Vodafone TV

"Hbo περιεχόμενο" λένε, κάποιοι εδώ μέσα αν πούμε κάτι αρνητικό φωνάζουν κι εγώ ψάχνω hbo περιεχόμενο και συγκεκριμένα τη νέα σειρά "la riviere des disparues" αλλά πουθενά... Ωραίο περιεχόμενο λοιπόν...
Και για να μην το ...ξεχάσω! Ως που θα πάει αυτή η αθλιότητα με ήχο/ υπότιτλους μαι εικόνα;

Το περιεχόμενο μια χαρά είναι, σίγουρα λείπουν πράγματα. Όλα τα άλλα όμως είναι χάλια.

• Like
Reactions: airb
Λείπουν πολλά από περιεχόμενο. Και μετά από επικοινωνία με μαιλ, δεν το πιστεύουν ότι λείπουν τόσα πολλά. Ειδικά για το hacks, το οποίο στις 10 Απριλίου βγαίνει η 4η σαιζόν, δεν το πίστευαν ότι δεν έχουν ανέβει οι 3 πρώτες. Τους έστειλα screen shot, το έστειλαν στα αντίστοιχα τμήματα και περιμένω απάντηση.

Το American Idol, ο διαγωνισμός που άλλαξε τα δεδομένα στην παγκόσμια μουσική σκηνή, έφτασε αποκλειστικά στο Vodafone TV με τον όγδοο κύκλο του και με μοναδικά auditions και live επεισόδια.

Το American Idol, ο διαγωνισμός που άλλαξε τα δεδομένα στην παγκόσμια μουσική σκηνή, έφτασε αποκλειστικά στο Vodafone TV με τον όγδοο κύκλο του και με μοναδικά auditions και live επεισόδια.
Θέλουμε όλες τις ταινίες και σειρές που θα μπουν αυτό το μήνα στο Vodafone TV 🙏

"Hbo περιεχόμενο" λένε, κάποιοι εδώ μέσα αν πούμε κάτι αρνητικό φωνάζουν κι εγώ ψάχνω hbo περιεχόμενο και συγκεκριμένα τη νέα σειρά "la riviere des disparues" αλλά πουθενά... Ωραίο περιεχόμενο λοιπόν...
Και για να μην το ...ξεχάσω! Ως που θα πάει αυτή η αθλιότητα με ήχο/ υπότιτλους μαι εικόνα;

η συγκεκριμενη σειρα λεγεται Long Bright River και ειναι παραγωγη της Peacock (η streaming πλατφορμα του NBC) δε ξερω γιατι να την εχει η VTV στην Ελλαδα.

Τι τραγωδια ειναι αυτη λειτουργωντας το μεσω του nvidia pro.....διαφερει (το menu) απο καθε τι αλλο που ξερουμε ειδικα ο player ειναι μια αυτοκτονια αν θες να σταματησεις....

• Like
Reactions: boniak
Εγώ έχω άλλο πρόβλημα με τον λογαριασμό μου .

Έλεγε επόμενη χρέωση 1/4 . Κάνω διακοπή στις 30/3 . Και στις 31/3 βλέπω χρεωση στην κάρτα για χρήση από 29/3 έως 29/4 . Μπαίνω στο λογαριασμό, με εχει ακόμη άνεργο, με επόμενη χρέωση 1/5 και στην απενεργοποιηση της συνδρομής το κουμπί είναι γκρι και δεν πατιέται.

1 ώρα να βρω άνθρωπο να μιλήσω προσπαθώντας να βρω τον κατάλληλο συνδυασμό απαντήσεων με τον tobi για να μου πουν ότι η χρέωση μου ορθά έγινε γιατί ο λογαριασμός μου ενεργοοποιηθηκε στις 29/1 .
Εγώ να επιμένω και να τους δείχνω ότι οι ίδιοι μου έστειλαν μήνυμα στις 29/3 ότι έχω άλλες τρεις μερες μέχρι την χρέωση γιατί ο λογαριασμός έγινε στις 29 αλλά η υπηρεσία ενεργοποιηθηκε 3 μέρες μετά.

Ακόμη ο λογαριασμός ενεργός, ακόμη δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης από πλευράς μου , ακομη περιμενω να το κανουν αυτοι, ενεργή η χρέωση χωρίς δυνατότητα διαγραφής της κάρτας και σε κατάσταση λογαριασμού με δείχνει 1 μήνα δωρεάν Vodafone Tv...

Τραγική εταιρεία και ακόμη πιο τραγική η εφαρμογή για tv .

η συγκεκριμενη σειρα λεγεται Long Bright River και ειναι παραγωγη της Peacock (η streaming πλατφορμα του NBC) δε ξερω γιατι να την εχει η VTV στην Ελλαδα.
Η σειρά είναι παραγωγή της Sony.
Ίσως να τη ψάχνει γιατί η σειρά στις ΗΠΑ πέρα από το Peacock έχει μπει και στο Αμερικάνικο max.
Και έχει μπει και σε πολλά ευρωπαϊκά max όπως το Γαλλικό και το Πολωνικό.
Έχει μπει επίσης και σε όλα τα max της Λατινικής Αμερικής.
Προφανώς έχει max και την είδε είτε στο Γαλλικό max ή στο Αμερικάνικο.
Στην Ελλάδα η σειρά το πιο πιθανό να μπει στη Nova.

• Like
Reactions: geovrettos
Το viaplay που διαφημίζουν τι είναι;
Το Viaplay Select είναι μια υπηρεσία από τη Viaplay, τη μεγαλύτερη και πιο αναγνωρισμένη τηλεοπτική πλατφόρμα της Σκανδιναβίας. Η βιβλιοθήκη του με πάνω από 150 πρωτότυπα προγράμματα, από κωμωδίες και δράματα, μέχρι θρίλερ και ντοκιμαντέρ, είναι πλέον διαθέσιμη αποκλειστικά για τους συνδρομητές του Vodafone TV, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να έχουν ακόμη περισσότερες επιλογές θέασης. Με βραβευμένες παραγωγές, ιστορίες που συγκλονίζουν και τίτλους που ξεχώρισαν στα πλέον δυνατά και αναγνωρίσιμα φεστιβαλικά προγράμματα του κόσμου, το Viaplay κατάφερε μέσα σε 5 χρόνια να γίνει από τους πιο δυνατούς παίκτες στον χώρο των streaming υπηρεσιών, προσφέροντας περιεχόμενο σε τηλεοπτικά δίκτυα και θεατές σε ολόκληρο τον κόσμο. Το Viaplay έχει βραβευτεί και αναγνωριστεί για το πρωτότυπο περιεχόμενο και τις παραγωγές του που έγιναν δημοφιλείς μεταξύ κοινού και κριτικών