Vodafone TV

Εγώ προσωπικά δεν στέκομαι στους υπότιτλους στέκομαι στην διαχείριση και την συμπίεση της εικόνας καθώς και στην συνολική εφαρμογή. Με αυτό πρέπει να γίνει κάτι

βαλε λιγο το Landman να δω κατι paramount + ηταν αυτο και η paramount εχει ερθει επισημα μεσο της cosmote
Δεν καταλαβαίνω τον συνειρμό. Που κολλάει η paramount με Max?

Στο landman δεν είναι καμένοι πάνω στο βίντεο

IMG_5805.png

Δεν καταλαβαίνω τον συνειρμό. Που κολλάει η paramount με Max?

Στο landman δεν είναι καμένοι πάνω στο βίντεο

View attachment 248106
αυτο ακριβως εννοω δεν ειναι καμενοι πανω στο βιντεο σε αντιστοιχη υπηρεσια που ηρθε ελλαδα μεσο της cosmote

• Like
Reactions: Bellerophontes
Εγώ προσωπικά δεν στέκομαι στους υπότιτλους στέκομαι στην διαχείριση και την συμπίεση της εικόνας καθώς και στην συνολική εφαρμογή. Με αυτό πρέπει να γίνει κάτι
Αν δώσουν την εφαρμογή του δέκτη θα δεις ότι θα σου αρέσει. Για το bitrate συμφωνώ και πιστεύω θα γίνει. Ήδη από πέρυσι έχει ανέβει το bitrate σε νέες εισαγωγές, σίγουρα μπορούν και παραπάνω.

Αν δώσουν την εφαρμογή του δέκτη θα δεις ότι θα σου αρέσει. Για το bitrate συμφωνώ και πιστεύω θα γίνει. Ήδη από πέρυσι έχει ανέβει το bitrate σε νέες εισαγωγές, σίγουρα μπορούν και παραπάνω.
Το πρόβλημα είναι ότι όσο δεν την δίνουν προκοπή δεν βλέπει κανένας και γενικά θα πρέπει να κάνουν και λίφτινγκ

COSMOTE TV 720p με ενσωματωμένους υπότιτλους :LOL:

Αυτό που βάζεις είναι mobile εφαρμογή, σε box/tv δεν είναι στα 720.

Από εκεί και πέρα, διεγράφησαν ορισμένα μηνύματα. Εδώ μέσα, το κάθε μέλος μπορεί να εκφράσει την άποψη του για την υπηρεσία, όπως επιθυμεί εφόσον το μήνυμα δεν είναι προσβλητικό. Και καλώς γίνεται κριτική σε όλες τις πλατφόρμες.

@Bellerophontes Προσπάθησε σε παρακαλώ πολύ να μην προκαλείς τον κόσμο. Δεν χρειάζεται να γίνεται αντικείμενο σχολιασμού η οποιαδήποτε κριτική προς τη πλατφόρμα.

Επειδή το είχα ξαναποσταρει παλαιότερα για την ανάλυση, δεν έχει αλλάξει κάτι. Εγώ παίζω μέσω εφαρμογής σε firetv 4k max. Μέσος όρος bitrate 6mbps στα full hd κανάλια όπως και στο on demand. Σε κάποια άλλα κανάλια η ανάλυση είναι κακή, ανεβάζω και σχετικά αρχεία. Απλά στο δικό μου μάτι γίνεται σωστό upscale από την τηλεόραση και το full hd βλέπεται αρκετά καθαρά από εκεί που κάθομαι.
View attachment 248032View attachment 248033View attachment 248034View attachment 248035View attachment 248036
Tι ειναι αυτο το firetv 4k max;

Επειδη δεν εχω προσβαση... μπορω να εχω μια foto, να δω για τι υποτιτλους γραφετε...;

Καλησπέρα και από μένα! Μετά και από την είσοδο του Max τα Eurosport streams είναι διαθέσιμα πλέον ή ακόμα έχουμε μείνει στο Eurosport1 και στο Eurosport2;

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ