Vodafone TV

Προσωπική άποψη. Όσο αφορά το περιεχόμενο ή vodafone tv, δεν εχει ανταγωνισμό στην Ελλάδα. Πόσο μάλλον τώρα πού μπήκε και το max. Για αυτό πού προσφέρει η τιμή είναι πολύ καλή. Επίσης κατά την άποψή μου, η ποιότητα σε ταινίες και σειρές δεν είναι χάλια. 6-7/10 θα έλεγα εγώ.. Αυτό πού δεν παλεύεται με τίποτα είναι το UI.. Άθλιο... 1/10.. Αν το ανανεωναν με κάτι σύγχρονο, η vodafone θα έπαιζα μπάλα μόνη της
Αν δεν μπορούν να κρατήσουν το vodafone tv app σαν ένα απλό live tv app.
Τα της Disney στο app του Disney+ και τα της Warner στο app του max.
Είναι κρίμα να χαντακώνεται αυτό το περιεχόμενο.
Δηλαδή η Vodafone Ρουμανίας έπαθε τίποτα που ακολουθεί τα παραπάνω και δίνει και τα 2 apps και του Disney+ και του max;

Αν δεν μπορούν να κρατήσουν το vodafone tv app σαν ένα απλό live tv app.
Τα της Disney στο app του Disney+ και τα της Warner στο app του max.
Είναι κρίμα να χαντακώνεται αυτό το περιεχόμενο.
Δηλαδή η Vodafone Ρουμανίας έπαθε τίποτα που ακολουθεί τα παραπάνω και δίνει και τα 2 apps και του Disney+ και του max;
απο περιεργεια..το max στην ρουμανια λειτουργει ανεξαρτητα ?δηλαδη μπορεις να κανεις συνδρομη χωρις να χρειαζεται να περνας απο vodafone tv??

απο περιεργεια..το max στην ρουμανια λειτουργει ανεξαρτητα ?δηλαδη μπορεις να κανεις συνδρομη χωρις να χρειαζεται να περνας απο vodafone tv??
Ναι, σε όλες τις χώρες που υπάρχει λειτουργεί και ανεξάρτητα.
Όπως να το δει κανείς θα ήταν πιο οικονομικό να έπαιρνε το app έτοιμο από τη Warner.
Το μόνο που θα χρειάζονταν θα ήταν να μπαίνουν ελληνικοί υπότιτλοι.
Στην Ελλάδα η Vodafone θα μπορούσε να το "κλειδώσει" και να δουλεύει μόνο με κωδικούς από την ίδια τη Vodafone και να μη μπορείς να το πάρεις και ξεχωριστά.

• Like
Reactions: angelalex
Στην Ελλάδα η Vodafone θα μπορούσε να το "κλειδώσει" και να δουλεύει μόνο με κωδικούς από την ίδια τη Vodafone και να μη μπορείς να το πάρεις και ξεχωριστά.

Δεν ξέρω αν και πόσο είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο. Το να λειτουργεί και η ote tv (paramount +) με το ίδιο τρόπο, κάποιο λόγο θα υπάρχει... Υποψιάζομαι ότι η ίδιες πλατφόρμας αυτές δεν θέλουν να μπουν ανεξάρτητα στην Ελλάδα. Μάλλον προτιμάνε σίγουρα έσοδα μέσο τέτοιες συμφωνίες.
Εννοείται ότι για εμάς (πελάτες) θα ήταν το καλύτερο. Ας ελπίσουμε ότι η vodafone tv κάτι θα κάνει με το app τής

Πάντως η εμπειρία μού όσο αφορά την vodafone tv είναι μόνο μέσω android TV
.. Μέσο box τής Vodafone είναι καλύτερα τα πράγματα??

Πάντως η εμπειρία μού όσο αφορά την vodafone tv είναι μόνο μέσω android TV
.. Μέσο box τής Vodafone είναι καλύτερα τα πράγματα??
Όχι τα ίδια χάλια είναι. Τουλάχιστον έτσι θυμάμαι μέχρι το καλοκαίρι που είχα

Πάντως είδα τώρα το White Lotus σε παλιό box της Vodafone και ο ήχος είναι πλέον Dolby Digital.

Δεν ξέρω αν και πόσο είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο. Το να λειτουργεί και η ote tv (paramount +) με το ίδιο τρόπο, κάποιο λόγο θα υπάρχει... Υποψιάζομαι ότι η ίδιες πλατφόρμας αυτές δεν θέλουν να μπουν ανεξάρτητα στην Ελλάδα. Μάλλον προτιμάνε σίγουρα έσοδα μέσο τέτοιες συμφωνίες.
Εννοείται ότι για εμάς (πελάτες) θα ήταν το καλύτερο. Ας ελπίσουμε ότι η vodafone tv κάτι θα κάνει με το app τής
Δεν είναι το ίδιο και θα σου εξηγήσω γιατί.
Η Cosmote δεν μπορεί να φέρει την ξεχωριστή υπηρεσία Paramount+ στην Ελλάδα.
Γιατί υπάρχει παγκόσμια συμφωνία της Paramount με τη Universal για κοινή streaming υπηρεσία στην Ευρώπη, την υπηρεσία SkyShowtime.
To SkyShowtime θα έπρεπε να φέρει στην Ελλάδα, αλλά αυτό θα της κόστιζε τα διπλάσια χρήματα γιατί θα έπρεπε να ψωνίσει και το περιεχόμενο του Peacock και της Universal.
Άλλη κατάσταση αυτή και εμπλέκονται και άλλοι, η Universal.
Στη περίπτωση της Vodafone δεν εμπλέκεται κανένας άλλος. Είναι ανάμεσα σε αυτή και τη Warner το όλο θέμα.
Απλά πιστεύω ότι στη Vodafone Ελλάδας νομίζουν ότι οι ιθαγενείς στην Ελλάδα έχουν συμφιλιωθεί με τη λάσπη τύπου ant1 και τους hardcoded υπότιτλους όπως τις ταινίες του star.

Απλά γελάς με την ποιότητα του streaming και του box τους. Θα είχε νόημα αν γινόταν όπως η συμφωνία με το Disney+, με χρήση δλδ της εφαρμογής της HBO, για να έχεις Dolby vision, Atmos κλπ, όχι αυτό το χάλι του vftv.

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

Το θέμα είναι και η ανάλυση και η εφαρμογή που είναι δύσχρηστη. 4Κ τις έχει το max τις περισσότερες σειρές και ταινίες πχ το Aquaman και η Vodafone το έχει βαριά σε 1080

Το θέμα είναι και η ανάλυση και η εφαρμογή που είναι δύσχρηστη. 4Κ τις έχει το max τις περισσότερες σειρές και ταινίες πχ το Aquaman και η Vodafone το έχει βαριά σε 1080
Μακάρι να ήταν και πραγματικό 1080p εμένα μου φαίνεται πολύ συμπιεσμένο…

• Like
Εγώ εύχομαι να βάλουν την εφαρμογή max στην Ελλάδα, και λιγότερα λεφτά είναι από το να φτιάξουν καινούρια εφαρμογή και λιγότερος κόπος και χρόνος και όλα πολύ καλύτερα θα είναι. Εγώ το δηλώνω αν έρθει η εφαρμογή του max και σε συνδυασμό με το Disney+, θα το βάλω αυθημερόν

Εγώ εύχομαι να βάλουν την εφαρμογή max στην Ελλάδα, και λιγότερα λεφτά είναι από το να φτιάξουν καινούρια εφαρμογή και λιγότερος κόπος και χρόνος και όλα πολύ καλύτερα θα είναι. Εγώ το δηλώνω αν έρθει η εφαρμογή του max και σε συνδυασμό με το Disney+, θα το βάλω αυθημερόν
Μακάρι να είχαμε την native max εφαρμογή,θα είχαμε λύσει όλα τα προβλήματα.

• Like
Με το τα νέα δεδομένα (max-vodafone) είπα να δώσω μία ευκαιρία στην vodafone app.. Δεν παλεύεται τελικά.. Περιμένω με υπομονή να ανοίξει η πλατφόρμα της max στην Ιταλία. Σημαίνει ότι θα πληρώσο μία πλατφόρμα για να έχω αυτό πού δίνει η vodafone δωρεάν στην ουσία αλλά δυστυχώς δεν...

Με το τα νέα δεδομένα (max-vodafone) είπα να δώσω μία ευκαιρία στην vodafone app.. Δεν παλεύεται τελικά.. Περιμένω με υπομονή να ανοίξει η πλατφόρμα της max στην Ιταλία. Σημαίνει ότι θα πληρώσο μία πλατφόρμα για να έχω αυτό πού δίνει η vodafone δωρεάν στην ουσία αλλά δυστυχώς δεν...
Στο box της Vodafone?

Το box της vf έχει άλλη εφαρμογή απ αυτή που κυκλοφορεί στο playstore για android tv. Δεν είναι ίδια γι αυτό και τα οποια προβλήματα. Κάποια στιγμή λογικά θα την δώσει. Δεν έχω καταλάβει γιατί δεν το έχει κάνει ήδη