Vodafone LTE @ iPad 4 / iPad mini

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,652
Πειραιάς
Πηγή : http://www.iphonehellas.gr/43688/vodafone-lte-4g-greece-ipad/

Με διαφορά περίπου 2 μηνών, η Vodafone ακολουθεί την Cosmote προσφέροντας υποστήριξη LTE (4G) στους κατόχους iPad 4 και iPad mini.

ipad-lte-greece-vodafone.jpg

Οι τυχεροί κάτοχοι των δύο tablets της Apple και συνδρομητές της εταιρείας, αφού λάβουν τα νέα Carrier Settings στη συσκευή τους, θα είναι σε θέση να χαρούν τις εκπληκτικά γρήγορες ταχύτητες που προσφέρει το νέο δίκτυο 4ης γενιάς.

Δυστυχώς, οι κάτοχοι iPhone 5 που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το LTE δίκτυο της Vodafone θα χρειαστεί να περιμένουν ακόμη μερικές εβδομάδες…

Καλησπέρα σε όλους...

πριν από λίγο στο iPhone 5 μου ζήτησε να κάνω αναβάθμιση στις ρυθμίσεις του φορέα μου(vodafone) και είδα ότι πλέον έχω δίκτυο LTE....

για πείτε οι υπόλοιποι συνδρομητές της vodafone....

Το έκανα και εγώ στο iPhone 5 αν και δεν έχω LTE εδώ το internet πήγαινε σαν τρελό!! τις σελίδες τις φόρτωνε σε χρόνο dt!!!

το iphone 5 του αδεφου μου με cosmote 4g,
μπορει πολλες φορες να δειχνει απλως 3g,αλλα παει σφαιρα..!
με εφαρμογη μετρησης ταχυτητας,του βγαζει περιπου 19-20 mbps download.
οποτε προφανως η ενδειξη ή μη του lte δεν παιζει και τοσο μεγαλο ρολο.

...σήμερα τυχαία στη δουλειά μου στην Κηφισίας (στο Δακτυλίδι) είδα ότι έχω δίκτυο Vodafone LTE στο iPhone5....δοκίμασα την ταχύτητα στο YouTube και στο Safari και πήγαινε σφαίρααααα!!!....προσοχή όμως στην κατανάλωση data...για 2 λεπτά βίντεο στο YouTube κατανάλωσα περίπου 50Mb....

Στις αρχές Μαΐου σας είχαμε ενημερώσει σχετικά με την κυκλοφορία νέου carier update της Vodafone για το iPhone 5.
Όπως είχαμε αναφέρει τότε, το carrier update ενεργοποιεί τον διακόπτη LTE στις Ρυθμίσεις του iPhone5.​

Δυστυχώς η αναβάθμιση ήταν, μέχρι πρόσφατα, εντελώς τυπική μιας και το δίκτυο LTE δεν είχε ενεργοποιηθεί όπως μας
είχαν ενημέρωσαν από την Vodafone.

Εδώ και μερικές ημέρες ωστόσο, όπως παρατήρησε μεγάλος αριθμός μελών, το LTE έχει ενεργοποηθεί στο iPhone 5!

Στέλνοντας SMS στο 1285 με κείμενο 4G NAI θα λάβετε απαντητικό SMS πως το αίτημα σας καταχωρήθηκε και εφόσον
ενεργοποιηθεί θα λάβετε 2ο ενημερωτικό SMS εντός 24 ωρών με το οποίο θα επιβεβαιωθεί η ενεργοποίηση του δικτύου 4G:

9jku.png

Σε δικές μας δοκιμές επιβεβαιώσαμε την ενεργοποίηση του δικτύου LTE στο iPhone 5 και σας παραθέτουμε screenshot
των ταχυτήτων που “πιάσαμε”, περιμένοντας πλέον την επίσημη ανακοίνωση από πλευράς της Vodafone:

6ok.png

[via]

Το ανοιξανε παιδια για ολους!
Και απ'οτι μαθαινω πιανει σε αρκετα μερη της Αθηνας. Και Πατρα κεντρο, και σαλονικα το ιδιο.
Καλοριζικο αλλα να προσεχετε οσοι εχετε προγραμματα με λιγα MBs, τα ρουφαει!

Τι σχέση έχει η ταχύτητα του δικτύου με τα mb που καταναλώνει...;;
Καμία.
Όπου συνδεόσασταν πριν, συνδέεστε κ τώρα, απλά πιο γρήγορα!

http://www.vodafone.gr/portal/4G

Φιλε Μιχαλη, θεωρητικα ΝΑΙ οσα ΜΒs κατεβαζεις με το LTE τα ιδια θα κατεβασεις με το 3G η το edge η το gprs. ΑΛΛΑ η διαφορα ειναι στην πραξη. Δοκιμασε να στριμαρεις βιντεακι απο το youtube για δοκιμη και θα καταλαβεις.