Vodafone ..... Βάλτε ότι χαρακτηρισμό θέλετε δίπλα

klamia71

AVClub Addicted Member
5 November 2007
2,705
Κάθομαι να γράψω αυτό το post με πολλά νεύρα για να είμαι ειλικρινής .
Εκνευρισμένος με τις εταιρείες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας που τους έχει επιτρέψει το κράτος να δρουν σαν κλέφτες και απαταιωνες γιατί ανήκουν στην ίδια λογική όλοι αυτοί.
Η Vodafone λοιπόν , έστειλε και τηλεφώνουσε στον πατέρα μου 85+ χρόνων γιατι λέει τους χρωστάει 65 ευρώ για τη διακοπή του συμβολαίου νωρίτερα από την λήξη του.
Απαιτεί από έναν άνθρωπο που δεν ξέρει από αυτά ένα πόσο που πολλοί στην ηλικία του για να μην μπλέξουν θα το έδιναν.
65 από δω 65 από κει... Είναι πολλά τα λεφτά και πολλοί οι καλοπροαίρετοι άνθρωποι που λένε "δε βαριέσαι..που να μπλέκεις. Πληρώστε να ξενοερδευουμε" ..λες και τους περισσεύουν από τα 600€ σύνταξη.

Κανονικά αφού το 🥒κράτος δεν προστατεύει κανέναν πολίτη του και τον έχει μόνο για να τον αρμεγει ώστε να κάνει τις μπίζνες του, θα έπρεπε ο κάθε καλοπροαίρετος ανθρώπος να γίνει θεριό και να τους ταράξει στις αγωγές

Γιατί η συγκεκριμένη πρόωρη διακοπή συμβολαίου έγινε με υπαιτιότητα της Vodafone, γιατί μετά από 3 μήνες που η γραμμή δυσλειτουργουσε και πήγαιναν και έρχονταν οι τεχνικοί και άκρη δεν μπορούσαν να βρουν , αποφάσισαν ότι δεν διορθώνεται και ότι μπορούμε να διακόψουμε το συμβόλαιο προορα γιατί τηλ δεν είχαμε και ούτε επρόκειτο να έχουμε και ότι εφόσον ήταν υπαιτιότητα της εταιρείας δε θα είχαμε καμία επιβάρυνση.

Παρόλαυτα λογαριασμοί με χρωστούμενα έρχονται, τηλεφωνικές οχλήσεις γίνονται μπας και ψαρωσει κανένας και τα πληρώσει.

Καταλάβατε κύριοι γιατί απαταιωνες μιλάμε;

Κατάλαβα εγώ φίλε μου.
Περνώ τα πάθη του Κυρίου.Αποσυνδέσεις συνεχείς.φτιάχνοντα για λίγο και ξανά-μανά/
Απατεώνες ,λήσταρχοι ,τραβώ τα πάνδεινα και όποιος θέλει ας έρθει για απομαγνητοφώνηση.
Δεν το πιστεύω ότι αυτά συμβαίνουν σ ευρωπαϊκή χώρα .
Οι επαφές με το customer servive μέσω του Ρομπότ.
Λες και έχουμε την όρεξή τους.....
Περνάω το δράμα μου εδώ και δύο χρόνια και χθες μου ειπώθηκε απ το τοπικό κατάστημα,ότι η περιοχή μου έχει το πρόβλημα και ότι όπου και να πάω ,θα έχω το ίδιο,οπότε να πάω σε ασύρματο με αντένα.
Δεν το πιστεύω,ξυπνάω και δεν μπορώ να μπω,σχολάω το ίδιο.....
Ξαφνικά αποσύνδεση..με το τεχνικό παίζω σφαλιάρες απ τις τόσες φορές που έχω.
Αλήτες,κοράκια,ανίδεοι.

• Like
Reactions: klamia71
Κανονικά αφού το κράτος 🥒 δεν προστατεύει κανέναν πολίτη του και τον έχει μόνο για να τον αρμεγει ώστε να κάνει τις μπίζνες του, θα έπρεπε ο κάθε καλοπροαίρετος ανθρώπος να γίνει θεριό και να τους ταράξει στις αγωγές

Μια ματιά στο νήμα με το Vodafone TV αν έριχνες, θα καταλάβαινες πολλά.

Σε ό,τι αφορά αυτό που γράφεις, είναι σαν να λες ότι θα προστρέξεις σε αυτό που είναι μέρος του 🥒 για να σε δικαιώσει από το 🥒.

Κομματάκι χλωμό το κόβω...

Μπα . Δεν προστρέχω πουθενά γιατί θα πάρω ένα 🥒, αν το πάρω μετά από πολλα χρόνια... Το γράφω για να ξέρετε/ξερουμε με ποιους έχετε/εχουμε να κάνετε όταν υπογράφετε/υπογράφουμε μια σύμβαση.

Κατάλαβα εγώ φίλε μου.
Περνώ τα πάθη του Κυρίου.Αποσυνδέσεις συνεχείς.φτιάχνοντα για λίγο και ξανά-μανά/
Απατεώνες ,λήσταρχοι ,τραβώ τα πάνδεινα και όποιος θέλει ας έρθει για απομαγνητοφώνηση.
Δεν το πιστεύω ότι αυτά συμβαίνουν σ ευρωπαϊκή χώρα .
Οι επαφές με το customer servive μέσω του Ρομπότ.
Λες και έχουμε την όρεξή τους.....
Περνάω το δράμα μου εδώ και δύο χρόνια και χθες μου ειπώθηκε απ το τοπικό κατάστημα,ότι η περιοχή μου έχει το πρόβλημα και ότι όπου και να πάω ,θα έχω το ίδιο,οπότε να πάω σε ασύρματο με αντένα.
Δεν το πιστεύω,ξυπνάω και δεν μπορώ να μπω,σχολάω το ίδιο.....
Ξαφνικά αποσύνδεση..με το τεχνικό παίζω σφαλιάρες απ τις τόσες φορές που έχω.
Αλήτες,κοράκια,ανίδεοι.
Καλά αυτά με τα ρομπότ πάλι... Τρώμε μισή ώρα να τους πούμε ότι θέλουμε να συνδέθουμε με εκπροσώπο. Λες και κανείς έλυσε ποτέ το προβλήμα του με το ρομπότ. Το οποίο είναι και πανηλίθιο.

Η Vodafone βέβαια σαν καλη εταιρεία σου δίνει τη δυνατότητα να μιλήσεις με εκπρόσωπο σε γραμμή προτεραιότητας ..... Με 2,5€ το λεπτό!!

Τι λέτε ρε!!!???

Θα πάρω την εταιρεία που πληρώνω και είμαστε "συνεργάτες" για θέμα που φταίει αυτή και θα πληρώσω και ένα 5χιλιαρο από πάνω;;; (είμαι από τους παλιούς) !!???? Ε;;;;;

Ποιος τους έχει δώσει το δικαίωμα για όλα αυτά; (Όπως στις τράπεζες να σου παίρνουν νταβατζικι για συναλλαγές;; ) Πάντα καταλήγουμε σε αυτόν που βάζει τους κανόνες

• Like
Reactions: Choco-λάτας
Αυτό με τα 2,5€ ισχύει, ποιος έξυπνος το σκέφτηκε ήθελα να ξερα… Ούτε τα 9011 δεν χρέωναν τόσο

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αυτό με τα 2,5€ ισχύει, ποιος έξυπνος το σκέφτηκε ήθελα να ξερα… Ούτε τα 9011 δεν χρέωναν τόσο

Sent from my iPhone using Tapatalk
Γιατί; Τους ελέγχει κανένας; Καρτέλ είναι... Συμφωνούν όλοι μαζί και μετά κάνουν τους ανταγωνιστές για υγιή οικονομία και κουραφεξαλα... Όλα έτσι γίνανε. Τράπεζες, ενέργεια,τηλεφωνία, καυσίμα. .κτλ..κτλ.. Καρτέλ..
Πας έξω και έχεις φουλ σήμα μέχρι και στα τούνελ του σιδηροδρόμου. Και εδώ ψάχνουμε να βρούμε μια γραμμή στη. Κηφισίας. Αλλά τα χαράτσια χαράτσια.

• Like
Reactions: westsound
Πιστεύω ότι τέτοιες βλακώδεις τακτικές και συμπεριφορές θα τις αντιγράψουν και οι ανταγωνιστές γιατί υποτειθεται ότι τους συμφέρει…

Όσον αφορά τη κάλυψη, από σήμα εδώ στα Χανιά είναι για κλάματα. Ακροβατικά κάνω για να πιάσει 80mbps και έχω με άλλον πάροχο 500mbps (κατά προσέγγιση πάντα)

Από όπου τα πάρουν.. το πασάρουν τώρα σαν επιλογή μέχρι να γίνει ο κανόνας.. έχει ντραπει και η ντροπή.