Ανακοινώθηκε και από την Τουρκία σήμερα για τις 15 Απρίλη. Είμαστε πλέον και επίσημα εμείς και η Νέα Ζηλανδία μαζί με την Ιαπωνία που το έχουμε μέσω παρόχου και όχι αυτόνομο. Ελπίζω με κάποιο τρόπο να αλλάξει στο εγγύς μέλλον γιατί τουλάχιστον στο κομμάτι των ταινιών, όσο και να θέλει να μας πείσει ο Βελλερεφόντης, δεν βλέπω προσθήκες. Την ίδια στασιμότητα παρατηρώ. Ιδίως τώρα στην αρχή, που τα πράγματα είναι νέα, πίστευα πως θα υπήρχε ένα μπουστάρισμα, μία κίνηση καλής θέλησης έστω, για αρκετές προσθήκες τίτλων αλλά τελικά όπως φαίνεται δίκιο έχει ο Βελλερεφόντης. Προφανώς άλλα κριτήρια παίζουν ρόλο στο πώς πλασάρεται η υπηρεσία μέσω της Βονταφον. Επίσης το γεγονός που δεν το κυνηγάνε παραπάνω ίσως έχει να κάνει και με τις προσδοκίες που έχουν ή που δεν έχουν. Μπορεί και οι ίδιοι να μην πίστευαν πως θα πάει καλά αυτόνομα και είπανε από το ολότελα τουλάχιστον με την Βονταφον θα έχουμε κάλυψη πως το ξύλο θα το φάνε αυτοί και όχι εμείς. Η αλήθεια είναι πως προσπάθησα να ενθουσιαστώ, προσπάθησα να πείσω τον εαυτό μου πως έχω όντως το ΜΑΧ στην Ελλάδα έστω και ανορθόδοξα αλλά μάταια. Ιδίως όταν δεν με βοηθάει και η πλατφόρμα να το κάνω είναι ακόμη πιο δύσκολο.
Παραμένουμε στα ίδια και απλά επιβεβαιώνεται αυτό που οι περισσότεροι από εμάς φοβόμασταν. Δεν κινείται φύλλο. Είχα σκοπό να ανανεώσω τον Αύγουστο αλλά ψύχραιμα που το σκέφτομαι, δύσκολα το βλέπω. Εγώ λεφτά σε αυτό το έκτρωμα δεν δίνω. Αν αλλάξει βλέπουμε.