Vodafone TV

ΕΠΙΣΗΣ- δεν εχουμε κινητο βοντα στο σπιτι...αν ειχαμε μου ειπαν 34 το μηνα...αλλιως τωρα καπου 39-40

39-40 αν ειναι για vdsl ειναι μια χαρα. Αν ειναι για adsl ειναι πολυ υψηλη τιμη. Τοσα δινω εγω ΜΕ vdsl και απεριοριστα αστικα υπεραστικα + 300 λεπτα προς κινητα και εξωτερικο

Ευχαριστω
Θα τους το επισημανω στην προσφορα
Το θεμα ειναι οτι δε χρησιμοποιει καποιος ιντερνετ στο πατρικο
Τη νοβα θελουμε
Βεβαια καλο θα ναι να χουμε vdsl για να μην κολλανε οι αγωνες...

Ευχαριστω
Θα τους το επισημανω στην προσφορα
Το θεμα ειναι οτι δε χρησιμοποιει καποιος ιντερνετ στο πατρικο
Τη νοβα θελουμε
Βεβαια καλο θα ναι να χουμε vdsl για να μην κολλανε οι αγωνες...

Ναι καταλαβα. Αληθεια φιλε μου, δεν εχω ιδεα πως θα παει η tv με adsl αλλα αν εχεις σταθερα 8αρα ισως με αλλαγη να πεσεις και σε 6αρα. Σε γενικες γραμμες ξερεις αποστασεις απο dslam κλπ?

Σημερα πρωτη μερα ενεργοποιησης της υπηρεσιας μου και υφισταμαι τα κακα των μικρων εταιρειων...εχω τηλεφωνο συνδεομαι στο ρουτερ αλλα ιντερνετ οχι....ειλικρινα εχω αλλαξει 4 παροχους πρωτη φορα συμβαινει αυτο. Και μου αρεσει οτι η Vodafone με διαβεβαιωνε οτι δεν θα χασω ουτε ωρα τις υπηρεσιες μου. Εχω δικαιωμα υπαναχωρησης σε τετοια περιπτωση;

Σημερα πρωτη μερα ενεργοποιησης της υπηρεσιας μου και υφισταμαι τα κακα των μικρων εταιρειων...εχω τηλεφωνο συνδεομαι στο ρουτερ αλλα ιντερνετ οχι....ειλικρινα εχω αλλαξει 4 παροχους πρωτη φορα συμβαινει αυτο. Και μου αρεσει οτι η Vodafone με διαβεβαιωνε οτι δεν θα χασω ουτε ωρα τις υπηρεσιες μου. Εχω δικαιωμα υπαναχωρησης σε τετοια περιπτωση;
Έχεις adsl ή vdsl? Έβαλες user/pass που σου έδωσαν στο modem? Στο modem το led του internet τι χρώμα έχει;

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Παιδιά καλησπέρα. Χρόνια συνδρομητής Vodafone τα τελευταία 2 με vdsl με 2 κινητά με μεγάλα προγράμματα. Σε 2 μήνες λήγει το συμβόλαιο της κινητής και σταθερής τηλεφωνίας και έλεγα να δοκιμάσω το Vodafone tv. Σε μια πρώτη κρούση που έκανα μου είπαν (αυτή τι στιγμή πληρώνω 33 σταθερή τηλ με vdsl50) για να βάλω Vodafone tvfull pack πρέπει να δίνω συν 20 πάγιο. Με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα μου φαίνεται τελείως τρελό αυτό το νούμερο. Τι θα μπορούσα να κάνω σε αυτή την περίπτωση. Μια φυσική μου παρουσία σε κάποιο μαγαζί θα είχε πιστεύετε καλύτερο αποτέλεσμα;

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχω adsl. Ειμαι συνδεδεμενος με το router (ολες μου οι συσκευες) ολα τα λαμπακια πρασινα και χωρις να αναβοσβηνουν. Υποτιθεται περιμενω την ενεργοποιηση...η οποια ειναι στο 80%. Τηλεφωνο εχω κανονικα. Μια μερα χωρις ιντερνετ και συνεχιζουμε.....

Κάνε ένα reset, μπες μέσα στο interface και δες τι ΙΡ παιρνεις, αν αρχίζει από 172 ή 10 πάρε τηλ να σου ξεμπλοκαρουν την πρόσβαση.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

39-40 αν ειναι για vdsl ειναι μια χαρα. Αν ειναι για adsl ειναι πολυ υψηλη τιμη. Τοσα δινω εγω ΜΕ vdsl και απεριοριστα αστικα υπεραστικα + 300 λεπτα προς κινητα και εξωτερικο

42 ευρω μας ειπαν..επειδη ειναι το φουλ πακετο νοβα
προσοχη, οχι με vdsl , με απλη 24αρα, λολ

οποτε? παμε ξανα νοβα να κλαφτουμε?
να δοκιμασω wind?

Στο τηλ.2313081850 προσφορά 3play με full pack στα 25 ή 27 με adsl 24αρι.

42 ευρω μας ειπαν..επειδη ειναι το φουλ πακετο νοβα
προσοχη, οχι με vdsl , με απλη 24αρα, λολ

οποτε? παμε ξανα νοβα να κλαφτουμε?
να δοκιμασω wind?

Για δες λιγο το τηλ που λεει ο φιλος soccermania που εχω κανει quote .
42 ειναι παρα πολλα για adsl δεν τον συζητας καν.

Γκουγκλαρα το τηλ του...
Βγαζει απατες σε πρηζουν κτλ
Η βονταφον λεει δεν ξερει τπτ και τετοια
Τι να κανω ρε γμτ ξενερωσα
Η νοβα μου προτεινε 20 ευρω μηνα απο 27 τα σπορτς και ειπα οχι.. για 15 μηνα θα παω βονταφον; Ελεος

Πάντως αυτή από Θεσ/νικη μου έδωσε το όνομα της κανονικά. Ίσως είναι καμιά διαφημιστική που άρχισε τώρα συνεργασία με Vodafone.

Πάντως αν και φέτος έχουν τέτοιες ιδέες στο κανάλι θα φάνε σίγουρα πόρτα από την μητρική εταιρία, γιατί η Vodafone είναι κατά του ρατσισμού και έχει κάνει πολλές δράσεις.
66ea9338d3b631e756eff25ee82aa303.jpg

Οφ τοπικ: Ποτε δεν καταλαβα γιατι εγινε ολος αυτος ο χαμος ως ρατσιστικο το βιντεακι αυτο. Οι ιδιοι ηθοποιοι επαιζαν τα βιντεακια καθε φορα και ειχαν στο νου τους αυτο το στορυ... Χαζο μεν σαν σκεψη (ηθελε να παιξει την αφρικανη για διαφορετικα, αν επαιζε την π.χ. τη Μολδαβη το ιδιο θα πετυχαινε, χωρις μεηκαπ και ιστοριες), ο χαμος δε που εγινε για μενα ηταν ανουσιος...

Ον τοπικ: Ζητησα στο σαητ να επικοινωνησουν, δεν δινουν κατι καλυτερο απο τις προσφορες που υπαρχουν στο σαητ (δεν ειναι ασχημα σε σχεση με τον ανταγωνισμο) αλλα το κακο ειναι οτι ενω εδειχνε διαθεσιμοτητα για 50ρι (εχει δικτυο) δεν ειχε ελευθερη θυρα και με πηγαινε στο απλο adsl. Δεν ρωτησα για κατοσταρι η αληθεια ειναι μηπως εχει διαθεσιμο fiber...

Απάντηση: Re: Vodafone TV

Οφ τοπικ: Ποτε δεν καταλαβα γιατι εγινε ολος αυτος ο χαμος ως ρατσιστικο το βιντεακι αυτο. Οι ιδιοι ηθοποιοι επαιζαν τα βιντεακια καθε φορα και ειχαν στο νου τους αυτο το στορυ... Χαζο μεν σαν σκεψη (ηθελε να παιξει την αφρικανη για διαφορετικα, αν επαιζε την π.χ. τη Μολδαβη το ιδιο θα πετυχαινε, χωρις μεηκαπ και ιστοριες), ο χαμος δε που εγινε για μενα ηταν ανουσιος...

Ον τοπικ: Ζητησα στο σαητ να επικοινωνησουν, δεν δινουν κατι καλυτερο απο τις προσφορες που υπαρχουν στο σαητ (δεν ειναι ασχημα σε σχεση με τον ανταγωνισμο) αλλα το κακο ειναι οτι ενω εδειχνε διαθεσιμοτητα για 50ρι (εχει δικτυο) δεν ειχε ελευθερη θυρα και με πηγαινε στο απλο adsl. Δεν ρωτησα για κατοσταρι η αληθεια ειναι μηπως εχει διαθεσιμο fiber...

Τι τιμή σου είπαν για την 50 ;

Sent from my iPhone using Tapatalk