kostthem
AVClub Enthusiast
- 22 December 2012
- 775
Το καλό είναι πως ξεκίνησαν να προσθέτουν παλιούς τίτλους που δεν υπήρχαν.
οσο περιεχομενο και να φορτωσουν αν δεν το απολαμβανεις τι να το κανεις;;Το καλό είναι πως ξεκίνησαν να προσθέτουν παλιούς τίτλους που δεν υπήρχαν.
Κάποιοι πιο πάνω λένε ότι είναι η καλύτερη υπηρεσία του κόσμου. Και εξηγώ ότι δεν είναι μόνο η ποσότητα αλλά και η ποιότητα...οσο περιεχομενο και να φορτωσουν αν δεν το απολαμβανεις τι να το κανεις;;
εννοειται παιζει ρολο και η ποιοτητα μην τρελαθουμε τελειως!!Κάποιοι πιο πάνω λένε ότι είναι η καλύτερη υπηρεσία του κόσμου. Και εξηγώ ότι δεν είναι μόνο η ποσότητα αλλά και η ποιότητα...
Δες πιο πάνω και θα καταλάβεις τι εννοώ...εννοειται παιζει ρολο και η ποιοτητα μην τρελαθουμε τελειως!!
Σε ποιο είσαι; Για να ξέρουμε να μην πάμεΜια επίσκεψη σε Vodafone κατάστημα θα σε πείσει.
Κόλλημα η εφαρμογή όπως το είπες!
Πω κόλλημα!!!
Γιατί έχεις τέτοιο κόλλημα με το vtv? Όπως έχεις δηλώσει δεν είσαι καν συνδρομητής. Γιατί ασχολείσαι τόσο;Κόλλημα η εφαρμογή όπως το είπες!
Γιατί νιώθω ότι πέταξα 318.96 ευρώ σε μια υπηρεσία που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Μια κάκιστη υπηρεσία ! Και ως πρώην συνδρομητής έχω άποψη να βοηθάω όποιον θέλει να βάλει να του πω την άποψη μουΓιατί έχεις τέτοιο κόλλημα με το vtv? Όπως έχεις δηλώσει δεν είσαι καν συνδρομητής. Γιατί ασχολείσαι τόσο;
ΞυδάκιΓιατί νιώθω ότι πέταξα 318.96 ευρώ σε μια υπηρεσία που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Μια κάκιστη υπηρεσία ! Και ως πρώην συνδρομητής έχω άποψη να βοηθάω όποιον θέλει να βάλει να του πω την άποψη μου
Άδικο έχω? Σαν υπηρεσία είναι καλή? Η εφαρμογή θεωρείς ότι είναι καλή ? Της Cosmote ή της nova δεν είναι καλύτερες σαν εφαρμογές? Ούτε αναζήτηση δεν μπορείς να κάνεις σε αυτή την εφαρμογή της προκοπής. Εγώ έχω φτιάξει μόνος μου για πλάκα μια εφαρμογή με ταινίες και σειρές απλά για αναζήτηση, τρέιλερ κλπ και καλύτερη μου φαίνεται από την Vodafone tvΞυδάκι
Προσωπική άποψη. Όσο αφορά το περιεχόμενο ή vodafone tv, δεν εχει ανταγωνισμό στην Ελλάδα. Πόσο μάλλον τώρα πού μπήκε και το max. Για αυτό πού προσφέρει η τιμή είναι πολύ καλή. Επίσης κατά την άποψή μου, η ποιότητα σε ταινίες και σειρές δεν είναι χάλια. 6-7/10 θα έλεγα εγώ.. Αυτό πού δεν παλεύεται με τίποτα είναι το UI.. Άθλιο... 1/10.. Αν το ανανεωναν με κάτι σύγχρονο, η vodafone θα έπαιζα μπάλα μόνη τηςΚάποιοι πιο πάνω λένε ότι είναι η καλύτερη υπηρεσία του κόσμου. Και εξηγώ ότι δεν είναι μόνο η ποσότητα αλλά και η ποιότητα...
Αυτό μάλιστα. Εδώ συμφωνώ. Σε streaming και σαν περιεχόμενο είναι πολύ καλά τα πράγματα. Σε όλα τα άλλα είναι άθλια. Η εφαρμογή προβληματική, η ανάλυση στο on demand είναι απαίσια. Αν τα έφτιαχνε όλα αυτά εννοείται θα ήταν πρώτηΠροσωπική άποψη. Όσο αφορά το περιεχόμενο ή vodafone tv, δεν εχει ανταγωνισμό στην Ελλάδα. Πόσο μάλλον τώρα πού μπήκε και το max. Για αυτό πού προσφέρει η τιμή είναι πολύ καλή. Επίσης κατά την άποψή μου, η ποιότητα σε ταινίες και σειρές δεν είναι χάλια. 6-7/10 θα έλεγα εγώ.. Αυτό πού δεν παλεύεται με τίποτα είναι το UI.. Άθλιο... 1/10.. Αν το ανανεωναν με κάτι σύγχρονο, η vodafone θα έπαιζα μπάλα μόνη της
Δεν έχω ιδέα τι παίζει με τής εφαρμογές και τα app διότι πάνω στο θέμα αυτό είμαι εντελώς άσχετος. Αυτό πού έχω διαβάσει όμως είναι ότι ηΆδικο έχω? Σαν υπηρεσία είναι καλή? Η εφαρμογή θεωρείς ότι είναι καλή ? Της Cosmote ή της nova δεν είναι καλύτερες σαν εφαρμογές? Ούτε αναζήτηση δεν μπορείς να κάνεις σε αυτή την εφαρμογή της προκοπής. Εγώ έχω φτιάξει μόνος μου για πλάκα μια εφαρμογή με ταινίες και σειρές απλά για αναζήτηση, τρέιλερ κλπ και καλύτερη μου φαίνεται από την Vodafone tv
Περίπλοκο δεν είναι, απλά θέλει αρκετά λεφτά για να φτιαχτεί. Τρίτες εταιρείες το φτιάχνουν συνήθως (αναλόγως την προσφορά), της Cosmote η αντίστοιχη εφαρμογή φτιάχτηκε από την Comcast και η eon από το united cloud (νομίζω). Αν το ανέθεταν σε κάποια εταιρεία που γνωρίζει από εφαρμογές και APIs τότε θα είχε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμαΔεν έχω ιδέα τι παίζει με τής εφαρμογές και τα app διότι πάνω στο θέμα αυτό είμαι εντελώς άσχετος. Αυτό πού έχω διαβάσει όμως είναι ότι η
Now TV για να πετύχει αυτό, έχει κάνει συμφωνία με την NBCUniversal.. Ξανά λέω.. Δεν έχω ιδέα τι παίζει αλλά νομίζω ότι να φτιαξουν ένα καλό UI πρέπει να είναι αρκετά περίπλοκο
εντωμεταξύ εγω εχω εντελως αλλο UI..ερχεται καποια αναβάθμιση??
Δεν δείχνει ui ένα crawl δείχνει που είναι διαφήμιση για το maxεντωμεταξύ εγω εχω εντελως αλλο UI..ερχεται καποια αναβάθμιση??
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.