Vodafone TV

VTV NEW ERA

τι ειναι αυτο που λεει απο 1/4/2023 σταματα το VFTV MEDIAROOM και ερχεται κατι νεο?
Καταργείται τελείως ο αποκωδικοποιητης με το γκρι τηλεκοντρόλ

Επόμενο ποστ Βελερεφόντη (πρώην koskos): "Τέλος το γκρι τηλεκοντρόλ στην Vodafone TV. Η εταιρεία ακούει τους συνδρομητές της και λανσάρει ένα νέο τηλεκοντρόλ με κούρμπα για ξεκούραστο πιάσιμο με το χέρι και βολική εναλλαγή καναλιών. Έτη φωτός μπροστά από Nova και Cosmote. Μπράβο Vodafone 👏!!"

Επόμενο ποστ Βελερεφόντη (πρώην koskos): "Τέλος το γκρι τηλεκοντρόλ στην Vodafone TV. Η εταιρεία ακούει τους συνδρομητές της και λανσάρει ένα νέο τηλεκοντρόλ με κούρμπα για ξεκούραστο πιάσιμο με το χέρι και βολική εναλλαγή καναλιών. Έτη φωτός μπροστά από Nova και Cosmote. Μπράβο Vodafone 👏!!"
Εγώ θέλω να δω που είναι τώρα που έλεγε δεν υπάρχει 4κ στον ανταγωνισμό δεν το ένα το άλλο το παρά άλλο, αλλά μια χαρά μέχρι και το έτερος εγώ είναι σε 4κ

ετη φωτος επειδη αντικατεστησε ενα κοντρολ?

εγω εβαλα το δοκιμαστικο,και εκτος του απαραδεκτου και αργου μενου,η ποιοτητητα της εικονας,ειναι στην καλυτερη περιπτωση μετρια.
θελει πολυ δουλεια σε ποιοτητα,περιεχομενο,interface.
μπηκα δηλαδη απο την δευτερη μερα και εκανα διακοπη-ουτε καν..:ninja:

ετη φωτος επειδη αντικατεστησε ενα κοντρολ?

εγω εβαλα το δοκιμαστικο,και εκτος του απαραδεκτου και αργου μενου,η ποιοτητητα της εικονας,ειναι στην καλυτερη περιπτωση μετρια.
θελει πολυ δουλεια σε ποιοτητα,περιεχομενο,interface.
μπηκα δηλαδη απο την δευτερη μερα και εκανα διακοπη-ουτε καν..:ninja:
Σαρκαστικό ποστ.....μην μπερδεύεσαι..... 😉

• Sad
Reactions: sdragon28
Γελάμε, γελάμε αλλά λέτε να αλλάξει και τον αποκωδικοποιητή με κανέναν Android;

Καλημέρα! Τελικά υπάρχει λύση για θέαση από 2 τηλεοράσεις ταυτόχρονα; Έχω τον αποκωδικοποιητή και πριν πολύ καιρό είχα δοκιμάσει ανεπιτυχώς με laptop συνδεδεμένο σε δεύτερη τηλεόραση με android emulator (έβγαζε κάποιο κωδικό σφάλματος). Έχει αλλάξει κάτι; Έχω 24άρα αλλά αν μπορώ να βλέπω σε 2 τηλεοράσεις θα ήθελα να αναβαθμίσω σε 100άρα.

Καλημέρα! Τελικά υπάρχει λύση για θέαση από 2 τηλεοράσεις ταυτόχρονα; Έχω τον αποκωδικοποιητή και πριν πολύ καιρό είχα δοκιμάσει ανεπιτυχώς με laptop συνδεδεμένο σε δεύτερη τηλεόραση με android emulator (έβγαζε κάποιο κωδικό σφάλματος). Έχει αλλάξει κάτι; Έχω 24άρα αλλά αν μπορώ να βλέπω σε 2 τηλεοράσεις θα ήθελα να αναβαθμίσω σε 100άρα.
Αν αγορασειϛ ενα android tv box ή τηλεοραση με google tv μια χαρα μπορειϛ να δειϛ!

Υπάρχει μέχρι 5 συσκευές και 3 ταυτόχρονες θεάσεις...

Υπάρχει μέχρι 5 συσκευές και 3 ταυτόχρονες θεάσεις...
Μαλλον δε ρωτησε αυτο αλλα αν μπορει να δει σε τιβι συνδεοντας λαπτοπ που δεν τον αφηνει να το κανει.

Έχω ένα tv box κινέζικο, αυτά έρχονται σχεδόν όλα rooted, το έκανα unroot αλλά συνέχιζε να βγάζει κωδικό σφάλματος που από ό,τι είδα βγάζει στις rooted συσκευές. Δοκίμασα με το laptop και android emulator όπως έγραψα παραπάνω, αλλά πάλι έβγαζε σφάλμα. Η δεύτερη τηλεόραση που έχω είναι μια LG smart, οπότε τίποτα κι εκεί.
Έριξα μια ματιά στο skroutz και είδα ότι τα Amazon Fire TV stick και Chromecast with Google TV είναι αρκετά οικονομικά. Οπότε, με κάποιο από αυτά θα είμαι οκ, σωστά;