Vodafone TV

Το Viaplay Select είναι μια υπηρεσία από τη Viaplay, τη μεγαλύτερη και πιο αναγνωρισμένη τηλεοπτική πλατφόρμα της Σκανδιναβίας. Η βιβλιοθήκη του με πάνω από 150 πρωτότυπα προγράμματα, από κωμωδίες και δράματα, μέχρι θρίλερ και ντοκιμαντέρ, είναι πλέον διαθέσιμη αποκλειστικά για τους συνδρομητές του Vodafone TV, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να έχουν ακόμη περισσότερες επιλογές θέασης. Με βραβευμένες παραγωγές, ιστορίες που συγκλονίζουν και τίτλους που ξεχώρισαν στα πλέον δυνατά και αναγνωρίσιμα φεστιβαλικά προγράμματα του κόσμου, το Viaplay κατάφερε μέσα σε 5 χρόνια να γίνει από τους πιο δυνατούς παίκτες στον χώρο των streaming υπηρεσιών, προσφέροντας περιεχόμενο σε τηλεοπτικά δίκτυα και θεατές σε ολόκληρο τον κόσμο. Το Viaplay έχει βραβευτεί και αναγνωριστεί για το πρωτότυπο περιεχόμενο και τις παραγωγές του που έγιναν δημοφιλείς μεταξύ κοινού και κριτικών"
"με πάνω από 150".... οκ, για το vodafone tv δεν ισχύει αυτό βέβαια, αλλά ξέρω..."θα μπουν σιγά σιγά"...
προσωπικά ως λάτρης των σκανδιναβικών παραγωγων, θα πω απλά, ότι σε άλλες πλατφόρμες κυκλοφορεί καλύτερο υλικό από αυτό που έχουμε εμείς διαθέσιμο...
Επίσης όντως η πλατφόρμα αυτή και το ντιζνει σε καλύτερη τιμή ήταν κίνητρο...
Από κει και πέρα (θα το λέω συνεχώς)
Φτιάξτε εικόνα, ήχο και υπότιτλους ΉΜΑΡΤΟΝ

Το viaplay είναι ήδη ενσωματωμένο στο Vodafone tv από ότι κατάλαβα και δεν είναι ξεχωριστό app όπως το Disney tv.

Δηλαδή όπως και το max θα έχει το 50% του περιεχομένου.
Μακάρι να είχαμε και το 50% δυστυχώς πολύ λιγότερο…

Μακάρι να είχαμε και το 50% δυστυχώς πολύ λιγότερο…
Είναι ενσωματωμένο, ναι...
Τώρα για το 50% θα πω απλά ότι αν αυτό είναι το 50% (ποσοτικά και μόνο κρίνω γιατί είναι αντικειμενικο μετρό κι όχι υποκειμενικό όπως το ποιοτικό κριτήριο), αν το πλήρες περιεχόμενο του Viaplay είναι δυο φοράς αυτό που εμείς έχουμε, τότε δεν έχει λόγο ύπαρξης η πλατφόρμα μιας και εύκολα την έχεις δει όλη εντός μικρού χρονικού διαστήματος...
Πέραν αυτών όμως θέλω να πω και κάτι ακόμα...
Έστω, λέω έστω, ότι η Vodafone "επιελγει" να ανεβσσει σιγά-σιγά το διαθέσιμο υλικό του max και του Viaplay, με ποια λογική γίνεται αυτό; κάθε πλατφόρμα από αυτές τις δύο, όπως και κάθε άλλη, έχει μόνιμα διαθέσιμο το πλήρες υλικό της με οποίες προσθήκες και αφαιρέσεις γίνονται σε αυτό πάντα κατόπιν ενημέρωσης.
Εδώ έχουμε ένα "δείγμα" του υλικού και ούτε που ξέρουμε πότε θα προστεθεί η ια αφαιρεθεί κάτι και το ερώτημα είναι αν συμφώνησαν κάτι τέτοιο ( που στην προκειμένη περίπτωση οι πλατφόρμες απλά δεν μας θεωρούν σύμβαση αγορά) ή αν η Vodafone ακολουθεί αυτή την τελική είτε από υποτίμηση είτε από αδιαφορία είτε από αδυναμία...
Σε κάθε περίπτωση αυτό που διαφημίζεται δεν ισχύει...
Επι της ουσίας έχουμε μια περιορισμένη πρόσβαση στις πλατφόρμες τόσο ποσοτική όσο και ποιοτική.
Δεν μπορούμε να αλλάξουμε/ αφαιρέσουμε/ επεξεραστουμε τους υπότιτλους, δεν μπορούμε να έχουμε πλήρη πρόσβαση στο υλικό που είναι διαθέσιμο μιας και η ποιότητα ήχου/ εικόνας δεν είναι αυτή που πραγματικά υπάρχει!
13 του μήνα θα προβληθεί ο 2ος κυκλος του the last of us και κατά πάσα πιθανότητα θα τον δούμε μέσω νόμιμου τρόπου με την χειρότερη ποιότητα απ αυτή που θα το δούνε όλοι οι υπόλοιποι...

13 του μήνα θα προβληθεί ο 2ος κυκλος του the last of us και κατά πάσα πιθανότητα θα τον δούμε μέσω νόμιμου τρόπου με την χειρότερη ποιότητα απ αυτή που θα το δούνε όλοι οι υπόλοιποι...
Με αυτό τα είπες όλα...

Το θέμα είναι πως το διαφήμισε ως "το Max διαθέσιμο στην Ελλάδα μόνο από την Vodafone" ή κάτι τέτοιο. Το σωστό θα ήταν "επιλογές από το Μax" . Τέλος πάντων με ένα δεκάρικο που ζητάει αυτά που δίνει είναι καλά. Πιο πολύ με νευριάζει η παραπλανητική διαφήμιση, όχι το προϊόν

H Warner προσπαθεί να βρει γρήγορα χρήματα και δεν ενδιαφέρεται για την ελληνική αγορά. Εκτιμά ότι έβγαλε περισσότερα (και άμεσα) με ρήτρα αποκλειστικότητας με τη Vodafone παρά αν κυνηγούσε συνδρομητές.

Πήγαμε δυστυχώς σε επανάληψη του μοντέλου Paramount-Cosmote, όπου οι πάροχοι ενσωματώνουν στις πλατφόρμες τους (κάποιο από) το καινούργιο περιεχόμενο της υπηρεσίας και βάζουν και μετρημένα στα δάχτυλα από το αρχείο, αλλά διαφημίζουν ότι «έφεραν την Paramount+ / το Max στην Ελλάδα».

Στο πακετο των 9,90 σου δινει κωδικους για να συνδεθεις και στο disney plus σωστα?η δεσμευση ειναι 12 μηνες/?

Στο U.I. μόνο. Γιατί σε σοβαρό σύστημα καλύτερα να παρακολουθείς με άλλο.
σε ποιότητα εικόνας-ηχου σε εφαρμογές πχ Apple TV - cosmote tv ειναι χειροτερο απο το mi box s ?

σε ποιότητα εικόνας-ηχου σε εφαρμογές πχ Apple TV - cosmote tv ειναι χειροτερο απο το mi box s ?

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι στο Auto κάνει force σε Dolby Digital Plus 5.1 ό,τι σήμα και να παίζει εκείνη την ώρα. Εννοείται ότι δεν είναι surround, έτσι γράφει απλώς. Ακόμα και να στείλεις στέρεο περιεχόμενο, αυτό δείχνει.

Άλλα θέματα όπως το ότι η θύρα USB είναι... διακοσμητική και δεν βλέπει εξωτερικό σκληρό δίσκο ή το ότι δεν έχει άλλη έξοδο εκτός από την HDMI, πες ότι τα αντέχεις.
Είναι πιο γρήγορο από το Mi Box S (1st Gen) πάντως, αλλά όχι από το nVidia Shield TV Pro, μια και τα έχω αυτά τα δύο και μπορώ να τα συγκρίνω με τους δύο TV3 της Vodafone που επίσης έχω (από σπόντα ο δεύτερος).

Στο πακετο των 9,90 σου δινει κωδικους για να συνδεθεις και στο disney plus σωστα?η δεσμευση ειναι 12 μηνες/?

Εγώ έφτιαξα καινούργιο λογαριασμό από την αρχή, αλλά νομίζω ότι υπάρχει τρόπος να συνδεθείς με τον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό σου στο Disney+ και να συνεχίσει η χρέωση μέσω Vodafone πλέον.
Εγώ το έχω με συμβόλαιο διετές, άρα δεν μπορώ να σου απαντήσω για την δέσμευση.

Διαγράφηκε σειρά ποστς των τελευταίων 3 ημερών, για τους εξής λόγους:

Spam
Offtopic συζητήσεις
Ειρωνείες προς άλλα μέλη του φόρουμ

Παρακαλώ όπως κρατήσετε το νήμα καθαρό, μην επαναλαμβάνουμε κάθε 2 εβδομάδες τα ίδια και τα ίδια. Καλό Σ/Κ σε όλους/ες!

Ξέρει κανείς αν μπορούμε να ορίσουμε την ώρα συντήρησης στο TV3 ή δεν αλλάζει αυτό;