stranger1550
New member
- 22 February 2024
- 32
Όποιοι πάντως έχετε smart tv, ή αλλο μποξακι, βάλτε αυτό της Vodafone στο κουτί του και κατεβάστε από εκεί την εφαρμογή από play store
9,90 ειναι για συμβολαιο 24 μηνων και περιλαμβανει τα 2,5 ευρω του μποξ. Αν παϛ σε 12 μηνη δεσμευση θα δινειϛ 5 ευρω για το μποξ και περιπου 12,5 το μηνα. Και στιϛ δυο περιπτωσειϛ χρεωνουν το μποξ 60 ευρω που τα δινειϛ σε μηνιαιεϛ δοσειϛ.Να ρωτήσω κάτι ή συνδρομή 9.90 με το Disney + χρειάζεται box όπως βλέπω θέλει και 2.5€ το μήνα? Δηλαδή 12.40€ το μήνα??
Κατάλαβα μπορώ να κάνω και συνδρομή 9.90 χωρίς το box 12μηνη πχ η 24? Μόνο μέσω εφαρμογής? Έχω LG και θα την βάλω μέσω apk9,90 ειναι για συμβολαιο 24 μηνων και περιλαμβανει τα 2,5 ευρω του μποξ. Αν παϛ σε 12 μηνη δεσμευση θα δινειϛ 5 ευρω για το μποξ και περιπου 12,5 το μηνα. Και στιϛ δυο περιπτωσειϛ χρεωνουν το μποξ 60 ευρω που τα δινειϛ σε μηνιαιεϛ δοσειϛ.
Δυστυχωϛ οχι, για το πακετο αυτο που εχει δωρεαν και το disney+ παει πακετο το box. Υπαρχει και ενα αλλο πακετο χωριϛ δεσμευση αλλα παιζει μονο σε φορητεϛ συσκευεϛ χωριϛ δυνατοτητα προβοληϛ σε τηλεοραση. Επισηϛ η LG δεν υποστηρζει apk αφου δεν εχει android και ακομα δεν υπαρχει app στο webos.Κατάλαβα μπορώ να κάνω και συνδρομή 9.90 χωρίς το box 12μηνη πχ η 24? Μόνο μέσω εφαρμογής? Έχω LG και θα την βάλω μέσω apk
Mε το πακέτο χωρίς δέσμευση 6,90 μπορείς να βλέπεις vodafone tv και σε τηλεόραση με android ή android tv box ή samsung τηλεόραση, μέσω της εφαρμογής. Το γράφει και στο site.Δυστυχωϛ οχι, για το πακετο αυτο που εχει δωρεαν και το disney+ παει πακετο το box. Υπαρχει και ενα αλλο πακετο χωριϛ δεσμευση αλλα παιζει μονο σε φορητεϛ συσκευεϛ χωριϛ δυνατοτητα προβοληϛ σε τηλεοραση. Επισηϛ η LG δεν υποστηρζει apk αφου δεν εχει android και ακομα δεν υπαρχει app στο webos.
Εχειϛ δικιο, τωρα το ειδα. Οταν το ειχα βαλει δοκιμαστικα πριν δυομιση χρονια ειχε τουϛ περιορισμουϛ που γραφω. Αυτοϛ ηταν ο λογοϛ , περαν του disney που πηγα σε συμβολαιο και δεν ασχοληθηκα ξανα με το χωριϛ δεσμευση.Mε το πακέτο χωρίς δέσμευση 6,90 μπορείς να βλέπεις vodafone tv και σε τηλεόραση με android ή android tv box ή samsung τηλεόραση, μέσω της εφαρμογής. Το γράφει και στο site.
Πιάνει όλα τα κανάλια και της περιοχής σου, μέσο digeaΤο tv box με android δείχνει κ τα ελεύθερα κανάλια της τηλεόρασης? Αν ναι εχει είσοδο κεραίας ή μέσω ίντερνετ?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Πολλά κολλήματα στα ψηφιακά, τους ζάλισα τα @#@#@ και τελικά δεν κατάλαβα τι έκαναν αλλά προς το παρόν λύθηκε το θέμα, βέβαια είχα θέμα και με το μηχάνημα το οποίο μου το άλλαξαν ,σήμερα ήρθε το καινούριο, προς το παρόν βλέπω να δουλευει καλύτερα από το πρώτοΠαιδιά ερώτηση, σας τυχαίνει να κολλάνε τα κανάλια στο android tv box? Μου το κάνει συνεχώς στα παιδικά κανάλια. Βγάζει σφάλμα αναπαραγωγής
Δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω σε όλα τα κανάλια διότι σήμερα πήρα το Vodafone tv3.
στην αρχή το 1836 αλλά μετά το 1837, σε λίγες ημέρες θα ξέρω αν έφταιγε το μηχάνημα ή όχι, το γέλιο ήταν ότι έλεγα στους τεχνικούς ότι έχω περάσει την εφαρμογή με sideload σε κινέζικο box και παίζει μια χαρά αλλά στο δικό σας κολλάει συνέχεια (κάτι που ισχύει), βέβαια τα ίδια έδειξα και στον τεχνικό ( τον καημένο) που ήρθε 5 φορές σπίτι . Πάντως από ότι βλέπω το ίδιο μηχάνημα εδώ (https://www.androidtv-guide.com/pay-tv-provider/vodafone-2023/) το δίνει Vodafone tv3 (emea) με 3 GB μνήμης και 16 ram αλλά και η CPU είναι η Broadcom BCM72127 αλλά το δικό μας ( και το 2ο που με στείλανε ) φοράει 2 GB μνήμης 6 ram και CPU την brahma b53, δεν ξέρω αν φταίει και αυτό , δεν συζητάμε ότι η εφαρμογή τους είναι χάλια, προπαντός σε σχέση με της wind είναι μέρα με τη νύχτα.Εμένα ακόμα δεν το διόρθωσαν ήρθε κ τεχνικός στο σπίτι έχω μια βδομάδα και χωρίς λύση, τι σφάλμα έβγαζε?
Έχει είσοδο κεραίας αλλά δεδομένου ότι είναι android tv μπορείς να εγκαταστήσεις και εφαρμογές που τρέχουν μέσο internet.Το tv box με android δείχνει κ τα ελεύθερα κανάλια της τηλεόρασης? Αν ναι εχει είσοδο κεραίας ή μέσω ίντερνετ?
Υ.Γ. Μιλώντας μου ήρθε η έμπνευση να δοκιμάσω να τρέξω την εφαρμογή της vodafone (Vodafone TV (GR)_1.59.20_APKPure.apk) που έκανα εγκατάσταση στον Κινέζο . να την κάνω και στο 1ο μηχάνηα (που έκανε τα κολλήματα) , και την έκανα εγκατάσταση, έβαλα τους κωδικούς και προς το παρόν παίζει κανονικά , θα το αφήσω να παίζει να δω αν θα κολλήσει ...στην αρχή το 1836 αλλά μετά το 1837, σε λίγες ημέρες θα ξέρω αν έφταιγε το μηχάνημα ή όχι, το γέλιο ήταν ότι έλεγα στους τεχνικούς ότι έχω περάσει την εφαρμογή με sideload σε κινέζικο box και παίζει μια χαρά αλλά στο δικό σας κολλάει συνέχεια (κάτι που ισχύει), βέβαια τα ίδια έδειξα και στον τεχνικό ( τον καημένο) που ήρθε 5 φορές σπίτι . Πάντως από ότι βλέπω το ίδιο μηχάνημα εδώ (https://www.androidtv-guide.com/pay-tv-provider/vodafone-2023/) το δίνει Vodafone tv3 (emea) με 3 GB μνήμης και 16 ram αλλά και η CPU είναι η Broadcom BCM72127 αλλά το δικό μας ( και το 2ο που με στείλανε ) φοράει 2 GB μνήμης 6 ram και CPU την brahma b53, δεν ξέρω αν φταίει και αυτό , δεν συζητάμε ότι η εφαρμογή τους είναι χάλια, προπαντός σε σχέση με της wind είναι μέρα με τη νύχτα.
Ναι έχει , και ναι , μπορείς να κάνει εγκατάσταση ότι έχει το google play και ότι άλλο θέλεις sideload, το πρόβλημα είναι η ram , έχω περασμένα , netflix, disney , kodi , MagellanTV Documentaries, filmplus , SmartTube και παίζουν κανονικά, Δεν ξέρω αν λήξει η συνδρομή αν θα μπορώ να έχω netflix (η nova (wind) κλκειδώνει το L1 και δεν μπορείς να πάιξει netflix μετά το τέλος της συνδρομής) ή και αν θα δουλεύει το μηχάνημα , όπως επίση και τα επίγεα ( ίσος μέσο του Live Channels της google αλλά επειδή δεν βλέπω δεν με ενδιαφέρει)Έχει είσοδο κεραίας αλλά δεδομένου ότι είναι android tv μπορείς να εγκαταστήσεις και εφαρμογές που τρέχουν μέσο internet.
Π.χ. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nickstamp.tvradio_gr
Στάλθηκε από το 2311DRK48G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα ξέρω όλα αυτά! Απαντάω στον φίλο που ρωτάει.Ναι έχει , και ναι , μπορείς να κάνει εγκατάσταση ότι έχει το google play και ότι άλλο θέλεις sideload, το πρόβλημα είναι η ram , έχω περασμένα , netflix, disney , kodi , MagellanTV Documentaries, filmplus , SmartTube και παίζουν κανονικά, Δεν ξέρω αν λήξει η συνδρομή αν θα μπορώ να έχω netflix (η nova (wind) κλκειδώνει το L1 και δεν μπορείς να πάιξει netflix μετά το τέλος της συνδρομής) ή και αν θα δουλεύει το μηχάνημα , όπως επίση και τα επίγεα ( ίσος μέσο του Live Channels της google αλλά επειδή δεν βλέπω δεν με ενδιαφέρει)
Μάλιστα ενδιαφέρουσες πληροφορίες, αλλά δε νομίζω το μηχάνημα να παίζει Disney+ κανονικά ή Netflix και prime video και να κολλάνε τα συνδρομητικά! Πάντως κ γω έχω Xiaomi tv box και παίζει άνετα το Vodafone tv. Ακόμα και από το κινητό να κάνεις cast το κανάλι στο tv box της Vodafone παίζει χωρίς διακοπές. Τρελλα πράγματα δηλαδή!στην αρχή το 1836 αλλά μετά το 1837, σε λίγες ημέρες θα ξέρω αν έφταιγε το μηχάνημα ή όχι, το γέλιο ήταν ότι έλεγα στους τεχνικούς ότι έχω περάσει την εφαρμογή με sideload σε κινέζικο box και παίζει μια χαρά αλλά στο δικό σας κολλάει συνέχεια (κάτι που ισχύει), βέβαια τα ίδια έδειξα και στον τεχνικό ( τον καημένο) που ήρθε 5 φορές σπίτι . Πάντως από ότι βλέπω το ίδιο μηχάνημα εδώ (https://www.androidtv-guide.com/pay-tv-provider/vodafone-2023/) το δίνει Vodafone tv3 (emea) με 3 GB μνήμης και 16 ram αλλά και η CPU είναι η Broadcom BCM72127 αλλά το δικό μας ( και το 2ο που με στείλανε ) φοράει 2 GB μνήμης 6 ram και CPU την brahma b53, δεν ξέρω αν φταίει και αυτό , δεν συζητάμε ότι η εφαρμογή τους είναι χάλια, προπαντός σε σχέση με της wind είναι μέρα με τη νύχτα.
Παίζει να είναι κακογραμμένη η εφαρμογή για το μηχάνημά τουςΜάλιστα ενδιαφέρουσες πληροφορίες, αλλά δε νομίζω το μηχάνημα να παίζει Disney+ κανονικά ή Netflix και prime video και να κολλάνε τα συνδρομητικά! Πάντως κ γω έχω Xiaomi tv box και παίζει άνετα το Vodafone tv. Ακόμα και από το κινητό να κάνεις cast το κανάλι στο tv box της Vodafone παίζει χωρίς διακοπές. Τρελλα πράγματα δηλαδή!
Το έχω με triple play, εχω access point των 370€ με wifi 6e κλπ. Έχω ανοίξει πλέον και το wifi του router της Vodafone για ναπορω να βλέπω κάνα ντοκιμαντέρ. Όταν είμαι συνδεμένος σε οποιαδήποτε άλλο wifi, τα κανάλια κολλάνε (όλα τα υπόλοιπα παίζουν κανονικά)Παιδιά καλησπέρα εδω και αρκετές μέρες το ID κάνει παγώματα συνέχεια μόνο αυτό το κανάλι, τι γίνεται πήρα τηλέφωνο και είπαν τι φταίει το router και μπούρδες έχετε γνώμη? Δεν γίνεται να το κάνει μόνο αυτό καί να φταίει το wifi, έχετε και εσείς πρόβλημα υπάρχει λύση, Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Πλέον έχετε δυνατότητα να απολαμβάνετε όλο το περιεχόμενο του Vodafone TV και μέσω Web Browser από το https://tv.vodafone.gr/Γειά σας, καλησπέρα. Ονομάζομαι Πουρνάρης Χρυσοβαλάντης. Sry που ξαναστέλνω, απλώς, αν μπορείτε επικοινωνήστε με κάποιον τρόπο με τη Vodafone (όσοι ενδιαφέρεστε), για να γίνει άμεσα αυτό και να παίζει το Vodafone TV, η υπηρεσία αυτή και μέσω ιστοσελίδας/website((( Πείτε τους αυτό, να ενημερώσουν το αρμόδιο τμήμα, για να το τελειώσουν άμεσα αυτό
(((( Στείλτε τους και μηνύματα στα Socidal Media (Facebook και Instagram), αλλά και στη φόρμα επικοινωνίας και στα emails τους... Είναι μήνες, καιρό αυτό το προβλημα και στενοχωριέμαι
(((( Έχω το Start πακέτο χωρίς αποκωδικοποιητή και θέλω άμεσα ν απζίζει και στον υπολογιστή (desktops και laptops) μέσω Ίντερνετ σε browsers (Chrome, Firefox & Edge)... Μου είχαν πει ότι θα γίνει, τώρα δηλαδή είναι στις τελικές δοκιμές και θο λοκληρωθεί σε 1,5 με 2 μήνες περίπου, αλλά στέλνω 3-4 μήνες ήδη για αυτό το θέμα
(( Οπότε, σας παρακαλώ βοηθήστε με
(((( Πείτε τους άμεσα να το τελειώσουν στο αρμόδιο τμήμα και να γίνει αυτό
Αυτό πείτε τους
(((( Αν μπορείτε, κάντε κάτι, δηλαδή, αυτό, στείλτε τους μηνύματα και αιτήματα, σχετικά με αυτό το θέμα, γιατί είναι σοβαρό για εμένα (και για πολλούς άλλους, νομίζω, συνδρομητές)
Δεν μπορώ μόνο στο κινητό μου να βλέπω
Δεν έχω tablet και Smart TV, οπότε και κουραστικό είναι (μικρή οθόνη) και ασύρματο... Σας παρακαλώ, στείλτε τους και πείτε τους κάτι
Έγινε, ευχαριστώ, αυτό ήθελα, μόνο
Καλή συνέχεια
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.