Είχα μέχρι τις 15 Δεκέμβρη ως γνωστόν περιθώριο για διακοπή συμβολαιου λόγω απώλειας των καναλιών Νόβα , επειδή περίμενα να έρθει μια άλλη γραμμή από Νόβα το έκανα προχθές τηλεφωνικά, άρχισαν κάτι περιεργα πρέπει να σας πάρουν από τις αποσυνδέσεις κλπ. και οτι οριακά προλαβαίνετε και πήγα σε κατάστημα και την έκανα ,
ξαναμιλησα μετά και μου είπαν οτι δεν το είχαν λάβει ακόμη, είχα φροντίσει και είχα πάρει αντίγραφο από το κατάστημα με σφραγίδα και τους το έστειλα με mail ξανά γιατι θα πουν οτι χάλασε το fax τους

.
Μου είπαν επίσης οτι είναι ατελώς η διακοπή αλλά θα με χρεώσουν τα 2.5€ επι το υπόλοιπο του συμβολαίου για τον εξοπλισμό.
Εννοειται οτι αρνήθηκα την χρέωση και τηλεφωνικά όπως και στο μαιλ και τους είπα ο εξοπλισμός είναι στη διάθεση τους αν μου τον ζητήσουν και από τη στιγμη που υπαναχώρησαν στο συμβόλαιο που είχαμε δεν πληρωνω τίποτε εκτός από το υπόλοιπο των ημερών μου στον εκκαθαριστικό που θα έρθει.
Θα δούμε πως θα παεΙ , δεν πρόκειται να πληρώσω με τίποτε εξοπλισμο που δεν χρησιμοποιώ εξαιτίας τους