Vodafone TV

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Vodafone TV

ενω σε προηγουμενο τηλ για προσφορα μου λεει το σηκωνει η περιοχη κανονικα
σε δευτερο τηλ μου λεει η κυρια δεν το σηκωνει η περιοχη, το απλο adsl ε? δε δινει λεει ο οτε γραμμη?
τι διαολο? περιοχη πολη σε κεντρικη ελλαδα, ο ξαδερφος 1 χλμ απο μενα ειχε κανονικα περσι
μηπως δεν εχω καλη ταχυτητα και με τριμπλαρει ετσι?

Re: Απάντηση: Vodafone TV

Σοβαρή αναβάθμιση του on demand με το open που κάνει μέσο όρο 5%

Μάλλον μας διαβάζουν από την vodafone, δεν εξηγείται αλλιώς.

Υπάρχει κόσμος και εδώ μέσα που θεωρεί πως όσα κανάλια έχουν δικές τους παραγωγές, είναι καναλάρες!

Καναλάρα λοιπόν το οπεν, το σκαι κλπ κλπ! :drool1:

Αν μας διαβάζουν, ας καταλάβουν επιτέλους ότι πρέπει να προστεθεί το Netflix στις εφαρμογές.

Στάλθηκε από το SM-A705FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ενω σε προηγουμενο τηλ για προσφορα μου λεει το σηκωνει η περιοχη κανονικα
σε δευτερο τηλ μου λεει η κυρια δεν το σηκωνει η περιοχη, το απλο adsl ε? δε δινει λεει ο οτε γραμμη?
τι διαολο? περιοχη πολη σε κεντρικη ελλαδα, ο ξαδερφος 1 χλμ απο μενα ειχε κανονικα περσι
μηπως δεν εχω καλη ταχυτητα και με τριμπλαρει ετσι?

Φίλε το γράψαμε και νωρίτερα στο νήμα. Εάν σου κάνει η τιμή, τότε ο καλύτερος τρόπος για να ξέρεις είναι να κάνεις αίτηση.
Ο λόγος είναι, πως πιθανότατα σε καλούν διαφημιστικές εταιρίες που δεν ξέρουν αρχικά εάν μπορεί να παίξει η tv ή όχι.
Στη συνέχεια στέλνουν την αίτηση στα κεντρικά κι εκεί θα ξέρεις με σιγουριά εάν η γραμμή σου το σηκώνει ή όχι και αναλόγως θα προχωρήσουν το αίτημά σου.

Σε εμένα όταν είχα την 24αρα (ταχύτητες 5-8 mbps!!!), πρώτα έστειλαν το δικό τους ρούτερ και μετά από κάποιες ημέρες που σιγουρεύτηκαν, έστειλαν τον αποκωδικοποιητή.
Παρομοίως έγινε και το επόμενο βήμα μέχρι να αποκτήσω διαθεσιμότητα για vdsl50.
Άλλος έλεγε πως μπορώ να βάλω και άλλος όχι.
Είχα κάνει αρκετές αιτήσεις για την πενηντάρα και είχαν απαντήσει αρνητικά μολονότι έβλεπα την νέα καμπίνα του οτε στην απέναντι γωνία για αρκετά χρόνια...
Υπήρχε μάλιστα και μια φάση κατά την οποία με ενημέρωσαν πως μπορώ να βάλω vdsl, αλλά όχι με vodafonetv μαζί!
Τελικά πέρασε ο χρόνος και έβαλα φέτος την άνοιξη, 50άρα μαζί με tv. Ετούτη την φορά έστειλαν το νέο vdsl ρουτερ (κλάσεις ανώτερο wifi), μαζί με τον νέο αποκωδικοποιητή. Προφανώς ήξεραν από πριν ότι σε αυτή την περίπτωση θα δουλέψει σίγουρα η tv.

Άρα κάνεις την αίτηση εφόσον φυσικά σου αρέσει η προσφορά τους και τότε μόνο θα έχεις σαφή επίσημη απάντηση!
Εάν δεν υπάρχει δυνατότητα, λογικά δεν θα μπορέσουν καν να σου περάσουν την αίτηση στα συστήματά τους.

Φίλε το γράψαμε και νωρίτερα στο νήμα. Εάν σου κάνει η τιμή, τότε ο καλύτερος τρόπος για να ξέρεις είναι να κάνεις αίτηση.
Ο λόγος είναι, πως πιθανότατα σε καλούν διαφημιστικές εταιρίες που δεν ξέρουν αρχικά εάν μπορεί να παίξει η tv ή όχι.
Στη συνέχεια στέλνουν την αίτηση στα κεντρικά κι εκεί θα ξέρεις με σιγουριά εάν η γραμμή σου το σηκώνει ή όχι και αναλόγως θα προχωρήσουν το αίτημά σου.

Σε εμένα όταν είχα την 24αρα (ταχύτητες 5-8 mbps!!!), πρώτα έστειλαν το δικό τους ρούτερ και μετά από κάποιες ημέρες που σιγουρεύτηκαν, έστειλαν τον αποκωδικοποιητή.
Παρομοίως έγινε και το επόμενο βήμα μέχρι να αποκτήσω διαθεσιμότητα για vdsl50.
Άλλος έλεγε πως μπορώ να βάλω και άλλος όχι.
Είχα κάνει αρκετές αιτήσεις για την πενηντάρα και είχαν απαντήσει αρνητικά μολονότι έβλεπα την νέα καμπίνα του οτε στην απέναντι γωνία για αρκετά χρόνια...
Υπήρχε μάλιστα και μια φάση κατά την οποία με ενημέρωσαν πως μπορώ να βάλω vdsl, αλλά όχι με vodafonetv μαζί!
Τελικά πέρασε ο χρόνος και έβαλα φέτος την άνοιξη, 50άρα μαζί με tv. Ετούτη την φορά έστειλαν το νέο vdsl ρουτερ (κλάσεις ανώτερο wifi), μαζί με τον νέο αποκωδικοποιητή. Προφανώς ήξεραν από πριν ότι σε αυτή την περίπτωση θα δουλέψει σίγουρα η tv.

Άρα κάνεις την αίτηση εφόσον φυσικά σου αρέσει η προσφορά τους και τότε μόνο θα έχεις σαφή επίσημη απάντηση!
Εάν δεν υπάρχει δυνατότητα, λογικά δεν θα μπορέσουν καν να σου περάσουν την αίτηση στα συστήματά τους.
Φίλε μου σε τι τιμή αν επιτρέπεται πήρες την vdsl με Vodafone tv;

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημερα. Ειναι φυαιολογικο να αναβοσβηνει το λαμπακι Lan ενω εχω το Vodafone tv κλειστο και δεν εχω συνδεδεμενο τιποτα αλλο με το ethernet? Ευχαριστω

Μπορεί να κατεβάζει κάποια ενημέρωση. Γενικά είναι φυσιολογικό ναι.

Μήπως ξέρει κανείς αν παίζει και σαν stand alone υπηρεσία; Έχω άλλο πάροχο και θέλω μόνο την τηλεόραση προς το παρόν γιατί έχω δέσμευση ακόμη. Επίσης αν τα novasports θα παίζουν λόγω ύπαρξης άλλου παρόχου.

Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Περιμένω να παραλάβω τον εξοπλισμο μου για vodafone tv sports και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Εχω powerline που μεταφέρουν ιντερνετ σε Cosmote TV ώς τώρα. Το Cosmote tv θα το κρατήσω αλλά το powerline εχει δύο υποδοχές και προφανώς εκεί θα συνδέσω το Vodafone tv. Υπάρχει περίπτωση να έχω κάποιο πρόβλημα ιδίως τις πρώτες ημέρες που θα παρει τις ρυθμίσεις το Vodafone TV? Χρησιμοποιεί κάποιος γενικά αυτόν τον τρόπο συνδεσης εκτός απο τον κλασσικό απευθείας ethernet απο το router? Ευχαριστω

Επιβεβαιώνω κι εγώ (έστω κι αργά!) ότι το vodafonetv δουλεύει καμπάνα και σε εμένα με plc της netgear.
Με 24αρα δούλευε μια χαρά, με 50αρα επίσης. Ακριβώς το ίδιο με το καλώδιο ethernet.

Απλά προσοχή να μην βάλεις το plc σε πολύμπριζο γιατί σε εμένα όταν το έκανα έτσι τα μπέρδευε.
Όποιος πάρει plc, να πάρει αυτά που ενσωματώνουν επάνω τους πρίζα σούκο, ώστε να τα έχει κατευθείαν στον τοίχο και να μην αναγκαστεί μετά να τα βάλει σε πολύμπριζα.

Και Cosmote tv kai Vodafone tv δουλευουν αψογα απο το ιδιο powerline. Ηταν μεγαλη εκπληξη για μενα αλλα ισχυει. Να πω οτι συγχρονιζω συμφωνα με το site της Vodafone στα 12 αλλα με τις δικες μου μετρησεις βλεπω οτι ειμαι στα 9.

Φίλε μου σε τι τιμή αν επιτρέπεται πήρες την vdsl με Vodafone tv;

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το πακέτο μου με 50αρα (Η γραμμή μου δουλεύει ακατέβατα στα 49,99 mbps), έχει απεριόριστα σταθερά, 360' κινητά και διεθνή σταθερά μαζί συν το φουλ πακ του tv και σαν πάγιο με χρεώνουν με τον αποκωδικοποιητή μαζί στα 44,5 ευρώ.
Αργότερα το πήραν φίλοι και γνωστοί με καλύτερες προσφορές 5-6 ευρώ κάτω, αλλά με παρηγορεί το γεγονός ότι στην πράξη δεν έχω πληρώσει ποτέ πάνω από 30 ευρώ. Για την ακρίβεια δίνω από 20 ευρώ μέχρι το πολύ 30 κάθε μήνα.
Πρώτον παίρνω περίπου -10 ευρώ κάθε μήνα από το alpha bonus.
Δεύτερον -5 έως -15 ευρώ από ένα σύστημα που χρησιμοποιεί η γυναίκα μου μέσα στην εφαρμογή τους και περνάει κάθε μήνα εκπτώσεις προϊόντων από τα σούπερ μάρκετ τα οποία εμφανίζονται μετά σαν επιπλέον έκπτωση στον λογαριασμό της βόντα.

Μετα απο 4 χρονια Nova, 3 χρονια Cosmote και 1 netflix παραλληλα , νομιζω τελικα οτι στο συγχρονο χαμο streaming αθλητικων, ταινιων σειρων, βρισκω κατι πολυ ολοκληρωμενο στο Vodafone tv και σε τιμη πολυ καλη! Προσωπικα νομιζω θα κανουν και αλλα βηματα μπροστα ως τηλεοραση, εχουν τα περιθωρια, και αν διατηρησουν και τις τιμες στο ιδιο πλαισιο δυσκολα θα τους συναγωνιστει καποιος στο μελλον

Και Cosmote tv kai Vodafone tv δουλευουν αψογα απο το ιδιο powerline. Ηταν μεγαλη εκπληξη για μενα αλλα ισχυει. Να πω οτι συγχρονιζω συμφωνα με το site της Vodafone στα 12 αλλα με τις δικες μου μετρησεις βλεπω οτι ειμαι στα 9.

Ωραίος! Καλές θεάσεις! Στην πρώτη ευκαιρία θέλω κι εγώ να πάρω νέα plc με περισσότερες θύρες και με ασύρματη αναμετάδοση!

Εγώ φίλε πιστεύω πως όλες οι εταιρίες είναι τίμιες σε ότι αφορά την ταχύτητα που δείχνουν κλειδωμένη στο μενού του ρούτερ.

Το θέμα των δικών μας μετρήσεων που 9 στις 10 φορές γίνονται με wifi, είναι μια πολύπαθη συζήτηση που δεν τελειώνει πουθενά κατά την γνώμη μου.

Έχω διαβάσει κάπου ότι μελλοντικά οι εταιρίες θα υποχρεωθούν να είναι υπεύθυνες και για το wifi στο σπίτι (νύφη την οποία πάλι εμείς θα πληρώσουμε σίγουρα!).
Όμως μέχρι τότε θεωρώ δίκαιο να μετράμε τον πάροχο σε σχέση με αυτό που κλειδώνει καλωδιακά στο ρούτερ μας και όχι σε σχέση με την διανομή του wifi.

Θεωρω οτι 3-4 εφαρμογες ακομη θα βοηθουσαν να εκτοξευθει ακομη παραπανω το vodafone tv και εξηγουμε
1)Εφαρμογη Netflix
2)Hybrid υπηρεσιες της Ερτ
3)Paok tv οταν και αν γινει εφαρμογη
4)Ενσωματωση ελευθερων ελληνικων καναλιων
5)Replay tv 7 ημερων για ολα τα καναλια

Μετα απο 4 χρονια Nova, 3 χρονια Cosmote και 1 netflix παραλληλα , νομιζω τελικα οτι στο συγχρονο χαμο streaming αθλητικων, ταινιων σειρων, βρισκω κατι πολυ ολοκληρωμενο στο Vodafone tv και σε τιμη πολυ καλη! Προσωπικα νομιζω θα κανουν και αλλα βηματα μπροστα ως τηλεοραση, εχουν τα περιθωρια, και αν διατηρησουν και τις τιμες στο ιδιο πλαισιο δυσκολα θα τους συναγωνιστει καποιος στο μελλον

Εμένα μου λείπει πολύ που δεν έχει 2 εξόδους ο νέος αποκωδικοποιητής (ο παλιός είχε scart και hdmi).

Με λείπει επίσης που ακόμα δεν είναι ασύρματη η σύνδεση ενώ τεχνικά μπορεί ξεκάθαρα να είναι.

Μου λείπουν επίσης τα ευρωπαϊκά ματς της ομάδας μου, αλλά καταλαβαίνω ότι σε αυτό το κόστος δύσκολα θα τα έχω όλα αυτά. (Θυμάμαι πολύ καλά τι 60-70αρια πληρώναμε στην νόβα παλιότερα που τα είχε όλα. Θυμάμαι επίσης το otetv που από 11 ευρω στην αρχή, το πήγαν 20+ όταν πήραν C.L. και E.L.)

Κατά τα άλλα είμαι σούπερ ευχαριστημένος επίσης. Δεν ξέρω στο μέλλον τι θα γίνει αλλά πιστεύω ότι η πρόταση της vodafone και της wind θα δώσουν σύντομα μια γερή ώθηση στον ανταγωνισμό και αυτό είναι προς όφελος μας.

Θεωρω οτι 3-4 εφαρμογες ακομη θα βοηθουσαν να εκτοξευθει ακομη παραπανω το vodafone tv και εξηγουμε
1)Εφαρμογη Netflix
2)Hybrid υπηρεσιες της Ερτ
3)Paok tv οταν και αν γινει εφαρμογη
4)Ενσωματωση ελευθερων ελληνικων καναλιων
5)Replay tv 7 ημερων για ολα τα καναλια

Εγώ θα 'θελα επίσης να μπορώ να βάλω το όλο πακέτο (με τα αθλητικά μαζί!) σαν software σε smart τηλεοράσεις και άλλες συσκευές χωρίς να χρειάζεται αποκωδικοποιητής!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Vodafone TV

Α και κατι ακομη. Να.μπορεις να βαλεις τα καναλια σε οποια σειρα επιθυμεις με καποιο τροπο

Ξέρετε μήπως τι έγινε με την σειρά Agents of S.H.I.E.L.D. ?

Πότε θα βάλει η V.Tv τους νέους κύκλους?

Την αφαίρεσαν εντελώς?

Ξέρετε μήπως τι έγινε με την σειρά Agents of S.H.I.E.L.D. ?

Πότε θα βάλει η V.Tv τους νέους κύκλους?

Την αφαίρεσαν εντελώς?

Πριν από λίγο έπεσα επάνω στο δωδέκατο επεισόδιο από τον κύκλο 5, στην κανονική ροή του fox.
Πήγα στο πρόγραμμα και είδα πως θα δείξουν τις επόμενες ημέρες όλα τα επεισόδια του κύκλου 5.
Κατά τα άλλα έψαξα κι εγώ στο on demand και δεν την βλέπω την σειρά. Προφανώς την αφαίρεσαν.
Απ' ότι διάβασα θα προβάλουν την άνοιξη του 2020 τον τελευταίο κύκλο, οπότε ίσως το ανεβάσουν πάλι όλο τότε...