Vodafone TV

Την Παρασκευή 15/10 τα novasports θα παίζουν;
δηλαδή είναι μέχρι και 15/10 ή μέχρι τις 14/10;
Γιατί την Παρασκευή έχει Euroleague και πρέπει να κάνουμε τα κουμάντα μας.
15/10 δεν θα παίζουν

• Like
Reactions: stonec
Το γράφω ξανά, γιατί το έγραψα λάθος προχθές.

Η προσφορά είναι μόνο για όσους έχουν Vodafone σταθερή στο όνομά τους και θέλουν να φέρουν το κινητό από άλλο πάροχο:

Με 21.87€ έχεις
ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ INTERNET
ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ SMS
ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ

Σόρρυ για το off topic αλλά θεωρώ ότι θα ενδιαφέρει πολύ κόσμο από εδώ μέσα

• Like
Reactions: koskos and kkoum
Την Παρασκευή 15/10 τα novasports θα παίζουν;
δηλαδή είναι μέχρι και 15/10 ή μέχρι τις 14/10;
Γιατί την Παρασκευή έχει Euroleague και πρέπει να κάνουμε τα κουμάντα μας.
Φίλε μου, μια καλη λύση που έχει κάνει ένας φίλος ;) είναι να αγοράσεις Euroleague TV annual pass Τουρκίας, χρησιμοποιώντας ένα απλό free vpn. Του κόστισε συνολικά 24 ευρώ. Το vpn χρειάζεται ΜΟΝΟ για την αγορά, μετά κανονικά log in χωρίς χρήση vpn και παρακολουθείς με την αγγλική περιγραφή(bonus για εμένα αυτό). Στα συν ότι μπορείς να βλέπεις μεχρι και σε 4 διαφορετικά παράθυρα 4 διαφορετικα ματς..

• Like
Reactions: stonec
Φίλε μου, μια καλη λύση που έχει κάνει ένας φίλος ;) είναι να αγοράσεις Euroleague TV annual pass Τουρκίας, χρησιμοποιώντας ένα απλό free vpn. Του κόστισε συνολικά 24 ευρώ. Το vpn χρειάζεται ΜΟΝΟ για την αγορά, μετά κανονικά log in χωρίς χρήση vpn και παρακολουθείς με την αγγλική περιγραφή(bonus για εμένα αυτό). Στα συν ότι μπορείς να βλέπεις μεχρι και σε 4 διαφορετικά παράθυρα 4 διαφορετικα ματς..

24 ευρώ για Euroleague και χωρίς περιγραφή και ελληνική εκπομπή είναι πολλά.

11 και κάτι ευρώ μου κοστίζει το NBA League pass μέσω VPN Ινδίας , σιγά μη δώσουμε τα δίπλα για τη Euroleague.

11 και κάτι ευρώ μου κοστίζει το NBA League pass μέσω VPN Ινδίας , σιγά μη δώσουμε τα δίπλα για τη Euroleague.
Μπορείς να με κατευθύνεις με pm τι ακριβώς πρέπει να κάνω για το nba league pass? Ποιο vpn κλπ? Μετά την αγορά δεν θέλει vpn σωστά? Σε ευχαριστώ

Μαθαίνω ότι η Vodafone ανανέωσε με hbo/hbo max και θα συνεχίσει να δίνεται δωρεάν στο πακέτο των 6.30εύρω, ενώ στα πακέτα με συμβόλαιο εκτός απο hbo ενσωματώνεται στα 3play δημοφιλής υπηρεσία περιεχομένου streaming δωρεάν, με το περιεχόμενο της να είναι ορατό μέσα από το vtv!!! Λίγο πριν τα χριστούγεννα θα λανσάρει και τον νέο 4k δέκτη!!!!!

Voda δώσε πόνο λέμε... Ανυπομονούμε τις ανακοινώσεις....

Μαθαίνω ότι η Vodafone ανανέωσε με hbo/hbo max και θα συνεχίσει να δίνεται δωρεάν στο πακέτο των 6.30εύρω, ενώ στα πακέτα με συμβόλαιο εκτός απο hbo ενσωματώνεται στα 3play δημοφιλής υπηρεσία περιεχομένου streaming δωρεάν, με το περιεχόμενο της να είναι ορατό μέσα από το vtv!!! Λίγο πριν τα χριστούγεννα θα λανσάρει και τον νέο 4k δέκτη!!!!!

Φίλε συνέχισε να γράφεις και να μας διασκεδάζεις. Ειδήσεις δε δίνεις , τουλάχιστο να γίνεται πλακίτσα.

Γελάω πολύ με τις αναρτήσεις σου να ξες...

Και μένα με ενδιαφέρει το nba. Όποιος ξέρει ας μου πει...

Ποια είναι η streaming υπηρεσία; Netflix;

• Like
Reactions: neksuper3
Είναι σημαντικό να βλέπεις το μενού σε 4Κ :p
Το περιεχόμενο που σε μερικά δεν είναι καν HD, είναι όντως λεπτομέρεια 😂

• Like
Reactions: neksuper3
Είναι σημαντικό να βλέπεις το μενού σε 4Κ :p
Το περιεχόμενο που σε μερικά δεν είναι καν HD, είναι όντως λεπτομέρεια 😂

Από τη στιγμή που σε 3 ημέρες θα υπάρχει δικαίωμα διακοπής , μπορούμε να κάνουμε και πλακίτσα.