Vodafone TV

Για προφανείς και μόνο λόγους το αναφέρω.απ την κατηγορία περιεχομένου του paramount και τις κατηγορίες του max/hbo είναι δεδομένο ότι δεν είναι συγκρίσιμη η συμφωνία.
Επίσης η συνέντευξη τα λέει όλα και είτε μας αρέσει είτε όχι δεν δέχεται παρερμηνείες. προφανώς για λόγους άγνωστους δεν έχει μπει ακόμα όλο το περιεχομενο ..κ κάποιο από αυτό θα μπαινει εν καιρώ

Ούτε το ΜΑΧ ήθελε να μπει αυτόνομο αλλά ούτε και η Vodafone ήθελε να χάσει την αποκλειστικότητα. Win Win situation που λένε και στο χωριό μου. Ξεκινάμε και βλέπουμε πως θα πάει. Αλλά για να πάει αλλιώς θα πρέπει αρχικά και πρωτίστως να θέλει το ΜΑΧ Μέχρι στιγμής πάντως δεν θέλει....
Η αγιαστή συνεργασία δεν είναι τωρινή. Είναι συνεργασία ετών πίσω και θα παραμείνει για πολλά χρόνια. Δεν υπάρχει λόγος να έρθει αυτόνομο γιατί απλά το σπίτι των HBO/ Max / Warner είναι το Vodafone TV. Είναι και ο λόγος που έχει ξεπεράσει πλέον κατά πολύ τους 200.000 συνδρομητές. Με το Max και την προώθηση που ετοιμάζουν θα σπάσει το φράγμα των 250.000 πολύ σύντομα γιατί έχει πλέον το καλύτερο με διαφορά περιεχόμενο από τους υπόλοιπους.

Η αγιαστή συνεργασία δεν είναι τωρινή. Είναι συνεργασία ετών πίσω και θα παραμείνει για πολλά χρόνια. Δεν υπάρχει λόγος να έρθει αυτόνομο γιατί απλά το σπίτι των HBO/ Max / Warner είναι το Vodafone TV. Είναι και ο λόγος που έχει ξεπεράσει πλέον κατά πολύ τους 200.000 συνδρομητές. Με το Max και την προώθηση που ετοιμάζουν θα σπάσει το φράγμα των 250.000 πολύ σύντομα γιατί έχει πλέον το καλύτερο με διαφορά περιεχόμενο από τους υπόλοιπους.
Για το 4κ δεν μου απάντησες

Τι ωραία. Χαίρομαι με τον ενθουσιασμό σου καθότι είμαι μέσα σε αυτούς τους τελευταίους 50.000. Μήπως ξέρεις αν τα Looney Tunes είναι στο δρόμο ή μήπως όπως συχνά λέει ο Bugs : They took a wrong turn at Albuquerque και χάθηκαν;

Ευχαριστώ για τη φατσούλα, δεν μου απαντάς όμως...
Ιδέα δεν έχω. Αν μπουν μετά θα αρχίσει η γκρίνια γιατί είναι στα αγγλικά :ROFLMAO: Νομίζω έχει κάποια καινούργια στο Cartoonito

Last edited:
Άντε να δεχτώ ότι τα looney tunes έχουν θέμα με τις άδειες μεταγλώττισης που κρατώ επιφύλαξη ότι δεν ανοίκουν στην warner, τα discovery tlc κλπ που είναι ήδη υποτιτλισμενα από τις ζωντανές ροές γιατί δεν μπαίνουν στο on demand ?

Μια που απ ότι φαίνεται από τις τοποθετήσεις σου έχεις μία σχέση με την εταιρεία (όχι απαραίτητα υπαλλήλου - εργοδότη) και μία πληροφοριση από μέσα.... Μπορείς να μας μεταφέρεις αν βλέπουν τα προβλήματα που αναφέρουμε εδώ και αν σκοπεύουν να τα επιλύσουν άμεσα;

Στάλθηκε από το 2311DRK48G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: angelalex
Άντε να δεχτώ ότι τα looney tunes έχουν θέμα με τις άδειες μεταγλώττισης που κρατώ επιφύλαξη ότι δεν ανοίκουν στην warner, τα discovery tlc κλπ που είναι ήδη υποτιτλισμενα από τις ζωντανές ροές γιατί δεν μπαίνουν στο on demand ?
Έχει στο on demand και εγγραφές

Μια που απ ότι φαίνεται από τις τοποθετήσεις σου έχεις μία σχέση με την εταιρεία (όχι απαραίτητα υπαλλήλου - εργοδότη) και μία πληροφοριση από μέσα.... Μπορείς να μας μεταφέρεις αν βλέπουν τα προβλήματα που αναφέρουμε εδώ και αν σκοπεύουν να τα επιλύσουν άμεσα;

Στάλθηκε από το 2311DRK48G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ζητα τον νέο δέκτη

ζητα τον νέο δέκτη
Τον νέο έχω. Που κολλάει αυτό;
Πες μου που θα βρω την περιγραφή και τα τρέιλερ των σειρών στον νέο δεκτή...

Στάλθηκε χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τον νέο έχω. Που κολλάει αυτό;
Πες μου που θα βρω την περιγραφή και τα τρέιλερ των σειρών στον νέο δεκτή...

Στάλθηκε χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποια έκδοση έχεις; Το γράφει από κάτω. Περιγραφή έχει παντού. Trailer σε ορισμένα

Δεν το κάνω εσκεμμένα, δεν έχω καταλάβει τι ρωτάς. Αν μπήκαν τίτλοι σε 4Κ;
Επειδή έδειχνες από κινητό που είναι σε 720 και μετά με ειρωνεύτηκες που είναι το 4κ και σου απάντησα, η Vodafone ακόμα ανεβάζει? Κολλάνε οι σέρβερ την σήμερον ημέρα θέλουν SSD