Vodafone TV

Καλησπέρα και από μένα! Μετά και από την είσοδο του Max τα Eurosport streams είναι διαθέσιμα πλέον ή ακόμα έχουμε μείνει στο Eurosport1 και στο Eurosport2;
Όχι eurosport. Μόνο το ένα και το δύο. Βασικά αυτά είναι τής discovery. Θεωρώ δύσκολο έως αδύνατο να μπουν ακόμα και αργότερα. Μόνο και αν έρθει max ανεξάρτητα.. Πού και πάλι λογικά θα είναι σε ξεχωριστό πακέτο

Κάτι ενδιαφέρον. Είχα το Disney + με τον μήνα από την Ντίσνευ. Πήρα το vodafone tv και μαζί το app του Disney + το οποίο και έστησα από την αρχή. Και έγινε το εξής μαγικό. Δεν μπορώ να βρω πουθενά το a thousand blows του Steven Knight το οποίο και είχα αρχίσει να βλέπω. Τι παίζει ρε παιδιά;

Το παλιό μου προφίλ στο ντίσνευ τελειώνει στις 23/3 και εκεί το "χίλια χτυπήματα" εμφανίζεται πρώτο πρώτο . Στο Vodafone - Disney απλά δεν υπάρχει.

Μήπως και εκεί γίνεται ότι και στο ΜΑΧ;

Κάτι ενδιαφέρον. Είχα το Disney + με τον μήνα από την Ντίσνευ. Πήρα το vodafone tv και μαζί το app του Disney + το οποίο και έστησα από την αρχή. Και έγινε το εξής μαγικό. Δεν μπορώ να βρω πουθενά το a thousand blows του Steven Knight το οποίο και είχα αρχίσει να βλέπω. Τι παίζει ρε παιδιά;
Ξανά δες το. Μήπως ξήλωμα και εγγατασση app απο την αρχή .... Εγώ εχω Disney από την vodafone και έχω κανονικά πρόσβαση στο A thousand blows. Μάλιστα είναι το πρώτο πρώτο

Μια ερώτηση μιας και προσωπικά ο συνδυασμός σκανδιναβικου περιεχομένου και πλήρους πακέτου ντιζνει κάπως με γαργαλάει αλλά αυτό το χάλι του απ στην τβ δεν το αντέχω και πόσο μάλλον την ποιότητα εικόνας/ ήχου.
Κάποιοι αναφέρετε οτι με το νέο μποξ η κατάσταση φτιάχνει, πως επιβεβαιώνω ότι αν πάω να κάνω συμβόλαιο θα πάρω το νέο μποξ ;
Δίνουν ακόμα και κάποιο παλαιότερο ή σε κάθε περίπτωση θα πάρω το νέο ;

Εμένα λήγει τον Άυγουστο. Πως μπορώ να πάρω τον νέο; Υπάρχει περίπτωση να επιστρέψω τον παλιό;

Επίσης στην αρχική σελίδα δείχνει Looney Tunes. Που ακριβώς είναι μέσα στο μενού; Δεν υπάρχουν πουθενά τα συγκεκριμένα προγράμματα.

Ανακοινώθηκε και από την Τουρκία σήμερα για τις 15 Απρίλη. Είμαστε πλέον και επίσημα εμείς και η Νέα Ζηλανδία μαζί με την Ιαπωνία που το έχουμε μέσω παρόχου και όχι αυτόνομο. Ελπίζω με κάποιο τρόπο να αλλάξει στο εγγύς μέλλον γιατί τουλάχιστον στο κομμάτι των ταινιών, όσο και να θέλει να μας πείσει ο Βελλερεφόντης, δεν βλέπω προσθήκες. Την ίδια στασιμότητα παρατηρώ. Ιδίως τώρα στην αρχή, που τα πράγματα είναι νέα, πίστευα πως θα υπήρχε ένα μπουστάρισμα, μία κίνηση καλής θέλησης έστω, για αρκετές προσθήκες τίτλων αλλά τελικά όπως φαίνεται δίκιο έχει ο Βελλερεφόντης. Προφανώς άλλα κριτήρια παίζουν ρόλο στο πώς πλασάρεται η υπηρεσία μέσω της Βονταφον. Επίσης το γεγονός που δεν το κυνηγάνε παραπάνω ίσως έχει να κάνει και με τις προσδοκίες που έχουν ή που δεν έχουν. Μπορεί και οι ίδιοι να μην πίστευαν πως θα πάει καλά αυτόνομα και είπανε από το ολότελα τουλάχιστον με την Βονταφον θα έχουμε κάλυψη πως το ξύλο θα το φάνε αυτοί και όχι εμείς. Η αλήθεια είναι πως προσπάθησα να ενθουσιαστώ, προσπάθησα να πείσω τον εαυτό μου πως έχω όντως το ΜΑΧ στην Ελλάδα έστω και ανορθόδοξα αλλά μάταια. Ιδίως όταν δεν με βοηθάει και η πλατφόρμα να το κάνω είναι ακόμη πιο δύσκολο.
Παραμένουμε στα ίδια και απλά επιβεβαιώνεται αυτό που οι περισσότεροι από εμάς φοβόμασταν. Δεν κινείται φύλλο. Είχα σκοπό να ανανεώσω τον Αύγουστο αλλά ψύχραιμα που το σκέφτομαι, δύσκολα το βλέπω. Εγώ λεφτά σε αυτό το έκτρωμα δεν δίνω. Αν αλλάξει βλέπουμε.

Last edited:
Επίσης στην αρχική σελίδα δείχνει Looney Tunes. Που ακριβώς είναι μέσα στο μενού; Δεν υπάρχουν πουθενά τα συγκεκριμένα προγράμματα.
Μην παίζεις με τον πόνο μου . Δέκα φορές έχω γκρινιάξει εδώ μέσα. Πρέπει να καταλάβουν ότι τα looney tunes είναι από τα πιο ισχυρά χαρτιά που έχουν σαν εταιρεία. Μην τα μπερδεύουν με τον σπορτ μπιλυ

• Haha
Reactions: kostthem
Η αλήθεια είναι πως προσπάθησα να ενθουσιαστώ, προσπάθησα να πείσω τον εαυτό μου πως έχω όντως το ΜΑΧ στην Ελλάδα έστω και ανορθόδοξα αλλά μάταια. Ιδίως όταν δεν με βοηθάει και η πλατφόρμα να το κάνω είναι ακόμη πιο δύσκολο.

Όσο περνάνε οι μέρες αρχίζω και σε καταλαβαίνω όλο και περισσότερο. Ειδικά αυτό με το σχετικό φρενάρισμα στη φόρτωση περιεχομένου

• Like
Reactions: kostthem
Ανακοινώθηκε και από την Τουρκία σήμερα για τις 15 Απρίλη. Είμαστε πλέον και επίσημα εμείς και η Νέα Ζηλανδία μαζί με την Ιαπωνία που το έχουμε μέσω παρόχου και όχι αυτόνομο. Ελπίζω με κάποιο τρόπο να αλλάξει στο εγγύς μέλλον γιατί τουλάχιστον στο κομμάτι των ταινιών, όσο και να θέλει να μας πείσει ο Βελλερεφόντης, δεν βλέπω προσθήκες. Την ίδια στασιμότητα παρατηρώ. Ιδίως τώρα στην αρχή, που τα πράγματα είναι νέα, πίστευα πως θα υπήρχε ένα μπουστάρισμα, μία κίνηση καλής θέλησης έστω, για αρκετές προσθήκες τίτλων αλλά τελικά όπως φαίνεται δίκιο έχει ο Βελλερεφόντης. Προφανώς άλλα κριτήρια παίζουν ρόλο στο πώς πλασάρεται η υπηρεσία μέσω της Βονταφον. Επίσης το γεγονός που δεν το κυνηγάνε παραπάνω ίσως έχει να κάνει και με τις προσδοκίες που έχουν ή που δεν έχουν. Μπορεί και οι ίδιοι να μην πίστευαν πως θα πάει καλά αυτόνομα και είπανε από το ολότελα τουλάχιστον με την Βονταφον θα έχουμε κάλυψη πως το ξύλο θα το φάνε αυτοί και όχι εμείς. Η αλήθεια είναι πως προσπάθησα να ενθουσιαστώ, προσπάθησα να πείσω τον εαυτό μου πως έχω όντως το ΜΑΧ στην Ελλάδα έστω και ανορθόδοξα αλλά μάταια. Ιδίως όταν δεν με βοηθάει και η πλατφόρμα να το κάνω είναι ακόμη πιο δύσκολο.
Παραμένουμε στα ίδια και απλά επιβεβαιώνεται αυτό που οι περισσότεροι από εμάς φοβόμασταν. Δεν κινείται φύλλο. Είχα σκοπό να ανανεώσω τον Αύγουστο αλλά ψύχραιμα που το σκέφτομαι, δύσκολα το βλέπω. Εγώ λεφτά σε αυτό το έκτρωμα δεν δίνω. Αν αλλάξει βλέπουμε.
Kαλά υπήρξαν και παλαιότερα ανακοινώσεις τέτοιου τύπου!!! Ας δούμε πρώτα φως και μετά λέμε. Και αυτό γιατί θεωρώ πολύ κόντρα το όλο θέμα. Μόλις η vod ανακοίνωσε την (υποτίθεται) full συνεργασία με την υπηρεσία MAX να υπάρχουν δηλώσεις από εκεί ότι θα έρθει σαν ξεχωριστό!!!

Ειδα το Φουριοσα χθες και η εικονα ηταν πολυ καλη.
Πρεπει να ηταν 1080 με ψιλοκαλο μπιτρειτ.
Εκανε καποια συμπιεση στα σκοτεινά με πιξελιασματα, αλλα στην 48αρα που εβλεπα δεν ηταν ενοχλητικο.
Στην 65αρα βεβαια θα φαινοταν περισσοτερο.
Τωρα, κατι ντοκιντερ σε καναλι ηταν απλα αθλια.

Kαλά υπήρξαν και παλαιότερα ανακοινώσεις τέτοιου τύπου!!! Ας δούμε πρώτα φως και μετά λέμε. Και αυτό γιατί θεωρώ πολύ κόντρα το όλο θέμα. Μόλις η vod ανακοίνωσε την (υποτίθεται) full συνεργασία με την υπηρεσία MAX να υπάρχουν δηλώσεις από εκεί ότι θα έρθει σαν ξεχωριστό!!!
Ότι πάει Τουρκία έχει ανακοινωθεί στην επίσημα σελίδα τού max εδώ και πολύ καιρό

Μην παίζεις με τον πόνο μου . Δέκα φορές έχω γκρινιάξει εδώ μέσα. Πρέπει να καταλάβουν ότι τα looney tunes είναι από τα πιο ισχυρά χαρτιά που έχουν σαν εταιρεία. Μην τα μπερδεύουν με τον σπορτ μπιλυ
Εντύπωση μου είναι ότι κάποια στιγμή θα μπούνε. Δεν μπορεί στην vodafone να τήν διαφημίζουν με αυτό το τρόπο και να μην τα ανεβάζουν. Σε αντίθεση με αυτό που λέει ο Bellerophontes, εγώ πιστεύω ότι η μετάφραση και οι υπότιτλοι μπαίνουν εδώ και εννοείται ότι θέλει χρόνο. Έτσι το σκέφτομαι εγώ τουλάχιστον