Vodafone TV

Έχω σκεφθεί πολλές φορές να τους πάρω να ρωτήσω γιατί βλέπω τόσα χρόνια ...τζάμπα, ....αλλά φυσικά δεν το κάνω !!!!

Μην πάρεις να ρωτήσεις. Κάτσε απόλαυσε το.

Στον λογαριασμό κινητής που βγαίνει κάθε μήνα δεν υπάρχει πουθενά αναφορά για vodafone TV αλλά ούτε και κάπου αλλού !
Την τελευταία φορά που ανανέωσες (πιθανως περυσι αφού είσαι 3 χρόνια) μήπως ανανέωσες σε συνδυαστικό σχήμα; Δηλαδή σου δώσανε μια τιμή για κινητό και σταθερό. Αν ναι, τότε αυτό το πρόγραμμα έχει δωρεάν Vodafone TV χωρίς αποκωδικοποιητή.

Κάτι τέτοιο υποψιάζομαι κι εγώ , δηλαδή το έχω δωρεάν από κάποιο ας πούμε συνδυαστικό σχήμα.
Σταθερού και κινητού στο παρελθόν.

Απλά δεν φαίνεται πουθενά σε λογαριασμούς η και αν κάνεις σύνδεση στο my Vodafone !
Τεσπά….

Προσθήκη για τον κορωνοΐό In the same breath. Πολύ καλό, λέει πολλά πράγματα.

Χθες βγήκε στο HBO σήμερα προσθήκη με ελληνικά subs στο Vodafone tv

Κάτι τέτοιο υποψιάζομαι κι εγώ , δηλαδή το έχω δωρεάν από κάποιο ας πούμε συνδυαστικό σχήμα.
Σταθερού και κινητού στο παρελθόν.

Απλά δεν φαίνεται πουθενά σε λογαριασμούς η και αν κάνεις σύνδεση στο my Vodafone !
Τεσπά….
Σίγουρα για να μπεις σου ζητά username και password. Αν τους βάλεις αυτούς στο myaccount θα δεις τί συνδρομή είναι. Εγώ πχ έχω ένα απλό πακέτο από το vodafone family που έχω. Επίσης δες και στην ενότητα με τα συμβόλαια

Σίγουρα για να μπεις σου ζητά username και password. Αν τους βάλεις αυτούς στο myaccount θα δεις τί συνδρομή είναι. Εγώ πχ έχω ένα απλό πακέτο από το vodafone family που έχω. Επίσης δες και στην ενότητα με τα συμβόλαια

Κάνω σύνδεση στο myaccount και μου γράφει : Δεν υπάρχει ενεργή συνδρομή Vodafone TV !!

Φυσικά δεν μπορώ να κάνω κάτι , δεν υπάρχει τίποτα να αλλάξω.....
Μόνο Log Out !!!!

Τι να πω... , κάτι μου λέει πως με ξέχασαν πριν χρόνια και θα βλέπω για πάντα Vodafone TV δωρεάν !!

• Like
Reactions: Tartufo and Stacy
Κάνω σύνδεση στο myaccount και μου γράφει : Δεν υπάρχει ενεργή συνδρομή Vodafone TV !!

Φυσικά δεν μπορώ να κάνω κάτι , δεν υπάρχει τίποτα να αλλάξω.....
Μόνο Log Out !!!!

Τι να πω... , κάτι μου λέει πως με ξέχασαν πριν χρόνια και θα βλέπω για πάντα Vodafone TV δωρεάν !!
Το ίδιο μου γράφει και σε εμένα σε πακέτο μαζί με τα αθλητικά. Παρόλα αυτά στις συσκευές μου δείχνει σε ποιες έχω κάνει login.

Καλησπέρα. Η πληρωμή της συνδρομής μετά το πέρας του δωρεάν μήνα γίνεται αυτόματα από την κάρτα που έχω δηλώσει ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Μιλάω για την συνδρομή χωρίς συμβόλαια κτλ.

Αυτόματα γίνεται η χρέωση. Αν δεν μπορέσει να γίνει, θα λάβεις mail.

• Like
Reactions: Stacy
Να ρωτήσω έχει κανείς άλλος πρόβλημα να μπει στο my vodafone από web λέει δε είναι διαθέσιμο και στο app βγάζει σφάλμα Α4005 . Ήθελα να δοκιμάσω το tv app αλλά ούτε εκεί με αφήνει λέει η υπηρεσία δε είναι διαθέσιμη . Γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει ; ίσως φταίει και η δική μου πλευρά

όταν είναι πολλά τα επεισόδια μιας σειράς πχ από nick+ αργεί πολύ να τα φορτώσει επίσης θα πρέπει να σε πηγαίνει στο επεισόδιο που σταμάτησες και όχι να ψάχνεις

• Like
Reactions: Stacy
Επίσης ένα μεγάλο κακό είναι ότι δεν έχει τα novasports σε άλλη συσκευή και δεύτερον ο αποκωδικοποιητής της Vodafone δεν έχει wifi

• Like
Reactions: belial
Η συσκευή του VodafoneTV υπάρχει δυνατότητα να αναβαθμιστεί σε λειτουργική συσκευή ώστε να χρησιμοποιηθεί σαν tvbox ; Δηλαδή το αγοράζουμε 60€ για να το χρησιμοποιήσουμε μόνο για την τηλεόραση της VodafoneTV; Η συσκευή σε άλλες χώρες έχει το ίδιο κλείδωμα; Πετάμε μια συσκευή στα σκουπίδια ή έστω στην ανακύκλωση ενώ μπορεί να λειτουργήσει σαν tvbox; Η οικολογική πράσινη πρωτοβουλία της Vodafone σταματάει μέχρι εκεί που κερδίζει κάποια χρήματα;

Η συσκευή του VodafoneTV υπάρχει δυνατότητα να αναβαθμιστεί σε λειτουργική συσκευή ώστε να χρησιμοποιηθεί σαν tvbox ; Δηλαδή το αγοράζουμε 60€ για να το χρησιμοποιήσουμε μόνο για την τηλεόραση της VodafoneTV; Η συσκευή σε άλλες χώρες έχει το ίδιο κλείδωμα; Πετάμε μια συσκευή στα σκουπίδια ή έστω στην ανακύκλωση ενώ μπορεί να λειτουργήσει σαν tvbox; Η οικολογική πράσινη πρωτοβουλία της Vodafone σταματάει μέχρι εκεί που κερδίζει κάποια χρήματα;
Τι εννοείς λειτουργική; Μια χαρά λειτουργική είναι. Έχει και Netflix. Αλλιώς αγοράζεις android box

Αν σταματήσει η συνδρομή, κλειδώνει τελείως το box.
Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιο χακ. Και στις άλλες χώρες υπάρχει το ίδιο κλείδωμα, όπως και στους εξοπλισμούς των περισσότερων παρόχων.

• Like
Reactions: belial