Vodafone TV

Ευχαριστώ, όταν πάω σπίτι και το δοκιμάσω θα επανέλθω. Καλό ΠΣΚ!
Καλησπέρα, λοιπόν εγκατέστησα το SAI έγραψα τα 2 APK σ ένα USB stick τα επέλεξα με το SAI το οποίο εγκαθιστά πρώτα το base και μετά μου αναφέρει πως, το άλλο APK δεν μπορεί να εγκατασταθεί! Υπενθυμίζω πως αναφέρομαι στο nvidia shield και όχι οποιοδήποτε άλλο tv box.

Για κάποιο περίεργο λόγο η εφαρμογή VDF TV λειτουργεί στο box της Wind και όχι σε ένα Nvidia Shield του 2015 που προσπάθησα εχθές.

Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;

Μήπως έχεις ξεπεράσει το μέγιστο αριθμό συσκευών;
όχι, μόνο στο shield προσπάθησα να το βάλω. Πριν λίγες μέρες ήρθα στη vodafone και δεν έχω μείνει και πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής!

• Like
Reactions: Lobo10
όχι, μόνο στο shield προσπάθησα να το βάλω. Πριν λίγες μέρες ήρθα στη vodafone και δεν έχω μείνει και πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής!
Κάτι δε θα πηγαίνει καλά στο box σου. Φαντάσου ότι παίζει τέλεια σε mi tv stick με μόλις 1gb ram... Εσένα έχει 3gb αν δε κάνω λάθος

Κάτι δε θα πηγαίνει καλά στο box σου. Φαντάσου ότι παίζει τέλεια σε mi tv stick με μόλις 1gb ram... Εσένα έχει 3gb αν δε κάνω λάθος
σωστά, 3gb. Εσύ πάντως δεν το έχεις δοκιμάσει σε nvidia shield, αλλά σε mi έτσι;

σωστά, 3gb. Εσύ πάντως δεν το έχεις δοκιμάσει σε nvidia shield, αλλά σε mi έτσι;
Τελικά έκανα reset στο shield και μετά έτρεξε κανονικά η εφαρμογή. Ευχαριστώ για τη βοήθεια όλους.

Σε λίγο θα κλείσω μήνα με vtv έχοντας cosmote tv πριν και Netflix. Πραγματικά με σειρές HBO και τα ντοκυμαντέρ της και στην τιμή που έχει δεν έχει ανταγωνισμό. Αναρωτιέμαι βέβαια πως την συμφέρει να δίνει το πακέτο στα 6.30 και μάλιστα χωρίς δέσμευση; Αν βάλει και τα άλλα ελληνικά κανάλια θα είναι ότι πιο ολοκληρωμένο

Last edited:
  • Like
Reactions: Stacy
Μια ερώτηση και αν γνωρίζει κάποιος μου δίνει τα φώτα του...

Πριν τρία χρόνια στο σπίτι άλλαξα τηλεφωνικό πάροχο και από vodafone πήγα στη Cosmote.
Τότε που ήμουν ακόμη στη vodafone είχα και τον αποκωδικοποιητή (vodafone TV) και έβλεπα όλα τα κανάλια εκτός τα novasports .
Επίσης να πω πως έχω πολλά χρόνια (μπορεί και 20) συμβόλαιο κινητής στην vodafone ,ένα νούμερο ,το δικό μου !

Η ερώτηση μου είναι η εξής , πως γίνεται ενώ δεν πληρώνω vodafone TV να βλέπω κανονικά εδώ και χρόνια σε tablet , κινητό και
τώρα τελευταία έβαλα και την νέα εφαρμογή που έβγαλε στο xiaomi mi box που έχω και βλέπω όμορφα και ωραία σε τηλεόραση
Samsung που έχω στο υπνοδωμάτιο ;

Στον λογαριασμό κινητής που βγαίνει κάθε μήνα δεν υπάρχει πουθενά αναφορά για vodafone TV αλλά ούτε και κάπου αλλού !