xSpectre
Senior Member
- 7 March 2014
- 318
Τι εννοείς?? Ξέρουμε τι έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους??Δεν συγκρίνεται η συμφωνία paramount με κ cosmote και max με vodafone ..
Τι εννοείς?? Ξέρουμε τι έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους??Δεν συγκρίνεται η συμφωνία paramount με κ cosmote και max με vodafone ..
Η αγιαστή συνεργασία δεν είναι τωρινή. Είναι συνεργασία ετών πίσω και θα παραμείνει για πολλά χρόνια. Δεν υπάρχει λόγος να έρθει αυτόνομο γιατί απλά το σπίτι των HBO/ Max / Warner είναι το Vodafone TV. Είναι και ο λόγος που έχει ξεπεράσει πλέον κατά πολύ τους 200.000 συνδρομητές. Με το Max και την προώθηση που ετοιμάζουν θα σπάσει το φράγμα των 250.000 πολύ σύντομα γιατί έχει πλέον το καλύτερο με διαφορά περιεχόμενο από τους υπόλοιπους.Ούτε το ΜΑΧ ήθελε να μπει αυτόνομο αλλά ούτε και η Vodafone ήθελε να χάσει την αποκλειστικότητα. Win Win situation που λένε και στο χωριό μου. Ξεκινάμε και βλέπουμε πως θα πάει. Αλλά για να πάει αλλιώς θα πρέπει αρχικά και πρωτίστως να θέλει το ΜΑΧ Μέχρι στιγμής πάντως δεν θέλει....
Για το 4κ δεν μου απάντησεςΗ αγιαστή συνεργασία δεν είναι τωρινή. Είναι συνεργασία ετών πίσω και θα παραμείνει για πολλά χρόνια. Δεν υπάρχει λόγος να έρθει αυτόνομο γιατί απλά το σπίτι των HBO/ Max / Warner είναι το Vodafone TV. Είναι και ο λόγος που έχει ξεπεράσει πλέον κατά πολύ τους 200.000 συνδρομητές. Με το Max και την προώθηση που ετοιμάζουν θα σπάσει το φράγμα των 250.000 πολύ σύντομα γιατί έχει πλέον το καλύτερο με διαφορά περιεχόμενο από τους υπόλοιπους.
Τι ωραία. Χαίρομαι με τον ενθουσιασμό σου καθότι είμαι μέσα σε αυτούς τους τελευταίους 50.000. Μήπως ξέρεις αν τα Looney Tunes είναι στο δρόμο ή μήπως όπως συχνά λέει ο Bugs : They took a wrong turn at Albuquerque και χάθηκαν;Η αγιαστή συνεργασία δεν είναι τωρινή. Είναι συνεργασία ετών πίσω και θα παραμείνει για πολλά χρόνια. Δεν υπάρχει λόγος να έρθει αυτόνομο γιατί απλά το σπίτι των HBO/ Max / Warner είναι το Vodafone TV. Είναι και ο λόγος που έχει ξεπεράσει πλέον κατά πολύ τους 200.000 συνδρομητές. Με το Max και την προώθηση που ετοιμάζουν θα σπάσει το φράγμα των 250.000 πολύ σύντομα γιατί έχει πλέον το καλύτερο με διαφορά περιεχόμενο από τους υπόλοιπους.
Ιδέα δεν έχω. Αν μπουν μετά θα αρχίσει η γκρίνια γιατί είναι στα αγγλικάΕυχαριστώ για τη φατσούλα, δεν μου απαντάς όμως...
Ούτε σε εμένα μην νομίζειςΕυχαριστώ για τη φατσούλα, δεν μου απαντάς όμως...
Μια που απ ότι φαίνεται από τις τοποθετήσεις σου έχεις μία σχέση με την εταιρεία (όχι απαραίτητα υπαλλήλου - εργοδότη) και μία πληροφοριση από μέσα.... Μπορείς να μας μεταφέρεις αν βλέπουν τα προβλήματα που αναφέρουμε εδώ και αν σκοπεύουν να τα επιλύσουν άμεσα;Η αγιαστή συνεργασία δεν είναι τωρινή. Είναι συνεργασία ετών πίσω και θα παραμείνει για πολλά χρόνια. Δεν υπάρχει λόγος να έρθει αυτόνομο γιατί απλά το σπίτι των HBO/ Max / Warner είναι το Vodafone TV. Είναι και ο λόγος που έχει ξεπεράσει πλέον κατά πολύ τους 200.000 συνδρομητές. Με το Max και την προώθηση που ετοιμάζουν θα σπάσει το φράγμα των 250.000 πολύ σύντομα γιατί έχει πλέον το καλύτερο με διαφορά περιεχόμενο από τους υπόλοιπους.
έχει πλέον το καλύτερο με διαφορά περιεχόμενο από τους υπόλοιπους.
Έχει στο on demand και εγγραφέςΆντε να δεχτώ ότι τα looney tunes έχουν θέμα με τις άδειες μεταγλώττισης που κρατώ επιφύλαξη ότι δεν ανοίκουν στην warner, τα discovery tlc κλπ που είναι ήδη υποτιτλισμενα από τις ζωντανές ροές γιατί δεν μπαίνουν στο on demand ?
ζητα τον νέο δέκτηΜια που απ ότι φαίνεται από τις τοποθετήσεις σου έχεις μία σχέση με την εταιρεία (όχι απαραίτητα υπαλλήλου - εργοδότη) και μία πληροφοριση από μέσα.... Μπορείς να μας μεταφέρεις αν βλέπουν τα προβλήματα που αναφέρουμε εδώ και αν σκοπεύουν να τα επιλύσουν άμεσα;
Στάλθηκε από το 2311DRK48G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τον νέο έχω. Που κολλάει αυτό;ζητα τον νέο δέκτη
Ποια έκδοση έχεις; Το γράφει από κάτω. Περιγραφή έχει παντού. Trailer σε ορισμέναΤον νέο έχω. Που κολλάει αυτό;
Πες μου που θα βρω την περιγραφή και τα τρέιλερ των σειρών στον νέο δεκτή...
Στάλθηκε χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε εμένα δεν απαντάς δεν συμφέρειΈχει στο on demand και εγγραφές
Δεν το κάνω εσκεμμένα, δεν έχω καταλάβει τι ρωτάς. Αν μπήκαν τίτλοι σε 4Κ;Σε εμένα δεν απαντάς δεν συμφέρει
Επειδή έδειχνες από κινητό που είναι σε 720 και μετά με ειρωνεύτηκες που είναι το 4κ και σου απάντησα, η Vodafone ακόμα ανεβάζει? Κολλάνε οι σέρβερ την σήμερον ημέρα θέλουν SSDΔεν το κάνω εσκεμμένα, δεν έχω καταλάβει τι ρωτάς. Αν μπήκαν τίτλοι σε 4Κ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.