billpeppas
Supreme Member
1η Απριλίου... σαν πρωταπριλιάτικο ψέμα θα είναι η φάση? Πόσο πετυχημένη επιλογή ημερομηνίας 

Καταργείται τελείως ο αποκωδικοποιητης με το γκρι τηλεκοντρόλVTV NEW ERA
τι ειναι αυτο που λεει απο 1/4/2023 σταματα το VFTV MEDIAROOM και ερχεται κατι νεο?
Σημαδιακή μέρα, 1η Απριλίου!Καταργείται τελείως ο αποκωδικοποιητης με το γκρι τηλεκοντρόλ
Εγώ θέλω να δω που είναι τώρα που έλεγε δεν υπάρχει 4κ στον ανταγωνισμό δεν το ένα το άλλο το παρά άλλο, αλλά μια χαρά μέχρι και το έτερος εγώ είναι σε 4κΕπόμενο ποστ Βελερεφόντη (πρώην koskos): "Τέλος το γκρι τηλεκοντρόλ στην Vodafone TV. Η εταιρεία ακούει τους συνδρομητές της και λανσάρει ένα νέο τηλεκοντρόλ με κούρμπα για ξεκούραστο πιάσιμο με το χέρι και βολική εναλλαγή καναλιών. Έτη φωτός μπροστά από Nova και Cosmote. Μπράβο Vodafone!!"
ετη φωτος επειδη αντικατεστησε ενα κοντρολ?Επόμενο ποστ Βελερεφόντη (πρώην koskos): "Τέλος το γκρι τηλεκοντρόλ στην Vodafone TV. Η εταιρεία ακούει τους συνδρομητές της και λανσάρει ένα νέο τηλεκοντρόλ με κούρμπα για ξεκούραστο πιάσιμο με το χέρι και βολική εναλλαγή καναλιών. Έτη φωτός μπροστά από Nova και Cosmote. Μπράβο Vodafone!!"
Σαρκαστικό ποστ.....μην μπερδεύεσαι.....ετη φωτος επειδη αντικατεστησε ενα κοντρολ?
εγω εβαλα το δοκιμαστικο,και εκτος του απαραδεκτου και αργου μενου,η ποιοτητητα της εικονας,ειναι στην καλυτερη περιπτωση μετρια.
θελει πολυ δουλεια σε ποιοτητα,περιεχομενο,interface.
μπηκα δηλαδη απο την δευτερη μερα και εκανα διακοπη-ουτε καν..![]()
οκ!Σαρκαστικό ποστ.....μην μπερδεύεσαι.....![]()
Ναι καλά εδώ και χρόνια έπρεπε να γίνει καθώς και η ανανέωση της εφαρμογήςΓελάμε, γελάμε αλλά λέτε να αλλάξει και τον αποκωδικοποιητή με κανέναν Android;
Αν αγορασειϛ ενα android tv box ή τηλεοραση με google tv μια χαρα μπορειϛ να δειϛ!Καλημέρα! Τελικά υπάρχει λύση για θέαση από 2 τηλεοράσεις ταυτόχρονα; Έχω τον αποκωδικοποιητή και πριν πολύ καιρό είχα δοκιμάσει ανεπιτυχώς με laptop συνδεδεμένο σε δεύτερη τηλεόραση με android emulator (έβγαζε κάποιο κωδικό σφάλματος). Έχει αλλάξει κάτι; Έχω 24άρα αλλά αν μπορώ να βλέπω σε 2 τηλεοράσεις θα ήθελα να αναβαθμίσω σε 100άρα.
Οριακά υπάρχει για Android tv..Υπάρχει εφαρμογη για Xbox;
Υπάρχει μέχρι 5 συσκευές και 3 ταυτόχρονες θεάσεις...Καλημέρα! Τελικά υπάρχει λύση για θέαση από 2 τηλεοράσεις ταυτόχρονα; Έχω τον αποκωδικοποιητή και πριν πολύ καιρό είχα δοκιμάσει ανεπιτυχώς με laptop συνδεδεμένο σε δεύτερη τηλεόραση με android emulator (έβγαζε κάποιο κωδικό σφάλματος). Έχει αλλάξει κάτι; Έχω 24άρα αλλά αν μπορώ να βλέπω σε 2 τηλεοράσεις θα ήθελα να αναβαθμίσω σε 100άρα.
Μαλλον δε ρωτησε αυτο αλλα αν μπορει να δει σε τιβι συνδεοντας λαπτοπ που δεν τον αφηνει να το κανει.Υπάρχει μέχρι 5 συσκευές και 3 ταυτόχρονες θεάσεις...
Πόσες συσκευές μπορούν να συνδεθούν με μια Vodafone TV συνδρομή; | Vodafone
Μάθε πόσες φορητές συσκευές μπορείς να συνδέσεις σε ένα λογαριασμό Vodafone TV.www.vodafone.gr
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.