Vodafone TV

Γιατί έχουμε κολλήσει μ αυτό. Είναι προφανές ότι ο "αποκωδικοποιητης" δεν είναι μια εφαρμογή. Όπως δεν είναι καμίας εταιρείας άλλοτε. Δεν ξέρω γιατί μπήκαμε στην διαδικασία να ψάχνουμε εφαρμογή.
Τώρα για το αν αλλάξει η εφαρμογή(αυτή του playstore) , είναι μια άλλη ιστορία. Μπορεί και πρέπει να γίνει. Στο χέρι τους είναι.

Στάλθηκε χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προφανώς και είναι εφαρμογή , για android TV box μιλάμε..
Μέσω της εφαρμογής Vodafone TV που είναι 350mb+ σύμφνωνα με το screenshot γίνεται η αναπαραγωγή.
Το skin και ο launcher δεν παίζουν κάποιο ρόλο στην αναπαραγωγη.
Τεσπα , δεν έχει νόημα.

Πόσες ταυτόχρονες θεάσεις και μέχρι πόσες συσκευές μπορείς να έχεις Vodafone TV;

Πόσες ταυτόχρονες θεάσεις και μέχρι πόσες συσκευές μπορείς να έχεις Vodafone TV;
Αν θυμάμαι καλά μπορείς σε 4 συσκευές να βάλεις κωδικούς και μπορείς (νομίζω) να βλέπεις και στις 4 αλλά δεν θυμάμαι αν μετράει μαζί και ο αποκωδικοποιητής της Vodafone ως συσκευή

• Like
Reactions: AntonisTz
Παρέλαβα το μποξ πριν από λίγο...
Το απόγευμα θα κάνω και τις σχετικές δοκιμές. Αν είναι κάτι που μπορώ να το απαντήσω ευχαρίστως να βοηθήσω κι εγώ...
Το hdmi που χει μέσα είναι αξιοπρεπές ή να πάω να πάρω αλλο;
Επίσης είμαστε βέβαιοι ότι αποστέλλεται πλέον μόνο ο καινούργιος εξοπλισμός;
Τέλος 15 λεπτά μετά των παράδοση ήρθαν και τα σχετικά μηνύματα ενεργοποίησης και Disney plus.
Ελπίζω και εύχομαι να έχει καλύτερη εικόνα. Οικονομικά κερδισμένος είμαι μιας και δίνω λιγότερα κι έχω παραπάνω υπηρεσίες (είχα Disney plus), που όμως αν τις "απολαμβάνω" με τα χάλια που έχει η εφαρμογή και μεσω του μποξ θα τις έχω απλά...
Επίσης ο ήχος πρέπει μα διορθωθεί και κυρίως πρέπει να φτιαχτεί αυτό το αίσχος με τους υπότιτλους...
Το ΣΚ που χάζεψα λίγο το περιεχόμενο ήθελα να πάρω σβάρνα τα σκανδιναβικά. Να τα δω όλα στην σειρά αλλά ο συνδυασμός εικόνας/ ήχου/ υποτίτλων είναι αποτρεπτικός...
Η εταιρεία ΟΦΕΙΛΕΙ να στηρίξει το προϊόν της γιατί έτσι όπως για την ώρα το πλασάρει αργά ή γρήγορα το οικονομικό δεν θα είναι κίνητρο.

Καλή βδομάδα σε όλους!
H EIKONA KAI O HXOΣ (ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟ DISNEY ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ APP) είναι οριακά στο 1080 και απλός στερεοφωνικός. Απαράδεκτο κατ΄ εμέ αλλά και τι να κάνεις! Άσε αυτό το PAUSE που παίζει να είναι το πιο ηλίθιο σκεπτικό αντί να το έχεις στο ΟΚ το έχει εκεί που πατάς για το FF.

H EIKONA KAI O HXOΣ (ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟ DISNEY ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ APP) είναι οριακά στο 1080 και απλός στερεοφωνικός. Απαράδεκτο κατ΄ εμέ αλλά και τι να κάνεις! Άσε αυτό το PAUSE που παίζει να είναι το πιο ηλίθιο σκεπτικό αντί να το έχεις στο ΟΚ το έχει εκεί που πατάς για το FF.
όχι ο ήχος δεν είναι στερεοφωνικός στο box. Ο Denon διαβάζει 5.1 απλά σε λίγα ως επι το πλείστον καινούρια πράγματα. Ναι η συντριπτική πλειοψηφία είναι στέρεο αλλά μην το ισοπεδώνουμε.

@Bellerophontes δεν καταλαβαίνω που ακριβώς βρίσκεις το αστείο???? Εν έτη 2025 το να δίνεις απλό στέρεο ήχο και οριακά 1080 (πάντα με βάση το πότε γυρίστηκε )

• Haha
Reactions: Bellerophontes
@Bellerophontes δεν καταλαβαίνω που ακριβώς βρίσκεις το αστείο???? Εν έτη 2025 το να δίνεις απλό στέρεο ήχο και οριακά 1080 (πάντα με βάση το πότε γυρίστηκε )
μήπως να μετονομαστείς σε Χαχανούλης????

Ήρθε ο αποκωδικοποιητής, αλλά κλασικά ξέχασαν και πάλι να φέρουν κάτι, συγκεκριμένα το Wi-Fi extender.

Συνεχίζουν να κουτουλάνε μεταξύ τους δηλαδή.

Ας πω δυο πράματα μέχρι να το δοκιμάσω σοβαρά. Το σήμα στον ήχο μένει κλειδωμένο σε DD+ 5.1 ανεξάρτητα από το τι βλέπεις. Ακόμα κι αν βάλεις Mega Channel... :eek::ROFLMAO:

Φυσικά ο ήχος είναι δικάναλος εκεί (στο Mega channel) αλλά όπου υπάρχει πολυκάναλος ήχος, έβαλα εκεί πέρα κάτι σε HBO MAX και έπαιζαν τα surround, τότε παίζει.
Θα κοιτάξω αργότερα αν υπάρχει τέλος πάντων κάποιο info να ξέρεις τον ήχο που θα παίξει από πριν.

Για την ώρα, αυτό που μένει κλειδωμένο το signal σε DD+ 5.1 ανεξαρτήτως περιεχομένου, είναι ανησυχητικό. Γιατί αν το βάλεις το boxάκι να παίζει σε TV, στέλνει ήχο Dolby, πράγμα που σημαίνει ότι παίζει το ενδεχόμενο να χάνεις πληροφορία από κάποιο κανάλι λόγω downmix που ΔΕΝ γίνεται στην περίπτωση αυτή. :cool:
Θα το δοκιμάσω και αυτό εκτενώς φυσικά, μόλις βρω χρόνο.

Και... μόλις με πήραν τηλέφωνο, μου ζήτησαν ταπεινά συγνώμη (ούτε και θυμάμαι πόσες φορές το έχουν κάνει αυτό πια) και μου είπαν ότι ο πρώτος λογαριασμός θα είναι μηδενικός. Το εύρος της πίστωσης δηλαδή αφορά ένα πάγιο.
Τους το είχα ζητήσει από χτες αυτό, αλλά ήθελαν να κάνουν αναλογική πίστωση για όσες υπηρεσίες δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω και όχι ένα ολόκληρο πάγιο.

Συνολικά λοιπόν έχουμε
1. Δωρεάν το πρώτο πάγιο
2. TV Box με Vodafone TV που ήρθε και έχει το λιγότερο απάνθρωπο UI και πολυκάναλο ήχο (θα δούμε για το downmix)
3. Wi-Fi extender που εκκρεμεί αλλά θα έρθει
4. Σταθερό και internet με FTTH
5. Δωρεάν ψυχοθεραπεία με όλα αυτά μέχρι να βρεθεί η άκρη, γιατί όλα αυτά όπως καταλαβαίνετε είχε μεγάλη ένταση μέχρι να βρεθεί κάποια άκρη.

Μπορώ πλέον να πω ότι έχουμε win-win κατάσταση.

• Haha
Reactions: kostthem
όχι ο ήχος δεν είναι στερεοφωνικός στο box. Ο Denon διαβάζει 5.1 απλά σε λίγα ως επι το πλείστον καινούρια πράγματα. Ναι η συντριπτική πλειοψηφία είναι στέρεο αλλά μην το ισοπεδώνουμε.
5.1 παίρνω και εγώ με τον νέο δέκτη σε καινούργιες ταινίες και σειρές. Η εικόνα είναι σίγουρα 1080p ίσως και κάτι παραπάνω. Δεν έχω κανένα παράπονο με εικόνα και βλέπω σε πολλές ίντσες.

• Like
Reactions: Bellerophontes

Μην ασχολείσαι. Δεν ξέρει ο ίδιος ότι βάζοντας reaction το μόνο που κάνει είναι να σου ανεβάζει το reaction score.... :cool:
Εμένα τις τελευταίες μέρες με τα reactions που έβαζε τα γελάκια, με ξαναεμφάνισε στους πρώτους σε reactions στο AVclub... :LOL:

Για όποιον είναι ανάμεσα σε APP και δέκτη να προτιμήσει τον δέκτη. Είναι σα να βλέπεις άλλη υπηρεσία. Εκεί έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Είναι η μόνη streaming υπηρεσία από πολλές που έχω δοκιμάσει που δεν έχω δει ούτε ένα drop frame σε panning σκηνές. Πραγματικά πολύ καλός ελπίζω να εμπλουτίσουν τα καναλια με τα υπόλοιπα ελληνικά και να κάνουν τους υπότιτλους πιο στρογγυλούς στην βιβλιοθήκη τους και θα σαρώσουν με την κατάλληλη προώθηση.

Για όποιον είναι ανάμεσα σε APP και δέκτη να προτιμήσει τον δέκτη. Είναι σα να βλέπεις άλλη υπηρεσία. Εκεί έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Είναι η μόνη streaming υπηρεσία από πολλές που έχω δοκιμάσει που δεν έχω δει ούτε ένα drop frame σε panning σκηνές. Πραγματικά πολύ καλός ελπίζω να εμπλουτίσουν τα καναλια με τα υπόλοιπα ελληνικά και να κάνουν τους υπότιτλους πιο στρογγυλούς στην βιβλιοθήκη τους και θα σαρώσουν με την κατάλληλη προώθηση.
Καλά, μην υπερβάλουμε κιόλας.. Είναι πολύ μακριά από αυτό πού λέγεται εξαιρετική δουλειά

• Like
Reactions: angelalex and Pleo
@Bellerophontes
Να σου πω εσύ που έχεις τα μέσα και τα έξω βάλε βύσμα να πάρω τον δέκτη τον καινούργιο γιατί μίλησα στον tobi με εκπρόσωπο και μου είπαν αν δεν κάνεις ανανέωση συμβολαίου δεν σου δίνουμε τίποτα!

Εν τω μεταξύ διαβάζω ότι η vodafone δίνει δώρο πρόσβαση στην ant+... Το είχε κάνει και παλιότερα. Κάτι μου λέει ότι η vodafone πατάει ένα ματάκι στην F1. Αν κάποια στιγμή γίνει το deal και αγοράζει τα δικαιώματα, θεωρώ ότι είναι τεράστιο άλμα για την vodafone

Ήρθε ο αποκωδικοποιητής, αλλά κλασικά ξέχασαν και πάλι να φέρουν κάτι, συγκεκριμένα το Wi-Fi extender.

Συνεχίζουν να κουτουλάνε μεταξύ τους δηλαδή.

Ας πω δυο πράματα μέχρι να το δοκιμάσω σοβαρά. Το σήμα στον ήχο μένει κλειδωμένο σε DD+ 5.1 ανεξάρτητα από το τι βλέπεις. Ακόμα κι αν βάλεις Mega Channel... :eek::ROFLMAO:

Φυσικά ο ήχος είναι δικάναλος εκεί (στο Mega channel) αλλά όπου υπάρχει πολυκάναλος ήχος, έβαλα εκεί πέρα κάτι σε HBO MAX και έπαιζαν τα surround, τότε παίζει.
Θα κοιτάξω αργότερα αν υπάρχει τέλος πάντων κάποιο info να ξέρεις τον ήχο που θα παίξει από πριν.

Για την ώρα, αυτό που μένει κλειδωμένο το signal σε DD+ 5.1 ανεξαρτήτως περιεχομένου, είναι ανησυχητικό. Γιατί αν το βάλεις το boxάκι να παίζει σε TV, στέλνει ήχο Dolby, πράγμα που σημαίνει ότι παίζει το ενδεχόμενο να χάνεις πληροφορία από κάποιο κανάλι λόγω downmix που ΔΕΝ γίνεται στην περίπτωση αυτή. :cool:
Θα το δοκιμάσω και αυτό εκτενώς φυσικά, μόλις βρω χρόνο.

Και... μόλις με πήραν τηλέφωνο, μου ζήτησαν ταπεινά συγνώμη (ούτε και θυμάμαι πόσες φορές το έχουν κάνει αυτό πια) και μου είπαν ότι ο πρώτος λογαριασμός θα είναι μηδενικός. Το εύρος της πίστωσης δηλαδή αφορά ένα πάγιο.
Τους το είχα ζητήσει από χτες αυτό, αλλά ήθελαν να κάνουν αναλογική πίστωση για όσες υπηρεσίες δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω και όχι ένα ολόκληρο πάγιο.

Συνολικά λοιπόν έχουμε
1. Δωρεάν το πρώτο πάγιο
2. TV Box με Vodafone TV που ήρθε και έχει το λιγότερο απάνθρωπο UI και πολυκάναλο ήχο (θα δούμε για το downmix)
3. Wi-Fi extender που εκκρεμεί αλλά θα έρθει
4. Σταθερό και internet με FTTH
5. Δωρεάν ψυχοθεραπεία με όλα αυτά μέχρι να βρεθεί η άκρη, γιατί όλα αυτά όπως καταλαβαίνετε είχε μεγάλη ένταση μέχρι να βρεθεί κάποια άκρη.

Μπορώ πλέον να πω ότι έχουμε win-win κατάσταση.
Περιμένω review σε δυνατές σειρές και ταινίες για το 5.1 dd αν αξίζει και λιγα λογια για την εικονα.Μην καθυστερείς!!

Εσείς που σας άλλαξαν τον παλιό δεκτή με τον νέο βασισμένο σε Android: έχοντας πλέον και τους δύο δέκτες, μπορω να έχω τον έναν στη μία τηλεόραση και τον άλλο στην άλλη στο ίδιο σπίτι/δίκτυο, δηλαδή να μην αποσύρω τον παλιο; Στο ίδιο σπίτι, ξαναλέω.

Εσείς που σας άλλαξαν τον παλιό δεκτή με τον νέο βασισμένο σε Android: έχοντας πλέον και τους δύο δέκτες, μπορω να έχω τον έναν στη μία τηλεόραση και τον άλλο στην άλλη στο ίδιο σπίτι/δίκτυο, δηλαδή να μην αποσύρω τον παλιο; Στο ίδιο σπίτι, ξαναλέω.
Όχι. Εμένα τουλάχιστον αυτό μου είπαν. Ο νέος καταργεί τον παλιό.

Εν τω μεταξύ διαβάζω ότι η vodafone δίνει δώρο πρόσβαση στην ant+... Το είχε κάνει και παλιότερα. Κάτι μου λέει ότι η vodafone πατάει ένα ματάκι στην F1. Αν κάποια στιγμή γίνει το deal και αγοράζει τα δικαιώματα, θεωρώ ότι είναι τεράστιο άλμα για την vodafone
Καλά, το ant1+ το δίνουν δωρεάν "ολοι" ΔΕΗ, cosmote, vodafone κ.λ.π.