Θα κλάψουμε με μαύρο δάκρυ νομίζωΗ 15/10 κοντοζυγώνει....

Θα κλάψουμε με μαύρο δάκρυ νομίζωΗ 15/10 κοντοζυγώνει....
15/10 δεν θα παίζουνΤην Παρασκευή 15/10 τα novasports θα παίζουν;
δηλαδή είναι μέχρι και 15/10 ή μέχρι τις 14/10;
Γιατί την Παρασκευή έχει Euroleague και πρέπει να κάνουμε τα κουμάντα μας.
Φίλε μου, μια καλη λύση που έχει κάνει ένας φίλοςΤην Παρασκευή 15/10 τα novasports θα παίζουν;
δηλαδή είναι μέχρι και 15/10 ή μέχρι τις 14/10;
Γιατί την Παρασκευή έχει Euroleague και πρέπει να κάνουμε τα κουμάντα μας.
Φίλε μου, μια καλη λύση που έχει κάνει ένας φίλοςείναι να αγοράσεις Euroleague TV annual pass Τουρκίας, χρησιμοποιώντας ένα απλό free vpn. Του κόστισε συνολικά 24 ευρώ. Το vpn χρειάζεται ΜΟΝΟ για την αγορά, μετά κανονικά log in χωρίς χρήση vpn και παρακολουθείς με την αγγλική περιγραφή(bonus για εμένα αυτό). Στα συν ότι μπορείς να βλέπεις μεχρι και σε 4 διαφορετικά παράθυρα 4 διαφορετικα ματς..
Μπορείς να με κατευθύνεις με pm τι ακριβώς πρέπει να κάνω για το nba league pass? Ποιο vpn κλπ? Μετά την αγορά δεν θέλει vpn σωστά? Σε ευχαριστώ24 ευρώ για Euroleague και χωρίς περιγραφή και ελληνική εκπομπή είναι πολλά.
11 και κάτι ευρώ μου κοστίζει το NBA League pass μέσω VPN Ινδίας , σιγά μη δώσουμε τα δίπλα για τη Euroleague.
Μαθαίνω ότι η Vodafone ανανέωσε με hbo/hbo max και θα συνεχίσει να δίνεται δωρεάν στο πακέτο των 6.30εύρω, ενώ στα πακέτα με συμβόλαιο εκτός απο hbo ενσωματώνεται στα 3play δημοφιλής υπηρεσία περιεχομένου streaming δωρεάν, με το περιεχόμενο της να είναι ορατό μέσα από το vtv!!! Λίγο πριν τα χριστούγεννα θα λανσάρει και τον νέο 4k δέκτη!!!!!
Voda δώσε πόνο λέμε... Ανυπομονούμε τις ανακοινώσεις....
Γελάω πολύ με τις αναρτήσεις σου να ξες...Μαθαίνω ότι η Vodafone ανανέωσε με hbo/hbo max και θα συνεχίσει να δίνεται δωρεάν στο πακέτο των 6.30εύρω, ενώ στα πακέτα με συμβόλαιο εκτός απο hbo ενσωματώνεται στα 3play δημοφιλής υπηρεσία περιεχομένου streaming δωρεάν, με το περιεχόμενο της να είναι ορατό μέσα από το vtv!!! Λίγο πριν τα χριστούγεννα θα λανσάρει και τον νέο 4k δέκτη!!!!!
Και μένα με ενδιαφέρει το nba. Όποιος ξέρει ας μου πει...24 ευρώ για Euroleague και χωρίς περιγραφή και ελληνική εκπομπή είναι πολλά.
11 και κάτι ευρώ μου κοστίζει το NBA League pass μέσω VPN Ινδίας , σιγά μη δώσουμε τα δίπλα για τη Euroleague.
Ποια είναι η streaming υπηρεσία; Netflix;Μαθαίνω ότι η Vodafone ανανέωσε με hbo/hbo max και θα συνεχίσει να δίνεται δωρεάν στο πακέτο των 6.30εύρω, ενώ στα πακέτα με συμβόλαιο εκτός απο hbo ενσωματώνεται στα 3play δημοφιλής υπηρεσία περιεχομένου streaming δωρεάν, με το περιεχόμενο της να είναι ορατό μέσα από το vtv!!! Λίγο πριν τα χριστούγεννα θα λανσάρει και τον νέο 4k δέκτη!!!!!
Ο δέκτης είναι ήδη 4Κ!!!!Λίγο πριν τα χριστούγεννα θα λανσάρει και τον νέο 4k δέκτη!!!!!
Τι να το κάνει το νετφλιξ , έχει ΗΒΟ.Ποια είναι η streaming υπηρεσία; Netflix;
Είναι σημαντικό να βλέπεις το μενού σε 4Κ
Το περιεχόμενο που σε μερικά δεν είναι καν HD, είναι όντως λεπτομέρεια![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.