεις. Όσο και αυτές να θέλουν να διατηρήσουν κάποια ηπιότητα...