AlexT_
AVClub Fanatic
Χμ.. κι εγώ το ενεργοποίησα στο γραφείο σε δίκτυο Νοβα.
Το έλυσες το θέμα ή το άφησες με SAV1836?
Το άφησα, βλέπω μέσω εφαρμογής απευθείας στην TV. Θέλω όταν κατέβω στο χωριό την άλλη εβδομάδα που υπάρχει δίκτυο Vodafone να το τσεκάρω εκ νέουΧμ.. κι εγώ το ενεργοποίησα στο γραφείο σε δίκτυο Νοβα.
Σε δίκτυο Cosmote στο σπίτι παίζει κανονικά μέσω Android TV app, iPad & iPhone app, Web.Πάντως το να γράφουν σε έως 5 συσκευές επιπλέον του αποκωδικοποιητή, δηλαδή 6, και να μην δουλεύει σε άλλο δίκτυο είναι τραγικό.
Δηλαδή αν κάποιος έχει ένα smartphone ή tablet τα οποία είναι εξ' ορισμού φορητές συσκευές, θα πρέπει να είναι στο ίδιο δίκτυο ή όχι;
Σίγουρα τον περιορισμό για το δίκτυο τον έχουν προκειμένου να μην μπορεί ο κάτοχος να δώσει σε άλλους τη δυνατότητα με τους ίδιους κωδικούς να παρακολουθούν και άλλοι, όμως αυτό κατ' αρχάς δεν επιτρέπει στον κάτοχο να βλέπει όπου θέλει αυτός, π.χ. σε άλλο χώρο με μια σταθερή συσκευή, ένα box που έχεις ή μια smart tv.
Εκτός των άλλων, είναι και προσβολή για τον κάτοχο της vodafone tv, αφού έτσι θεωρείται εξ' αρχής ότι θα προβεί σε κάτι τέτοιο, δηλαδή με τους κωδικούς του να βλέπει κάποιος τρίτος.
Από πότε έχει προαποφασίσει ο πάροχος ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί; Μας ξέρει κι από χτες;
Το καλό που τους θέλω είναι να βρουν άλλο τρόπο. Αυτός είναι απαράδεκτος.
Σε δίκτυο Cosmote στο σπίτι παίζει κανονικά μέσω Android TV app, iPad & iPhone app, Web.
Για αποκωδικοποιητή δεν ξέρω, ποτέ δεν άνοιξα το κουτί του.
Oποιαδηποτε συσκευη πλην του box της VF, παιζει απο οπουδηποτε .Δεν είσαι με συμβόλαιο στη vodafone αν έχω καταλάβει σωστά.
Εγώ που είμαι με συμβόλαιο και το vodafone tv ήρθε ως πακέτο με την σταθερή μου σύνδεση, δεν θα μπορέσω να ξέρω πριν βγω ας πούμε εκτός Αθηνών να δω τι συμβαίνει με τα boxes και τον δέκτη.
Είμαι με συμβόλαιο Vodafone:Δεν είσαι με συμβόλαιο στη vodafone αν έχω καταλάβει σωστά.
Εγώ που είμαι με συμβόλαιο και το vodafone tv ήρθε ως πακέτο με την σταθερή μου σύνδεση, δεν θα μπορέσω να ξέρω πριν βγω ας πούμε εκτός Αθηνών να δω τι συμβαίνει με τα boxes και τον δέκτη.
Ειμαι με συμβολαιο και το box παιζει σε δικτυο cosmote και το app σε tcl tv σε δικτυο Nova οποτε λογικα παιζει παντου. Επισηϛ η εφαρμογη σε ταμπλετ παιζει και στα δυο παραπανω δικτυα.Δεν είσαι με συμβόλαιο στη vodafone αν έχω καταλάβει σωστά.
Είμαι με συμβόλαιο Vodafone:
Στο σπίτι μου, έχω Cosmote.
Στο σπίτι της μάνας έβαλα Vodafone οπτική κατοστάρα με τηλεόραση και κάνω χρήση της τηλεόρασης μέσω του app στο σπίτι μου.
Οπότε λογικά είναι όπως τα λέει ακριβώς από πάνω ο @HuX_FluX, το μποξάκι τους θα παίζει από το ίδιο δίκτυο και μέσω app από παντού.
Καλημερα! Απο την μεχρι τωρα εμπειρια μου σωστα.Συνεπώς αν εγώ θέλω να πάρω το boxάκι στις διακοπές μου για να έχω vodafone TV σε άλλο δίκτυο, μπορώ. Αρκεί να μην είναι ο δέκτης της vodafone αλλά boxάκι που τρέχει το app με τους κωδικούς μου. Σωστά;
Δεν το ξέρω και δεν αμφιβάλλω, αλλά σε όλα τα διαφημιστικά μηνύματα και σε όλες τις αναφορές, το αναφέρουν. Ας το βγάλουν, αν δεν ισχύει...!!!Τα looney tunes τα ξεχνάμε. Τα αφαίρεσε η μαμά εταιρεία.
Καλημέρα,
χρησιμοποιεί κανείς τον αποκωδικοποιητή αποκλειστικά με συνδεση WIFI;
Έχω το εξής πρόβλημα. Συνδέεται κανονικά με το ρουτερ (Vodafone ρουτερ και σύδεση Vodafone) και αποσυνδέεται κάθε 10 λεπτα περίπου και συνδέεται μετά από 2-3 δευτερόλεπτα ξανα
Αν προσέξεις λένε new looney tunes μια παιδική σειρά (2015-2020) . Αλλά ότι και να λένε από την vodafone η απόφαση έχει ληφθεί από τα κεντρικά του MAXΔεν το ξέρω και δεν αμφιβάλλω, αλλά σε όλα τα διαφημιστικά μηνύματα και σε όλες τις αναφορές, το αναφέρουν. Ας το βγάλουν, αν δεν ισχύει...!!!