Για ελάχιστο (και πάντως μονοψήφιο) αριθμό ημερών, και κάποιες υπηρεσίες. Όχι για ένα μήνα και όχι όλες τις υπηρεσίες.
Μια χαρά προσεκτικά διαβάζω.
Τα άλλα περί "ταλαιπωριας" είναι καθαρή δικαιολογία για να ζητήσεις το δωρεάν πάγιο, το οποίο και σου έκαναν δώρο και το οποίο δέχτηκες, συνεχίζοντας όμως να λες ο,τι λες μπας και αποκομίσεις κι άλλα (πχ να απαιτήσεις να διακόψεις ατελώς ή χωρίς να πληρώσεις δεκάρα για το διάστημα που έκανες χρήση υπηρεσιών ή να ζητήσεις κι άλλα δώρα επειδή δεν παρελαβες εγκαίρως το repeater ή δεν έχει 5.1 σε όλα τα προγράμματα που σου αρέσουν κλπ).
Το σωστό θα ήταν να παραμείνεις στην αναλογική πίστωση για τις υπηρεσίες ή την απόσβεση του κόστους του repeater (αν πράγματι αργήσει πάνω από μήνα).
Όχι δεν διαβάζεις προσεκτικά. Ξαναδιάβασέ τα για να καταλάβεις γιατί δεν έχεις καταλάβει τίποτε μέχρι στιγμής.
Δική τους αποδοχή ήταν κάτι που πρότεινα, το οποίο το απέρριψαν, εγώ δεν επέμεινα παραπάνω. Στη συνέχεια έκαναν κι άλλη κουτσουκέλα
και μόνοι τους μου είπαν ότι κάνουν δεκτό το δωρεάν (και όχι δώρο) πρώτο πάγιο.
Δεν τους πίεσα καθόλου.
Δεν ξέρω γιατί βγάζεις συμπεράσματα, αλλά εγώ είμαι απολύτως ακριβής σε ό,τι έχω πει. Εξ' άλλου ό,τι μου μεταφέρουν γράφω, δεν τα βγάζω από το μυαλό μου. Κάτι που δεν μπορώ να πω για μερικούς που διαβάζουν και έχουν καταλάβει τελείως διαφορετικά πράγματα από αυτά που εγώ έχω γράψει.
Το σωστό είναι αυτό που γίνεται μέχρι στιγμής, με όριο τον ένα μήνα, γιατί συνεχίζει να μην έχει ολοκληρωθεί από την πλευρά τους ολόκληρη η υποχρέωσή τους ακόμα. Κοντεύει πάντως... .
Η ταλαιπωρία υπήρξε σαφώς και πάλι
μόνοι τους την αναγνώρισαν. Με τόσες συγνώμες που ζήτησαν εξ' άλλου. Εδώ δεν είχαμε καν σταθερό και internet λέμε...
Επίσης στο νήμα εδώ, και μόνο που αποκαλύψαμε τον τρόπο για τον πολυκαναλικό ήχο ακόμα και στα πακέτα των 10 ευρώ χωρίς αποκωδικοποιητή, κανονικά θα έπρεπε να μας στήσουν άγαλμα έξω από τα γραφεία τους, με τόσους που θα στραφούν στα πακέτα αυτά που σε άλλη περίπτωση δεν θα στρέφονταν.
Και όχι μόνο αυτό, δείξαμε και τη διαφορά στο format του δέκτη τους και πως αυτό έχει ή δεν έχει νόημα ως ακριβότερη υπηρεσία.
Αλλά ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος, εγώ δεν περιμένω τίποτε περισσότερο από το να ολοκληρώσουν ό,τι έχουν υποσχεθεί.