την GR BETA έχει ακόμη;Χθες στο google store μέσα από το mi box s, απλά αναζήτησα την εφαρμογή, την έβγαλε διαθέσιμη, την εγκατέστησα και έπαιξε μια χαρά !
Καλησπέρα, λοιπόν εγκατέστησα το SAI έγραψα τα 2 APK σ ένα USB stick τα επέλεξα με το SAI το οποίο εγκαθιστά πρώτα το base και μετά μου αναφέρει πως, το άλλο APK δεν μπορεί να εγκατασταθεί! Υπενθυμίζω πως αναφέρομαι στο nvidia shield και όχι οποιοδήποτε άλλο tv box.Ευχαριστώ, όταν πάω σπίτι και το δοκιμάσω θα επανέλθω. Καλό ΠΣΚ!
Η οποία δεν τρέχει...!!!Στο Nvidia shield, υπάρχει η εφαρμογή, από το play store...!!!
Όταν θα γυρίσω σπίτι θα ξαναδοκιμάσω. Μήπως φταίνε τα δικαιώματα της εφαρμογής;Τελικά σε σημερινή δοκιμή δούλεψε κανονικά και στο Nvidia Shield.
Μήπως έχεις ξεπεράσει το μέγιστο αριθμό συσκευών;Όταν θα γυρίσω σπίτι θα ξαναδοκιμάσω. Μήπως φταίνε τα δικαιώματα της εφαρμογής;
όχι, μόνο στο shield προσπάθησα να το βάλω. Πριν λίγες μέρες ήρθα στη vodafone και δεν έχω μείνει και πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής!Μήπως έχεις ξεπεράσει το μέγιστο αριθμό συσκευών;
Κάτι δε θα πηγαίνει καλά στο box σου. Φαντάσου ότι παίζει τέλεια σε mi tv stick με μόλις 1gb ram... Εσένα έχει 3gb αν δε κάνω λάθοςόχι, μόνο στο shield προσπάθησα να το βάλω. Πριν λίγες μέρες ήρθα στη vodafone και δεν έχω μείνει και πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής!
σωστά, 3gb. Εσύ πάντως δεν το έχεις δοκιμάσει σε nvidia shield, αλλά σε mi έτσι;Κάτι δε θα πηγαίνει καλά στο box σου. Φαντάσου ότι παίζει τέλεια σε mi tv stick με μόλις 1gb ram... Εσένα έχει 3gb αν δε κάνω λάθος
Τελικά έκανα reset στο shield και μετά έτρεξε κανονικά η εφαρμογή. Ευχαριστώ για τη βοήθεια όλους.σωστά, 3gb. Εσύ πάντως δεν το έχεις δοκιμάσει σε nvidia shield, αλλά σε mi έτσι;
Πάρε στην εξυπηρέτηση πελατών Vodafone να στο κόψουν![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.