Vodafone TV

Έγω έφυγα απο Cosmote γιατί πρόλαβα φέτος τον Μάιο τη καλύτερη προσφορά! Triple play: Σταθερά απερ με 300' προς κινητά + 24άρι + Full pack Vodafone tv: όλα αυτά στα 26,50 τελική τιμή!! Έχω e-bill οπότε λαμβάνω και έκπτωση -1 ευρώ και επιπλέον εκπτώσεις μέσω του προγράμματος Alpha bank bonus κάθε μήνα - 5-15 ευρώ :operator:

Χαιρομαστε οι υπολοιποι να βλεπουμε τοοοσο ...ενθουσιασμενους και ...αυθορμητους χρηστες!:flipout:
Για να μαθαινουμε κι εμεις...

Παιδες, δεν ξερω αν μπορει να βοηθησει κανενας αλλα εχω το εξης θεμα. Εχω εγκαταστησει το voda tv app στο κινητο μου και θελω να το στησω και σε ενα tablet να μπορει να βλεπει το παιδι. Το εγκαθιστω λοιπον και μου ζηταει user & pwd τα οποια και βαζω και ξεκιναει να κανει το connection. Υπ'οψιν οτι δε βγαζει οτι ειναι rooted η συσκευη αρα δεν ειναι αυτο το θεμα. Λιγο μετα λοιπον μου βγαζει μνμ "Αυτη η συσκευη δεν μπορει να προστεθει εχετε φτασει στο επιτρεπομενο οριο (μπλα μπλα). Διαχειριστειτε τις συσκευες online στο My Vodafone ".
Ε δεν μπορω να βρω που μπορω να το διαχειριστω αυτο. Ξερει κανεις κατι?
Θεωρητικα μπορω να εχω 2 συσκευες εκτος του αποκωδικοποιητη αλλα παλιοτερα ειχα προσπαθησει να το βαλω σε ενα αλλο που ειναι rooted και παροτι δεν περασε την κρατησε τη συσκευη ως χρησιμοποιημενη.

Με τους κωδικούς του vodafone tv, μπες στο vodafone.gr, εκεί που βάζεις τους κωδικούς σου για να μπεις στο My Account κινητής ή σταθερής.

Νοβα μονο τα αθλητικα σε τι τιμη παιζει;
Εχω απλη συνδεση σταθερο και ιντερνετ με καπου 24-25 ευρω το μηνα (300 κινητα απερ σταθερα)
με ποιον να μιλησω για προσφορα;
να συμπληρωσω τη φορμα επικ στο σαιτ ;

Re: Απάντηση: Vodafone TV

Με τους κωδικούς του vodafone tv, μπες στο vodafone.gr, εκεί που βάζεις τους κωδικούς σου για να μπεις στο My Account κινητής ή σταθερής.
Μολις το δοκιμασα αυτο και μου εβγαλε μνμ οτι ειναι προσωρινοι κωδικοι που πρεπει να αλλαχτουν αμεσα. Επρεπε να αλλαξω και username και pwd και δεν το δοκιμασα να προχωρησω.
Παρ'αυτα ειχε κανει login αλλα εδειχνε οτι αυτος ο λογαριασμος δεν εχει vodafone tv. Εσυ εχεις αλλαξει user & pwd? Και μετα τα χρησιμοποιεις τα νεα που εβαλες στο vodafone tv app?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Vodafone TV

Παρ'αυτα ειχε κανει login αλλα εδειχνε οτι αυτος ο λογαριασμος δεν εχει vodafone tv. Εσυ εχεις αλλαξει user & pwd? Και μετα τα χρησιμοποιεις τα νεα που εβαλες στο vodafone tv app?
Ναι τους άλλαξα. Σου έβγαζε ότι δεν έχεις Vodafone TV γιατί το μενού βγάζει μόνο τον νέο αποκωδικοποιητη, όμως στην καρτέλα συσκευές σου βγάζει τις συσκευές σου και μπορείς να τις καταργήσεις.

Παιδες, δεν ξερω αν μπορει να βοηθησει κανενας αλλα εχω το εξης θεμα. Εχω εγκαταστησει το voda tv app στο κινητο μου και θελω να το στησω και σε ενα tablet να μπορει να βλεπει το παιδι. Το εγκαθιστω λοιπον και μου ζηταει user & pwd τα οποια και βαζω και ξεκιναει να κανει το connection. Υπ'οψιν οτι δε βγαζει οτι ειναι rooted η συσκευη αρα δεν ειναι αυτο το θεμα. Λιγο μετα λοιπον μου βγαζει μνμ "Αυτη η συσκευη δεν μπορει να προστεθει εχετε φτασει στο επιτρεπομενο οριο (μπλα μπλα). Διαχειριστειτε τις συσκευες online στο My Vodafone ".
Ε δεν μπορω να βρω που μπορω να το διαχειριστω αυτο. Ξερει κανεις κατι?
Θεωρητικα μπορω να εχω 2 συσκευες εκτος του αποκωδικοποιητη αλλα παλιοτερα ειχα προσπαθησει να το βαλω σε ενα αλλο που ειναι rooted και παροτι δεν περασε την κρατησε τη συσκευη ως χρησιμοποιημενη.

Είχα αντιμετωπίσει κι εγώ το ίδιο θέμα και τελικά κάλεσα την εξυπηρέτηση. Από εκεί μου αφαίρεσαν τις περιττές συσκευές και όλα καλά.
Να ξέρεις ότι σε σύνολο τριών συσκευών σου επιτρέπει να δουλεύεις μόνο τις 2 ταυτόχρονα.
Η τρίτη μένει απ' έξω μέχρι να κλείσει κάποια από τις προηγούμενες δύο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Vodafone TV

Ναι τους άλλαξα. Σου έβγαζε ότι δεν έχεις Vodafone TV γιατί το μενού βγάζει μόνο τον νέο αποκωδικοποιητη, όμως στην καρτέλα συσκευές σου βγάζει τις συσκευές σου και μπορείς να τις καταργήσεις.

Δεν ειχε καμια συσκευη στην καρτελα γιατι ηταν απενεργοποιημενη η συγκεκριμενη ρε γμτ. Αυτο με μπερδεψε λιγο.
Αφου αλλαξες user & pwd να υποθεσω οτι οπου το ειχες εγκατεστημενο πριν επρεπε να πας να βαλεις τους νεους κωδικους, σωστα?

Είχα αντιμετωπίσει κι εγώ το ίδιο θέμα και τελικά κάλεσα την εξυπηρέτηση. Από εκεί μου αφαίρεσαν τις περιττές συσκευές και όλα καλά.
Να ξέρεις ότι σε σύνολο τριών συσκευών σου επιτρέπει να δουλεύεις μόνο τις 2 ταυτόχρονα.
Η τρίτη μένει απ' έξω μέχρι να κλείσει κάποια από τις προηγούμενες δύο.

Ναι το ξερω αυτο το εχω δει. Αλλωστε ταυτοχρονα μονο ο αποκωδικοποιητης κι ενα απο τα 2 android για να βλεπει το παιδι θα ειναι το πολυ. Ευχαριστω.

Το μηχανακι που δινει η Voda ειναι ενα απο τα παρακατω :
https://www.sagemcom.com/broadband/audio-video-solutions/uhd-set-top-boxes-product-line/uhd-stb/ κι οχι αυτο που ανεβασες εσυ. Εκτος κι αν εσυ εχεις διαφορετικο απο αυτο που εχω εγω το οποιο το παρελαβα τον Μαρτη του 19.
Ολα τα μηχανακια της Sagem ειναι Linux ως επι το πλειστον εκτος απο μερικα που μπορει να παρουν και Android TV. Η Voda προφανως εχει linux εγκατεστημενο αλλα δυστυχως ειναι τοσο κλειδωμενο που δεν μπορεις να κανεις τπτ.
Εν τελει παντως ειτε Android ειτε Linux για μας ειναι εντελως ασχετο καθως δεν εχουμε τη δυνατοτητα να προσθεσουμε το οτιδηποτε. Μονο οτι βαλει η ιδια η Voda.
Btw για να μη βιαστει κανεις να πει οτι υποστηριζω τους ... απεναντι, εχω Voda 7-8 χρονια τωρα, τα τελευταια 6-7 vdsl και απο τον Μαρτη εχω το Triple play VDSL Novasports στα 39,60 εχοντας κοψει φυσικα τη Nova που μεχρι τωρα πληρωνα σταθερα κι ακαταπαυστα για πολλα χρονια. Και ειμαι και απολυτα ικανοποιημενος απο την αποδοση. Το μονο πραγμα που με εχει ενοχλησει ελαφρως ειναι το οτι ειναι κλειδωμενο το κουτι της και θα χρειαστει να συνδεσω κι αλλο tvbox πανω για να μπορεσω να δω κατι που δεν υπαρχει στην μη Android tv.

Πρώτα απ' όλα έχουμε συμφωνήσει ήδη από την αρχή, πως είναι άσχετο το λειτουργικό από την στιγμή που είναι κλειδωμένο και δεν μας αφήνει να βάλουμε όποια εφαρμογή θέλουμε.
Άρα για την χαρά της ενημέρωσης και της συζήτησης, εγώ θα συνεχίσω με κάποιες σκέψεις:

1. Το λινκ που έδωσες, δεν περιλαμβάνει το δικό μου μοντέλο.
Επίσης δεν ανέφερες καθόλου ποιο είναι το δικό σου μοντέλο, εκτός εάν το έγραψες κάπου και μου ξέφυγε εμένα.
Εάν δεν σε κουράζει δες από το μενού του αποκωδικοποιητή ποιο ακριβώς μοντέλο έχεις για να συγκρίνουμε.
Θα το βρεις στις Ρυθμίσεις - Περισσότερες ρυθμίσεις - Πληροφορίες
Εγώ από εκεί το βρήκα.

Θα ξαναγράψω ότι το δικό μου (ήρθε Ιούνιο του 2019), είναι το DTIW387 UHD:

View attachment 164705

Εδώ η σελίδα του αποκωδικοποιητή μου: https://www.sagemcom.com/broadband/a...iw387-dtiw387/

2. Τα μηχανάκια της sagem δεν είναι όλα linux.
Όποιος δώσει μερικά δευτερόλεπτα στην επίσημη σελίδα του προϊόντος, θα διαπιστώσει ξεκάθαρα ότι το δικό μου μοντέλο τουλάχιστον, δέχεται και android tv εκτός από linux. Θα βρει επίσης εκτός από το δικό μου, ακόμα 4 μοντέλα με android tv (και με linux).
Είναι η σειρά με τα UHD και παρουσιάζεται συνολικά εδώ: https://www.sagemcom.com/broadband/audio-video-solutions/uhd-set-top-boxes-product-line/uhd-hdr-stb/

Μάλιστα το γεγονός ότι όντως τα περισσότερα μοντέλα της sagem δέχονται μόνο linux, μας βάζει από μόνο του σε υποψίες.
Γιατί μια εταιρία που θέλει να εγκαταστήσει κώδικα σε linux, επιλέγει ένα ακριβότερο μοντέλο που παίρνει και android tv;

Επίσης στο Android TV Guide https://sites.google.com/view/droid-tv/oem/sagemcom
βλέπουμε 11 υλοποιήσεις της sagem στην παγκόσμια αγορά με android tv, ούτε μια, ούτε δύο.
Οι πιο προσεκτικοί θα δουν και υλοποίηση για vodafone germany του 2018.

3. Στη συνέχεια προσπάθησα να βρω μια αξιόπιστη πηγή που να επιβεβαιώνει ότι η ελληνική υλοποίηση με τον νέο αποκωδικοποιητή, τρέχει linux και βρήκα!

Σε μια περσινή συνέντευξη κάποιος μάνατζερ της vodafone αναφέρει πως η "λύση τους βασίζεται σε linux".
https://www.techpress.gr/index.php/archives/136833

Επομένως σας ζητώ συγνώμη για την λάθος αναφορά στο android!

Εάν μπορούσα θα πήγαινα πίσω να το σβήσω και να το αντικαταστήσω με την λέξη "linux", ώστε να μην υπάρχουν ανακρίβειες στα ποστ.
Ευτυχώς ή ουσία αυτών που έγραφα, ήταν κυρίως ότι η πλατφόρμα είναι ανοιχτή να προσθέσει όποια εφαρμογή επιθυμεί και όχι τόσο το λειτουργικό που χρησιμοποιεί.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Vodafone TV

Λοιπον αλλαξα κωδικους, μπηκα αλλα δυστυχως συνεχιζει να ειναι απενεργοποιημενη η καρτελα Συσκευες Vodafone TV.
Γενικα ειναι λιγο προβληματικη η διαχειριση ή ειναι ιδεα μου?

Σε τι τιμη σας έχουν δώσει το 3play;
50αρι vdsl triple play απεριόριστα αστικα/υπεραστικά και 300 λεπτά διεθνή και κινητά με nova sports 39,70

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Περιμένω να παραλάβω τον εξοπλισμο μου για vodafone tv sports και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Εχω powerline που μεταφέρουν ιντερνετ σε Cosmote TV ώς τώρα. Το Cosmote tv θα το κρατήσω αλλά το powerline εχει δύο υποδοχές και προφανώς εκεί θα συνδέσω το Vodafone tv. Υπάρχει περίπτωση να έχω κάποιο πρόβλημα ιδίως τις πρώτες ημέρες που θα παρει τις ρυθμίσεις το Vodafone TV? Χρησιμοποιεί κάποιος γενικά αυτόν τον τρόπο συνδεσης εκτός απο τον κλασσικό απευθείας ethernet απο το router? Ευχαριστω

Θα έλεγα ότι εξαρτάται και από την καλωδίωση του σπιτιού σου. Πόσες φάσεις έχει; Αλλά γενικά δεν θα το πρότεινα γιατί σου κόβει ίντερνετ.

Ναι αλλα με το Cosmote TV δεν ειχα κάποιο θέμα με την συγκεκριμένη συνδεσμλογία. Γιατί να έχω κάποιο θέμα βάζοντας στην εξίσωση οτι μπορώ να ανοιγοκλείνω απλά τους αποκωδικοποιήτες ανάλογα με το ποιόν χρησιμοποιώ..
Θα δουμε. Σε κάθε περίπτωση το Cosmote θα πάει μεχρι το καλοκαίρι μετά...bye bye. Και κάτι τελευταίο. Επειδή περιμένω να γίνει η συνδεση. Η Cosmote λέει οτι το ΑΦΜ μου δεν ανταποκρίνεται στο συγκεκριμένο τηλέφωνο ενώ έχω δώσει λογαριασμό της σταθερής μου που έχει ολα τα στοιχεία. Δεν περίμενα ποτέ απο μια εταιρεία σαν την Cosmote να δημιουργεί τετοια θέματα απλά για να καθυστερησει να δώσει την γραμμή....Η Vodafone μου ειπε οτι ειναι μέσα στις συνήθεις πρακτικές παντως

Re: Απάντηση: Vodafone TV

Περιμένω να παραλάβω τον εξοπλισμο μου για vodafone tv sports και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Εχω powerline που μεταφέρουν ιντερνετ σε Cosmote TV ώς τώρα. Το Cosmote tv θα το κρατήσω αλλά το powerline εχει δύο υποδοχές και προφανώς εκεί θα συνδέσω το Vodafone tv. Υπάρχει περίπτωση να έχω κάποιο πρόβλημα ιδίως τις πρώτες ημέρες που θα παρει τις ρυθμίσεις το Vodafone TV? Χρησιμοποιεί κάποιος γενικά αυτόν τον τρόπο συνδεσης εκτός απο τον κλασσικό απευθείας ethernet απο το router? Ευχαριστω
Κατσε γιατι μπερδευτηκα λιγο. Αν δεν κανω λαθος το CosmoteTV μεσω ιντερνετ παιζει μονο μεσω δικτυου cosmote. Αν βαλεις voda πως θα εχεις και cosmote? Αν εννοεις Cosmote TV Go παλι απο Voda δικτυο θα παιρνεις οποτε δεν εχει σημασια και θα παιξει μια χαρα.
Αν καταλαβα κατι λαθος πες μου.

Θα έλεγα ότι εξαρτάται και από την καλωδίωση του σπιτιού σου. Πόσες φάσεις έχει; Αλλά γενικά δεν θα το πρότεινα γιατί σου κόβει ίντερνετ.
Αν ηδη παιζει το Powerline εκει που το εχει σημαινει οτι οι γραμμες ειναι οκ. Αλλωστε τα συγχρονα παιζουν και σε τριφασικα (αν δεν κανω λαθος ) . Γιατι ομως λες οτι σου κοβουν ιντερνετ? Ακομα και μονο 100mbs να μεταφερει το powerline ειναι καλυτερο απο καθε wireless connection και σιγουρα περισσοτερο απο τη δυνατοτητα του ιντερνετ εκτος κι αν εχεις 200αρα γραμμη.

Το Cosmote tv παιζει πλεόν σε όλα τα δικτυα. Εννοώ οι υπηρεσίες του μέσω ιντερνετ. Δεν εχει τετοιο θέμα πλέον. Παλιότερα ισχυε αυτό. Οσον αφορά το παραπάνω που γράφεις στην συνδεσμολογία και εμένα θα μου φανεί παράξενο να μην δουλεψει αλλά βλέπουμε.