Vodafone TV

Βλέπεις που δεν διαβάζεις προσεκτικά; Εδώ δεν είχα ούτε δέκτη, ούτε internet ούτε σταθερό!
Για ελάχιστο (και πάντως μονοψήφιο) αριθμό ημερών, και κάποιες υπηρεσίες. Όχι για ένα μήνα και όχι όλες τις υπηρεσίες.

Μια χαρά προσεκτικά διαβάζω.

Τα άλλα περί "ταλαιπωριας" είναι καθαρή δικαιολογία για να ζητήσεις το δωρεάν πάγιο, το οποίο και σου έκαναν δώρο και το οποίο δέχτηκες, συνεχίζοντας όμως να λες ο,τι λες μπας και αποκομίσεις κι άλλα (πχ να απαιτήσεις να διακόψεις ατελώς ή χωρίς να πληρώσεις δεκάρα για το διάστημα που έκανες χρήση υπηρεσιών ή να ζητήσεις κι άλλα δώρα επειδή δεν παρελαβες εγκαίρως το repeater ή δεν έχει 5.1 σε όλα τα προγράμματα που σου αρέσουν κλπ).

Το σωστό θα ήταν να παραμείνεις στην αναλογική πίστωση για τις υπηρεσίες ή την απόσβεση του κόστους του repeater (αν πράγματι αργήσει πάνω από μήνα).

Το κακό με αυτό είναι ότι σου δένονται τα χέρια καθώς δεν υπάρχει τρόπος να μειώσεις την ένταση μόνο για το κανάλι αυτό. Ο δέκτης έχει ένα γενικό volume για τα πάντα και οι ενισχυτές AV μπορούν να διαφοροποιήσουν την ένταση μεταξύ των εισόδων μόνο. Αλλά ο δέκτης είναι σε μία είσοδο και έχει πολλαπλά κανάλια.

Πρόβλημα... .
Άρα δεν υπάρχει τρόπος. Θυμάμαι παλιά που είχα τον αποκωδικοποιητή έβαζα ένα κανάλι που ουσιαστικά δε λειτουργούσε. Τώρα δε βρήκα κάτι αντίστοιχο. Anyway.

Να ρωτήσω εγώ κάτι... υπάρχει τρόπος κάθε φορά που μπαίνουμε στην εφαρμογή να μην ακούγεται στο background κάποιο από τα live κανάλια? Αν δε κάνω λάθος αυτό που ακούγεται είναι το promo της voda.
Ακριβως το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ. Πολύ ενοχλητικό. Στην ουσία θυμάται το τελευταίο κανάλι του έχεις ανοίξει. Εγώ το πήγα στο discovery (πού σε μένα δεν ανοίγει λόγο πακέτου) και κάπως έτσι το αποφυγα.. Κάθε φορά πού ανοίγω την εφαρμογή η το box πάει αυτόματα στο discovery

• Like
Reactions: Dion999
Για ελάχιστο (και πάντως μονοψήφιο) αριθμό ημερών, και κάποιες υπηρεσίες. Όχι για ένα μήνα και όχι όλες τις υπηρεσίες.

Τα άλλα περί "ταλαιπωριας" είναι καθαρή δικαιολογία για να ζητήσεις το δωρεάν πάγιο, το οποίο και σου έκαναν δώρο και το οποίο δέχτηκες, συνεχίζοντας όμως να λες ο,τι λες μπας και αποκομίσεις κι άλλα (πχ να απαιτήσεις να διακόψεις ατελώς ή χωρίς να πληρώσεις δεκάρα για το διάστημα που έκανες χρήση υπηρεσιών ή να ζητήσεις κι άλλα δώρα επειδή δεν παρελαβες εγκαίρως το repeater ή δεν έχει 5.1 σε όλα τα προγράμματα που σου αρέσουν κλπ).

Το σωστό θα ήταν να παραμείνεις στην αναλογική πίστωση για τις υπηρεσίες ή την απόσβεση του κόστους του repeater (αν πράγματι αργήσει πάνω από μήνα).

Όχι δεν διαβάζεις προσεκτικά. Ξαναδιάβασέ τα για να καταλάβεις γιατί δεν έχεις καταλάβει τίποτε μέχρι στιγμής.

Δική τους αποδοχή ήταν κάτι που πρότεινα, το οποίο το απέρριψαν, εγώ δεν επέμεινα παραπάνω. Στη συνέχεια έκαναν κι άλλη κουτσουκέλα και μόνοι τους μου είπαν ότι κάνουν δεκτό το δωρεάν (και όχι δώρο) πρώτο πάγιο.
Δεν τους πίεσα καθόλου.

Δεν ξέρω γιατί βγάζεις συμπεράσματα, αλλά εγώ είμαι απολύτως ακριβής σε ό,τι έχω πει. Εξ' άλλου ό,τι μου μεταφέρουν γράφω, δεν τα βγάζω από το μυαλό μου. Κάτι που δεν μπορώ να πω για μερικούς που διαβάζουν και έχουν καταλάβει τελείως διαφορετικά πράγματα από αυτά που εγώ έχω γράψει.

Το σωστό είναι αυτό που γίνεται μέχρι στιγμής, με όριο τον ένα μήνα, γιατί συνεχίζει να μην έχει ολοκληρωθεί από την πλευρά τους ολόκληρη η υποχρέωσή τους ακόμα. Κοντεύει πάντως... .

Η ταλαιπωρία υπήρξε σαφώς και πάλι μόνοι τους την αναγνώρισαν. Με τόσες συγνώμες που ζήτησαν εξ' άλλου. Εδώ δεν είχαμε καν σταθερό και internet λέμε...

Επίσης στο νήμα εδώ, και μόνο που αποκαλύψαμε τον τρόπο για τον πολυκαναλικό ήχο ακόμα και στα πακέτα των 10 ευρώ χωρίς αποκωδικοποιητή, κανονικά θα έπρεπε να μας στήσουν άγαλμα έξω από τα γραφεία τους, με τόσους που θα στραφούν στα πακέτα αυτά που σε άλλη περίπτωση δεν θα στρέφονταν.
Και όχι μόνο αυτό, δείξαμε και τη διαφορά στο format του δέκτη τους και πως αυτό έχει ή δεν έχει νόημα ως ακριβότερη υπηρεσία.

Αλλά ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος, εγώ δεν περιμένω τίποτε περισσότερο από το να ολοκληρώσουν ό,τι έχουν υποσχεθεί.

Last edited:
  • Haha
Reactions: Bellerophontes

Καταλαβαίνεις ότι έχεις απόλυτο λάθος ε;
Η ζημία δεν είναι η αναλογία του παγίου , είναι τελείως αβάσιμο αυτό που γράφεις καθώς μπορεί να προκύψουν σοβαρές οικονομικές ζημίες για κάποιον από τη διακοπή του τηλεφώνου και του internet.

Είναι σαν να λες ότι μου έκοψε για 2 ημέρες το ρεύμα η ΔΕΗ και δεν δικαιούμαι να ζητήσω αποζημίωση για τα εμπορεύματα που μου χάλασαν αλλά την αναλογία στο πάγιο.

Το ίδιο είναι και το τηλέφωνο/internet καθώς πολλοί δουλεύουν επίσημα με hybrid εργασία , χρειάζονται πρόσβαση για υπηρεσίας ασφαλείας , ακόμα και για ιατρικές υπηρεσίες που παρέχονται κατ οίκον.

Καταλαβαίνεις ότι έχεις απόλυτο λάθος ε;

Κάνει και ένα ακόμη λάθος που έκαναν και λίγοι ακόμη στο θέμα. Δεν υπάρχουν δύο πλευρές. Υπάρχει μόνο μία. Η δική μου. Sorry αλλά έτσι είναι σε αυτές τις σχέσεις που βασίζονται σε οικονομικές συναλλαγές.
Blame it on the rain... .

Εντός των επόμενων 30 λεπτών έρχεται και το extender και ολοκληρώνεται η υποχρέωσή τους αναφορικά με την πληρότητα του εξοπλισμού.

Ελπίζω να έχω χρόνο σήμερα, να δοκιμάσω και τον δεύτερο δέκτη. Είναι λίγο γεμάτη η μέρα σήμερα... .

Με βάση την παρακάτω εικόνα από διαφημιστική ανάρτηση στο Newsbomb, αναφέρεται για πρώτη φορά, πως ο εμπλουτισμός του περιεχομένου της υπηρεσίας ΜΑΧ στο Vodafone TV θα γίνει σταδιακά και αφορά όλο το περιεχόμενο το οποίο είναι πάνω από 8,000ώρες και αφορά σειρές και ταινίες.

Σας παραθέτω την εικόνα και ακολουθεί και η πηγή όλης της δημοσίευσης.

Προφανώς και δεν είναι όλο το περιεχόμενο του ΜΑΧ παντού 8000 ώρες. Για να προσπαθήσω να γίνω καλοπροαίρετος, προφανώς ΑΝ ερχόταν το ΜΑΧ στην Ελλάδα, λόγω δικαιωμάτων, θα είχε δυνατότητα να προβάλει πρόγραμμα 8000ωρών και το κάνει μέσω της VTV. Αναφέροντας την λέξη ΟΛΟ το περιεχόμενο, σίγουρα δεν εννοεί πως το περιεχόμενο της native εφαρμογής σε όλες τις χώρες είναι 8000ώρες.

ΗΒΟ.jpg

• Like
Reactions: kostthem
Αναφέροντας την λέξη ΟΛΟ το περιεχόμενο, σίγουρα δεν εννοεί πως το περιεχόμενο της native εφαρμογής σε όλες τις χώρες είναι 8000ώρες.

View attachment 249033

Όλο το περιεχόμενο της συνδρομητικής υπηρεσίας Max, σημαίνει όλο το περιεχόμενο. Άλλο νόημα δεν μπορεί να έχει αυτή η φράση. Μένει να γίνει αυτό σε εύλογο χρονικό διάστημα αφού λέει ότι θα γίνει σταδιακά, φαντάζομαι όσοι έχουμε πάρει πλέον το πακέτο της Vodafone TV, δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε προς το τέλος της συνδρομής για να γίνει αυτό.

Για την ώρα μοιάζει σαν γίγαντας όλο αυτό που πλασάρουν. Στο φασόλι αναφέρομαι... .

Αν το δούμε αναλογικά, οι 8000ώρες σε σειρές και ταινίες, με έναν μέσο όρο της μίας ώρας, μιλάμε για περίπου επιπλέον 133 στο περίπου τίτλους. Οπότε λογικά αν πούμε πως επικεντρώνεται περισσότερο σε σειρές παρά σε ταινίες, η λογική λέει πως θα είναι στο 60-40 άρα κάπου στις 80 σειρές ακόμα και 50 ταινίες. Αν υποθέσουμε τώρα πως από σειρές δεν υπολείπεται και πολύ, τότε πάμε στο 80-20 άρα σε 100 ταινίες περίπου επιπλέον και το υπόλοιπο που περισσεύει σε σειρές. Προσπαθώ με όλο αυτό να δω αν πραγματικά αξίζει όλος αυτός ο ντόρος που έχει γίνει. Προσπαθώ επίσης να ζυγίσω την κατάσταση και να σκεφτώ πως θα ήταν να ερχόταν το ΜΑΧ στην Ελλάδα μόνο του και να εμφάνιζε κατάλογο αντίστοιχο με τον τωρινό. Ίσως τελικά όντως δεν είχε νόημα και για αυτούς. Είχα διαβάσει παλαιότερα κάπου (δεν θυμάμαι που) πως η κατάσταση στην Ελλάδα με το θέμα των δικαιωμάτων και τους εγχώριους διανομείς, αποτελεί τροχοπέδη σε οποιαδήποτε προσπάθεια έλευσης καθολικού καταλόγου. Είναι μοιρασμένα σε πολλούς. Ξεχωριστές βιβλιοθήκες έχει το MEGA, Star, Alpha, που παραδοσιακά παίζουν ταινίες στην ελεύθερη τηλεόραση. Ίσως όταν μαζέψει την κατάσταση η εταιρεία και συγκεντρώσει χωρίς να ανανεώνει αυτά τα δικαιώματα μπορεί κάτι να αλλάξει.

Όλο το περιεχόμενο της συνδρομητικής υπηρεσίας Max, σημαίνει όλο το περιεχόμενο. Άλλο νόημα δεν μπορεί να έχει αυτή η φράση. Μένει να γίνει αυτό σε εύλογο χρονικό διάστημα αφού λέει ότι θα γίνει σταδιακά, φαντάζομαι όσοι έχουμε πάρει πλέον το πακέτο της Vodafone TV, δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε προς το τέλος της συνδρομής για να γίνει αυτό.

Για την ώρα μοιάζει σαν γίγαντας όλο αυτό που πλασάρουν. Στο φασόλι αναφέρομαι... .
Πιστεύω θα ζητήσουν το χρονοδιάγραμμα σου :ROFLMAO:

A! και μην ξεχνάμε τα κανάλια που έγραψε ο Bellerophontes. Αναφέρθηκε σε ΗΒΟ 1 και 2, καθώς και σε κανάλι σειρών HBO Series. Εγώ μπορεί να μην πιστεύω πως θα γίνει κάτι τέτοιο αφού οι αναφορές σε αυτό το γεγονός κρατάν από το 22, αλλά παρόλα αυτά περιμένω. Κάποια ψήγματα αλήθειας μπορεί να υπάρχουν σε όλα αυτά. Ίσως ακόμα δεν έχει φτάσει ο χρόνος τους. Πάντως το γεγονός ότι έγινε για πρώτη φορά η αναφορά στη λέξη "σταδιακά" σε δημόσιο μέσο, μου δείχνει πως και οι ίδιοι προσπαθούν να δικαιολογήσουν την αδράνεια που υπάρχει μέχρι στιγμής στο θέμα της προσθήκης νέων τίτλων. Μάτι βγάζει εδώ που τα λέμε.

Μην αρχίσουμε πάλι τα..ξυδάκια οι haters και τα συναφή. Κανείς δεν είναι hater, όλοι πληρώνουμε και απαιτούμε δικαιολόγηση της συγκεκριμένης προσέγγισης από την Vodafone. Δεν θα έλεγε κανείς κάτι αν ξεκινούσε δειλά δειλά και έβαζε τμηματικά τίτλους. Σκεφτείτε πως παρουσιάζει μια συμφωνία κολοσσό και αυτό που έχει μέσα είναι το ίδιο και απαράλλαχτο. 3-4 προσθήκες έχουν γίνει σε έναν γενικότερο αχταρμά. Αν ξεκινούσε ταπεινά και ήσυχα, όλα θα ήταν αλλιώς. Κανείς δεν θα έλεγε τίποτα. Όπως και δεν έλεγε πρίν. Το έιχαμε σίγουρο πως το είχε παρατήσει το θέμα και είχε εναποθέσει τις ελπίδες της σε ένα Ντισνευ και στις συνδρομές που μοίραζε από εδώ και από εκεί. Όχι όμως τώρα που όλοι γνωρίζουμε τι εστί ΜΑΧ και τι δυναμική έχει, να προσπαθεί να μας πλασάρει πως έφερε το ΜΑΧ. Δεν το έφερε. Το ΜΑΧ προφανώς δεν ήθελε να έρθει, βάζοντας όπως φαίνεται και χαμηλές προδιαγραφές πτήσης της υπηρεσίας. Εκτός αν όλο αυτό αποτελεί περίοδο χάριτος ώστε να οργανωθεί το τμήμα. Άλλωστε δεν πιστεύω πως θα παραμείνει έτσι η κατάσταση. Πιστεύω (και έχω λόγο να το κάνω) πως στο μέλλον θα έρθει και μόνο του. Αρκεί να συμμαζευτεί κάπως η κατάσταση που, αλήθεια είναι, πως είναι αρκετά κατακερματισμένη.

Πιστεύω θα ζητήσουν το χρονοδιάγραμμα σου :ROFLMAO:

Πεσ' τους ότι δεν είναι δωρεάν το χρονοδιάγραμμα, έχει χρέωση. Τιμές φιλικές.

Η υπηρεσία super-wifi με το extender έχει αργή διαδικασία σύνδεσης και δεν γίνεται με την πρώτη. Κι αυτό πες τους να το βελτιώσουν. Είμαστε στο 2025 και αφήνουν μια αίσθηση σε όλα λες και είμαστε στο 2015... .

Μην αρχίσουμε πάλι τα..ξυδάκια οι haters και τα συναφή. Κανείς δεν είναι hater, όλοι πληρώνουμε και απαιτούμε δικαιολόγηση της συγκεκριμένης προσέγγισης από την Vodafone. Δεν θα έλεγε κανείς κάτι αν ξεκινούσε δειλά δειλά και έβαζε τμηματικά τίτλους. Σκεφτείτε πως παρουσιάζει μια συμφωνία κολοσσό και αυτό που έχει μέσα είναι το ίδιο και απαράλλαχτο. 3-4 προσθήκες έχουν γίνει σε έναν γενικότερο αχταρμά. Αν ξεκινούσε ταπεινά και ήσυχα, όλα θα ήταν αλλιώς. Κανείς δεν θα έλεγε τίποτα. Όπως και δεν έλεγε πρίν. Το έιχαμε σίγουρο πως το είχε παρατήσει το θέμα και είχε εναποθέσει τις ελπίδες της σε ένα Ντισνευ και στις συνδρομές που μοίραζε από εδώ και από εκεί. Όχι όμως τώρα που όλοι γνωρίζουμε τι εστί ΜΑΧ και τι δυναμική έχει, να προσπαθεί να μας πλασάρει πως έφερε το ΜΑΧ. Δεν το έφερε. Το ΜΑΧ προφανώς δεν ήθελε να έρθει, βάζοντας όπως φαίνεται και χαμηλές προδιαγραφές πτήσης της υπηρεσίας. Εκτός αν όλο αυτό αποτελεί περίοδο χάριτος ώστε να οργανωθεί το τμήμα. Άλλωστε δεν πιστεύω πως θα παραμείνει έτσι η κατάσταση. Πιστεύω (και έχω λόγο να το κάνω) πως στο μέλλον θα έρθει και μόνο του. Αρκεί να συμμαζευτεί κάπως η κατάσταση που, αλήθεια είναι, πως είναι αρκετά κατακερματισμένη.

Εάν έρθει μόνο του για να σταθεί θα πρέπει και πάλι να κάνει συνεργασίες με κάποιον πάροχο, όπως κάνει το Disney+ το οποίο δίνει και στην standalone εκδοχή του πολλές φορές προσφορές, τώρα τρέχει με 1,99 το μήνα για τέσσερις μήνες π.χ.
Σκέψου τι αντίκτυπο θα έχει αυτό στο Vodafone TV. Εύκολα ο άλλος θα προτιμήσει το πακέτο των 10 ευρώ και θα καταπιεί το άθλιο U.I. και U.X. του app που κατεβάζεις.
Μετά ο δέκτης και όλα τα συμπαραμαρτούντα πακέτα που τον αφορούν, θα χάσουν πολύ σε δυναμική. Για το καλύτερο U.I. στα κανάλια μόνο δεν θα τον προτιμήσει κανείς.

Επίσης το κανάλι Vodafone TV ακούγεται ενοχλητικά δυνατότερα από οτιδήποτε άλλο. Τόσο στον δέκτη τους όσο και σε οποιοδήποτε άλλο box που τρέχει την εφαρμογή από το playstore.
Τόσο "σοβαρή" αντιμετώπιση και προσέγγιση έχουν σε θέματα ποιότητας ήχου και εικόνας που χουν βάλει το τέρμα το προμο κανάλι τους λες και περνάει ντατσουν με καρέκλες που όσο πιο δυνατά ακουστεί τόσο πιο πολύ θα σε πείσει...
Πέραν αυτού είναι τουλάχιστον ενοχλητικό να παίζει ένα κανάλι από πίσω (οποίο κανάλι κι αν είναι) όσο εσύ ψάχνεις τι θα δεις...

• Haha
  • Like
Reactions: kostthem and boniak
Ήδη έχει αρκετό περιεχόμενο. Σταδιακά θα μπαίνουν περισσότερα. Δεν είπαν ποτέ ότι θα έμπαινε κατευθείαν όλο. Αυτό θα ήταν χαζό, μετά θα ήταν βαρετό.