Vodafone TV

AlexT_

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,458
Θεσσαλονίκη
@kevin7
"Ωστόσο εάν δοκιμάσεις να βάλεις από την αρχή πρόγραμμα σε κανάλι που εμφανίζει το εν λόγω μήνυμα, παίζει κανονικά!!!"

Ναι, παίζει, άλλα όχι και τα live κανάλια πχ. mtv
Επίσης αρκεί να πατήσεις pause για ένα δυο δευτερόλεπτα και μετά ανοίγουν (αλλά δεν ισχύει στα live)

AlexT_

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,458
Θεσσαλονίκη
Πάντως τόσο το Shield όσο και το eon+ tv box παίζουν μια χαρά τα πάντα και εκτός δικτύου vodafone

Στο παραπάνω θέμα να αναφέρω ότι δοκίμασα χωρίς αποτέλεσμα και με hot spot από κινητό σε δίκτυο vodafone.

geovrettos

Senior Member
3 March 2020
335
Γεια και χαρά σε όλους! Μέρες είχα να μπω και ακόμα πιο πολλές να ανοίξω το μποξ ...
Αυτή η κατάσταση με τους υπότιτλους είναι Α Θ Λ Ι Α! Α! Και νομίζω ότι αυτό δεν αφορά την... μειοψηφία ...
Είπα παρ όλα αυτά να αναζητήσω και αν δω μια σειρά του hbo την la riviere des disparues... και τσουπ, άκυρο εκτός αν κάνω κάτι τόσο λάθος...
Hbo έχουμε υποτίθεται....
Και κάτι ακόμα, η ποιότητα εικόνας είναι κάτι αντικειμενικο ,ας πούμε βλέπεις χάλια ποιότητα, βλέπεις 1080 ,βλέπεις 4κ... υποκειμενικό είναι οτιδήποτε πέραν αυτού..

kevin7

New member
5 June 2016
39
Χμ.. κι εγώ το ενεργοποίησα στο γραφείο σε δίκτυο Νοβα.
Το έλυσες το θέμα ή το άφησες με SAV1836?
Το άφησα, βλέπω μέσω εφαρμογής απευθείας στην TV. Θέλω όταν κατέβω στο χωριό την άλλη εβδομάδα που υπάρχει δίκτυο Vodafone να το τσεκάρω εκ νέου

Pleo

AVClub Fanatic
14 March 2008
21,620
Αθήνα
Πάντως το να γράφουν σε έως 5 συσκευές επιπλέον του αποκωδικοποιητή, δηλαδή 6, και να μην δουλεύει σε άλλο δίκτυο είναι τραγικό.

Δηλαδή αν κάποιος έχει ένα smartphone ή tablet τα οποία είναι εξ' ορισμού φορητές συσκευές, θα πρέπει να είναι στο ίδιο δίκτυο ή όχι;

Σίγουρα τον περιορισμό για το δίκτυο τον έχουν προκειμένου να μην μπορεί ο κάτοχος να δώσει σε άλλους τη δυνατότητα με τους ίδιους κωδικούς να παρακολουθούν και άλλοι, όμως αυτό κατ' αρχάς δεν επιτρέπει στον κάτοχο να βλέπει όπου θέλει αυτός, π.χ. σε άλλο χώρο με μια σταθερή συσκευή, ένα box που έχεις ή μια smart tv.

Εκτός των άλλων, είναι και προσβολή για τον κάτοχο της vodafone tv, αφού έτσι θεωρείται εξ' αρχής ότι θα προβεί σε κάτι τέτοιο, δηλαδή με τους κωδικούς του να βλέπει κάποιος τρίτος.
Από πότε έχει προαποφασίσει ο πάροχος ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί; Μας ξέρει κι από χτες;

Το καλό που τους θέλω είναι να βρουν άλλο τρόπο. Αυτός είναι απαράδεκτος.

kostthem

AVClub Enthusiast
22 December 2012
762
Πάντως το να γράφουν σε έως 5 συσκευές επιπλέον του αποκωδικοποιητή, δηλαδή 6, και να μην δουλεύει σε άλλο δίκτυο είναι τραγικό.

Δηλαδή αν κάποιος έχει ένα smartphone ή tablet τα οποία είναι εξ' ορισμού φορητές συσκευές, θα πρέπει να είναι στο ίδιο δίκτυο ή όχι;

Σίγουρα τον περιορισμό για το δίκτυο τον έχουν προκειμένου να μην μπορεί ο κάτοχος να δώσει σε άλλους τη δυνατότητα με τους ίδιους κωδικούς να παρακολουθούν και άλλοι, όμως αυτό κατ' αρχάς δεν επιτρέπει στον κάτοχο να βλέπει όπου θέλει αυτός, π.χ. σε άλλο χώρο με μια σταθερή συσκευή, ένα box που έχεις ή μια smart tv.

Εκτός των άλλων, είναι και προσβολή για τον κάτοχο της vodafone tv, αφού έτσι θεωρείται εξ' αρχής ότι θα προβεί σε κάτι τέτοιο, δηλαδή με τους κωδικούς του να βλέπει κάποιος τρίτος.
Από πότε έχει προαποφασίσει ο πάροχος ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί; Μας ξέρει κι από χτες;

Το καλό που τους θέλω είναι να βρουν άλλο τρόπο. Αυτός είναι απαράδεκτος.
Σε δίκτυο Cosmote στο σπίτι παίζει κανονικά μέσω Android TV app, iPad & iPhone app, Web.
Για αποκωδικοποιητή δεν ξέρω, ποτέ δεν άνοιξα το κουτί του.

Pleo

AVClub Fanatic
14 March 2008
21,620
Αθήνα
Σε δίκτυο Cosmote στο σπίτι παίζει κανονικά μέσω Android TV app, iPad & iPhone app, Web.
Για αποκωδικοποιητή δεν ξέρω, ποτέ δεν άνοιξα το κουτί του.

Δεν είσαι με συμβόλαιο στη vodafone αν έχω καταλάβει σωστά.

Εγώ που είμαι με συμβόλαιο και το vodafone tv ήρθε ως πακέτο με την σταθερή μου σύνδεση, δεν θα μπορέσω να ξέρω πριν βγω ας πούμε εκτός Αθηνών να δω τι συμβαίνει με τα boxes και τον δέκτη.

HuX_FluX

Established Member
22 January 2008
115

Εγώ που είμαι με συμβόλαιο και το vodafone tv ήρθε ως πακέτο με την σταθερή μου σύνδεση, δεν θα μπορέσω να ξέρω πριν βγω ας πούμε εκτός Αθηνών να δω τι συμβαίνει με τα boxes και τον δέκτη.
Oποιαδηποτε συσκευη πλην του box της VF, παιζει απο οπουδηποτε .

• Like
Reactions: kostthem

kostthem

AVClub Enthusiast
22 December 2012
762

Είμαι με συμβόλαιο Vodafone:
Στο σπίτι μου, έχω Cosmote.
Στο σπίτι της μάνας έβαλα Vodafone οπτική κατοστάρα με τηλεόραση και κάνω χρήση της τηλεόρασης μέσω του app στο σπίτι μου.

Οπότε λογικά είναι όπως τα λέει ακριβώς από πάνω ο @HuX_FluX, το μποξάκι τους θα παίζει από το ίδιο δίκτυο και μέσω app από παντού.

Ειμαι με συμβολαιο και το box παιζει σε δικτυο cosmote και το app σε tcl tv σε δικτυο Nova οποτε λογικα παιζει παντου. Επισηϛ η εφαρμογη σε ταμπλετ παιζει και στα δυο παραπανω δικτυα.

• Like

Pleo

AVClub Fanatic
14 March 2008
21,620
Αθήνα
Είμαι με συμβόλαιο Vodafone:
Στο σπίτι μου, έχω Cosmote.
Στο σπίτι της μάνας έβαλα Vodafone οπτική κατοστάρα με τηλεόραση και κάνω χρήση της τηλεόρασης μέσω του app στο σπίτι μου.

Οπότε λογικά είναι όπως τα λέει ακριβώς από πάνω ο @HuX_FluX, το μποξάκι τους θα παίζει από το ίδιο δίκτυο και μέσω app από παντού.

Συνεπώς αν εγώ θέλω να πάρω το boxάκι στις διακοπές μου για να έχω vodafone TV σε άλλο δίκτυο, μπορώ. Αρκεί να μην είναι ο δέκτης της vodafone αλλά boxάκι που τρέχει το app με τους κωδικούς μου. Σωστά;

Συνεπώς αν εγώ θέλω να πάρω το boxάκι στις διακοπές μου για να έχω vodafone TV σε άλλο δίκτυο, μπορώ. Αρκεί να μην είναι ο δέκτης της vodafone αλλά boxάκι που τρέχει το app με τους κωδικούς μου. Σωστά;
Καλημερα! Απο την μεχρι τωρα εμπειρια μου σωστα.

alvarez

New member
24 December 2008
12
Καλημέρα,
χρησιμοποιεί κανείς τον αποκωδικοποιητή αποκλειστικά με συνδεση WIFI;
Έχω το εξής πρόβλημα. Συνδέεται κανονικά με το ρουτερ (Vodafone ρουτερ και σύδεση Vodafone) και αποσυνδέεται κάθε 10 λεπτα περίπου και συνδέεται μετά από 2-3 δευτερόλεπτα ξανα

pepis

AVClub Addicted Member
11 December 2010
1,693
Τα looney tunes τα ξεχνάμε. Τα αφαίρεσε η μαμά εταιρεία.
Δεν το ξέρω και δεν αμφιβάλλω, αλλά σε όλα τα διαφημιστικά μηνύματα και σε όλες τις αναφορές, το αναφέρουν. Ας το βγάλουν, αν δεν ισχύει...!!!

• Like

Pleo

AVClub Fanatic
14 March 2008
21,620
Αθήνα
Καλημέρα,
χρησιμοποιεί κανείς τον αποκωδικοποιητή αποκλειστικά με συνδεση WIFI;
Έχω το εξής πρόβλημα. Συνδέεται κανονικά με το ρουτερ (Vodafone ρουτερ και σύδεση Vodafone) και αποσυνδέεται κάθε 10 λεπτα περίπου και συνδέεται μετά από 2-3 δευτερόλεπτα ξανα

Το έχω δει να συμβαίνει αλλά όχι με τη συχνότητα που αναφέρεις. Χτες ας πούμε συνέβη δύο φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Δηλαδή ως τυχαίο γεγονός, όχι με συγκεκριμένη επαναληψιμότητα που αναφέρεις.
Στο δικό μου δίκτυο ο ένας από τους δύο δέκτες είναι σε wifi extender με wifi.
Δηλαδή δεν έχω θέμα στην κάλυψη του wifi.

18 June 2006
803
Δεν το ξέρω και δεν αμφιβάλλω, αλλά σε όλα τα διαφημιστικά μηνύματα και σε όλες τις αναφορές, το αναφέρουν. Ας το βγάλουν, αν δεν ισχύει...!!!
Αν προσέξεις λένε new looney tunes μια παιδική σειρά (2015-2020) . Αλλά ότι και να λένε από την vodafone η απόφαση έχει ληφθεί από τα κεντρικά του MAX

vagmouk

Established Member
23 December 2018
183
Κανονικά Ελληνικοί υπότιτλοι στο Max σε Game of thrones , Last of us και Friends.Και φυσικά σε Dolby vision και atmos για να μην ξεχνιόμαστε….Ισως τελικά να υπάρχει φως στον ορίζοντα.