Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Vodafone TV
ενω σε προηγουμενο τηλ για προσφορα μου λεει το σηκωνει η περιοχη κανονικα
σε δευτερο τηλ μου λεει η κυρια δεν το σηκωνει η περιοχη, το απλο adsl ε? δε δινει λεει ο οτε γραμμη?
τι διαολο? περιοχη πολη σε κεντρικη ελλαδα, ο ξαδερφος 1 χλμ απο μενα ειχε κανονικα περσι
μηπως δεν εχω καλη ταχυτητα και με τριμπλαρει ετσι?
Φίλε το γράψαμε και νωρίτερα στο νήμα. Εάν σου κάνει η τιμή, τότε ο καλύτερος τρόπος για να ξέρεις είναι να κάνεις αίτηση.
Ο λόγος είναι, πως πιθανότατα σε καλούν διαφημιστικές εταιρίες που δεν ξέρουν αρχικά εάν μπορεί να παίξει η tv ή όχι.
Στη συνέχεια στέλνουν την αίτηση στα κεντρικά κι εκεί θα ξέρεις με σιγουριά εάν η γραμμή σου το σηκώνει ή όχι και αναλόγως θα προχωρήσουν το αίτημά σου.
Σε εμένα όταν είχα την 24αρα (ταχύτητες 5-8 mbps!!!), πρώτα έστειλαν το δικό τους ρούτερ και μετά από κάποιες ημέρες που σιγουρεύτηκαν, έστειλαν τον αποκωδικοποιητή.
Παρομοίως έγινε και το επόμενο βήμα μέχρι να αποκτήσω διαθεσιμότητα για vdsl50.
Άλλος έλεγε πως μπορώ να βάλω και άλλος όχι.
Είχα κάνει αρκετές αιτήσεις για την πενηντάρα και είχαν απαντήσει αρνητικά μολονότι έβλεπα την νέα καμπίνα του οτε στην απέναντι γωνία για αρκετά χρόνια...
Υπήρχε μάλιστα και μια φάση κατά την οποία με ενημέρωσαν πως μπορώ να βάλω vdsl, αλλά όχι με vodafonetv μαζί!
Τελικά πέρασε ο χρόνος και έβαλα φέτος την άνοιξη, 50άρα μαζί με tv. Ετούτη την φορά έστειλαν το νέο vdsl ρουτερ (κλάσεις ανώτερο wifi), μαζί με τον νέο αποκωδικοποιητή. Προφανώς ήξεραν από πριν ότι σε αυτή την περίπτωση θα δουλέψει σίγουρα η tv.
Άρα κάνεις την αίτηση εφόσον φυσικά σου αρέσει η προσφορά τους και τότε μόνο θα έχεις σαφή επίσημη απάντηση!
Εάν δεν υπάρχει δυνατότητα, λογικά δεν θα μπορέσουν καν να σου περάσουν την αίτηση στα συστήματά τους.