- 5 November 2007
- 2,709
Τα λεγόμενα μου δε θα επιτρεψω να τα περερμηνευσει κανείς για να πει την εξυπνάδα του...Μήπως υπάρχει μια κάποια υπερβολή;
Άντε και αυτοί όλοι είναι κακοί. Τους όρους της παρεχόμενης υπηρεσίας σε τέτοια επίπεδα τιμών, έχετε δεί ανεξαρτήτως κλάδου, να τους ορίζει ο πελάτης; Εάν κάνετε συμβόλαιο εκατομμυρίων, θα στήσετε τη σύμβαση όπως θέλετε, με 30€ δεν αλλάζεις σύμβαση ούτε σε υπηρεσίες καθαριότητας.
Αντίστοιχα και για τα πινακάκια με τα κόστη αποδέσμευσης, όποιος δεν τα θέλει, παίρνει τα προγράμματα αορίστου διάρκειας, σε όποια τιμή είναι αυτά και διακόπτει/αλλάζει μονομερώς όποτε θέλει. Αλλά δεν μπορείς από την άλλη να τους κάνεις debate για 3€ πάνω κάτω.
Αυτή όλη τη τραγική κατάσταση βέβαια την έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι οι πάροχοι. Με 10 διαφορετικά επίπεδα τιμών ανά υπηρεσία. Ήθελες τα και παθες τα.
Εγώ είπα ότι η διακοπή έγινε μετά από συνεννόηση και υπαιτιότητα της εταιρείας για μη παροχή της υπηρεσίας για την οποία καταβαλλόταν το αντίστοιχο ποσό.!το να υπάρχει διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει πέναλτυ προορης αποχώρησης και μετά να ζητάς χρήματα γι'αυτό είναι καθαρή απαταιωνια!
Τώρα εσύ αν δεν καταλαβαίνεις τη στοιχειώδη λογική και μου λες" ηθελες τα και παθες τα' δεν μπορώ να σε ακολουθήσω...
Αν εσενα σου αρέσει να σε πιάνουν κωτσο μεγεια σου με χαρά σου. Αποχώρησε από τη συζήτηση και απόλαυσε το.
Εγώ απλά κατέθεσα την εμπειρία μου να ξέρουν άλλοι το μπορεί να τους περιμένει σε αντίστοιχη περίπτωση.
Last edited: