Vodafone TV

Κάτι σχετικό με τους υπότιτλους. Η τελευταία σεζόν της σειράς white lotus στη Vodafone οι υπότιτλοι έιναι καμένοι στο βίντεο, στο max που επίσης έχει ελληνικούς υπότιτλους δεν είναι. Μπορείς να τους επιλέξει ή όχι. Οπότε οι άσχετοι της Vodafone σε ένα αρχείο που δεν χρειάζεται να κάνουν απολύτως τίποτα γιατί είναι όλα έτοιμα το κάνουν ξανά encode? και καίνε τους υπότιτλους στο βίντεο, τόσο άχρηστοι είναι.
Δεν θυμάμαι πότε έδινε το δωρεάν 9μηνο μέσω cu αλλά από τότε η εικόνα είναι έχει όντως βελτιωθεί, η εφαρμογή τα ίδια σ…α είναι.

Κάτι σχετικό με τους υπότιτλους. Η τελευταία σεζόν της σειράς white lotus στη Vodafone οι υπότιτλοι έιναι καμένοι στο βίντεο, στο max που επίσης έχει ελληνικούς υπότιτλους δεν είναι. Μπορείς να τους επιλέξει ή όχι. Οπότε οι άσχετοι της Vodafone σε ένα αρχείο που δεν χρειάζεται να κάνουν απολύτως τίποτα γιατί είναι όλα έτοιμα το κάνουν ξανά encode? και καίνε τους υπότιτλους στο βίντεο, τόσο άχρηστοι είναι.
Δεν θυμάμαι πότε έδινε το δωρεάν 9μηνο μέσω cu αλλά από τότε η εικόνα είναι έχει όντως βελτιωθεί, η εφαρμογή τα ίδια σ…α είναι.
Το max USA έχει ελληνικούς υπότιτλους στην white lotus??? Η κατάλαβα λάθος??

Στην εξαιρετικά σπάνια περίπτωση που θα βρείτε περιεχόμενο πολυκάναλο στο HBO & MAX, γυρνώντας τη γλώσσα στη δεύτερη επιλογή, θα δουλέψει και το upmix εάν το επιλέξετε.
Το πρόβλημα ο δέκτης το παρουσιάζει όταν στέλνεις την πρώτη γλώσσα, που είναι και η μοναδική επιλογή στη συντριπτική πλειοψηφία στο διαθέσιμο περιεχόμενο.

Πάντως χωρίς να είμαι συνδρομητής σε κάποια πλατφόρμα,από ότι διαβάζω εδώ μέσα,η μόνη πλατφόρμα επί ελληνικού εδάφους που έχει αρκετά καλή εικόνα και ήχο d.d+ πολύ καλό, είναι η cosmote.Η νόβα από καλό ήχο παλιά 5.1, το γύρισε και αυτή, σε στέρεο αλά 80ς.Τελικα μήπως βλέπουν όλοι από κινητά και ταμπλετ?Γιατί αλλιώς δεν υπάρχει λογική να οπισθοδρομουμε σε όλα τα επίπεδα.Δεν κρίνω την νodafone αλλά σαν παρατηρητής βλέπω ότι όλοι οι παροχοι μειώνουν αντί να ανεβάζουν στροφες-υλικο.Αυτο σαν τίμια άποψη.

Σε άλλες χώρες δεν το κάνουν έτσι όμως. Μην κοιτάς την ψωροκώσταινα.

Για να έχουν διαλέξει το DD+ μόνο από τον δέκτη τους και αφήνοντας το DD μόνο στο app για τα τρίτα box, σημαίνει ότι για το μέλλον έχουν ανοιχτή την πόρτα στο Atmos.
Εάν ήμουν στα παπούτσια τους θα μου περνούσε από το μυαλό να το έχω ως feature για όσους θελήσουν να διαλέξουν το ακριβότερο πακέτο με τον δέκτη και ενδεχομένως με κάποιο πρόγραμμα ακόμα συνδυαστικά.
Λέμε τώρα όταν το φτιάξουν να δουλεύει σωστά πρώτα.

Για την ώρα βέβαια το.. board of directors ενδιαφέρεται μόνο για τα νούμερα που θα μαζέψει από τις πωλήσεις, και όπως φαίνεται από τη διαφορά που υπάρχει σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη χώρα, τους παίρνει να συνεχίσουν να το κάνουν.

Σε άλλες χώρες δεν το κάνουν έτσι όμως. Μην κοιτάς την ψωροκώσταινα.

Για να έχουν διαλέξει το DD+ μόνο από τον δέκτη τους και αφήνοντας το DD μόνο στο app για τα τρίτα box, σημαίνει ότι για το μέλλον έχουν ανοιχτή την πόρτα στο Atmos.
Εάν ήμουν στα παπούτσια τους θα μου περνούσε από το μυαλό να το έχω ως feature για όσους θελήσουν να διαλέξουν το ακριβότερο πακέτο με τον δέκτη και ενδεχομένως με κάποιο πρόγραμμα ακόμα συνδυαστικά.
Λέμε τώρα όταν το φτιάξουν να δουλεύει σωστά πρώτα.

Για την ώρα βέβαια το.. board of directors ενδιαφέρεται μόνο για τα νούμερα που θα μαζέψει από τις πωλήσεις, και όπως φαίνεται από τη διαφορά που υπάρχει σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη χώρα, τους παίρνει να συνεχίσουν να το κάνουν.

Ο δέκτης που δίνουν σε άλλες χώρες πάντως είναι Atmos.

Ο δέκτης είναι αυτός :

Και μιλάω για αρκετές χώρες (Ιρλανδία , Γερμανία , Τσεχία , Ρουμανία , Πορτογαλία , Ισπανία)

Το αστείο πάντως είναι ότι ακόμα και στην Αλβανία που δίνουν τον ίδιο δεκτή με Ελλάδα , διαφημίζουν 4Κ περιεχόμενο.

Τον δέκτη τον έχω από χθες και θα τον δοκιμάσω μόλις βρω χρόνο.

Κι αυτός που δίνουν στην Ελλάδα υποστηρίζει Atmos και Dolby Vision. Δεν είναι ο δέκτης το θέμα. Το θέμα είναι τι έχουν επιλέξει να δίνουν.

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
Κι αυτός που δίνουν στην Ελλάδα υποστηρίζει Atmos και Dolby Vision. Δεν είναι ο δέκτης το θέμα. Το θέμα είναι τι έχουν επιλέξει να δίνουν.
Το καλύτερο περιεχόμενο σου δίνουν και γκρινιάζεις. Είσαι απίστευτος

Ο δέκτης είναι αυτός :

Και μιλάω για αρκετές χώρες (Ιρλανδία , Γερμανία , Τσεχία , Ρουμανία , Πορτογαλία , Ισπανία)

Το αστείο πάντως είναι ότι ακόμα και στην Αλβανία που δίνουν τον ίδιο δεκτή με Ελλάδα , διαφημίζουν 4Κ περιεχόμενο.

Τον δέκτη τον έχω από χθες και θα τον δοκιμάσω μόλις βρω χρόνο.
απίστευτο.στην αλβανια 4k dolby atmos

Attachments

• Εικόνα 16-3-25, 00.13.jpeg
    Εικόνα 16-3-25, 00.13.jpeg
    120.7 KB · Views: 30
  • Haha
Reactions: kostthem
Μπορούμε να αγοράσουμε μόνο τον δέκτη από vodafone???
Αν εισαι συνδρομητηϛ και θελειϛ να αλλαξειϛ τον παλιο βγαζει νοημα αλλιωϛ ειναι αχρηστοϛ αφου οπωϛ εχουν πει μελη του φορουμ ειναι κλειδωμενοϛ με την υπηρεσια.

Το καλύτερο περιεχόμενο σου δίνουν και γκρινιάζεις. Είσαι απίστευτος

Ψιτ, υπάλληλε, έχε υπ' όψη ότι πληρώνω. Ό,τι γουστάρω μπορώ να λέω για την υπηρεσία που πληρώνω και θα το ακούτε μέχρι να σβήσει ο ήλιος και θα λέτε και ευχαριστώ και θα ζητάτε ταπεινά συγνώμη από το τηλέφωνο και θα προσφέρετε δώρα για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα, όπως κάνετε μέχρι στιγμής.

Κομπρέντε;

Το περιεχόμενο είναι μέτριο με οποιοδήποτε στάνταρ και να το συγκρίνω, ευρωπαϊκώς.
Είστε ανόητοι αν νομίζετε ότι δεν θα έρθει η στιγμή που θα αναγκαστείτε να προσφέρετε εκείνο που προσφέρεται στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης.
Απλώς είναι θέμα χρόνου. Δεν είναι επιλογή σας.

Αν εισαι συνδρομητηϛ και θελειϛ να αλλαξειϛ τον παλιο βγαζει νοημα αλλιωϛ ειναι αχρηστοϛ αφου οπωϛ εχουν πει μελη του φορουμ ειναι κλειδωμενοϛ με την υπηρεσια.

Εμένα πάντως δεν φαίνεται κάποιος δέκτης στις συσκευές στο λογαριασμό μου.

Λέω για δοκιμή να βάλω τον δεύτερο που μου είπαν να τον κρατήσω, να δω τι παίζει με αυτό... .

Έκανα το πακέτο των 9.99 με τον δέκτη και τα discovery κανάλια είναι κλειδωμένα ενώ στο κατάστημα μου είπαν ότι παίζουν κανονικά.

Ενώ στο site υπάρχει το πρόγραμμα που έκανα το οποίο γράφει κανονικά discovery , τώρα εμφανίζεται και ένα άλλο πρόγραμμα με 13.29 που γράφει για 35+ κανάλια το οποίο μέχρι και χθες δεν υπήρχε. Μας δουλεύουν;

IMG_4421.jpeg

Έκανα το πακέτο των 9.99 με τον δέκτη και τα discovery κανάλια είναι κλειδωμένα ενώ στο κατάστημα μου είπαν ότι παίζουν κανονικά.

Ενώ στο site υπάρχει το πρόγραμμα που έκανα το οποίο γράφει κανονικά discovery , τώρα εμφανίζεται και ένα άλλο πρόγραμμα με 13.29 που γράφει για 35+ κανάλια το οποίο μέχρι και χθες δεν υπήρχε. Μας δουλεύουν;

View attachment 248915

Έτσι συμβαίνει και σε εμένα που πληρώνω vodafone TV, τον εξοπλισμό του vodafone TV (τον δέκτη δηλαδή, έξτρα μηνιαία χρέωση αυτή) που όλο αυτό είναι μέρος του πακέτου ανανέωσης συμβολαίου με FTTH και Vodafone TV.

Όταν μπω στο κανάλι που δεν το δείχνει, βγάζει ένα μήνυμα να επικοινωνήσω με το 13830 για την ενεργοποίηση της συνδρομής μου.

Απ' ό,τι φαίνεται θέλουν επιπλέον των έξτρα, έξτρα λεφτά για αυτά.

Έτσι συμβαίνει και σε εμένα που πληρώνω vodafone TV, τον εξοπλισμό του vodafone TV (τον δέκτη δηλαδή, έξτρα μηνιαία χρέωση αυτή) που όλο αυτό είναι μέρος του πακέτου ανανέωσης συμβολαίου με FTTH και Vodafone TV.

Όταν μπω στο κανάλι που δεν το δείχνει, βγάζει ένα μήνυμα να επικοινωνήσω με το 13830 για την ενεργοποίηση της συνδρομής μου.

Απ' ό,τι φαίνεται θέλουν επιπλέον των έξτρα, έξτρα λεφτά για αυτά.

Ναι αλλά αν δεις το screenshot γράφει discovery channel ξεκάθαρα. Τι να πω;

Στο κατάστημα μου είπαν ότι μόνο κάποια παιδικά δεν θα παίζουν και αν θέλω να τα ενεργοποιήσω έχει επιπλέον χρέωση 2-3 ευρώ το μήνα.