Stacy
Established Member
- 13 August 2021
- 201
Έχω σκεφθεί πολλές φορές να τους πάρω να ρωτήσω γιατί βλέπω τόσα χρόνια ...τζάμπα, ....αλλά φυσικά δεν το κάνω !!!!
Μην πάρεις να ρωτήσεις. Κάτσε απόλαυσε το.
Έχω σκεφθεί πολλές φορές να τους πάρω να ρωτήσω γιατί βλέπω τόσα χρόνια ...τζάμπα, ....αλλά φυσικά δεν το κάνω !!!!
Την τελευταία φορά που ανανέωσες (πιθανως περυσι αφού είσαι 3 χρόνια) μήπως ανανέωσες σε συνδυαστικό σχήμα; Δηλαδή σου δώσανε μια τιμή για κινητό και σταθερό. Αν ναι, τότε αυτό το πρόγραμμα έχει δωρεάν Vodafone TV χωρίς αποκωδικοποιητή.Στον λογαριασμό κινητής που βγαίνει κάθε μήνα δεν υπάρχει πουθενά αναφορά για vodafone TV αλλά ούτε και κάπου αλλού !
Άλλαξε τον dns serverΗ εφαρμογή για android tv βγάζει σε κάποιον " δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή περιεχόμενου. Δοκιμάστε ξανά αργότερα (TAV1835)"
Σίγουρα για να μπεις σου ζητά username και password. Αν τους βάλεις αυτούς στο myaccount θα δεις τί συνδρομή είναι. Εγώ πχ έχω ένα απλό πακέτο από το vodafone family που έχω. Επίσης δες και στην ενότητα με τα συμβόλαιαΚάτι τέτοιο υποψιάζομαι κι εγώ , δηλαδή το έχω δωρεάν από κάποιο ας πούμε συνδυαστικό σχήμα.
Σταθερού και κινητού στο παρελθόν.
Απλά δεν φαίνεται πουθενά σε λογαριασμούς η και αν κάνεις σύνδεση στο my Vodafone !
Τεσπά….
Σίγουρα για να μπεις σου ζητά username και password. Αν τους βάλεις αυτούς στο myaccount θα δεις τί συνδρομή είναι. Εγώ πχ έχω ένα απλό πακέτο από το vodafone family που έχω. Επίσης δες και στην ενότητα με τα συμβόλαια
Το ίδιο μου γράφει και σε εμένα σε πακέτο μαζί με τα αθλητικά. Παρόλα αυτά στις συσκευές μου δείχνει σε ποιες έχω κάνει login.Κάνω σύνδεση στο myaccount και μου γράφει : Δεν υπάρχει ενεργή συνδρομή Vodafone TV !!
Φυσικά δεν μπορώ να κάνω κάτι , δεν υπάρχει τίποτα να αλλάξω.....
Μόνο Log Out !!!!
Τι να πω... , κάτι μου λέει πως με ξέχασαν πριν χρόνια και θα βλέπω για πάντα Vodafone TV δωρεάν !!
Αυτόματα γίνεται η χρέωση. Αν δεν μπορέσει να γίνει, θα λάβεις mail.
άκυροβγάζει σε άλλον σφάλμα tav1860 σήμερα;
Τι εννοείς λειτουργική; Μια χαρά λειτουργική είναι. Έχει και Netflix. Αλλιώς αγοράζεις android boxΗ συσκευή του VodafoneTV υπάρχει δυνατότητα να αναβαθμιστεί σε λειτουργική συσκευή ώστε να χρησιμοποιηθεί σαν tvbox ; Δηλαδή το αγοράζουμε 60€ για να το χρησιμοποιήσουμε μόνο για την τηλεόραση της VodafoneTV; Η συσκευή σε άλλες χώρες έχει το ίδιο κλείδωμα; Πετάμε μια συσκευή στα σκουπίδια ή έστω στην ανακύκλωση ενώ μπορεί να λειτουργήσει σαν tvbox; Η οικολογική πράσινη πρωτοβουλία της Vodafone σταματάει μέχρι εκεί που κερδίζει κάποια χρήματα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.