Vodafone TV

Έβαλα το δωρεάν μήνα.
Τι χάλι είναι αυτό το μενού ρε παιδιά 🤷‍♂️🤷‍♂️
Οσο και τέλειο περιεχόμενο να έχεις το "θάβεις" με αυτό το τρόπο.
Όντως! 2 χρόνια συνδρομητής στην TV τους και αυτό που περίμενα πως και πως ήταν να αλλάξουν το περιβάλλον χρήσης. Το οποίο ΔΕΝ είναι καθόλου φιλικό! Σε τηλεφωνική επικοινωνία πριν 1 χρόνο είπαν ότι θα άλλαζε σύντομα.

Καλά όλα αυτά, αλλά κάτι μου λέει ότι θα χάσουμε το HBO που έχουμε τώρα, για χάρη του HBO Max... που ναι μεν θα μας το φέρει σε προνομιακή τιμή και το περιεχόμενό του θα είναι πολύ καλύτερο, αλλά θα πρέπει να πληρώνουμε έξτρα για να το έχουμε.
Όσο για το παράδειγμα της Ισπανίας, με την TV χωρισμένη σε θεματικά πακέτα.... δεν ξέρω... στην Ισπανία είναι άκριβο... πχ. το πακέτο μόνο με τα ντοκιμαντέρ (ακριβώς τα ίδια που έχουμε εδώ) βλέπω πως κοστίζει 8 ευρώ, όταν εμείς εδώ πληρώνουμε 2-3 ευρώ επιπλέον στον λογαριασμό της σταθερής μας για όλη τη vodafone tv (ή στη χειρότερη 6,3 ευρώ για όσους θέλουν τη vodafone tv χωρίς σταθερή).

Μιλάμε για γύφτους ολκής και φιλοσοφία αρπαχτής (όποιος τσιμπήσει).
Από τη στιγμή που σταμάτησαν να δίνουν την υπηρεσία , τι να συζητάμε;
Τον εξοπλισμό ΤΙ να τον κάνει ο πελάτης που διακόπτει εξαιτίας τους;
ο εξοπλισμός είναι άχρηστος για την εταιρία και τον πελάτη, μιας και είχε σεταριστεί μόνο για την σταθερή σύνδεση του πελάτη, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ούτε από την εταιρία ούτε από ον πελάτη για να παίξει ως ελεύθερο box.

Όσο για το παράδειγμα της Ισπανίας, με την TV χωρισμένη σε θεματικά πακέτα.... δεν ξέρω... στην Ισπανία είναι άκριβο... πχ. το πακέτο μόνο με τα ντοκιμαντέρ (ακριβώς τα ίδια που έχουμε εδώ) βλέπω πως κοστίζει 8 ευρώ, όταν εμείς εδώ πληρώνουμε 2-3 ευρώ επιπλέον στον λογαριασμό της σταθερής μας για όλη τη vodafone tv (ή στη χειρότερη 6,3 ευρώ για όσους θέλουν τη vodafone tv χωρίς σταθερή).
Ουσιαστικά το Vodafone TV Ισπανίας προσφέρει πρόσθετα θεματικά πακέτα που συνδυάζουν το πλούσιο γραμμικό ψυχαγωγικό περιεχόμενο του Vodafone TV, με το On Demand περιεχόμενο των Steraming πλατφορμών “ΗΒΟΜΑΧ”, “Disney+”, “PrimeVideo” και άλλων δείτε ένα σχετικό Tribute εδώ:
AVvXsEh8GyuBf_vn_ZDxriVQEFUguOymYVRqVV8Eyc1ZAM22kTi0KZ16GaFdjJIpMP7XdlFhYGpNyKIkJyxZj59nmVCv3_cqAIOK98jjs0yFdWMQx1yv-UJdeLIOWvtd9rwbzWGKWO_8JnOg8rcHNm0Jr2z7A1or3kf7v16qr5nkzKhqs-985iwUqq1DQiWEHQ=s16000

Feelgood Zapping στα πρόσθετα συνδυαστικά θεματικά πακέτα του Vodafone TV Ισπανίας με το γραμμικό ψυχαγωγικό περιεχόμενο της και το On Demand περιεχόμενο των Streaming πλατφορμών...

Ουσιαστικά, στην Ισπανία κάποιος που θέλει αυτά που έχουμε τώρα (πολλά κανάλια ντοκιμαντέρ, λίγο από ΗΒΟ, λίγο από σειρές, παιδικά, μουσικά, ειδησεογραφικά) πληρώνει μίνιμουμ 18 ευρώ συνδυάζοντας 2 πακέτα, αν έχω καταλάβει σωστά. Η βάση (δωρεάν) είναι μόνο τα ξενόγλωσσα κυρίως ειδησεογραφικά. Γι'αυτόν (κάποιον σαν εμένα), είναι πολύ ακριβό.
Αλλά για κάποιον που θέλει ΗΒΟ ΜΑΧ, η τιμή στην Ισπανία είναι πολύ καλή. Έχει πχ. πακέτο με ΗΒΟ ΜΑΧ και Prime στα 14 ευρώ. Και παίζουν και προσφορές όπως δωρεάν ΗΒΟ ΜΑΧ σε εκείνους που έχουν Vodafone One Unlimited.

Last edited:
  • Like
Reactions: neksuper3
Ήρθε ο δεύτερος λογαριασμός μετά την ανανέωση με ποσό παραπάνω από αυτό που είχαμε συμφωνήσει........μου το είχαν κάνει κ παλιοτερα αυτό......

Ουσιαστικά, στην Ισπανία κάποιος που θέλει αυτά που έχουμε τώρα (πολλά κανάλια ντοκιμαντέρ, λίγο από ΗΒΟ, λίγο από σειρές, παιδικά, μουσικά, ειδησεογραφικά) πληρώνει μίνιμουμ 18 ευρώ συνδυάζοντας 2 πακέτα, αν έχω καταλάβει σωστά. Η βάση (δωρεάν) είναι μόνο τα ξενόγλωσσα κυρίως ειδησεογραφικά. Γι'αυτόν (κάποιον σαν εμένα), είναι πολύ ακριβό.
Αλλά για κάποιον που θέλει ΗΒΟ ΜΑΧ, η τιμή στην Ισπανία είναι πολύ καλή. Έχει πχ. πακέτο με ΗΒΟ ΜΑΧ και Prime στα 14 ευρώ. Και παίζουν και προσφορές όπως δωρεάν ΗΒΟ ΜΑΧ σε εκείνους που έχουν Vodafone One Unlimited.

Η Ελληνική Vodafone TV είναι μόνο για ντοκιμαντέρ, στα υπόλοιπα θεματικά κανάλια είναι ανύπαρκτη, δεν έχει κάτι να σου προσφέρει, εν αντιθέσει με την Vodafone TV Ισπανίας που εκεί επιλέγεις κάτι που θέλεις πολύ και με πλούσιο θεματικό περιεχόμενο και Standalone Over the top, δεν υπάρχει κάτι λίγο…

Και τα πακέτα Serielovers (με “ΗΒΟΜΑΧ και PrimeVideo”) και Familylovers (με “Disney+ και PrimeVideo”) κοστίζουν μόνο 4 ευρώ το μήνα όταν είσαι συνδρομητής “Vodafone One Unlimited Plus” και στην ίδια κατάσταση συνδρομητή “Vodafone One Unlimited Plus”, δωρεάν για 1 χρόνο στα πακέτα Seriefans (με “ΗΒΟΜΑΧ”) και Familyfans (με “Disney+”)!

Οπότε η κατάσταση είναι μέρα με την νύχτα με την Ελληνική Vodafone TV...

Ευτυχώς που έδιωξε τα nova sports και επενδύει εκεί. Δεν βλέπουμε όλοι μπάλα και αν τελικά προχωρήσει θα είναι το καλύτερο πακέτο με διάφορα για ταινίες,σειρές,ντοκυμαντέρ. Ας ελπίσουμε βέβαια να κρατήσει τα πακέτα χωρίς συμβόλαιο όπως είναι σήμερα!!

Ευτυχώς που έδιωξε τα nova sports και επενδύει εκεί. Δεν βλέπουμε όλοι μπάλα και αν τελικά προχωρήσει θα είναι το καλύτερο πακέτο με διάφορα για ταινίες,σειρές,ντοκυμαντέρ. Ας ελπίσουμε βέβαια να κρατήσει τα πακέτα χωρίς συμβόλαιο όπως είναι σήμερα!!

Ευτυχώς που φύγαμε μιας και πάει για κλείσιμο η πλατφόρμα θες να πεις.
Ανακυκλώνουν ανακοινώσεις χωρίς να γίνεται τίποτα.

Η συνεργασία με το Facebook που είχαν ανακοινώσει γράφτηκε στο χιόνι;

Τα μεγάλα και θαυμαστά που μας λέγατε για να μην κόψουμε το ΤV όσο είχαμε δικαιώμα διακοπής που είναι;

Βγες και πες τουλάχιστο ότι έλεγες μπαρούφες και ότι γράφεις απλά ευσεβείς πόθους για την αγαπημένη σου εταιρεία γιατί μπορεί κάποιος που δεν έχει διαβάσει όλο το νήμα να παρασυρθεί και να τραβάει τα μαλλιά του..

Last edited by a moderator:
Δε βάζεις μυαλό με τίποτα.
Ευτυχώς που φύγαμε μιας και πάει για κλείσιμο η πλατφόρμα θες να πεις.
Ανακυκλώνουν ανακοινώσεις χωρίς να γίνεται τίποτα.

Η συνεργασία με το Facebook που είχαν ανακοινώσει γράφτηκε στο χιόνι;

Τα μεγάλα και θαυμαστά που μας λέγατε για να μην κόψουμε το ΤV όσο είχαμε δικαιώμα διακοπής που είναι;

Βγες και πες τουλάχιστο ότι έλεγες μπαρούφες και ότι γράφεις απλά ευσεβείς πόθους για την αγαπημένη σου εταιρεία γιατί μπορεί κάποιος που δεν έχει διαβάσει όλο το νήμα να παρασυρθεί και να τραβάει τα μαλλιά του..
Με την ίδια λογική ούτε κι εσύ έχεις δίκιο από τη στιγμή που δεν έχεις αποδείξεις. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και αν γίνει, και ας κρίνουμε στο τέλος.

• Like
Reactions: koskos
Με την ίδια λογική ούτε κι εσύ έχεις δίκιο από τη στιγμή που δεν έχεις αποδείξεις. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και αν γίνει, και ας κρίνουμε στο τέλος.
Ποιες αποδείξεις ;

15 Οκτωβρίου με 15 Δεκεμβρίου είχες δικαίωμα να διακόψεις το TV ή και το τηλέφωνο χωρίς κανένα πέναλτι. ΔΕΔΟΜΕΝΟ είναι αυτό .

Την ίδια περίοδο άρχισαν όλως τυχαίως να σκάνε φήμες για μεγάλα και τρανά πράγματα που ΘΑ δούμε στην πλατφόρμα και να μην κάνουμε βιαστικές κινήσεις. ΔΕΔΟΜΕΝΟ!

2 μήνες μετά όσοι δε διέκοψαν είναι πλέον εγκλωβισμένοι και δεν έχει ανακοινωθεί και τίποτα. ΔΕΔΟΜΕΝΟ!

Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του…

Συμφωνώ και εγώ από την στιγμή που όταν ήμασταν στην Vodafone δεν πτοήθηκαν καν να μας κρατήσουν και χωρίς καμία επίσημη τοποθέτηση λόγου χάρη ότι θα ξανά εμπλουτιστεί η πλατφόρμα εμείς τα μαζέψαμε και φύγαμε αν έλεγαν επίσημα ξέρετε κάτι χάσαμε τα nova sports αλλά θα κάνουμε κάτι άλλο και να έλεγαν έστω επίσημα ότι θα γίνει κάποιος εμπλουτισμός τότε ναι θα μέναμε

• Like
Reactions: neksuper3
Συμφωνώ και εγώ από την στιγμή που όταν ήμασταν στην Vodafone δεν πτοήθηκαν καν να μας κρατήσουν και χωρίς καμία επίσημη τοποθέτηση λόγου χάρη ότι θα ξανά εμπλουτιστεί η πλατφόρμα εμείς τα μαζέψαμε και φύγαμε αν έλεγαν επίσημα ξέρετε κάτι χάσαμε τα nova sports αλλά θα κάνουμε κάτι άλλο και να έλεγαν έστω επίσημα ότι θα γίνει κάποιος εμπλουτισμός τότε ναι θα μέναμε
Στο τηλεφωνικό κέντρο έλεγαν ότι θα εμπλουτιστεί, το είχαν πει σε εμένα αλλά και σε άλλα παιδιά εδώ μέσα.

Πάντως από την εφαρμογή τους πρέπει να αλλάξει το μενού στο on demand, είναι δύσχρηστο. Στο ζωντανό πρόγραμμα είναι πολύ καλό. Επίσης πρέπει να γίνουν πιο λεπτοί οι υπότιτλοι στο on demand.

Στο τηλεφωνικό κέντρο έλεγαν ότι θα εμπλουτιστεί, το είχαν πει σε εμένα αλλά και σε άλλα παιδιά εδώ μέσα.

Πάντως από την εφαρμογή τους πρέπει να αλλάξει το μενού στο on demand, είναι δύσχρηστο. Στο ζωντανό πρόγραμμα είναι πολύ καλό. Επίσης πρέπει να γίνουν πιο λεπτοί οι υπότιτλοι στο on demand.
Σε εμένα όταν ρωτήσαμε ξέρετε κάτι ωραία τους είχαμε πει αφού φεύγουν τα αθλητικά θα εμπλουτιστεί η πλατφόρμα και μου λένε δεν γνωρίζουμε κάτι μέχρι νεοτέρας ούτε ναι ούτε όχι και τους λέω εγώ ωραία αν δεν αλλάξει κάτι στην παρούσα φάση ή εντός των 2 μηνών φεύγουμε μέχρι τις 20 Νοεμβρίου κάναμε υπομονή να έχουμε δικαίωμα υπαναχώρησης και φύγαμε δεν ασχολήθηκαν καν ενώ είχαμε δείξει πρόθεση πως εάν έστω άλλαζε κάτι στην Vodafone tv θα μέναμε

Δεν ξέρω τι είπαν σε "άλλα παιδιά από δω μέσα". Δύο φορές μίλησα πριν διακόψω το Vodafone TV κι όταν τους ρώτησα εάν είναι αλήθεια ότι επίκειται μια σημαντική προσθήκη στο πακέτο τους, η απάντηση ήταν.... ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ.

Οι ευσεβείς πόθοι με την πραγματικότητα δεν έχουν καμία σχέση έως και αυτή τη στιγμή που μιλάμε ;)

Ποιες αποδείξεις ;

15 Οκτωβρίου με 15 Δεκεμβρίου είχες δικαίωμα να διακόψεις το TV ή και το τηλέφωνο χωρίς κανένα πέναλτι. ΔΕΔΟΜΕΝΟ είναι αυτό .

Την ίδια περίοδο άρχισαν όλως τυχαίως να σκάνε φήμες για μεγάλα και τρανά πράγματα που ΘΑ δούμε στην πλατφόρμα και να μην κάνουμε βιαστικές κινήσεις. ΔΕΔΟΜΕΝΟ!

2 μήνες μετά όσοι δε διέκοψαν είναι πλέον εγκλωβισμένοι και δεν έχει ανακοινωθεί και τίποτα. ΔΕΔΟΜΕΝΟ!

Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του…
Η εταιρία δεν ανακοίνωσε κάτι συγκεκριμένο. Από τη στιγμή που κάποιος είχε δικαίωμα δωρεάν αποχώρησης μπορούσε να το χρησιμοποιήσει. Αυτό δεν προδικάζει τη μελλοντική κατάσταση της ούτε τυχόν συμφωνίες περιεχομένου που μπορεί να έχει. Όσοι παρέμειναν το έκαναν υπ´ευθύνη τους. Έτσι έχουν τα πράγματα είτε μας αρέσει είτε όχι.

• Like
Reactions: koskos
Η εταιρία δεν ανακοίνωσε κάτι συγκεκριμένο. Από τη στιγμή που κάποιος είχε δικαίωμα δωρεάν αποχώρησης μπορούσε να το χρησιμοποιήσει. Αυτό δεν προδικάζει τη μελλοντική κατάσταση της ούτε τυχόν συμφωνίες περιεχομένου που μπορεί να έχει. Όσοι παρέμειναν το έκαναν υπ´ευθύνη τους. Έτσι έχουν τα πράγματα είτε μας αρέσει είτε όχι.

Εννοείται έτσι έχουν τα πράγματα.
Την ευθύνη την έχουν όσοι πίστεψαν μια εταιρεία που εμφανίζονταν ανακόλουθη και δεν έβγαζες γραμμή για να ακυρώσεις - διακόψεις…

Ευτυχώς κάποιοι από εμάς το το είχαμε επισημάνει αυτό και δεν την πάτησε αρκετός κόσμος που διάβαζε το νήμα…

Εξάλλου όσοι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς το Vodafone TV μπορούν να το έχουν και με τον μήνα ακόμα και αν έχουν αλλάξει δίκτυο…