Vodafone TV

Το γράφω ξανά, γιατί το έγραψα λάθος προχθές.

Η προσφορά είναι μόνο για όσους έχουν Vodafone σταθερή στο όνομά τους και θέλουν να φέρουν το κινητό από άλλο πάροχο:

Με 21.87€ έχεις
ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ INTERNET
ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ SMS
ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ

Σόρρυ για το off topic αλλά θεωρώ ότι θα ενδιαφέρει πολύ κόσμο από εδώ μέσα

21.87 είναι το πρόγραμμα με τα 4GB τα οποία γίνονται 8GB αν έχεις σταθερό Vodadone.
31.25 με απεριόριστα Data , πρόσεξε τι θα σου στείλουν να υπογράψεις.

• Like
Reactions: cacofonix
Σήμερα πήρα τηλέφωνο για προσφορα στο σταθέρο και μου έδωσαν παραπάνω επιλόγες.

19,40 (περίπου) για Vodafone TV με 50 VDSL
19,70 (περίπου) χωρις Vodafone TV με 5O VDSL
24 περίπου για 100mbps χωρις Vodafone TV
26.40 για 100mbps με Vodafone TV

Όλες οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν συνδυαστική προσφορά με το κινητό μου.

Αυτη την στιγμή πληρώνω 25 ευρώ περίπου για Vodafone TV (sports) με 50 VDSL.

Νομίζω για 19,50 περιπου με Vodafone TV και σταθερο (απεριοριστες κλήσεις και 300 προς κινήτα) με 50 (mbps) αξίζει να το ανανεώσει κάποιος
και ας ελπιζουμε η standalone εκδοση της ΝΟVA Eon να κοστίζει μεχρι 20 ευρω (με τυχών προσφορές).

Οπότε καποιος με 40 ευρώ περίπου να εχει και τις 2 πλατφόρμες.
Στην περιοχή μου το ιντερνετ της Vodafone κλειδώνει στα 46-48mbps.

Παρασκευή θα ξαναπάρω τηλέφωνο, γιατι όσο παιρνούν οι μέρες και χάνουν πελάτες υποθέτω θα ζορίζονται.
Δεν ξερω βεβαια ποσο ποιο χαμηλα να πάει.

Ολά τα παραπάνω πληροφοριάκα μηπως βοηθήσουν κάποιον.

Νομίζω για 19,50 περιπου με Vodafone TV και σταθερο (απεριοριστες κλήσεις και 300 προς κινήτα) με 50 (mbps) αξίζει να το ανανεώσει κάποιος
και ας ελπιζουμε η standalone εκδοση της ΝΟVA Eon να κοστίζει μεχρι 20 ευρω (με τυχών προσφορές).

Παρασκευή θα ξαναπάρω τηλέφωνο, γιατι όσο παιρνούν οι μέρες και χάνουν πελάτες υποθέτω θα ζορίζονται.

Για ποιο Vodafone TV μιλάμε ;
Γιατί πλέον στο family έχουν βγάλει μέχρι και τα Discovery.
Την καλύτερη προσφορά θα στη δώσουν από βδομάδα πιστεύω αν κάνει αίτημα διακοπής της σταθερής ή φορητότητας.

Τώρα που το ξαναβλέπω , μιλάς για συνδυαστική προσφορά με κινητό οπότε δε θεωρώ καλή την τιμή φίλε.
Χωρίς κινητό θα σου έβγαινε 24 ευρώ το 50αρι , σιγά την προσφορά.

• Like
Reactions: neksuper3
Ενταξει υποθέτω το full πακέτο της Vodafone TV αλλιως μιλαμε για γελοιότητα να σου κανουν προσφορα να μεινεις με πακέτο χωρις βασικά κανάλια.
Κάτω απο 19 ευρω δεν ξερω ποσο μπορει να παει.

Οπως σου ειπε ο φίλος πιο κατω τωρα εχεις το full πακέτο, η προσφορά που σου δίνουν είναι για το family pack που δεν εχει ουτε τα discovery ουτε Eurosport

Την Παρασκευή που θα ξανα πάρω γιατι εχω και αλλη γραμμή με Vodafone TV θα το διευκρινίσω.

Βασικα μόλις πήρα για να το διευκρινίσω και μου δίνουνε το ολοκληρωμένο πακέτο Vodafone TV με τα παιδικά.

Η πλάκα ειναι οτι ρώτησα και για μια γραμμη ακομα που εχω (γονείς), και μουν δινουνε 50 vdsl χωρις Vodafone tv στα 19 και με Vodafone tv στα 35.
Οτι να ναι δηλαδή.

Η Vodafone με απογοήτευσε αρκετά και περίμενα τουλάχιστον τώρα που φεύγουν τα novasports να κάνει κάτι καλύτερο όσον αφορά το περιεχόμενο της ή κάποιες αλλαγές πχ στην εφαρμογή που είναι μέτρια κλπ αλλά αντίθετα κάθεται απαθής και περιμένει να φύγει ο κόσμος. αυτό εμένα με ανάγκασε να φύγω γιατί ούτε καλή προσφορά έκανε ούτε κάτι να με κρατήσει

• Like
Η Vodafone με απογοήτευσε αρκετά και περίμενα τουλάχιστον τώρα που φεύγουν τα novasports να κάνει κάτι καλύτερο όσον αφορά το περιεχόμενο της ή κάποιες αλλαγές πχ στην εφαρμογή που είναι μέτρια κλπ αλλά αντίθετα κάθεται απαθής και περιμένει να φύγει ο κόσμος. αυτό εμένα με ανάγκασε να φύγω γιατί ούτε καλή προσφορά έκανε ούτε κάτι να με κρατήσει
Κανε υπομονή μέχρι να βγουν τα πακέτα της ΕΟΝ μήπως και βγάλουν τπτ. Εξάλλου το δικαίωμα διακοπής ξεκινάει από τις 15/10 και ισχύει για 2 μήνες ενώ τα ΕΟΝ θα έχουν βγει μέσα στην ερχόμενη βδομάδα.

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία :)

• Like
Να ρωτήσω κάτι που με ενδιαφέρει.. Γιατί σε λίγο θα ζητήσω και εγώ προσφορα και τα μόνα που με ενδιαφέρουν πια είναι τα Eurosport και τα discovery... Σε ποιο πακετο θα συνεχίσουν μα είναι; στο Vodafone tv + kids? Τα Eurosport μήπως φευγουν εντελώς;γιατί δεν θα υπάρχει πια σπορτς πακετο από ότι καταλαβαίνω.

Edit : Στο σάιτ τους συμβαίνει κάτι πολυ περιεργο... Για πακετο με δέσμευση προσφερουν μόνο το Vodafone family χωρίς τα discovery και χωρίς τα Eurosport.. Ενώ το πακετο με τα πολλα κανάλια το προσφερουν μόνο χωρίς δέσμευση;;; τι παει να πει αυτό; Ότι φευγουν σε λίγο καιρό και τα Eurosport και τα discovery? Περίεργα πράγματα και από ότι καταλαβαίνω εγκαταλείπουν εντελώς το εγχείρημα Vodafone tv...

Last edited:
  • Like
Ενσωματώνουν την τιμή του μποξ....το οποιο αν τελειώσει η συνδρομή σου είναι για πεταμα και δεν σ αφήνουν ουτε νετφλιξ ουτε YouTube να δεις... Δεν έχει τίποτα λογική σε αυτή την εταιρεια και εκεί που ήμουν φουλ ευχαριστημένος με τα νοβα σπορτς, γιουροσπορτς και τα ντισκαβερι τώρα τους βλέπω πανε για απότομη προσγειωση... Και νομίζω σαν εμένα σκέφτονται παρά πολλοι...

• Like
εμένα μου προσέφεραν εξαιρετικό πακέτο adsl με το tv στο φουλ χωρίς τα νόβα φυσικά. από ότι πλήρωνα, πλέον με έκπτωση 20% τελική τιμή. μου φαίνεται εξαιρετικά ύποπτο για να ανανεώσω για 24 μήνες...

εμένα μου προσέφεραν εξαιρετικό πακέτο adsl με το tv στο φουλ χωρίς τα νόβα φυσικά. από ότι πλήρωνα, πλέον με έκπτωση 20% τελική τιμή. μου φαίνεται εξαιρετικά ύποπτο για να ανανεώσω για 24 μήνες...

Φίλε αν έχεις την καλοσύνη σε παρακαλώ να αναφέρεις :

1. Τελική τιμή για ADSL συν TV.
2. Αν εμπεριέχεται στην τιμή έκπτωση λόγω κινητού VODAFONE.
3. Αν το πακέτο τηλεόρασης είναι το Family ή το Family + Kids

Ευχαριστώ.

Πέρα από το 20% αυτό προϋποθέτει ότι όταν ολοκληρωθεί το πρωτο 24μηνο(του προηγούμενου συμβολαιου) έχεις επιπλέον 2.5 ευρώ έκπτωση επειδή ολοκληρώθηκε η πληρωμη του box?

Φίλε αν έχεις την καλοσύνη σε παρακαλώ να αναφέρεις :

1. Τελική τιμή για ADSL συν TV.
2. Αν εμπεριέχεται στην τιμή έκπτωση λόγω κινητού VODAFONE.
3. Αν το πακέτο τηλεόρασης είναι το Family ή το Family + Kids

Ευχαριστώ.
1. Ναι τελική
2. Κινητό είχα ως το 2019, ίσως παίζει ρόλο λέτε?
3. Το family+ (ότι παίζει τώρα χωρίς τα 9 νόβα σπορτς)

Γενικά δε μου φαίνεται πολύ νορμάλ.

Πέρα από το 20% αυτό προϋποθέτει ότι όταν ολοκληρωθεί το πρωτο 24μηνο(του προηγούμενου συμβολαιου) έχεις επιπλέον 2.5 ευρώ έκπτωση επειδή ολοκληρώθηκε η πληρωμη του box?
Έχω 2,5 χρόνια συμβόλαιο ήδη, είναι ξεχρεωμενος. Γενικά δε μου φαίνεται πολύ αθώο. Φοβάμαι τα discovery μην την κάνουν όπως πριν μια 4ετια από την cosmote.

• Like
Έχω 2,5 χρόνια συμβόλαιο ήδη, είναι ξεχρεωμενος. Γενικά δε μου φαίνεται πολύ αθώο. Φοβάμαι τα discovery μην την κάνουν όπως πριν μια 4ετια από την cosmote.
Ρώτησες για Eurosport περα απο discovery ? Θα μείνουν κανονικά; αν και δεν ξέρω αν πηγαινουν μαζί που μάλλον κάτι τέτοιο γίνεται

Ρώτησες για Eurosport περα απο discovery ? Θα μείνουν κανονικά; αν και δεν ξέρω αν πηγαινουν μαζί που μάλλον κάτι τέτοιο γίνεται
Ρώτησα για όλα τα επίφοβα κανάλια και ήταν καταφατικος ο εκπρόσωπος. Νομίζω αυτά ως "ένα" λειτουργούν (μαζί με Tlc, animal klp)

• Like