Vodafone TV

Re: Απάντηση: Vodafone TV

Το Cosmote tv παιζει πλεόν σε όλα τα δικτυα. Εννοώ οι υπηρεσίες του μέσω ιντερνετ. Δεν εχει τετοιο θέμα πλέον. Παλιότερα ισχυε αυτό. Οσον αφορά το παραπάνω που γράφεις στην συνδεσμολογία και εμένα θα μου φανεί παράξενο να μην δουλεψει αλλά βλέπουμε.
Α οκ δεν ηξερα οτι πλεον μπορεις να εχεις vodafone vdsl και cosmote tv ευρυζωνικο. Καλη φαση.

Vodafone adsl θα εχω και Cosmote δορυφορικο με hybrid αποκωδικοποιητη που υποστηριζει on demand υπηρεσιες. Ναι θα ειναι καλη φαση

Vodafone adsl θα εχω και Cosmote δορυφορικο με hybrid αποκωδικοποιητη που υποστηριζει on demand υπηρεσιες. Ναι θα ειναι καλη φαση

Αααα οκ καταλαβα. Τετοιο συνδυασμο ακριβως εχω κι εγω και λειτουργει μια χαρα. Το κομματι του powerline δεν κανει τπτ αλλο απο το να μεταφερει δικτυο μεσω καλωδιωσης ρευματος. Σα να εχεις τραβηξει ενα καλωδιο δικτυου απο το router να το πας μεχρι εκει κοντα και να το βαλεις σε switch ειναι. Σα λογικη εννοω οχι ταχυτητες κλπ.

Το powerline σαν τεχνολογία έχει τις αδυναμίες της. Το Vodafone tv είναι ιντερνετική τηλεόραση και είχες τηλεόραση μέσω του δορυφόρου. Δεν χρειάζεται δηλαδή το ίδιο bandwidth. Γενικά προτείνεται για σιγουριά και να μην μπλέξεις το ethernet.

Αφού η Vodafone εξαγόρασε τη Cyta πώς και δε δείχνει το Κυπριακό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου;

Oσο υπηρχε το cytavision τα εδειχνε μεσω του cytavision sports στην ελλαδα.
εφοσον αγοράστηκε η cyta hellas Θα επρεπε να ερθει σε συμφωνια με την μητρικη cyta στην κυπρο για να τα προσθεσει και δεν ασχοληθηκε

καλησπερα
τα ντερμπι στη νοβα μεσω βονταφον τβ τα βλεπεις κανονικα η κολλανε κτλ?
να βαλω? αξιζει?

καλησπερα
τα ντερμπι στη νοβα μεσω βονταφον τβ τα βλεπεις κανονικα η κολλανε κτλ?
να βαλω? αξιζει?
Απο τον περασμενο Μαρτη μεχρι τωρα οσα παιχνιδια εχω δει, ντερμπι ή μη, δεν ειχα απολυτως κανενα προβλημα ή κολημα. Μιλαμε παντα για 50αρι vdsl.

επαρχια...24αρα θεωρητικα..καμια 8 στην πραξη..γι αυτο λεω...

Μαλλον παω και εγω για Βονταφον επειδη θελω τα Νοβασπορτς, η απορια μου ειναι η εξης με απλο 24ρι (6-7 μαξ) θα κανω δουλεια? Η' θα κοβεται η εικονα? Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν υπαρχουν στανταρ εκδοσεις των καναλιων για τις απλες συνδεσεις, δεν ενδιαφερονται ολοι για τα HD...

Λογικα θα μαστε οκ
Βεβαια ενας μου ειπε οτι κοβοταν κτλ κολλουσε αλλα τεσπα
Με νεα συνδεση βοντα ειναι δωρο το τβ; Αλλιως με κανα 8 ευρω το μηνα αν εχεις ηδη;

Εχει καποιος να μου πει τι τιμες παιζουν για βονταφον τβ με νοβα μεσα;
Υπαρχει καποιος απο βονταφον εδω για να μιλ;

Καταρχήν αν η περιοχή σου καλύπτει την TV θα στο πουν και στην εξυπηρέτηση μετά από έλεγχο.
Αν πιάνεις 9 με 10 mbs είσαι οκ.
Οι τιμές αλλάζουν κατά καιρούς όποτε πάρε τηλ και ζξτα προσφορά.
Εγώ πριν ένα χρόνο με φορητότητα από nova και με κινητό voda πήρα το πακέτο που λες 23.60 συν 7 ευρώ έκπτωση στο κινητό μου
Τώρα η προσφορά αυτή δεν τρέχει

Εχει καποιος να μου πει τι τιμες παιζουν για βονταφον τβ με νοβα μεσα;
Υπαρχει καποιος απο βονταφον εδω για να μιλ;
Τον Μαρτη που μας περασε επειδη η Voda για triple play μου εδινε τιμη 53-4 το μηνα και τοσα εδινα και με δορυφορικο nova & voda vdsl 50 ουτως ή αλλως , εκανα αιτηση σε nova triple play me 45 τοτε αν θυμαμαι καλα. Οταν εκανα την αιτηση επελεξα το κουτακι που λεει να ενημερωσουν αμεσα τον παροχο και να μην περιμενουν τις 14 μερες που μπορουν (ετσι χανεις το δικαιωμα υπαναχωρησης σε περιπτωση αντιπροσφορας). Δεν το περιμενα για να ειμαι ειλικρινης καθως θα επρεπε να πεσουν αρκετα πιο κατω απο την αρχικη προσφορα τους δλδ τουλαχιστον 12-13 ευρω καθως ακομα και ιδια τιμη να μου εδιναν με Nova δε θα επαιζα τετοιο παιχνιδι. Με πηρανε ομως και μου προσφερανε triple play vdsl 50 & novasports με 39,80 και η αληθεια ειναι οτι εμεινα αφωνος και δεχτηκα.
Αναφερω την ιστορια για να καταλαβεις οτι δεν ειναι αναγκη να εισαι απο φορητοτητα για να παρεις καλη προσφορα.
Δεν ξερω αν δινουν ακομα τετοια τιμη ή αν εσενα σε ενδιαφερει το vdsl ή οχι. Αν μπορεις παντως να το βαλεις θα προτεινα να το κανεις. Τεραστια διαφορα σε σχεση με adsl και σε ταχυτητα (φυσικα) αλλα και σε σταθεροτητα.

εχουμε ηδη βονταφον σταθερο και ιντερνετ σπιτι..το απλο...αρα να υπολογιζω κανα 40αρι?
δε με τρελαινει επαρχια το vdsl..αλλα δε θα λεγα και οχι...
η νοβα με ενδιαφερει

εχουμε ηδη βονταφον σταθερο και ιντερνετ σπιτι..το απλο...αρα να υπολογιζω κανα 40αρι?
δε με τρελαινει επαρχια το vdsl..αλλα δε θα λεγα και οχι...
η νοβα με ενδιαφερει
Χωρίς VDSL η προσφορά που έτρεχε για πακέτο τηλεόραση full με Νόβα και 24αρι ίντερνετ ήταν στα 27,70 με VDSL 35-37 . Αυτές είναι οι καλύτερες τιμές που δίνουν , τωρα αν θα στις δώσουν είναι άλλο θέμα , άλλοι τις παίρνουν κι άλλοι όχι

ΕΠΙΣΗΣ- δεν εχουμε κινητο βοντα στο σπιτι...αν ειχαμε μου ειπαν 34 το μηνα...αλλιως τωρα καπου 39-40