Vodafone TV

Συνέχισε έτσι. Μας διασκεδάζεις να ξέρεις.

Εγώ θα συνεχίζω πάντως να γράφω για την εικόνα και τον ήχο του δέκτη. Αν δεν σου αρέσει, που δεν σου αρέσει γιατί θα προτιμούσες να... μπαζωθεί η ανεπάρκεια του δέκτη, επίσης δεν μπορεί να γίνει τίποτε επάνω σε αυτό.

Ο δέκτης είναι προφανές ότι κάνει force το Dolby Digital Plus όταν βρίσκεται στο Auto οποιοδήποτε σήμα και να έχει το περιεχόμενο που αναπαράγει. Οι περισσότεροι εδώ μέσα γνωρίζουν τι σημαίνει αυτό, πλην της vodafone και των fanboys της.

Παιδάκια, ο δέκτης σας δυστυχώς έχει θέμα. Όσο πιο γρήγορα προβείτε στις απαιτούμενες διορθώσεις, τόσο καλύτερα.
Δεν θα βγάλεις άκρη θα επιμείνει με το ίδιο πράγμα συνέχεια. Εδώ του λέγαμε την άλλη φορά ότι τα παράπονα είναι περισσότερα από την ικανοποίηση και κόντεψε να μας βγάλει όλους τρελούς 😂

• Like
Reactions: Pleo
Ο μέσος χρήστης ούτε καν θα ασχοληθεί, απολαμβάνει την υπηρεσία και όλοι μας έχουμε διαπιστώσει την καλύτερη ποιότητα που προσφέρεται σε σχέση με το παρελθόν. Αν θεωρείς ότι δεν σε καλύπτει βάλε Cosmote tv. Το να λες τα ίδια και τα ίδια δείχνει σκόπιμη εμπάθεια προς την υπηρεσία και ισως εγείρει νομικά ζητήματα για σκοπουμενη συκοφαντική δυσφήμιση. Σου είπαν ότι θα βλέπεις το υλικό σε 4K με Dolby atmos και το αθέτησαν;
Σαν υπηρεσία, εγώ έχω πει το περιεχόμενο είναι μια χαρά αλλά ας πιάσουμε την εφαρμογή, τον ήχο και την εικόνα. Θεωρείς ότι είναι καλύτερη σε όλα από τις άλλες 2 πλατφόρμες? Ή ακόμα καλύτερα το νετφλιξ κλπ? Γιατί εγώ έχω δει και 4κ άλλου, ακόμα και η nova παλεύει να φτιάξει την εικόνα της, και στο on demand. Εδώ όμως γιατί ενώ έχουν την δυνατότητα να το πάρουν σε 4κ δεν το παίρνουν?

Σαν υπηρεσία, εγώ έχω πει το περιεχόμενο είναι μια χαρά αλλά ας πιάσουμε την εφαρμογή, τον ήχο και την εικόνα. Θεωρείς ότι είναι καλύτερη σε όλα από τις άλλες 2 πλατφόρμες? Ή ακόμα καλύτερα το νετφλιξ κλπ? Γιατί εγώ έχω δει και 4κ άλλου, ακόμα και η nova παλεύει να φτιάξει την εικόνα της, και στο on demand. Εδώ όμως γιατί ενώ έχουν την δυνατότητα να το πάρουν σε 4κ δεν το παίρνουν?
τόσες σελίδες τα ίδια γράφουμε. Το θέμα ποιότητα είναι υποκειμενικό. Για εμένα μια χαρά είναι η εικόνα, δεν έχω κανένα παράπονο. Αν ανέβει και άλλο καλοδεχούμενο. Αλλά κουράσατε. Περιμένετε με 9.99 και τέτοιο περιεχόμενο εικόνα 8K. Χαλαρώστε αλλιώς βάλτε Netflix. Εδώ είναι το thread του Vodafone tv

τόσες σελίδες τα ίδια γράφουμε. Το θέμα ποιότητα είναι υποκειμενικό. Για εμένα μια χαρά είναι η εικόνα, δεν έχω κανένα παράπονο. Αν ανέβει και άλλο καλοδεχούμενο. Αλλά κουράσατε. Περιμένετε με 9.99 και τέτοιο περιεχόμενο εικόνα 8K. Χαλαρώστε αλλιώς βάλτε Netflix. Εδώ είναι το thread του Vodafone tv
Εγώ είπα 20 ευρώ τα δίνω για 4κ, το θέμα είναι μπορεί να τα δώσει?

Μετά την συμφωνία vodafone tv, HBO max τό περιεχομενο HBO, max ειναι το ίδιο μέ πρίν ???
Έχει απαντηθεί. Δεν παρακολουθείς. Το περιεχόμενο προστίθεται σιγά σιγά και σταθερά μέσα στην υπάρχουσα εφαρμογή. Απότερος σκοπός είναι να μας προφυλάξουν από το σοκ της άμεσης προσθήκης του συνόλου που μπορεί να δημιουργήσει παραλληρήματα, ντελίρια, κοινωνικά φαινόμενα ομαδικών καταθλίψεων από υπερβολική θέαση κλπ. Ε, να προλαβαίνουν και οι εταιρίες με πατατάκια να γεμίζουν τα ράφια των σούπερ μάρκετ... Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι. Καλομελέτα κι έρχεται.
Νομίζω ότι δεν είναι αυτός ο πραγματικός λόγος. Μάλλον χρειάζονται χρόνο για να κάνουν embed τους υποτίτλους και downscale το περιεχόμενο για να το ανεβάσουν.

Στόχος τους δυστυχώς είναι ο μέσος χρήστης που θέλει να ανοίξει και να δεί κάτι. Για κάποιον που ευελπιστεί ότι θα δει το dune με dolby vision και atmos ας πούμε θα αφήσει μια γλυκόπικρη γεύση η υπηρεσία. Πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω το γιατί το πάνε έτσι.

Πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω το γιατί το πάνε έτσι.
Είναι τρομερά απλό!!!!!!! Ζεις στην Ελλάδα!!! Όπου ότι του φανεί του λολοστεφανή + η χώρα της αρπαχτής! Τι άλλο χρειάζεται να σου πω! Όταν η πλειοψηφία των θεατών δεν ενδιαφέρεται για την εικόνα και τον ήχο και βολεύεται με ότι του σερβίρουν τόσο και οι εταιρείες θα κάνουν ότι τους αρέσει. Δεν καταλαβαίνουν ότι πληρώνουν και έχουν δικαιώματα. Απλά πληρώνουν. Άσχετο αλλά τρανταχτό παράδειγμα η πλατφόρμα του ΑΝΤ1+ που πληρώνεις για να δεις FORMULA και αυτό που βλέπεις είναι άθλια εικόνα που κάνει από μόνη της downgrade σε 480p και βλέπεις και διαφημίσεις από πάνω. Το ίδιο είναι και η εν λόγω πλατφόρμα.

Τελικά είμαστε 3-4 που λέμε το ίδιο πράγμα 😂

ΧέητερΖζζζζ. Που νΤολμάνε να θέλουν να τηρούνται τα στάνταρντς. Τη γιαγιά από το κωλοκοτρονίτσι δεν την ενδιαφέρει να έχει ήχο ντόλμπυ σαράου, εσύ τι ψάχνεις τώρα; Άσε που η ποιότητα είναι υποκειμενική... 😂

Τα διαβάζουμε αυτά σε τεχνικό forum εν τω μεταξύ... . Όλα αυτά που είναι επιστημονικώς και τεχνικώς τεκμηριωμένα, δεν υπάρχουν γιατί... έτσι.

Κανείς δεν είπε ότι το πακέτο δεν είναι συμφέρον από πλευράς περιεχομένου. Κανείς δεν είπε ότι το U.I. του δέκτη δεν είναι καλύτερο από εκείνο του app σε τρίτο box.
Αλλά μην τυχόν και υπάρξει κριτική σε οτιδήποτε (τεκμηριωμένα μάλιστα). Εκεί εξαπολύουμε τα τρολ.

Για να καταλάβετε τι γίνεται. Το ένα ταχυφαγείο δίνει σε χαμηλότερη τιμή πιο πολλά από το άλλο ταχυφαγείο. Όταν όμως ανοίγοντας το πακέτο του πιο «συμφέροντος» ταχυφαγείου βλέπεις και κανα-δυο ψόφιες κατσαρίδες μέσα, σου λέει έλα τώρα που παραπονιέσαι. Τόσο πράμα πήρες. Δες το θετικά. Και οι κατσαρίδες πρωτείνη είναι.

ΧέητερΖζζζζ. Που νΤολμάνε να θέλουν να τηρούνται τα στάνταρντς. Τη γιαγιά από το κωλοκοτρονίτσι δεν την ενδιαφέρει να έχει ήχο ντόλμπυ σαράου, εσύ τι ψάχνεις τώρα; Άσε που η ποιότητα είναι υποκειμενική... 😂

Τα διαβάζουμε αυτά σε τεχνικό forum εν τω μεταξύ... . Όλα αυτά που είναι επιστημονικώς και τεχνικώς τεκμηριωμένα, δεν υπάρχουν γιατί... έτσι.

Κανείς δεν είπε ότι το πακέτο δεν είναι συμφέρον από πλευράς περιεχομένου. Κανείς δεν είπε ότι το U.I. του δέκτη δεν είναι καλύτερο από εκείνο του app σε τρίτο box.
Αλλά μην τυχόν και υπάρξει κριτική σε οτιδήποτε (τεκμηριωμένα μάλιστα). Εκεί εξαπολύουμε τα τρολ.

Για να καταλάβετε τι γίνεται. Το ένα ταχυφαγείο δίνει σε χαμηλότερη τιμή πιο πολλά από το άλλο ταχυφαγείο. Όταν όμως ανοίγοντας το πακέτο του πιο «συμφέροντος» ταχυφαγείου βλέπεις και κανα-δυο ψόφιες κατσαρίδες μέσα, σου λέει έλα τώρα που παραπονιέσαι. Τόσο πράμα πήρες. Δες το θετικά. Και οι κατσαρίδες πρωτείνη είναι.
Τα είπες όλα!! Εμείς είμαστε οι κακοί που τα λέμε και σε φόρουμ που κυρίως είναι για εικόνα και ήχο προφανώς θέλουμε το κακό της κάθε υπηρεσίας και για αυτό φωνάζουμε επειδή έχουμε συμφέροντα. Είναι κρίμα που δεν έχουν αντίκτυπο αυτά που λέμε όμως, ειδικά αυτά που λες εσύ που είσαι και γνώστης

Στα τόσα παράπονα που αναφέρονται για την πλατφόρμα της vodafone tv, να προσθέσω και ένα επιπλέον παράπονο που έχω εγώ. Ενώ άλλες πλατφόρμες, όπως cosmote tv, eon tv, netflix, prime video, μπορώ να τις παρακολουθήσω και στον browser στον υπολογιστή μου, δεν μπορώ vodafone tv (όπως και ANT+). Γιατί; Γιατί έχω linux.

• Like
Reactions: voys
Τα είπες όλα!! Εμείς είμαστε οι κακοί που τα λέμε και σε φόρουμ που κυρίως είναι για εικόνα και ήχο προφανώς θέλουμε το κακό της κάθε υπηρεσίας και για αυτό φωνάζουμε επειδή έχουμε συμφέροντα. Είναι κρίμα που δεν έχουν αντίκτυπο αυτά που λέμε όμως, ειδικά αυτά που λες εσύ που είσαι και γνώστης

Ο σκοπός και το νόημα του forum είναι να μοιράζεται η γνώση και οι εμπειρίες στο αντικείμενο που ενδιαφέρει τους υπόλοιπους χρήστες της κοινότητας. Αυτό μπορεί να γίνει. Το αν θα το φτιάξει ή όχι η Vodafone δεν περνάει από το χέρι μας. Όμως περνάει από το χέρι μας η πληροφορία και η ενημέρωση την οποία και δίνουμε.
Ένας αριθμός χρηστών λοιπόν στο παρόν νήμα βρήκε ότι υπάρχουν θέματα. Δεν είμαι ο μόνος. Βοήθησαν κι άλλοι. Ε, αυτό υποτίθεται δεν είναι το νόημα μιας κοινότητας χρηστών με ίδια ενδιαφέροντα επάνω στο χόμπυ τους;

Ο σκοπός και το νόημα του forum είναι να μοιράζεται η γνώση και οι εμπειρίες στο αντικείμενο που ενδιαφέρει τους υπόλοιπους χρήστες της κοινότητας. Αυτό μπορεί να γίνει. Το αν θα το φτιάξει ή όχι η Vodafone δεν περνάει από το χέρι μας. Όμως περνάει από το χέρι μας η πληροφορία και η ενημέρωση την οποία και δίνουμε.
Ένας αριθμός χρηστών λοιπόν στο παρόν νήμα βρήκε ότι υπάρχουν θέματα. Δεν είμαι ο μόνος. Βοήθησαν κι άλλοι. Ε, αυτό υποτίθεται δεν είναι το νόημα μιας κοινότητας χρηστών με ίδια ενδιαφέροντα επάνω στο χόμπυ τους;
Εγω μαζί σου σε αυτό τα λες μια χαρά. Το πρόβλημα είναι ότι άλλοι βλέπουν ότι είμαστε haters και δεν ξέρω γω τι άλλο. Μακάρι να το διάβαζαν να καταλάβουν το πρόβλημα..

Εγω μαζί σου σε αυτό τα λες μια χαρά. Το πρόβλημα είναι ότι άλλοι βλέπουν ότι είμαστε haters και δεν ξέρω γω τι άλλο. Μακάρι να το διάβαζαν να καταλάβουν το πρόβλημα..

Στο χέρι τους είναι να βγουν έξω από τα κουτάκια με τα οποία σκέφτονται. Εάν δεν βγουν κακό δικό τους, όχι δικό μας.

Εμείς ξέρουμε ότι ο δέκτης κάνει force στον ήχο στο σήμα και στέλνει άλλα αντί άλλων. Εμείς είμαστε κερδισμένοι από αυτή τη γνώση, εκείνοι όχι. Επίσης κερδισμένοι είμαστε γιατί τώρα που ξέρουμε, δεν θα βρεθούμε προ εκπλήξεως εάν αποφασίσουμε να πάρουμε τον δέκτη ή όχι ή ό,τι άλλο.

Προσωπικά θα μπορούσα και να μην γράψω καθόλου για τον δέκτη, καθώς έχω τη δυνατότητα να μπορώ να έχω proper ήχο από άλλο Box. Για ποιο λόγο να κουραστώ να κάθομαι να τα λέω, όταν μπορώ να έχω και το U.I. όποτε θέλω και τον ήχο τον σωστό επίσης όποτε θέλω με μια απλή εναλλαγή στις εισόδους μεταξύ του TV 3 και του nVidia Shield Pro;
Γιατί πολύ απλά αυτό είναι το σωστό να κάνω, είναι η απάντηση.

Αυτά. Αν κάποιος θέλει, με το input που έχω δώσει, ας κάνει τις δοκιμές του στο δικό του σύστημα και να μας πει εδώ αν έχει τα ίδια αποτελέσματα.

Κατάλαβα καλά; Ο κύριος Βελερεφόντης απειλεί με μηνύσεις;
Γιατί μέλη του Audio Video Club ασχολούνται με την εικόνα και τον ήχο της υπηρεσίας;
Το νήμα έχει αρχίσει να αποκτά ενδιαφέρον :ROFLMAO:

Κατάλαβα καλά; Ο κύριος Βελερεφόντης απειλεί με μηνύσεις;
Γιατί μέλη του Audio Video Club ασχολούνται με την εικόνα και τον ήχο της υπηρεσίας;
Το νήμα έχει αρχίσει να αποκτά ενδιαφέρον :ROFLMAO:
Το θέμα είναι ότι αν ο αγαπητός κατά τα άλλα Βελλερεφόντης (γιατί μας έχει χαρίσει post με πολύ γέλιο) αν όντως είναι τσιράκι ή εργαζόμενος στην VTV , αντί να μεταφέρει όλα αυτά σε αυτούς που πρέπει κάθετε και πουλάει τρέλα και μηνύσεις. Αυτό από μόνο του λέει πολλά!!
Τώρα αν απλά είναι funboy της υπηρεσίας έχει φάει τεράστιο κάψιμο!

Last edited:
Για να καταλάβετε τι γίνεται:
Το ένα ταχυφαγείο, δίνει
σε χαμηλότερη τιμή, πιο πολλά
από το άλλο ταχυφαγείο.
Όταν όμως, ανοίγοντας το πακέτο
του πιο «συμφέροντος» ταχυφαγείου,
βλέπεις και κανα-δυό ψόφιες
κατσαρίδες μέσα, σου λέει:
"Έλα τώρα που παραπονιέσαι!
Τόσο πράμα πήρες.
Δες το θετικά!
Και οι κατσαρίδες πρωτεΐνη είναι
"!
Υποκλίνομαι...
Έγραψες!!!

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
Καλημέρα σας,

Προχώρησα σε διαγραφή σειράς ποστς. Παρακαλώ όπως να διατηρείτε τη συζήτηση σ' ένα κόσμιο επίπεδο και μην προχωράτε σε προσωπικές επιθέσεις (Κανονισμός 2.6.β).

Στο χέρι τους είναι να βγουν έξω από τα κουτάκια με τα οποία σκέφτονται. Εάν δεν βγουν κακό δικό τους, όχι δικό μας.

Εμείς ξέρουμε ότι ο δέκτης κάνει force στον ήχο στο σήμα και στέλνει άλλα αντί άλλων. Εμείς είμαστε κερδισμένοι από αυτή τη γνώση, εκείνοι όχι. Επίσης κερδισμένοι είμαστε γιατί τώρα που ξέρουμε, δεν θα βρεθούμε προ εκπλήξεως εάν αποφασίσουμε να πάρουμε τον δέκτη ή όχι ή ό,τι άλλο.

Προσωπικά θα μπορούσα και να μην γράψω καθόλου για τον δέκτη, καθώς έχω τη δυνατότητα να μπορώ να έχω proper ήχο από άλλο Box. Για ποιο λόγο να κουραστώ να κάθομαι να τα λέω, όταν μπορώ να έχω και το U.I. όποτε θέλω και τον ήχο τον σωστό επίσης όποτε θέλω με μια απλή εναλλαγή στις εισόδους μεταξύ του TV 3 και του nVidia Shield Pro;
Γιατί πολύ απλά αυτό είναι το σωστό να κάνω, είναι η απάντηση.

Αυτά. Αν κάποιος θέλει, με το input που έχω δώσει, ας κάνει τις δοκιμές του στο δικό του σύστημα και να μας πει εδώ αν έχει τα ίδια αποτελέσματα.
Κάτι μού έχει ξεφύγει φίλε. Όταν ανοίγεις άλλη εφαρμογή από το box (π.χ Disney) έχεις απώλεια όσο αφορά τον ήχο?? Όπου είναι εφικτό, έχεις atmos κανονικά?? Ευχαριστώ