Vodafone TV

Για την υπέροχη εφαρμογή, για το περιεχομενο (από το HBO λείπουν πολλά) την κρυστάλλινη και 4κ εικόνα καθώς και τον Dolby ήχο. Και εγώ προσωπικά για την ευλάβεια τους που μου χρέωσαν τέλη διακοπής μετά τη λήξη του συμβολαίου μου. Και είναι και μερικοί που γίνονται εριστικοί με το να λένε ότι όλα λειτουργούν ρολόι
Καταλαβαίνω απόλυτα τι λές... Πάντως σαν ποιότητα εικόνας τόσο χάλια δεν είναι. Και δεν το λέω έτσι στην τύχη. Για να καταλάβεις έχω πρόσβαση σε netflix, Apple tv (άλλο πλανήτη), discovery +, prime video, paramount + και now TV (Italia).. Τήν Vodafone την πήρα πιο πολύ για το disney.. Ξανά λέω, για τα λεφτά πού ζητάνε (τουλάχιστον στην περίπτωση μού) αξίζει να το δει κανείς. Συμφωνώ μαζί σου ότι το περιβάλλον του app δεν είναι βουλευτικό. Δεν ξέρω τι ακριβώς λείπει από το HBO διότι το βλέπω μέσο now TV αλλά νομίζω ότι τα βασικά τα έχει. Δεν αμφισβητώ αυτό που λες πάντως.

Καλησπέρα σας το περιεχόμενο του disney+ που έχει το vodafone tv με το περιεχόμενο του disney+ που είναι μόνο του είναι τα ίδια; δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί στο παρελθόν.

Καλησπέρα σας το περιεχόμενο του disney+ που έχει το vodafone tv με το περιεχόμενο του disney+ που είναι μόνο του είναι τα ίδια; δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί στο παρελθόν.
Ναι το ίδιο είναι κανονικά στην εφαρμογή του Disney+ το βλέπεις όχι στης Vodafone tv

• Like
Reactions: kostthem
Δλδ πρέπει να έχεις συνδρομή στην disney+ και απλά βάζεις του κωδικούς σου ;
Σου στέλνει ένα sms η Vodafone στο οποίο μπαίνεις και συνδέεις τον λογαριασμό σου και συνδέεται με τη βονταφον

Ενδιαφέρομαι να γίνω συνδρομητής vodafone tv για disney+ πιο πολύ. Πχ Στο σαλόνι μέσω του box θα βλέπω disney ok σε άλλη τηλεόραση πχ υπνοδωμάτιο που δεν έχει εφαρμογή vodafone η τηλεόραση lg μπορώ να συνδεθώ με την εφαρμογή disney + απευθείας??

Η ποιότητα φαντάζομαι disney μέσω vodafone είναι ίδια με της disney χωρίς vodafone

Ενδιαφέρομαι να γίνω συνδρομητής vodafone tv για disney+ πιο πολύ. Πχ Στο σαλόνι μέσω του box θα βλέπω disney ok σε άλλη τηλεόραση πχ υπνοδωμάτιο που δεν έχει εφαρμογή vodafone η τηλεόραση lg μπορώ να συνδεθώ με την εφαρμογή disney + απευθείας??

Η ποιότητα φαντάζομαι disney μέσω vodafone είναι ίδια με της disney χωρίς vodafone
Καλημερα, ναι μπορειϛ να συνδεθειϛ κανονικα στην εφαρμογη disney+ και η εικονα ειναι πολυ ανωτερη οταν βλεπειϛ απο εκει σε σχεση με το box τηϛ vodafone.

• Like
Reactions: Mike2010
Καλημερα, ναι μπορειϛ να συνδεθειϛ κανονικα στην εφαρμογη disney+ και η εικονα ειναι πολυ ανωτερη οταν βλεπειϛ απο εκει σε σχεση με το box τηϛ vodafone.
Καλημέρα.. Δηλαδή μπορώ να βλέπω disney+ και εκτός του box και ας έχω συνδρομή σωστά? να το έχω μόνο για τα κανάλια

Από κανάλια και on demand είναι τουλάχιστον 1080p??
Δεν θα το έλεγα. Κυρίως τα κανάλια. Στις ταινίες και τις σειρές είναι λίγο καλύτερη η κατάσταση αλλά στο μάτι τουλάχιστον 1080p δε δείχνουν με τίποτα.

Από κανάλια και on demand είναι τουλάχιστον 1080p??
Τα περισσότερα κανάλια είναι στην σούπερ ποιότητα των... 720p! Έχω την εντύπωση ότι το National Geographic Wild είναι 1080p (έχει λίγο καθαρότερη εικόνα σε σχέση με τα υπόλοιπα), και έχει κάποια που είναι σε χαμηλότερη ανάλυση από 720p (ή τουλάχιστον γίνεται τόσο κακό recompress του stream που φαίνεται έτσι).

Για την ποιότητα στις εφαρμογές (πχ Disney+, Netflix κλπ), ακόμα και στον αποκωδικοποιητή φαίνονται μια χαρά, το πρόβλημα της εικόνας είναι στα κανάλια και στο on demand (σε 4k tv το έχω το boxάκι, ότι έχω δει σε Disney+ είναι πολύ καθαρή η εικόνα).

Σε browser πάντως (tv.vodafone.gr), τα κανάλια φαίνονται λίγο καλύτερα, δεν ξέρω τι και πως, αλλά μην περιμένεις και θαύματα.

Παρέλαβα και δοκίμασα το νέο μποξακι. Δεν έκανα καμία αλλαγή στις ρυθμίσεις της τηλεόρασης και το έβαλα στο ίδιο καλώδιο που είχα πριν το μποξακι από την Nova και δεν είχα κανένα παράπονο. Επίσης, οι ρυθμίσεις της εικόνας είναι universal δηλαδή είναι ακριβώς οι ίδιες στα επίγεια και σε όλες τις hdmi θύρες.

1) Τα χρώματα ξεθωριασμένα λες και έπεσε χλωρίνη.
2) Το κόκκινο αγνοείται. Βλέπω ένα κεραμίδι στα σκοτεινά και πορτοκάλι στα φωτεινά.
3) Η φωτεινότητα επίσης αγνοείται. Στα σκοτεινά δεν φαίνεται τίποτα.
4) Το HDR δεν ενεργοποιείται ποτέ. Δοκίμασα σε Disney, netflix, Amazon και κατεβασμένο σε Kodi. Δοκίμασα όλες τις ρυθμίσεις και για forced HDR αλλά και για αυτόματο.

Μόνο σε εμένα γίνεται αυτό ή είναι απλά για πέταμα;

Παρέλαβα και δοκίμασα το νέο μποξακι. Δεν έκανα καμία αλλαγή στις ρυθμίσεις της τηλεόρασης και το έβαλα στο ίδιο καλώδιο που είχα πριν το μποξακι από την Nova και δεν είχα κανένα παράπονο. Επίσης, οι ρυθμίσεις της εικόνας είναι universal δηλαδή είναι ακριβώς οι ίδιες στα επίγεια και σε όλες τις hdmi θύρες.

1) Τα χρώματα ξεθωριασμένα λες και έπεσε χλωρίνη.
2) Το κόκκινο αγνοείται. Βλέπω ένα κεραμίδι στα σκοτεινά και πορτοκάλι στα φωτεινά.
3) Η φωτεινότητα επίσης αγνοείται. Στα σκοτεινά δεν φαίνεται τίποτα.
4) Το HDR δεν ενεργοποιείται ποτέ. Δοκίμασα σε Disney, netflix, Amazon και κατεβασμένο σε Kodi. Δοκίμασα όλες τις ρυθμίσεις και για forced HDR αλλά και για αυτόματο.

Μόνο σε εμένα γίνεται αυτό ή είναι απλά για πέταμα;
Οπότε είσαι κομπλέ. Όλα δουλεύουν όπως σχεδιάστηκαν.
Καλώς ήρθες στην επική Vodafone TV!

Με πήραν τηλέφωνο μου ζήτησαν συγγνώμη από τη Vodafone και παρότι σε προηγούμενη επικοινωνία επέμεναν ότι πληρώνω ρήτρα αποχώρησης και τους είπα 20 φορές ότι έχει λήξει το συμβόλαιο και ζητούσα αντίγραφο για να το καταγγείλω στην ΕΕΤΤ και ξαφνικά δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης...

Οπότε είσαι κομπλέ. Όλα δουλεύουν όπως σχεδιάστηκαν.
Καλώς ήρθες στην επική Vodafone TV!
Έχει προσπαθήσει κανείς να λύσει το θέμα αυτό ή να επικοινωνήσει με την Vodafone. Μου φαίνεται πολύ περίεργο το μποξάκι να μην υποστηρίζει HDR.

Έχει προσπαθήσει κανείς να λύσει το θέμα αυτό ή να επικοινωνήσει με την Vodafone. Μου φαίνεται πολύ περίεργο το μποξάκι να μην υποστηρίζει HDR.
Δεν το κατέχω, ποτέ δεν δούλεψα το μποξάκι τους. Είναι κάπου στο πατάρι.

• Like
Reactions: Ansel.Adams